View Full Version : История без край и начало..
myNameIsImmortal
01-25-2009, 17:32
Ето какво се случи..
В 17.00 се качих на рейса и отидох във Велинград за да и купя една роза, защото тук цветарския магазин не работи в неделя. След като ми я напарвиха ми оставаха повече от 1 час да се "съсредоточа и нахъсам" след което си дойдох в 18.50 и като приближих към тях и се обадих и и казах да излезе пред тях, но да не затваря телефона и да не си отваря очите. Майка и се показа през това време на терасата и каза "Данчо, ти ли си?" след което аз казах "Да" и я игнорирах и продължих да вървя към въпросното момиче. Гледайки как се беше навела надолу и след това ме викна да вляза в двора, за да не бъдем на улицата. Но както когато вдигнем глава към слънцето си затваряме очите от ярката светлина, така и аз забравих всичко, което исках да и кажа и направя. Първо я прегърнах, след което и подарих розата и извадих листа със стиха, който бях сложил в плик, който бях направил.
След това отново ме прегърна, и не знам защо, но не посмях да я целуна. И думите които тя каза след като ме прегърна за 2ри път бяха "Леле, колко силно бие сърцето ти" след което и хванах ръката и я допрях до сърцето си за да усети по-добре учестеното ми сърцебиене. След това ме прегърна и й казах "Чао" и тя каза "Утре вече ще ти кажа".. след което аз се обърнах и си тръгнах, като тя продължаваше да ме гледа.. докато се прибирах усещах как сълзите ми напират..
Сега се прибрах и си пиша с нея, и й казах всичко, което исках да и кажа - за това с онова момче, за това което исках да направя, дори и казах че исках да я целуна, на което тя отвърна "аз знаех, че искаш да ме целунеш, но замълчах" и й казах, че не съм я целунал, защото ако тя не иска да я целуна няма смисъл.. след което тя каза, че и тя не знае дали иска и че зависи как ще я целуна.. и и казах: какво значение има от това, как ще те целуна.. ?! Знам, че не съм много голям kisser, но ще съчерая всичките си чувства в тази целувка.. и тя след това каза: е кой е казъл, че не искам ?..
Оказа се, че ЗАСЕГА щяло да бъде по-добре да я целуна по бузката...
Попитах я: преди беше казала, че засега искаш да сме приятели, какво ще кажеш за днешна дата, още ли искаш да сме приятели, а тя ми отвърна: ами трябва да помисля, ако кажа да какво ще стане? или ако кажа не?
На това и казах:
Еми аз не можа да кажа какво ще стане.. както ти казах всичко зависи
от теб.. аз вече не мога да направя нищо повече..
А тя каза: Ще видим ;)
Видях всичко, което можех да видя.. остава само да и пожелая НИКОГА ДА НЕ ИЗПИТА ЩО Е ТОВА НЕСПОДЕЛЕНА ЛЮБОВ, ЗАЩОТО НЕ ИСКАМ ДА РАЗБЕРЕ КАКВО ИЗПИТВАМ АЗ В МОМЕНТА..
Защото толкова много я обичам, а тя дори не може да го осъзнае.. не може да осъзнае, че съществува човек, който ще и подари всичкото щастие на тъпата земя.. всичката любов.. но явно ще се появи някой друг който ще направи това от мое име..
...
Сега разговора продължава.. Не знам към къде ще се стекът нещата..
Можеби сега ще се разбере запоследно или утре в училище.. не знам :(
Просто не знам.. можеби ще започна напълното отчуждаване и етап на забравяне на всичко което съм правил за нея и всичко което чувствам... Можеби както вие казахте очаствам в една игра, в която аз съм мишката която забавлява и разнообразява живота на котката.. можеби аз съм този, който ще трябва отново да бъде отхвърлен.. със потрошено сърце..
Еми това беше.. надали вече ще правя нещо за нея.. кой знае дали въобще всичко и харесва..
Благодаря много на всички, които прочетохте темата, на всички които дадохте своите правилни и отрицателни мнения.. ще се постарая да продължа напред.. ще се опитам да стана по-твърд, по-решителен и по-често да осъзнавам нещата такива каквито са..
Затова казват: Хубавите неща се се случват бавно, а прекрасните неочаквано..
Нищо хубаво не остана.. а ако щеше да се случи нещо прекрасно то щесе да се случи преди много време..
Поздрав за всички с: Metallica - The day that never comes..
Една прекрасна песен, в която се пее
Роден да те притиска отвсякъде,
тъй че да останеш приведен.
Ти се изплъзваш, но той те докопва,
и така се свличаш.
И ето я – уста, изпълнена с лъжи,
те - пробождат доверчивите очи..
Ето защо започнах да слушам метъл.. защото само той ме отвлича от шибаните проблеми, защото в песните има 100% истина..
Защото всички писъци и силно пънати струни на киратара затъпяват любовта и те карат поне малко да забравяш за чувствата..
Ето затова.... ето затова.. :cry:
Още вчера ти казах че си супер пич и днес пак го доказа... нищо не е загубено... но и нищо не се знае... което значи че просто тя трябва дай накрая да ти даде ясен отговор...да или не!!! За да не се измъчваш повече... :? Иначе сикам да ти кажа че си страхотен човек и лесно ще намериш това което искаш...защото притежаваш качества които малко момчета имат... :) Особено това с розата... розата е просто едно цвете но начина по който е подарена е много важен а ти си го направил по невероятен и прекрасен начин...евалата!!! Успех за напред ти желая!!! :wink:
aka6a_vamp
01-25-2009, 17:39
Защо си го причиняваш?Събуди се човече,не бъди такъв мазохист!
mitkom89
01-25-2009, 17:42
ХАХААХАААХАХХААХхахааха
:razz: :razz: =D> =D>
Не се притеснявай, може да и трябва време да помисли :D :-D
съжалявам, знам колко е гадно... но не мисля че това момчие знае какво иска! само те размотава...
Kostadin_682
01-25-2009, 17:44
Каза ли и че я обичаш? :(
myNameIsImmortal
01-25-2009, 17:45
Да.. :cry:
Явно това е било..
Само не разбирам, защо трябва да чака толкова много време.. ми като не иска връзка да ми каже НЕ и това е..
Kostadin_682
01-25-2009, 17:45
По скайп?
TheNewReligion
01-25-2009, 17:46
Тя не знае какво иска. Накрая ти ще страдаш, защото взимаш нещата много насериозно. :?
GabisiTa
01-25-2009, 17:47
Чела съм и предишните ти теми, но все не оставях мнение...
Съжалявам, че не са се получили нещата, както си искал. Наистина си положил толкова усилия, но знаеш, че не можеш да накараш някой да те обича... Тя осъзнава, че ти имаш такива чувства, но може би не може да ти отвърне със същото, затова те върти така... :(
myNameIsImmortal
01-25-2009, 17:49
По скайп?
Не.. докато бях пред нея..
myNameIsImmortal
01-25-2009, 17:52
Съжалявам, че не са се получили нещата, както си искал. Наистина си положил толкова усилия, но знаеш, че не можеш да накараш някой да те обича... Тя осъзнава, че ти имаш такива чувства, но може би не може да ти отвърне със същото, затова те върти така... :(
Еми защото не ми го каже ?! Защо не бъде откровенна?? и защо не ми каже - Данчо не искам да бъдем повече от приятели, много съжелявам, но те възприемам само като приятел.. ?!
няма да я ударя ако ми каже такова нещо.. няма да направя нищо лошо.. просто така ще е по-добре да ми каже всичко в очите.. отколкото да ме оставя така да страдам сам..
Kostadin_682
01-25-2009, 17:52
По скайп?
...не заслужава вниманието ти, не заслужава това което направи за нея, не заслужава и 1% от твойта любов... недей да си губиш времето и продължи напред... друг начин няма братле... най-гадната болка е едностранната любов... :(
Bellatrix
01-25-2009, 17:53
На твое място отдавна щях да се откажа... Запази си достойнството и не си причинявай повече болка. Така беше и с мен. Обичах го много и се чудех как да му спечеля сърцето (чак по-късно разбрах, че просто търси не обикновенно момиче, а пушеща лесна кифла в розово) и направих адски много, далече стигнах (както и ти) и сега си нямаш на идея колко съжелявам за всичко. Загубих не само моето си достойнство и себеуважение, но и това на другите около мен.
Не и позволявай да те разиграва...
mitkom89
01-25-2009, 17:54
И в крайна сметка чичо злодей се оказа прав...
Let me hear you say: suicide suicide suicide :booooomb: :booooomb: :booooomb:
Bellatrix
01-25-2009, 17:55
Еми защото не ми го каже ?! Защо не бъде откровенна?? и защо не ми каже - Данчо не искам да бъдем повече от приятели, много съжелявам, но те възприемам само като приятел.. ?!
Защото иска да те разиграва и да може да си вдига егото с твоята любов.
S_L_A_D_U_R_K_A
Само ще ти кажа, че докато не си го изживееш ние и да ти говорим и да не ти, ще продължаваш да се самонараняваш, а тя да си играе с теб!
Kostadin_682
И в крайна сметка чичо злодей се оказа прав...
Let me hear you say: suicide suicide suicide :booooomb: :booooomb: :booooomb:
А бе кво кефиш се че се оказа прав ли? Кефи се на чуждото нещастие :x
leoparda93sl
01-25-2009, 17:56
Еми братле какво да ти кажа.Както се казва shit happens,life goes on :) Ти си един голям пич няма се отчайваш ще си намериш майстора :D И да наистина прекрасните неща стават много бързо и неочаквано :) Успехи за напреде братле и горе главата :wink:
myNameIsImmortal
01-25-2009, 18:01
Еми нека да си играе с мен.. всички играчки рано или късно се чупят и се заменят с други.. затова можеби ще се откажа.. колкото и да я обичам и да искам да съм с нея - Насила хубост не става.. щом така е решила, така да бъде.. дори глупакът аз поръчах ето тази чаша..
http://prikachi.com/users/nakov/244G.jpg
като я докарат и я взема ще я пратя по майка й след което да й я даде..
Абе аз сам съм си виновен.. досега никога не съм се влюбвал в правилното момиче...
Bellatrix
01-25-2009, 18:02
Падаш и в краката като и даваш такива сантиментални подаръчета.
myNameIsImmortal
01-25-2009, 18:06
Падаш и в краката като и даваш такива сантиментални подаръчета.
Ми до това води любовта..
Ама повече ще се старая да няма такива изпълнения.. ще сложа край на всичко.. Зимата е студена, студен ще бъда и аз..
Понякога трябва да оставим разума да решава нещата, а не сърцето..
Да сърцето ми казва да я обичам, но разума.. точно обратното..
mitkom89
01-25-2009, 18:11
Да, забавно ми е, защото найстина е комично как може един голям човек " така се води " да пада толкова ниско и да не може сам да разбере колко жалък става! Смешно е и че има хора които го подкрепят! За бога ПАДНАХ от смях като видях чашата :D !!! Мисля че когато му се изсмеят достатъчно хора в лицето пича ще се усети и ще хване правия път! Всеки има такива моменти! Дори и аз в 3ти клас гоних една мацка и и подарявах картинки от дъвки - спасители на плажа :D ! След като ми се изсмяха всички се усетих колко глупаво е всичко и така... Рано или късно всеки се осъзнава!
А и вчера казах че така ще стане, но ме плюхте... Казах ви утре ще си говорим като излезне тема crying freeman, пак се правихте на интересни... Имам чувството че ако един обикновен глупак се появи ще забие тая мацка като нищо... Защото той ще и е интересен и ще породи в нея тръпка и желание да се бори за него...
Като погледнеш всеки ред от тва дет си написал ти кат момчетата по филмите брат.Всяко момиче би те искало...явно тя не те заслужава..Гледай напред и вярвам,че срешнеш момичето което заслужава всичко това ;)
mitkom89
01-25-2009, 18:13
До това води.... ГЛУПОСТТА
myNameIsImmortal
01-25-2009, 18:14
Да, забавно ми е, защото найстина е комично как може един голям човек " така се води " да пада толкова ниско и да не може сам да разбере колко жалък става! Смешно е и че има хора които го подкрепят! За бога ПАДНАХ от смях като видях чашата :D !!! Мисля че когато му се изсмеят достатъчно хора в лицето пича ще се усети и ще хване правия път! Всеки има такива моменти! Дори и аз в 3ти клас гоних една мацка и и подарявах картинки от дъвки - спасители на плажа :D ! След като ми се изсмяха всички се усетих колко глупаво е всичко и така... Рано или късно всеки се осъзнава!
А и вчера казах че така ще стане, но ме плюхте... Казах ви утре ще си говорим като излезне тема crying freeman, пак се правихте на интересни... Имам чувството че ако един обикновен глупак се появи ще забие тая мацка като нищо... Защото той ще и е интересен и ще породи в нея тръпка и желание да се бори за него...
Еми да.. така стана, както ти каза..
Нека да бъде с другия... нека да бъде щастлива с друг и да обича друг.. прав си и както бяха казали вчера - намирам се в розов облак.. но сега излязах от него и всичко е сиво и черно.. затова сам ще си бия шута без тя да се налага да ми го бие..
myNameIsImmortal
01-25-2009, 18:18
Като погледнеш всеки ред от тва дет си написал ти кат момчетата по филмите брат.Всяко момиче би те искало...явно тя не те заслужава..Гледай напред и вярвам,че срешнеш момичето което заслужава всичко това ;)
Като от филмите.. да само че на всяко момиче ли трябва да се разкривам толкова.. ами ако и другата постъпи по същия начин..
Защо повечето момичета или не знаят какво искат или си играят с чувствата на другите.. ?! ..
С няколко думи: Защото сте момичета..
Ама каквото било - било.. както казах, дано никога да не се влюби в мен и да не изпита несподелена любов, защото не искам да разбира какво съм чувствал през цялото това време..
mitkom89
01-25-2009, 18:18
Не се притеснявай, човек се учи от грешките си! Но се опитвай и да се учиш от грешките на другите... Нали за това е тоя форум, когато някой е осрал нещо да не го осереш и ти... Мамка му обичам да се оказвам прав...
TheNewReligion
01-25-2009, 18:19
:-o
myNameIsImmortal
01-25-2009, 18:20
Не се притеснявай, човек се учи от грешките си! Но се опитвай и да се учиш от грешките на другите... Нали за това е тоя форум, когато някой е осрал нещо да не го осереш и ти... Мамка му обичам да се оказвам прав...
Еми прав си, какво да направя.. много ми се искаше да не си прав, но си..
TheNewReligion
TheNewReligion
TheNewReligion
01-25-2009, 18:21
Проклет интернет... :x 8-)
myNameIsImmortal
01-25-2009, 18:24
Хубаво е, че си се осъзнал. И все пак недей да се обвиняваш, а просто си вземи поука. До някое време ще ти е тъпо, после ще спреш да се тормозиш. И не и подарявай чашата. Не я заслужава.
А бе ще и я дам.. да се обеди какво още бях решил да и дам.. пък след това ако иска да я чупи или както иска..
Няма да искам да си отмъщавам и нищо подобно.. никога не бих пробва да нараня човек, когото обичам.. просто вече всичко се избистра... както когато хвърлим камък във реката не можем да видим нищо, но след минута две водара се избистра и се вижда дъното..
angelcheeee_93
01-25-2009, 18:27
Пич,тя не те заслужава.Тя си играе с теб.Защо е мълчала толкова време и те е държала в неведение?Нима не е знаела ,че цялото това чакане от твоя страна е било толкова мъчително и как си се опитвал да и докажеш чувствата си,а тя сякаш си остава безразлична към теб.
Аз лично мн се дразня,когато някой се опитва да ме мотае.Или иска или не иска.Какво се прави на толкова важна,сякаш тя оправлява света? :? Изчакай още ден/два и ако ти каже не,я остави намира завинаги.Не позволявай на никой да си игае с чувствата ти,защото си хубав човек и не го заслужаваш!Ако не се получат нещата ,просто се отдръпни от нея и я остави да живее живота си без твоята подкрепа,за да разбере колко самотна ще бъда без обичта ти.Тогава може би ще я оцени,защото човек оценява нещо,чак когато го загуби.
И ВЪПРЕКИ ВСИЧКО ТИ ПОЖЕЛАВАМ ОТНОВО УСПЕХ С МОМИЧЕТО! :)
myNameIsImmortal
01-25-2009, 18:30
Пич,тя не те заслужава.Тя си играе с теб.Защо е мълчала толкова време и те е държала в неведение?Нима не е знаела ,че цялото това чакане от твоя страна е било толкова мъчително и как си се опитвал да и докажеш чувствата си,а тя сякаш си остава безразлична към теб.
Аз лично мн се дразня,когато някой се опитва да ме мотае.Или иска или не иска.Какво се прави на толкова важна,сякаш тя оправлява света? :? Изчакай още ден/два и ако ти каже не,я остави намира завинаги.Не позволявай на никой да си игае с чувствата ти,защото си хубав човек и не го заслужаваш!Ако не се получат нещата ,просто се отдръпни от нея и я остави да живее живота си без твоята подкрепа,за да разбере колко самотна ще бъда без обичта ти.Тогава може би ще я оцени,защото човек оценява нещо,чак когато го загуби.
И ВЪПРЕКИ ВСИЧКО ТИ ПОЖЕЛАВАМ ОТНОВО УСПЕХ С МОМИЧЕТО! :)
Да, права си.. а за това успех.. за къде ще ми е .. ?! Като досега никакъв успех не съм имал.. все пак благодаря, но като виждам нещата как се стичат..
Иначе утре ще я попитам в очите за последен път да ми каже Да или Не и ако не, да се разкарвам.. като я оставя да си живее живота..
myNameIsImmortal
01-25-2009, 18:41
Еми това е.. нямам какво повече да кажа.. разказах всичко.. казах си мнението.. разбрах и вашето мнение по въпроса..
Утре ще я питам деректно в очите иска ли да е с мен или не..
Каквото стане - стане..
Kostadin_682
01-25-2009, 18:44
Еми това е.. нямам какво повече да кажа.. разказах всичко.. казах си мнението.. разбрах и вашето мнение по въпроса..
Каквото стане - стане..
Каквото, и да стане утре не се отчайвай :wink:
GabisiTa
01-25-2009, 18:46
Каквото стане - стане..
Ще бъда откровена.. Не възлагай особени надежди за утре. Ако е искала да стане нещо щеше да се реши след многобройните ти жестове.. :?
AnIcHkAtA
01-25-2009, 18:48
Не мисля, че е било грешка, все пак рано или късно е щяло да се случи, не ми се вярва да има някой в тоя форум, който да каже, че не е изпитвал голямата несподелена любов.Всеки има по поне една такава в живота си.
myNameIsImmortal, трябва ти успех, но може би не точно с това момиче!Та тя да не е последната??Не знам колко я обичаш, но изглежда доста и дълго няма да я забравиш.И аз имах такъв момент в живота си.Отне ми година и половина да го забравя и това ми костваше пълно преобразяване на характера.Имало е моменти, в които с дни не съм спирала да плача, но всичко е било за добро-станах по-добър човек, по-голям оптимист, слушател, приятел.Е, още имам много неща, които да изгладя в характера си, а преди сякаш бях напълно съвършена...Моя съвет е колкото и да ти е тежко да бъдеш оптимист и да вярваш, че всичко в тоя живот е период-минава единия, идва другия.Живей, защото рано или късно ще дойде момичето, което ще оцени всичко, което правиш за нея.Желая ти шастие, защото изглеждаш добър човек и искрено се надявам да откриеш истинско момиче, което да те обича :]
AnIcHkAtA
01-25-2009, 18:49
Каквото стане - стане..
Каквото, и да стане утре не се отчайвай :wink:
+1
sKa73r4o93
01-25-2009, 18:51
няма да я ударя ако ми каже такова нещо.. няма да направя нищо лошо.. просто така ще е по-добре да ми каже всичко в очите.. отколкото да ме оставя така да страдам сам.. Попита ли я това нея... :?
myNameIsImmortal
01-25-2009, 19:03
Каквото стане - стане..
Ще бъда откровена.. Не възлагай особени надежди за утре. Ако е искала да стане нещо щеше да се реши след многобройните ти жестове.. :?
знам.. и на мен не ми се вярва да стане нещо, но ще се боря до край.. ще и кажа да ми даде точен и ясен отговор - Да или Не..
Пък каквото ще да става..
myNameIsImmortal
01-25-2009, 19:06
няма да я ударя ако ми каже такова нещо.. няма да направя нищо лошо.. просто така ще е по-добре да ми каже всичко в очите.. отколкото да ме оставя така да страдам сам.. Попита ли я това нея... :?
Ми аз ясно и точно я питах: за днешна дата все още ли искаш да сме само приятели? и тя каза ако кажа да какво ще стане? или ако кажа не? и аз казах не знам.. и тя - Ще видим...
myNameIsImmortal
01-25-2009, 19:10
Не мисля, че е било грешка, все пак рано или късно е щяло да се случи, не ми се вярва да има някой в тоя форум, който да каже, че не е изпитвал голямата несподелена любов.Всеки има по поне една такава в живота си.
myNameIsImmortal, трябва ти успех, но може би не точно с това момиче!Та тя да не е последната??Не знам колко я обичаш, но изглежда доста и дълго няма да я забравиш.И аз имах такъв момент в живота си.Отне ми година и половина да го забравя и това ми костваше пълно преобразяване на характера.Имало е моменти, в които с дни не съм спирала да плача, но всичко е било за добро-станах по-добър човек, по-голям оптимист, слушател, приятел.Е, още имам много неща, които да изгладя в характера си, а преди сякаш бях напълно съвършена...Моя съвет е колкото и да ти е тежко да бъдеш оптимист и да вярваш, че всичко в тоя живот е период-минава единия, идва другия.Живей, защото рано или късно ще дойде момичето, което ще оцени всичко, което правиш за нея.Желая ти шастие, защото изглеждаш добър човек и искрено се надявам да откриеш истинско момиче, което да те обича :]
Мерси за думите. Наистина си права.. можеби е писано да съм щастлив, но не с нея..
sKa73r4o93
01-25-2009, 19:11
До това води.... ГЛУПОСТТАДо това води Глупостта, ама любовта води до глупостта :-o
Като от филмите.. да само че на всяко момиче ли трябва да се разкривам толкова.. ами ако и другата постъпи по същия начин..
Защо повечето момичета или не знаят какво искат или си играят с чувствата на другите.. ?! ..
Ама каквото било - било.. както казах, дано никога да не се влюби в мен и да не изпита несподелена любов, защото не искам да разбира какво съм чувствал през цялото това време..
Ами по същата логика мога да казвам в общ знаменател за всеки който ме е наранявал .. С няколко думи:Защото сте момчета... :?
Ами виж света не свършил,човек се учи от грешките си,не ти казвам да не показваш чувствата си и т.н,но да ги покажеш на този на който найстина вярваш и си го преценил достатъчно.Това момиче както ти каза "Незнае какво иска" или още не е наясно с живота или просто не си заслужава да пилиш нерви,внимание и каквото и да е ;).Остави я сама да си пропилее шансовете и да види какво е загубила.А,това че ти си преебания тука..напротив грешиш..според мен след като си я видял какво представлява трябва се стегнеш малко или много.А не да и падаш в очите нали ?!.... :?
myNameIsImmortal
01-25-2009, 19:46
Ами по същата логика мога да казвам в общ знаменател за всеки който ме е наранявал .. С няколко думи:Защото сте момчета... :?
Ами виж света не свършил,човек се учи от грешките си,не ти казвам да не показваш чувствата си и т.н,но да ги покажеш на този на който найстина вярваш и си го преценил достатъчно.Това момиче както ти каза "Незнае какво иска" или още не е наясно с живота или просто не си заслужава да пилиш нерви,внимание и каквото и да е ;).Остави я сама да си пропилее шансовете и да види какво е загубила.А,това че ти си преебания тука..напротив грешиш..според мен след като си я видял какво представлява трябва се стегнеш малко или много.А не да и падаш в очите нали ?!.... :?
Мерси за съвета. :)
Мога да кажа само едно - права си :)
Kostadin_682
01-25-2009, 19:48
Само да спомена... Глупаците се учат от грешките си...умните хора се учат от грешките на другите :wink:
sKa73r4o93
01-25-2009, 19:48
Както казах, Честита Баба Марта :)
Titanic_baby
01-25-2009, 19:50
а, аз мога да кажа само 1:
На всички ,които ти дават съвети казваш че са прави,но не взимаш акъл от съветите им и се въртиш в един кръговрат.
За останалото нямаш грешка,но добре ще е да спреш да се заблуждаваш и да потърсиш истината. :wink:
bogzfaggot
01-25-2009, 19:53
Само да спомена... Глупаците се учат от грешките си...умните хора се учат от грешките на другите :wink:Бахти тъпата логика вадиш заклеам се...
Kostadin_682
01-25-2009, 19:55
Само да спомена... Глупаците се учат от грешките си...умните хора се учат от грешките на другите :wink:Бахти тъпата логика вадиш заклеам се...
Тъпа е но повярвай ми така е... 8-)
bogzfaggot
01-25-2009, 20:04
Тъпа е но повярвай ми така е... 8-)Еми не не е ;] шот по таа логика траа да гледаме само другите а не себе си
Kostadin_682
01-25-2009, 20:09
Тъпа е но повярвай ми така е... 8-)Еми не не е ;] шот по таа логика траа да гледаме само другите а не себе си
хмм не точно... да вземе например: чуеш от някой, че комшията ти бие жена си... но дошла полицията и го окошарили...Става спор м/у теб и жена ти и... са си изправен пред сериозна дилема... да я ударя ли? :razz: ... неее ако я ударя ще свърша, като комшията... 8-)
Axe_vs_Sword
01-25-2009, 20:10
Имортъл, нямам какво да кажа, освен да ти пожелая успех.
myNameIsImmortal
01-25-2009, 20:11
На всички ,които ти дават съвети казваш че са прави,но не взимаш акъл от съветите им и се въртиш в един кръговрат.
За останалото нямаш грешка,но добре ще е да спреш да се заблуждаваш и да потърсиш истината. :wink:
Ето я истината.
Дори няма май и да се опитам да я попитам за последен отговор..
Отчуждавам се и я забравям!
Точка по въпроса.
След това нека да разбере какво съм бил за нея, но ще разбере и че късно го е осъзнала и дано да не поиска да ме търси след това, защото ще ми е трудно да я приема с разтворени обятия..
И ако реши да става нещо да е по-скоро защото колкото повече се бави, толкова по-зле за нея..
Kostadin_682
01-25-2009, 20:13
Ето я истината.
Дори няма май и да се опитам да я попитам за последен отговор..
Отчуждавам се и я забравям!
Точка по въпроса.
След това нека да разбере какво съм бил за нея, но ще разбере и че късно го е осъзнала и дано да не поиска да ме търси след това, защото ще ми е трудно да я приема с разтворени обятия..
Мда... това решение ми се вижда най-разумното
Данчо, не те засужава това момиче. Трябва тя да ти се моли а не ти на нея. Живота прдължава. Огледай се има и други момичета. Ще ти е трудно докато я забравиш, но ще ти кажа един лек приятели+музика+алкохол това 3 пъти на ден в големи дози и ще се оправиш..
myNameIsImmortal
01-25-2009, 20:20
Данчо, не те засужава това момиче. Трябва тя да ти се моли а не ти на нея. Живота прдължава. Огледай се има и други момичета. Ще ти е трудно докато я забравиш, но ще ти кажа един лек приятели+музика+алкохол това 3 пъти на ден в големи дози и ще се оправиш..
По-точно -> Приятели + Метъл + Приятели + Метъл + Алкохол..
П.П. В приятели има и съфорумници :)
Та ще се оправя.. :)
Все някога ще се появи причина и момиче които да ме зарадват и да ме накарат да се усмихна :)
Пък ако тя не ме иска - Тя губи!..
:)
mitkom89
01-25-2009, 20:23
Защо продължавате да го заблуждавате? Нима ще се утеши като го излъжете ?!? Мацката най-вероятно и е през / едно скришно място / за всичко и просто не иска да го отреже поради гореспоменати причини...
Просто както каза забрави за нея и дори да ти каже че те иска и такива хави просто я опъти как да върви по дяволите и точка :)
А като гледам вие как се учите от грешките на другите направо ме избива на смях :-D Но това ще си го оставя тема за ваши собствени размисли :) И както казва един приятел Use the force my young padawan :-P
huligankata
01-25-2009, 20:24
Изобщо не се занимавай. Остави я да се оправя. Казаха ти и преди мене - НЕ ТЕ ЗАСЛУЖАВА. И повярвай тя губи МНОГО повече отколкото ти, защото ти на нея си и бил в краката и те е имала, а тя не е била твоя. Утре, другиден ще се осъзнае, че няма кой да й литка по задника, да й носи цветя, да се държи с нея като с принцеса и ще й дожалее. Бъди мъж, бий и една майна и намери момичето, което наистина те заслужава. Постъпката й е повече от подла - да те лъже толкова време само, защото и харесва да й обръщат внимание .. Ако утре я видиш не отивай при нея - ако тя иска нещо нека дойде, не я заговаряй, пълен игнор. Нека се усети. Успех и дано устискаш да не литнеш пак по нея, защото ще страдаш още повече!
SunShinePearl
01-25-2009, 20:25
По скайп?
...не заслужава вниманието ти, не заслужава това което направи за нея, не заслужава и 1% от твойта любов... недей да си губиш времето и продължи напред... друг начин няма братле... най-гадната болка е едностранната любов... :(
напълно си прав!
По-точно -> Приятели + Метъл + Приятели + Метъл + Алкохол..
П.П. В приятели има и съфорумници :)
Та ще се оправя.. :)
Все някога ще се появи причина и момиче които да ме зарадват и да ме накарат да се усмихна :)
Пък ако тя не ме иска - Тя губи!..
:)
Виж пробвай някой път като удариш 2-3 водки как сам ще викаш: Ма за кво ми е тая *********.
За какво и се вързвах толкова време.
И да знаеш: Спомените и чувствата които не се изтриват с алкохол, се изтриват с много алкохол (току що си го измислих ама карай)
"Благодаря много на всички, които прочетохте темата, на всички които дадохте своите правилни и отрицателни мнения"?!?! Щом не мислим като теб, значи грешим?! Омфг...
От всичките ти темички и особено от тази разбрах, че ти си смотан, ама и момичето не остава назад. След милионите подаръци, които и направи, колкото и лигави да ми се струват, тя е трябвало досега да си е имала едно наум и да си я изяснила чувствата си към теб. Ако те иска само за приятел, би трябвало да ти го каже, вместо да те размотава и да ти дава напразни надежди. От друга страна, ти някъде между тея любовни обяснения не намери ли малко време да я попиташ какво аджеба мисли тя за теб и т.н.? Не съм сигурна и дали искам да коментирам всичките ви глупости в скайп, но определено съм на мнение, че трябва да го забравите за известно време - може и да ви дойде малко акъл в главите.
П.С. И кво се правите на много интересни с тоя метъл и алкохол? Смешници...
няма да я ударя ако ми каже такова нещо.. няма да направя нищо лошо.. просто така ще е по-добре да ми каже всичко в очите.. отколкото да ме оставя така да страдам сам..
ami kato iskash takav otgovor , zadavai taka vaprosa!
napravo i qsno apak ako prosto ti pishe che shte vidi tova e mn hhubavo zashtoto momichetata koito nqmat nikakav interes napravo si izmislqt neshto i tova a tova oznachava che tq darji na teb i ne e sigurna vse pak moje i neq da q e sram ili prosto preprie mi neshto drastichno celuni q kakto tq kazva i i kaji sled tova '' DA ILI NE ''i tq togava shte ti kaje off ne se pritesnqvai shte imash mnogo poveche luobovishta :-) :)
друг път се вслушай в един мъдър човек, макар и педофил - "So take my strong advice, just remember to always think twice" преди да правиш нещо, туй то от мене
Остави я..ти правиш толкова много неща и й казваш какво ти е на душата и така,а тя ти казва,че зависело как ще я целунеш..
"Благодаря много на всички, които прочетохте темата, на всички които дадохте своите правилни и отрицателни мнения"?!?! Щом не мислим като теб, значи грешим?! Омфг...
От всичките ти темички и особено от тази разбрах, че ти си смотан, ама и момичето не остава назад. След милионите подаръци, които и направи, колкото и лигави да ми се струват, тя е трябвало досега да си е имала едно наум и да си я изяснила чувствата си към теб. Ако те иска само за приятел, би трябвало да ти го каже, вместо да те размотава и да ти дава напразни надежди. От друга страна, ти някъде между тея любовни обяснения не намери ли малко време да я попиташ какво аджеба мисли тя за теб и т.н.? Не съм сигурна и дали искам да коментирам всичките ви глупости в скайп, но определено съм на мнение, че трябва да го забравите за известно време - може и да ви дойде малко акъл в главите.
П.С. И кво се правите на много интересни с тоя метъл и алкохол? Смешници...
Ае само да не ми приказваш на въпреки ве. Ще се прая на какъвто си искам и с каквото си искам. Форумните професори и прокурори раздаващи правосъдие пак се намесиха. Като станеш момче и разбереш някой истини тогава пак ще си приказваме
Ае само да не ми приказваш на въпреки ве. Ще се прая на какъвто си искам и с каквото си искам. Форумните професори и прокурори раздаващи правосъдие пак се намесиха. Като станеш момче и разбереш някой истини тогава пак ще си приказваме
Хаха, и какви истини си разбрал пък ти?? Само не се прави на много зрял, разбиращ от всичко, преминал през сумати изпитания и мъки, научил толкова много неща от иначе скромния си живот на зависим от мама и тате тинейджър?
mitkom89
01-25-2009, 21:02
aaa след AFT направо не мога да говоря... Разби ви всичките!!! WORD UP!
Пак искам да попитам КАКВО ГУБИ ТЯ?!? Аз не виждам какво може да губи освен един побъркан и обладан от идеята за свята и чиста любов падаща от люната, постоянно сдухващ се, слушащ метъл форумен плъх... Да... нека губи, но мисля че това не е повече от надеждите, любовта и всички усилия на споменатия по-горе субект... Спрете да го утешавате с лъжи и простотии! Нека влезе в истинския живот! И както казва един приятел " Всичко е лайна и помия!"
А това за музика + алкохол ме кара да се смея и да се сещам за младините :D Да се надяваме да порастнете... И такива хора са бъдещето на България...
ПС. Данчо / май така се казваш / не приемай нещата с момичетата толкова сериозно... сега си още малък / незнам колко точно но може би 15 ти отиват / Започни да не се впрягаш толкова във връзките си... Защото ако още от малък го правиш, представи си какво ще стане когато порастнеш и започнеш с т.нар сериозни връзки. Да кажем че ходиш с някоя мацка 1 година и тя вземе да те скъса ?!? Какво ще правиш тогава ? Ще си в депресия 1 година или ще се самоубиеш... Карай по-спокойно всичко ще се оправи!
ППС. Махай го тоя метъл пускай фънкарията и тва е :o
huligankata
01-25-2009, 21:09
..
Е че как какво губи - ти какво мислиш, че не й е яко да и довличат един куп подаръци ли, да й вдигат реномето, приятелките й да и завиждат, че има толкова отдаден обожател? Момиче е все пак, пада си по тия работи. За останалото си прав "Всичко е лайна и помия" и наистина дано Данчото се осъзнае по - скоро, да не се впряга толкова и да дава сърцето си само на момиче, което наистина го иска и му го е доказала и то му го е доказала доста ясно.
myNameIsImmortal
01-26-2009, 11:43
mitkom89 да оточня - на 17 съм :)
Еми виждам реално нещата.. вече не ме е и каквото ще да става..
Живота продължава..
Какво губи - да прав си - Нищо не губи.. губи един идиот колко е бил толкова зле да не разбира от намеци и прочие.. щом иска да сме само приятели - така да бъде.. :)
.. щом иска да сме само приятели - така да бъде.. :)[/b]
сори, че ще те обезкуража но това "така да бъде", "нека и е гадно", "все ми е тая" са защитни реплики коит овсеки казва и си вярва за около ден - два. след това пак започват горещи и студени вълни, въпроси от рода на "какво ли щешед а стане ако беше казала да" и тн.
просто съм минавал по тоя път много пъти.. .даже и сега вървя по него... вчера си казах "еми хубаво, майната му" и си легнах напълно спокоен. обаче днес се събудих и пак се почна адът! като си спомниш какво си направил, спомниш си усмивката и и такива неща и пак ще изпаднеш в гадно състояние на самосъжаление..
нема спасение, освен ако не си железния човек или митком89 8-)
myNameIsImmortal
01-26-2009, 12:13
.. щом иска да сме само приятели - така да бъде.. :)[/b]
сори, че ще те обезкуража но това "така да бъде", "нека и е гадно", "все ми е тая" са защитни реплики коит овсеки казва и си вярва за около ден - два. след това пак започват горещи и студени вълни, въпроси от рода на "какво ли щешед а стане ако беше казала да" и тн.
просто съм минавал по тоя път много пъти.. .даже и сега вървя по него... вчера си казах "еми хубаво, майната му" и си легнах напълно спокоен. обаче днес се събудих и пак се почна адът! като си спомниш какво си направил, спомниш си усмивката и и такива неща и пак ще изпаднеш в гадно състояние на самосъжаление..
нема спасение, освен ако не си железния човек или митком89 8-)
има спасение ;) няма начин да няма начин :)
А и сега като казвам "така да бъде" го казвам и наистина вече ми е все едно. Ако реши, че иска да е с мен - добре. Ако реши, че иска да сме само приятели - пак добре. А не съм казвал "нека и е гадно".. не наранявам хора към които имам чувства.
Абе каквото и да стане ще го преживея.
Не казвам, че ще е лесно и т.е. и че ще е бързо, но ще го преживея. А и не се надявам да разбере какво е за мен и прочие и да иска да е с мен.. защото вече след толкова време не ми се вярва за 3 месеца да не може да реши и за 1-2-3 дни да си ппромени мнението..
CryForMe
01-26-2009, 12:25
тя ако искаше да бъде с теб щеше да ти го каже веднага, сега само се чуди дали ше се мине или не ако те отреже ... съжалявам, че се е получило така, но тряа да продължиш напред... защото толкова мн болка, колкото май изпитваш, може да те съсипе ...
FiRe_LaDy
01-26-2009, 12:40
По скайп?
+1! Не те заслужава! Тя не е виновна,че няма същите чувства и че не може да ти отвърне със същото,но защо трябва да те размотава!?Горе главата пич!Има толкова момичета,които биха оценили,това което си правил за нея!Успех :-)
Четох и другите ти мнения.. Гледам, че обръщаш внимание на всяка подробност, свързана с нея.. подаръците, датите, часове.. Едно време и аз бях така.. Вманиачаваш се в един човек и това е!
От мненията ти (изобщо) личи, че си много свестен човек.. Толкова внимание й даваш.. че е прекалено много.. Незнам.. не мисля, че има смисъл да продължаваш да се нараняваш.. Най-добре спри до тук, тя ако реши ще те потърси.. Ти направи предостатъчно! Успех! :-) :)
Хаха, и какви истини си разбрал пък ти?? Само не се прави на много зрял, разбиращ от всичко, преминал през сумати изпитания и мъки, научил толкова много неща от иначе скромния си живот на зависим от мама и тате тинейджър?
Познаваш ли ме? Знаеш ли как съм израстнал, как съм живял и дали съм зависим от мама и тате тинейджър. Тогава мълчи. Не на всички им се подава в устата храната сдъвкана и повярвай ми без да те познавам съм сигурен, че съм преживял повече лишения от теб и съм се научил как да оцелявам. Надявам се да ме разбереш. Пиис.
mitkom89
01-26-2009, 14:43
Усещам че СТАМАТ ще бъде бъдещата РАП легенда на България :D
Или може би ще стане велик писател на драми... но това не е моя работа. Колкото по темата, защо тя да го търси? Дори да го потърси няма смисъл, защото не смятам че на 14 ще се промени и ще започне да разсъждава трезво... И да го потърси пак ще му разбие сърцето още по-брутално... Както са казали мойте хора I`m sorry miss Jackson 8)
Познаваш ли ме? Знаеш ли как съм израстнал, как съм живял и дали съм зависим от мама и тате тинейджър. Тогава мълчи. Не на всички им се подава в устата храната сдъвкана и повярвай ми без да те познавам съм сигурен, че съм преживял повече лишения от теб и съм се научил как да оцелявам. Надявам се да ме разбереш. Пиис.
Та какво си разбрал ти, което аз не знам?
Нагледала съм се на хора, които си мислят, че техните проблеми са най-големи, че никой друг не е минавал през техния път, дрън-дрън, плюнка в пликче. Не си намерил мястото да се правиш на мъченик.
Всъщност не ми отговаряй, не ме интересува, не ми се и спами, пък и знам какво ще кажеш. (:
По темата - случвало ли ви се е адски много да искате нещо, било то дреха или нещо подобно, но когато най-накрая го получите, да ви мине зора и вече да не ви радва? Аз бих се чувствала точно така, ако бях на мястото на момичето. Тя знае, че той е в краката и' - къде е забавното тогава?
mitkom89
01-26-2009, 14:54
За това с дрехите... Всичко мое ме радва максимално, заради най-уникалното си качество... а именно че е мое :D :D :D А на мацката не и е забавно, но проблема е че няма тръпка... И за това и е останало единствено готиното чувство да и вървят след гъза...
За това с дрехите... Всичко мое ме радва максимално, заради най-уникалното си качество... а именно че е мое :D :D :D А на мацката не и е забавно, но проблема е че няма тръпка... И за това и е останало единствено готиното чувство да и вървят след гъза...
Точно де. Нека спре да се занимава с нея и тя веднага ще преосмисли ситуацията.
skateprinces19
01-26-2009, 15:05
о чела съм твои теми и отговори и нека ти кажа - може да не те познавам , но смятам , че заслужаваш много повече от това , което тя може да ти даде .. И съдя от това , че тя досега не ти е дала отговора си ... Това според мен е забавяне на нещата ... Просто не иска да ти каже отговора си ... Има 2 причини за това - Първо - Не е сигурна в чувствата си и не се чувтства готова да изживее това , което ти й предлагаш , а другата е - Просто не изпитва това , което на теб ти се иска ... Моя съвет е да говориш с нея ... Но щом в очите си й казал , че я обичаш и тя все още те държи в едно глупаво неведение - не си заслужава ... заслужаваш нещо много по добро ... Остави я и продължи напред с гордо вдигната глава и не забравяй , че след всяка болка идва и щастливия момент :-)
myNameIsImmortal
01-26-2009, 15:22
Мерси много на всички. Ето какво стана днес.
С нея се разминахме 2 пъти в училище. 1вия път само ми каза здравей и влезе във физкултурния салон, защото започваха, а 2рия път ме спря и ме пита какви часове имам още, и след като й отговорих ме попита какво ми има.. на което отвърнах: Нищо и си отидох в стаята.
И най-найрая всех решение.
Изпратих и един смс в който написах, че единсвеното нещо, което ми остава да и кажа, или по-скоро да я питам е какво иска? Дали да бъдем приятели или нещо повече. Писах й, че я оставям да реши и когато разбере кое от 2те иска нека да ми каже, а през останалото време докаро "разбира" какво ще иска писах че няма да й се перчкам и да й преча.
Това е окончателното решение. Каквото каже - това ще е. Да или Не, без никакви овъртаници повече. :)
Знам и съм обеден, че ще каже че иска да останем приятели, но както един път беше казала майка й: "Да пробваме, пък да става каквото ще".. ето това е последния опит и след това ще заживеем по начина по който тя избере. :)
slun4ice_90
01-26-2009, 15:24
С нея се разминахме 2 пъти в училище. 1вия път само ми каза здравей и влезе във физкултурния салон, защото започваха, а 2рия път ме спря и ме пита какви часове имам още, и след като й отговорих ме попита какво ми има.. на което отвърнах: Нищо и си отидох в стаята.
Изпратих и един смс в който написах, че единсвеното нещо, което ми остава да и кажа, или по-скоро да я питам е какво иска? Дали да бъдем приятели или нещо повече. Писах й, че я оставям да реши и когато разбере кое от 2те иска нека да ми каже, а през останалото време докаро "разбира" какво ще иска писах че няма да й се перчкам и да й преча.
Това е окончателното решение. Каквото каже - това ще е. Да или Не, без никакви овъртаници повече. :)
Знам и съм обеден, че ще каже че иска да останем приятели, но както един път беше казала майка й: "Да пробваме, пък да става каквото ще".. ето това е последния опит и след това ще заживеем по начина по който тя избере. :) Много те измъчи това момиче,дано поне каже,че иска да сте гаджета...И да сте много :grin:
myNameIsImmortal
01-26-2009, 15:29
Много те измъчи това момиче,дано поне каже,че иска да сте гаджета...И да сте много :grin:
има една мисъл която преди използвах и сега пак идва в полза -
No pain, no gain
Т.е. няма болка, няма и печалба/щастие
Затова вече и зададох точен, ясен и изчерпателен въпрос на който изисквам точен отговор :)
slun4ice_90
01-26-2009, 15:36
Много те измъчи това момиче,дано поне каже,че иска да сте гаджета...И да сте много :grin:
има една мисъл която преди използвах и сега пак идва в полза -
No pain, no gain
Затова вече и зададох точен, ясен и изчерпателен въпрос на който изисквам точен отговор :) Време беше... :)
mitkom89
01-26-2009, 15:39
No pain, no gain
[/b]
Хаха удари си главата в стенада с всичка сила, да видим каква печалба/щастие ще те озари :D
А ти продължаваш да се разиграваш сам... От 2-3 дена всеки път е последен шанс и последен опит... Започни да наричаш нещата с истинските им имена... Като за начало си кажи че си неудачник и започни на чисто
slun4ice_90
01-26-2009, 15:43
No pain, no gain
[/b]
Хаха удари си главата в стенада с всичка сила, да видим каква печалба/щастие ще те озари :D
А ти продължаваш да се разиграваш сам... От 2-3 дена всеки път е последен шанс и последен опит... Започни да наричаш нещата с истинските им имена... Като за начало си кажи че си неудачник и започни на чисто В никакъв случай,не е неудачник...Той просто е упорит човек...Не го обезкоражавай така... :?
myNameIsImmortal
01-26-2009, 15:44
No pain, no gain
А ти продължаваш да се разиграваш сам... От 2-3 дена всеки път е последен шанс и последен опит... Започни да наричаш нещата с истинските им имена... Като за начало си кажи че си неудачник и започни на чисто
само да оточна досега не съм казвал кое е запоследно... ето сега ЗАПОСЛЕДНО задавам точен и ясен въпрос.. след отговора всичко започва по начина по който тя си избере. :)
angelcheeee_93
01-26-2009, 15:45
и какво стана в крайна сметка?нали щеше да я питаш в очите?
или тя пак смени темата и започна да те мотае?
sladur4etyYy
01-26-2009, 15:57
Знам и съм обеден, че ще каже че иска да останем приятели, но както един път беше казала майка й: "Да пробваме, пък да става каквото ще".. ето това е последния опит и след това ще заживеем по начина по който тя избере. :)
абе, извинявай, ама това е поредният ''последен'' опит :lol: нали щеше да я питаш в очите, кво стана, пак ли те хвана шубето? :-o
myNameIsImmortal
01-26-2009, 15:59
и какво стана в крайна сметка?нали щеше да я питаш в очите?
или тя пак смени темата и започна да те мотае?
не, днес като я видях 1вия път само поздравих и отминах, а втория път ме пита: какво ти има? аз казах нищо и си отидох в стаята. И одеве й пратих смс в който написах, че единсвеното нещо, което ми остава да и кажа, или по-скоро да я питам е какво иска? Дали да бъдем приятели или нещо повече. Писах й, че я оставям да реши и когато разбере кое от 2те иска нека да ми каже, а през останалото време докаро "разбира" какво ще иска писах че няма да й се перчкам и да й преча.
Абе, човече, забрави тея скайпове и телефони. Трябвало е да я викнеш след училище и да си поговорите очи в очи, а не чрез смс-и. Ако случайно тръгнете, пак ли ще обсъждате проблемите си чрез скайп и телефоните? Стегни се малко!
leoparda93sl
01-26-2009, 16:09
Абе, човече, забрави тея скайпове и телефони. Трябвало е да я викнеш след училище и да си поговорите очи в очи, а не чрез смс-и. Ако случайно тръгнете, пак ли ще обсъждате проблемите си чрез скайп и телефоните? Стегни се малко!
+1
myNameIsImmortal
01-26-2009, 16:09
еми не можеш просто ей така да я викна.. а и имах повече часове.. затова така направих.. вчера като и казах в очите 'Обичам те' не мога да ти опиша каква и беше реакцията, защото нямаше такава.. поне така мисля защото след това ме прегърна веднага.. И ако тръгне няма да си обсъждаме нещата по скайп и телефони, преди съм я изпращал към тях и сега оня ден на кафе бяхме и обсъждахме различни теми без проблеми.. а й писах че когато реши какво иска да ми го каже в очите..
PreciousDiamond
01-26-2009, 18:08
aham :(
Най-смисленото мнение в цялата тема ! :lol:
Kostadin_682
01-26-2009, 18:09
aham :(
Най-смисленото мнение в цялата тема ! :lol:
8-)
Братленце нищо не можеш да направиш повече...всичко каквото зависише от теб си го направил..даже много повече.След като тя не може да го оцени още в самото начало..какво да си говорим..а и като гледам още не може...нещата на сила не могат да стават колкото и да ти е тежко да го приемеш това..не се измъчвай така...ти си голям пич..и единствената губеща е тя, колкото и банално да ти звучи. Ти и даваш на куп всичко от което едно момиче има нужда, но дори това понякога не е достатъчно за да се родят чувствата които искаш..съдя по това колко време вече и ходиш след дупето, а тя...нищо..дано не е това и е няква друга причина, но...виж какво ще ти каже утре и си прецени. :) Успех
myNameIsImmortal
01-26-2009, 20:35
Братленце нищо не можеш да направиш повече...всичко каквото зависише от теб си го направил..даже много повече.След като тя не може да го оцени още в самото начало..какво да си говорим..а и като гледам още не може...нещата на сила не могат да стават колкото и да ти е тежко да го приемеш това..не се измъчвай така...ти си голям пич..и единствената губеща е тя, колкото и банално да ти звучи. Ти и даваш на куп всичко от което едно момиче има нужда, но дори това понякога не е достатъчно за да се родят чувствата които искаш..съдя по това колко време вече и ходиш след дупето, а тя...нищо..дано не е това и е няква друга причина, но...виж какво ще ти каже утре и си прецени. :) Успех
Значи то не знам дали ще ми каже утре.. казах и когато реши тогава да ми го каже а през времето когато "решава" няма да и преча.. сега четвъртък, петък сме междусрочка ваканция и няма да я вижвам и няма да се занимавам да и пиша и да и се обаждам и да си решава какво иска. А относно това какво искам - любов 8-) не съм тръгнал да я свалям толкова време за нещо друго - а и е малка според мен за секс, не търся секс от нея, а любов :)
Е то в 90% от случаите не намираме това което търсим /поне аз де 8-) / и затова ще чакам да каже какво иска и каквото каже - това ще е :)
Но определено спирам с това да и ходя по гъза и да и обръщам внимание.. както казват ако обичаш някой пусни го на свобода, ако се върне значи те обича.. така че тя си избира.. Насила хубост не става :)
ами бате..според мен и сложи лимит..щото така можете да се влачите до другата година..не за друго ами на теб ще ти е тежко..и аз съм бил в подобна ситуация..а това за искането..нямах в предвид секс.. :)
myNameIsImmortal
01-27-2009, 11:05
ами бате..според мен и сложи лимит..щото така можете да се влачите до другата година..не за друго ами на теб ще ти е тежко..и аз съм бил в подобна ситуация..а това за искането..нямах в предвид секс.. :)
еми единсвеното нещо, което искам от нея е ако има чувства към мен да ми отвърне, ако ли не да си ми каже истината..
А за това че и дам лимит - вече го направих и като и написах смс-а писах че докато реши кое от 2те иска няма да и се пречкам и днес в даскало отбягвах местата където мога да я видя и само след 5тия час я мярнах и тя махна и аз отвърнах, ама нито ходих при нея нито нищо. :)
niquetamere
01-27-2009, 12:15
Много си силен на думи,но изглежда си пълен спек .Няма смисъл да се говори едно нещо, като в следващата ситуация бягаш и се криеш зад skype и телефон.
Ivalinka
01-27-2009, 13:36
можеби ще започна напълното отчуждаване и етап на забравяне на всичко което съм правил за нея и всичко което чувствам
пробвай този вариант и може да си промени мнението към теб. не ми харесва, че си и казал,че я обичаш. ако тя не е сигурна в чувствата си(ако ги има) , то определено такова поведение няма да провокира симпатии. ще си каже ' колко мил, колко внимателен' а най-вероятно ще си мисли 'колко.. скучно'
това е напълно нормално, затова промени тактиката :)
myNameIsImmortal
01-27-2009, 14:26
Много си силен на думи,но изглежда си пълен спек .Няма смисъл да се говори едно нещо, като в следващата ситуация бягаш и се криеш зад skype и телефон.
Днес целия ден нит съм я търсил в училище нито нищо. А това го пратих като смс с телефона, защото го реших внезапно.. когато реши какво иска и писах да дойде при мен и да ми го каже в очите независимо какво ще е.. :)
А за това не се крия зад скайп и телефона.. когато бях пред тях всичко ми излезе от главата и просто нищо не можех да кажа..
братле..признавам те...ти си в нещо като моята ситуация, но може да се каже по зле...и въпреки това не губиш надежда :) респект :)
myNameIsImmortal
01-27-2009, 15:19
братле..признавам те...ти си в нещо като моята ситуация, но може да се каже по зле...и въпреки това не губиш надежда :) респект :)
Надеждата умира последна както всички казват. :)
А щом съм в подобно на твоето положение ще ти пожалая успех и да не се предаваш :)
Whyniser
01-27-2009, 15:34
Хубаво си служиш със мъдрите слова,ама не ги прилагаш.Хубаво нека си твърдоглав инат,но като няма изглед нещо да се получи,какво става тогава.Щом искаш мъдрост ето ти една:"Научи се да спреш,докато е време".И няма нищо лошо.С тази воля ще я преодолееш тъй че няма нищо лошо и нередно.На нея и се влече вниманието,но си и безинтересен."Рани куче да те лае".
myNameIsImmortal
01-27-2009, 16:03
Хубаво си служиш със мъдрите слова,ама не ги прилагаш.Хубаво нека си твърдоглав инат,но като няма изглед нещо да се получи,какво става тогава.Щом искаш мъдрост ето ти една:"Научи се да спреш,докато е време".И няма нищо лошо.С тази воля ще я преодолееш тъй че няма нищо лошо и нередно.На нея и се влече вниманието,но си и безинтересен."Рани куче да те лае".
Ем аз казах още вчера - зададох и ясен въпрос и искам ясен отговор. Като ми го даде ще заживеем по начина по който тя е ибрала :)