View Full Version : Как да постъпя?
SunShinePearl
01-25-2009, 21:32
Знам че има мн теми ама нали за всеки е различно..та..
Има едно момче което от доста време ми е симпатично ама ми беше все едно и последната седмица го гледам че работи точно на другата улица на 2 мин от нас и всеки пък като се връщах от даскало тая седмица го зяпах и най-тъпото е че даже не мога да му се усмихна коагто го видя и ми се губи и говор и картина все си казвам ще му се усмихна и все не става :-D е карай ще го преодолея...та мисля си че и той ме гледа поне според мои наблюдения..та нз какво да правя колко да го чакам ако има някви симпатии да направи нещо и след колко време да действам аз
:-D днеска питах при тоя дето работи как се казва и на колко е години :-D и му казах ако може да не му споменава за мене че съм питала :-D знам че тъпо посъпих ама тва ми беше единствената възможност да науча нещо за него та хора кажете какво да правя?
bebchence
01-25-2009, 23:46
Отиди и се запознай нищо не губиш,а дори може и да спечелиш :-)
Той те гледа :shock: :shock: :shock: :shock: уеуе ми какво ще правим сега хммм. Не знам, това със запознаването е прекалено страшно, би могъл да се окаже канибал и да те изяде, защо не пробваш да влезнеш в ЦРУ, да му намериш номера, да му пращаш смс-и всеки ден и така докато свикне с теб и си сигурна, че е нормален. На финала може да се запознаете. :-o :-o
SunShinePearl
01-26-2009, 13:30
ам на мен ми е страха да не се окаже някъф надут щото точно така изглежда..и от там идва проблема...
Jumbie483
01-26-2009, 13:35
а той какво работи ?!
varnen4e
01-26-2009, 13:38
Според мен този, когото си питала ще му каже.
SunShinePearl
01-26-2009, 13:41
а той какво работи ?!
в един авто сервиз
ми така мисли и моята фр-ка нз хора....пък ддз от мн време не съм хлътвала така 2 години :-D
varnen4e
01-26-2009, 13:44
Защо просто не отидеш да поговориш с него?
SunShinePearl
01-26-2009, 13:48
знаеш ли ще взема точно това да направя стига съм се чудила ей така от тва чудене страшно много възможности съм изпускала
Той те гледа :shock: :shock: :shock: :shock: уеуе ми какво ще правим сега хммм. Не знам, това със запознаването е прекалено страшно, би могъл да се окаже канибал и да те изяде, защо не пробваш да влезнеш в ЦРУ, да му намериш номера, да му пращаш смс-и всеки ден и така докато свикне с теб и си сигурна, че е нормален. На финала може да се запознаете. :-o :-o
Опасен сии :lol: Та, по темата.. Еми.. запознай се с него.. Или помоли оня.. дето си го разпитвала да ви запознае, ако може.. Нищо не губиш!
не се подигравайте на момичето..хората не се раждат научени..мисля че и вие също...
по темата: еми виж какви ти са възможностите и реши коя да ползваш за да се запознаете :) не е казано, че като се запознаете трябва да става нещо или че точно за това се запознавате :) Успех
varnen4e
01-26-2009, 14:05
знаеш ли ще взема точно това да направя стига съм се чудила ей така от тва чудене страшно много възможности съм изпускала
Еми да.. в крайна сметка нищо не губиш. Просто не се притеснявай, за да не изглеждаш тъпо.
Успех.
:)
SunShinePearl
01-26-2009, 14:08
не се подигравайте на момичето..хората не се раждат научени..мисля че и вие също...
по темата: еми виж какви ти са възможностите и реши коя да ползваш за да се запознаете :) не е казано, че като се запознаете трябва да става нещо или че точно за това се запознавате :) Успех
е да да няма да отида и да му лепна една целувка 8-) ест че първо искам да го опозная оф ама такъв срам до сега не съм изпитвала..като се има в предвид че може да се каже съм най-отворената от фр ми сега тотално съм зацепила :cry: апък тва тоя да ме запознае той е на възрастта на баща ми абсурд 8-)
ivcheto0o
01-26-2009, 19:09
zapoznai se s nego ina4e 6te ima o6te da se 4udi6 ami kakwo bi stanalo ako bqh malko po smela :? dali sq 6tqhme da sme zaedno :? i kakwo kato izglejda nadut tova ne zna4i 4e e ... :? uspehh :-)
GameMaster
01-26-2009, 20:06
Budi po-nastoqtelna otidi i se zapoznaite i BINGO! :-D
Seducti0n
01-26-2009, 20:16
:) Била е една от възможностите, но НЕ и единствената.
Щом имаш интерес се запознайте, разходете се, кафенце а-у.
Няма смисъл да ходиш и да разпитваш за него, при положение, че нищо не ти пречи да видите.
ifkataAa
01-27-2009, 16:26
Отиваш при него и му казваш "пич много ме радваш.от няколко дни те наблюдавам и искам да се запознаем" Момчетата харесват по-настоятелни и отворени момичета.Вложи максимален чар при запознанстото ви и от там нататък нека действа той :)