Влез

View Full Version : Греда след първа среща

mitkom89
01-26-2009, 14:02
Здравейте :) Днес си уговорих среща с една готина мацка да пием кафе. Беше нещо като първа среща... иии поседяхме, полафихме си и дойде време да си тръгвам. Тя дойде да ме изпрати до спирката. Гледам аз идва рейс и реших за чао да я целуна и така и направих... но това не се оказа моя рейс и се получи малко тъпо... Въпреки че и обясних, че ме кефи и съм искал да бъде като приятен спомен до следващата ни среща и тя го разбра, се получи АДСКИ ТЪПО... за щастие след 2-3 минутки дойде и моето рейсче и си отпраших за вкъщи смеейки се над ситуацията :D :razz: Тъпите градски рейсове винаги ги правят еднакви... Да попитам на някой случвала ли му се е подобна ситуация и как е реагирал 8)

varnen4e
01-26-2009, 14:03
Хаха.. забавно.. дреме ти.. :lol: :lol:

Bellatrix
01-26-2009, 14:12
Ем да :D Веднъж след една среща момчето ме изпращаше до нас, ама точно този индивид беше от най-срамежливите и нищо не искаше да направи. И аз го целунах с намерението да избягам като по филмите след това. И се изръсих по стълбите, щото беше вечер и беше тъмно.

mitkom89
01-26-2009, 14:15
Кофти е в такива ситуации... А мен ми стана адски смешно като видях че тва не е моя рейс :D :D Помислих си да се кача за да избегна тъпото чувство, но не ми се ходеше до другия край на града :-x

Kostadin_682
01-26-2009, 14:16
Здравейте :) Днес си уговорих среща с една готина мацка да пием кафе. Беше нещо като първа среща... иии поседяхме, полафихме си и дойде време да си тръгвам. Тя дойде да ме изпрати до спирката. Гледам аз идва рейс и реших за чао да я целуна и така и направих... но това не се оказа моя рейс и се получи малко тъпо... Въпреки че и обясних, че ме кефи и съм искал да бъде като приятен спомен до следващата ни среща и тя го разбра, се получи АДСКИ ТЪПО... за щастие след 2-3 минутки дойде и моето рейсче и си отпраших за вкъщи смеейки се над ситуацията :D :razz: Тъпите градски рейсове винаги ги правят еднакви... Да попитам на някой случвала ли му се е подобна ситуация и как е реагирал 8)
хах братле кофти ситуация... преебушка си е с тоя градски транспорт 8-)

Bellatrix
01-26-2009, 14:17
Кофти е в такива ситуации... А мен ми стана адски смешно като видях че тва не е моя рейс :D :D Помислих си да се кача за да избегна тъпото чувство, но не ми се ходеше до другия край на града :-x
Аз веднъж го направих. За да избягам от бившия и новото му гадже (най-добрата ми приятелка) се качих на друг тролей и после ходих 35 минути обратно. :oops: :oops:

Alderis
01-26-2009, 14:18
Хахаха шанс... 8-) . Само не разбрах защо не я целуна втори път, като дойде твоя рейс? 8-)

mitkom89
01-26-2009, 14:36
Защото ми беше смешно, а и нямаше да има ефект вече... Сещате се ефекта на целувката за до скоро :razz: :razz: :lol:

slun4ice_90
01-26-2009, 14:38
Хаха.. забавно.. дреме ти.. :lol: :lol: Така е... :D

sexa_na_kompleksa
01-26-2009, 14:45
:D :D :D
Е, не е от най-хубавите неща, които могат да се случат на първа среща... но пък сигурно и момичето се е посмяло с теб. : ) Не бива това да те тревожи чак толкова. Опитай се следващия път да няма такива издънки. ; )

mitkom89
01-26-2009, 14:45
Физиономията ми беше глупаво ухилена... А забравих да попитам, вие как бихте реагирали в такава ситуация?!?

slun4ice_90
01-26-2009, 14:47
Физиономията ми беше глупаво ухилена... А забравих да попитам, вие как бихте реагирали в такава ситуация?!? Бих се засмяла.... :lol:

shokoto91
01-26-2009, 14:49
било е много сладко според мене :)

Naughty_
01-26-2009, 14:58
и аз бих се засмяла.. ест. :lol: :razz:

skateprinces19
01-26-2009, 15:08
Хах хич да не ти пука бе :lol:

mitkom89
01-26-2009, 15:11
Ами не съм казал, че ми пука много много. Въпреки че мацката е адската... и се чудя дори как се нави да излезе с мен, но пиша защото цялата ситуация се получи много забъркано и странно, и ми беше интересно дали има и други преживявали такова нещо...

mimenceto666
01-26-2009, 16:35
ем беше на рождения му ден и ми казаха, че той мисли, че не го харесвам, което не е вярно (просто съм по-срамежлива)
и трябваше по някъв начин да му покажа, че го харесвам
и ме посаветваха да го целуна (ама до тогава не се бях целувала)
и след половин час съвети се реших, викнах го и тръгнах да го целувам с идеята, после да отида "да избягам", т.е. да отида при приятелките си
та да се върнем - викнах го и тръгнах да го целувам, но той си завартя главата :shock: и го целунах по брадичката
последва половин минута мълчание :lol:
на края той се осмели и ме целуна

Black_Fyed_Peas
01-26-2009, 16:52
:razz: мн е гадно в такива ситуации и на мен ми се е случвало обаче от обратната страна даже пак беше с рейс голям смях беше :lol:

mickelangelo
01-26-2009, 16:57
к'во ти пука ... някой ден ще се смеете на това си нещо :D
не може винаги всичко да е както трябва .. :)

lovesick88
01-26-2009, 17:11
хахаха пък мен един сладур ме изпраща до къщи и и аз викам седа ще го целуна,пък имаше доста лед и точно ореди да се целуне се хлъзнах и за малко да падна,но разбира се имаше втори шас всичко беше ок и точно се прибирам и пак се хлазнъх и тоя път вече падна и така се фраснах ужас :) но поне си изкарахме доста весела изстория от тва :)

mitkom89
01-26-2009, 17:26
:razz: мн е гадно в такива ситуации и на мен ми се е случвало обаче от обратната страна даже пак беше с рейс голям смях беше :lol:

И ти как реагира? А на него/нея тъпо ли му/и беше ?

DJEB
01-26-2009, 17:30
Ем да :D Веднъж след една среща момчето ме изпращаше до нас, ама точно този индивид беше от най-срамежливите и нищо не искаше да направи. И аз го целунах с намерението да избягам като по филмите след това. И се изръсих по стълбите, щото беше вечер и беше тъмно.
ей тва е много добро :lol: и той точно поради факта ,че е срамежлив сигурно не ти е помогнал .. :lol:

Hilary_
01-26-2009, 17:33
Охх милия... :lol: Иначе да случвало ми се е... едно момче ме изпращаше на спирката и аз се усмелих да го целуна но по бузката (впрочем доста сладк осе получи) ... ии доволна от постижението ми се запътвам към трамвая...но понеже малко се забавих трямвая щеше да затвори вратите под носа ми иии аз изкрещях "Нееее!!!" ... иии спрях трамвая... беше ми супер неудобно... :oops: После се качих ... седнах на една седалка и се скрих защото цялата се бях изчервила...!!! :-D

mitkom89
01-26-2009, 17:40
Охх милия... :lol: Иначе да случвало ми се е... едно момче ме изпращаше на спирката и аз се усмелих да го целуна но по бузката (впрочем доста сладк осе получи) ... ии доволна от постижението ми се запътвам към трамвая...но понеже малко се забавих трямвая щеше да затвори вратите под носа ми иии аз изкрещях "Нееее!!!" ... иии спрях трамвая... беше ми супер неудобно... :oops: После се качих ... седнах на една седалка и се скрих защото цялата се бях изчервила...!!! :-D

хахаха пича се е почуствал сууупер глупаво :D :D Сякаш ако останеш още 1 минута с него и ще се самоубиеш :razz:

Hilary_
01-26-2009, 17:46

хахаха пича се е почуствал сууупер глупаво :D :D Сякаш ако останеш още 1 минута с него и ще се самоубиеш :razz:
Абее нe точно...смисъл ние отдавна се знаехме и всеки знаеше че харесва другия ама... реших да е по забавно... като действам лекичко... :lol:

BaiToq
01-26-2009, 18:15
Спокойно,бе,щом не ти е забила
един,начи сичко е наред.

RullzZz
01-27-2009, 11:37
хахах са като го прочетох тва и си умрех от смях а представям си ти в кво състояние си бил като си видял че тва не е твоя рейс,да не ти дреме яко е станало :D

taffy
01-27-2009, 13:15
:D :D :D
Е, да, малко глупавичко се е получило, ама.. случва се.. :booooomb: Ахх, как ми се иска да ти бях видяла физиономията.. :razz: :-P Все пак, хубаво ше е и двамата да се посмеете на тва.. 8-) Иначе не е толкова трагично 8-)

Ivalinka
01-27-2009, 13:26
не ми се струва проблем. по-скоро забавна ситуация :-D

ifkataAa
01-27-2009, 15:17
Е какво и е гадното на ситуацията? Не може ли докато сте заедно да я целунеш,а задължително трябва да е при раздяла.Моя напоследък почна да ме целува само,когато се разделяме,а това много ме дразни.Според мене на момичето дори и е яко,че си я целунал,щото ги има некви много срамежливи.Да не ти пука,ще има и такива моменти.Не е грешка spx :)