View Full Version : цигари
Наще ме хванаха ...прибрах се преди малко и гледам на бюрото 1 кутия цигари и енфие..от моята чанта...мама каза че ми е търсила бележника...
азз не пуша по принцип..тая кутия от 1 месец си стои в чантатами...
отрекох че пуша и каззах че са на момиче от моя клас нещата...
не знам просто какво да направя повече...стресирана съм ии....имах нужда да споделя...
гадно е нали :D аз поне признах навреме :D на кфа възраст си (пс)
Biskfitka
01-27-2009, 20:34
Хахахах ти си добре...аз се прибрах от даскало..и вместо телефона извадих кутията пред нея и и казах 'Хвани замалко''....е после се усетих...ама и аз казах че са на фр... 8-) :oops:
на колко години си
на 15 съм..много гадно с получи вярно :D като погледнах кутията и замръзнах :D
На времето и аз така казвах, че са на приятелка и даже добавях нагло - "Е ти какво си мислиш, ако ги криех въобще нямаше да седят там!" :D
psychopath
01-28-2009, 01:02
а какъв ти е въпроса 8-)
PreciousDiamond
01-28-2009, 06:29
И аз така казвах в началото 8-)
SoFarSoG00d
01-28-2009, 07:58
Е толкова ли ви е трудно да не пушите?!Все пак това е отрова ,пък и да си давате парите за боклуци,родителите ви работят вие да си купувате цигари,ми и аз да бях родител щеше да има луди скандали и спиране на всякакви джобни.Ще пушите,когато сами си изкарвате парите,но до тогава една кутия ще бъде минимум 10 лв.
BqlaLiniq
01-28-2009, 10:49
Аз нямам търпение да ги увеличат на колкото се може повече и да ги спра :)
Но бялото виктори сигурно ще стане от 2,75 на 3,75..то пак същото..гадовете ги вдигат постепенно, за да си кажем е кво толкова :-x :-x :-x
Biskfitka
01-28-2009, 14:50
на 15 съм..много гадно с получи вярно :D като погледнах кутията и замръзнах :DМен после цял ден ме боля корема и се чувствах някфо гадно...и седя на леглото и мисля дали да и кажа,че са мои цигарите и,че не може да ми забрани да пуша...(ама съм 100% сигурна че щях да остана без пц...) 8-) и тя ми вика ....''Кфо!? Мислиш къде да си криеш цигарите ли''..и аз мнее...и тя вика "Ако разбера че пушиш ще те убия ''(не буквално де) 8-) иии реших,че няма нужда да си признавам 8-)
alwaysnforever
01-28-2009, 15:32
При мен не бяха виждали цигари, ама веднъж майка влиза в стаята и миришеше на цигари..пък аз бях с още 1 момиче :D и беше ясно, че сме пушили :) първият момент отрекох да сме пушили,ама после просто си признах..няма какво да крия от нея,тъй като 1 ден щеше да разбере, че съм пафкала или още го правя.. :D :D
п.с сега не пуша и наистина се радвам, че ги спрях, защото бях започнала нещо да се пристрастявам..дори не знам защо бях започнала да пуша..може би, защото всички го правеха айде и аз..да съм там :lol: :lol: детски акъл..
DjBaloon
01-28-2009, 15:35
Хахахах ти си добре...аз се прибрах от даскало..и вместо телефона извадих кутията пред нея и и казах 'Хвани замалко''....е после се усетих...ама и аз казах че са на фр... 8-) :oops:
на колко години си
С глас се смях като четох тоя коментар,много злобна преебавка 8-)
аз не пушим та ми е се тая 8-)
Biskfitka
01-28-2009, 17:49
на колко години си
С глас се смях като четох тоя коментар,много злобна преебавка 8-)
То си е смешно.....стига да не си на мойто място... 8-)
Punisherrr
01-28-2009, 19:04
Стига пушихте бе...
пфуу ква помия са тия цигари не е истина :smt019 SUXXxxx
Аз пък принципно не пуша, ама вчера се прибирам у нас от даскало и дъвча дъвка. И баша ми ме пита ама ти защо дъвчиш дъвка, да не си пушила??? А аз не пуша... и му вкам ми не бе баща ми, не пуша. И той почна да ми обяснява някакви глупости и аз викам е какво, чантата ли искаш да ми видиш? И той се усети и вика не. Ама понякога в редките случай в които припалвам искам цигара от някой или нещо такова, защото не искам да пуша цялата кутия а и имам едно железно правило: мои цигари вкъщи никога! Че и да не са мой пак! То веднъж става белята!
(простете за пунктоацията и правописа ама не ме слушат пръстите днеска... :D )
Darkkiss
01-29-2009, 02:42
Бе цигарки не пиша ма аз им обеснявах че пиша трева от вр. на вр. и те не искаха да ми повярват и 1 ден ми остана тревица в излишък и се пребрах в нас и я метнах на наще и те некфи треаше да им видите физионимиите...
Kostadin_682
01-29-2009, 07:11
хаха кофти работа... С братчедка ми се случи същото... 8-)
got2Bthe1
01-30-2009, 12:16
Хах аз още на 14 им казах на наще 4е ше си пуа и са не ме грее...те наще пушат отдавна и нищо немогат да ми кажат :grin:
lqlqlqqqqqqqq
01-30-2009, 17:19
не бих си признала .. :razz: .. аз сама си сасипва здравет0 в краина сметка ама кф0 ма б0Ли :razz: :razz: :razz:
princess85
01-30-2009, 17:26
На времето и аз така казвах, че са на приятелка и даже добавях нагло - "Е ти какво си мислиш, ако ги криех въобще нямаше да седят там!" :D :lol: :lol: :lol: хоти уникална си :lol:
hah i az sam go prail toq nomer da hvarla 2 kuti cigari na masata ne bqha moi de ama i az pu6eh minalata godina si priznah 4e mi pisna da se kriq ni6to nomoje mi kaje maikami az si izkarvam parite moga si praim kvo si iskam za trevata malk ose karame ama 6ans :D:D
DevilWish
01-31-2009, 18:03
О аз един път си ги докарах в нас и почнах да си ги въртя на масата и майка ми "Тва кво е бе?" "На Марио /един фр./ са , после нали ще се виждам с него, та ги остави в мен, че нямаше чанта или джобове" хах :Д макар, че тя знаеше, че пуша, но не ми даваше.А сега вече не пуша цели 4 месеца или нещо такова.Гордея се със себе си, защото съм пушила 3 години ;)
SunShinePearl
01-31-2009, 23:07
хах като чета и си мисля брей едни цигари какъв проблем ...аз поне се раздвам че от всички простотии които правя поне не пуша 8) винаги съм го смятала за мега тъпо
(S) AINT
02-02-2009, 11:44
На мен майка ми ми намери тютюн в джоба и аз нз как е станало :D Отрекох ама в последствие си признах :-D
BqlaLiniq
02-02-2009, 12:03
На мен майка ми ми намери тютюн в джоба и аз нз как е станало :D Отрекох ама в последствие си признах :-D
Ми ако си купуваш наливни и ги слагаш в джоба, ако нямаш кутийка..или някой ако ти даде цигара и я изпушиш след 20-30 минути и си я сложиш в джоба.
А бтв чистете си джобовете от тютюна щото като се пере и остава жълто петно..една фр така я хванаха :lol:
shoshinka
02-02-2009, 18:10
Аз бях изпуснала една цигара на земята ](*,) #-o не съм забелязала че е паднала щото с една фр пушихме вкъщи и майка ми я видя. Опитах се да я излъжа ама то е ясно че е моя щото никой не пуши Карелия удома. И им признах че е моята и че пуша. Мама ми се сърди един ден, аз и се извиних и на другия ден ме пусна да отида на купон. Сега малко се прикривам ама пак си пуша макар че и обещах да не пуша. :-D
Е толкова ли ви е трудно да не пушите?!Все пак това е отрова ,пък и да си давате парите за боклуци,родителите ви работят вие да си купувате цигари,ми и аз да бях родител щеше да има луди скандали и спиране на всякакви джобни.Ще пушите,когато сами си изкарвате парите,но до тогава една кутия ще бъде минимум 10 лв.
+ Никога не съм разбирала за какво хора по на 14-15-16 години дори и по големи пушат 8-) Някой го правят за гъзария но не разбират колко смешни стават с това :lol:
ThisIsMe
03-26-2009, 06:10
аз не пуша ,не съм и пробвала,но ако бях на твое място майка ми определено щеше да ме убие.
guinessgirl
03-26-2009, 11:03
вие сте много странни хора..
признайте им щом пушите и точно и ясно им заявете,че просто няма да спрете и тфа е.
mrazqkindergarten
03-26-2009, 16:56
хаха..цигарите са тъпа работа..ще ги спираме уж :oops: :-D :D
StillLovingYou
03-26-2009, 18:19
Гадни наркомани, на кафево!
При мене цялата история беше мн по-лоша.Аз МРАЗЯ цигари.Но почнах без да знам това >).Бяхме 4-ма.2 момичета, 1 приятел и аз.В заимовата.И минава баща ми....а той е ужасно строг.Ииии ела гледай какво става.Отиде при мене.Погледна ме ужасно в очите и каза "Идвай с мен".
Каза го къчели това ще е последното на света >).В нас щом преминах прага се започна "купона" от 2 часа и кусор.Беше ранна фаза и ги спрях лесно.Но пък си пафкам тревата поне 1 път на месец :D :D :D :D.
Чувствам как след малко ще започнете да ме ругаете :D :) :P
Мир
LovEsIckk
03-27-2009, 13:06
И аз така лъжех едно време..
Infinity
03-27-2009, 13:22
Много кофти история.
Наще ме хванаха ...прибрах се преди малко и гледам на бюрото 1 кутия цигари и енфие..от моята чанта...мама каза че ми е търсила бележника...
азз не пуша по принцип..тая кутия от 1 месец си стои в чантатами...
отрекох че пуша и каззах че са на момиче от моя клас нещата...
не знам просто какво да направя повече...стресирана съм ии....имах нужда да споделя...
не се притесняай, ако си в добри отношения с майка ти и ти вярва ест задай и най задавания въпрос -''Мамо, кога съм те лъгала!?'' ;( пускаш 2-3 сълзи и ш' ти повярва 8)
Най - накрая да има някой на моето мнение за цигарите! :-) :) :)
CraZyTyY
04-12-2009, 10:12
Мммм на наще си има казах най - нормално и те се примириха... К'во да направят ;-)
NaughtyOne
04-12-2009, 11:30
Луди скандали ли? Аз пък бих си изселила детето xD
Пък и каквото и да стане дечурлигата пак ще си пушат :) Безмислено е да се пуши,но още по-безмислено е да им кажеш,че е безмислено :)
Не пуша и невиждам смисъл да пропушвам :-|
BlueDream16
04-12-2009, 13:06
Изобщо не съм им казвала,и нямам такова намерение.. :?
хич да не ти пука...тя вече е видяла колкото и да се стресираш нищо няма да промениш
пък и то така май е по-добре.Имам предвид,че ако те види някой друг и нали естествено ще каже на вашите кой знае колко ша си доукраси историйката.Така че по-добре от теб да го знае
bobo_kaulitz
04-14-2009, 22:26
при мен се получи много гадно... отивам на даскало на двора и паля цигара и си говоря с пртели и тела ми звъни гледам.. татко :D вдигам му и той ме пита кво прайш и аз му казвам еем нищо туука сме на двора и той да не пушиш ей? и аз нееее :D и съм си спокоен после като се прибрах татко ми каза ае... що ме излъга аз те гледам че пушиш и ти пак ме лъжеш видял ме е от някъде и аз му казвам НЕЕЕ :D :D :D ся ми е казал да ги спра ама... не съм :D
Maimunche_f
04-15-2009, 08:48
Не пуша. И никога не съм виждала смисъл в пушенето....много пари на вятъра....
Dollystar
04-18-2009, 06:38
Пишейки с цигара в ръка искам да ви разкажа как майка ми разбра, че пуша:
Един ден след училище се прибирам и майка ми ми казва да слеза до колата да й зема цигарите, при което аз и казах искаш ли цигари? Ето ти и й дадох мойте 6ото ме мързеше да слизам. Тя не беше очарована, но и без тва исках да й кажа и тва беше най-подходящия момент. Вече си пушим заедно и тя сама ми каза, че ше ми омръзнат и ше ги откажа, така че не се притеснява чак толко. Попринцип е строга, но по-добре така отколкото да се крия по тоалентните да пуша :grin:
цигари не пафкам...ама веднъж една френдка спа в нас ,наще ги нямаше разбира се,пихме пущихме тревица и кво ли не прайхме и по едно време баба ми влиза през вратата и само ни гледа така :shock: ние така :lol: тя :shock: затваря вратата и излиза :razz: .Не каза на наще ама вика имай късмета да те видя пак :razz:
NaughtyOne
04-18-2009, 19:48
цигари не пафкам...ама веднъж една френдка спа в нас ,наще ги нямаше разбира се,пихме пущихме тревица и кво ли не прайхме и по едно време баба ми влиза през вратата и само ни гледа така :shock: ние така :lol: тя :shock: затваря вратата и излиза :razz: .Не каза на наще ама вика имай късмета да те видя пак :razz:
Сера ви на идеалите :)