Влез

View Full Version : Казус

klient
01-27-2009, 21:05
Как мислите ,може ли момиче,което си правило клизма преди анален секс да се наака и момиче ,което не си е правило нищо да успее да задържи?
А колко от момичетата тук си правят подготовка преди анален секс и 100% задължителна ли е тя?
А за тези дето правят от какво е продиктувана от поговрката "Парен каша духа" или защото знаят ,че трябва за да спокойни през време н самия акт?

shokoto91
01-27-2009, 21:12
Възможно е ;) Много зависи от момчето - той трябва да е много внимателен и най-важното движенията да са му плавни и в никакъв случай ваденето да е рязко, защото се получава много силен вакуум и излиза всичко отвътре ;) Момичето в никакъв случай не е способно да направи нещо по въпроса, защото аналните и мускули се разтягат (по време на секса) и не може да ги използва.
Подготовката си зависи от настроението, можеш да направиш клизма или просто преди това хубаво да се понапънеш в тоалетната (става дума за 1-2 часа преди акта, защото ако е точно преди това, ще мирише, все пак до преди минути там е имало изпражнение, което е преминавало ;) )
Не съм правила анален секс, но съм се поинтересувала и това е което знам за него :)

SiSsKkAa
01-27-2009, 21:15
аз не правя анален секс,но все пак си мисля,че ако искаш да си спокойна при анален секс е добре или преди секса да минеш през тоалетната или да си направиш клизма

hottie
01-27-2009, 21:30
Възможно е разбира се. Аз по принцип се подготвям преди анален секс, но не винаги, най-малкото защото е вредно/
Единствения сигурен начин, за да предотвратиш гаф е да си минал през тоалетната!

CuteBaby
01-27-2009, 21:33
Възможно е ;) Много зависи от момчето - той трябва да е много внимателен и най-важното движенията да са му плавни и в никакъв случай ваденето да е рязко, защото се получава много силен вакуум и излиза всичко отвътре ;) Момичето в никакъв случай не е способно да направи нещо по въпроса, защото аналните и мускули се разтягат (по време на секса) и не може да ги използва.
Подготовката си зависи от настроението, можеш да направиш клизма или просто преди това хубаво да се понапънеш в тоалетната (става дума за 1-2 часа преди акта, защото ако е точно преди това, ще мирише, все пак до преди минути там е имало изпражнение, което е преминавало ;) )
Не съм правила анален секс, но съм се поинтересувала и това е което знам за него :)
+1 И аз не правя,но съм се интересувала и съм на същото мнение ;)

SoFarSoG00d
01-28-2009, 07:41
Всеки знае,че преди анален секс се прави клизма!Обаче аналният секс не е нещо много приятно или кой знае какво....

tOniTyy
01-28-2009, 07:47
Аз съм правила анален секс и мога да ти кажа, че е хубаво, даже по - хубав от вагиналния.Защото самата дупка :oops: е по- тясна и се усеща по - голямо удоволствие.Но да ти кажа ли зависи от нагласата ти .. ако си спокойна и не се претесняваш - всичко ще е ок. :) Просто не мисли за това, че може да се изпуснеш и т.н. Не трябва да има обаче много рязки джижение :) За това се сещам в момента. Успех! :)

varnen4e
01-28-2009, 10:28
И аз правя анален секс, колкото до клизмата.. не винаги си я правя, защото е вредно (може да подтикне образуването на хемороиди, доколкото знам).
Иначе до сега не съм имала гафове (да чукна на дърво).
Най- важното нещо е накрая половинката ти да не го вади ряско, това е рисковият момент.

t1n4e7o
01-28-2009, 10:30
Не обичам да правя и не съм се интересувала :)

sugarbaby_
01-28-2009, 10:36
Аз също правя анален секс. Никога не съм си правила клизма, но и никога не съм имала гафове тъй като както каза HOTTIE: Единствения сигурен начин, за да предотвратиш гаф е да си минал през тоалетната! / напълно съм съгласна /. :)

mitternacht
01-28-2009, 10:48
:shock: :smt105

Леле, къде попаднах!Откога всички тийн са толкова опитни?!?
Он топик-нищо не пречи да се прави и напълно стандартен кекс.Другото сякаш е за изфукване.

varnen4e
01-28-2009, 10:52
Защо да е за изфукване? Според мен си е част от секса.
;)

OZ_OZ
01-28-2009, 11:38
Възможно е разбира се. Аз по принцип се подготвям преди анален секс, но не винаги, най-малкото защото е вредно/
Единствения сигурен начин, за да предотвратиш гаф е да си минал през тоалетната!

Тук подкрепям HOTTIE напълно.Правя анален секс и за нещастие съм имала гафове с изпускане ,но аналния секс е страхотен като се прави както трявба и може да изпиташ 100 пъти повече наслада от колкто при вагиналния!

Случва се и евала ,че споделяш тук!Много си искрена,което ми харесва.Иначе много зависи и от пича дето те шляка!

varnen4e
01-29-2009, 09:13
Защо пък толкова да зависи от "пича"?

titinkaa
01-29-2009, 09:15
:) +1 аз съм правила анален секс :)

ubuntu
01-29-2009, 09:16
почти в 100% от случаите свършваме с анален.Но дори и да не съм минала да чукна на дърво не съм имала проблеми!
И най якото е от ГЪ3A в устата
:grin: :grin: :grin: :grin:

varnen4e
01-29-2009, 09:17
почти в 100% от случаите свършваме с анален.Но дори и да не съм минала да чукна на дърво не съм имала проблеми!
И най якото е от ГЪ3A в устата
:grin: :grin: :grin: :grin:

Какво толкова ви харесва това пък на всички мъже.. нищо особено не е..

varnen4e
01-29-2009, 10:45
Не е гадно, ако поддържаш добра хигиена и не те е гнус от "себе си".. ;)

varnen4e
01-29-2009, 10:50
Еми.. въпрос на гледна точка.

SiSsKkAa
01-29-2009, 11:04
ае от г*за в устата не било гнусно ай дръжте се малко

SiSsKkAa
01-29-2009, 11:04
много филми сте гледали и много песни сте слушали

SiSsKkAa
01-29-2009, 11:07
е тя иска да изкара ,че всичко й харесва вече почва съмнително да става

SunShinePearl
01-29-2009, 11:39
И аз правя анален секс, колкото до клизмата.. не винаги си я правя, защото е вредно (може да подтикне образуването на хемороиди, доколкото знам).
Най- важното нещо е накрая половинката ти да не го вади ряско, това е рисковият момент.
точно така е....и аз не си правя всеки път клизма...важното е както каза хоти да си минал през тоалетната и мн зависи от партнюра...е и психическата нагласа е важна.(и аз не съм имала гафове)

SunShinePearl
01-29-2009, 11:41
ами аз подкрепям варненчето човек като си има лична хигиена какво му е гнусното?

literbebe
01-29-2009, 13:08
точно така е....и аз не си правя всеки път клизма...важното е както каза хоти да си минал през тоалетната и мн зависи от партнюра...е и психическата нагласа е важна.(и аз не съм имала гафове)

+1

varnen4e
01-29-2009, 16:24

Аз ли?

Kami92
02-21-2009, 23:31

+101%