PDA

View Full Version : Да продължавам ли с опитите?

Cullen
01-29-2009, 00:00
Ok, purvo shte vi pomolq ako ne e po temata vuobshte da ne si pravite truda da pishete.
Eto kakva e istoriqta( izvinqvam se che e tolkova dulga). V nachaloto na uchebnata godina vrushtaiki se na uchilishte si imah priqtel i ne se interesuvah mn mn ot drugite momcheta okolo men, zashtoto bqh "shastlivo vlubena", na vtorata sedmica, zabelqzah edno momche v klasa mi po matematika che si igrae s tumnite mi ochila, pak ne mu oburnah mn vnimanie, no kogato si gi svali ot ochite shtqh da padna, ochite mu bqha izkluchitelno krasivi ( sini) no pak ne mu oburnah mnogo vnimanie vupreki che mi napravi vpechatlenie che ne e kato priqtelite si. I taka pochnah me chasovete az produljavah da sum vlubena, pak da ne obrushtam mn vnimanie na momcheto, daje i imeto mu ne znaeh ot nachalo, no sled izvestno vreme mi napravi vpechatlenie che toi ( toi sedi na predniq red vse edno na mqstoto do men) postoqnno se obrushta i me poglejda no nikoga ne me zagovarq, purvonachalno reshih che me haresva no sled kato ne me zagovarqshe reshih che gresha. Sled izvestno vreme se zasqkohme v metroto na halloween, az govoreh s gadjeto po telefona, toi togava trugna da se priblijava kum men s edna neveroqtna usmivka no posle vidq che pak govorq po telefona i se otdrupna, tui kato az vsushtnost v tozi moment slushah kakvo mi govorqt ot otsreshtnata strana nishto ne kazvah i v momenta v koito otgovorih momcheto se oburna, togava az se osetih che zapochvam da go haresvam i che ne slusham kakvo mi govori priqtelq mi, no sushto taka reshih che naistina moje bi me haresva.
Mina se okolo mesec i pak sushtoto i duma ne si obelvahme, i az pak se otkazah, no edin den edin priqtel koito sushto e v nashiq klas po mat. mi kaza " ne mislish li che C. she obrushta nazad mnogo... osobeno kato chue edno opredeleno ime" ot togava toi i edin drug trugnaha da mi dokazvat che sa pravi i che toi me haresva. Daje az zapochnah da chatq s momcheto i po nqkoe vreme az daje skusah s priqtelq mi. Drugoto neshto koeto C. praveshe i produljava da pravi e che vseki put kogato me vidi s momche dori i da e prosto priqtel revnuva mnogo, ne kazva nishto samo ne otlepq pogled ot nas dokato ne otmine, no se vijda che revnuva. No pak i pak nsihto, az zapochnah da go haresvam poveche i poveche, nakraq sled kolednata vakanciq me nakaraha da govorq s nego za tova koi kogo haresva i toi na tretiq razgovor chak mi kaza che ne me haresva vupreki che ne izglejdashe dori kato mi go kaza che go misli. V sushtoto vreme edno drugo momche koeto vsichki reshiha che shte izglejda po dobre s men, zapochna da me kani da izlizame, az na nqkolko puti go otrqzah po predloga che sum zaeta, no zapochnah i az da go haresvam vupreki che drugoto momche vse oshte mi e v glavata i vse oshte dava vid che me haresva. :( :(
Poslednite dni az suvsem se otpusnah s vtoroto momche i toi pochna da si me tretora vse edno hodim, ne se pritesnqva da me dokosva kudeto i da e bilo, nito puk se sdurja da me celuva v daskalo.
Tuk idva obache golqmoto NO, kogato az mu predlojih na dvapati teq dni da izlezem toi vse e zaet :( :(
molq vi mi daite suvet kakvo da pravq, da produljavam li s tozi ili da produljavam s opitite s momcheto koeto se zalubihme ot nachaloto na uchebnata godina??
plsss daite nqkakva nasoka mn sum oburkana :( :(

*Липсва описателно заглавие!
Точка 7 от Правила на форума (http://www.teenproblem.net/f/pravila.html).
Редакция на MakeMeLaugh

sissy89
01-29-2009, 00:10
еми ти си говорила с това момче и той ти е казал ,че не те харесва :neutral: ако искаш побвай още веднаж .. смисал да излезнете с това мом4е кадето каза че сте се залюбили в началото на учебната год и ако не стане нищо не му се надявай.. а колкото до тоя другия спри да го тарсиш.. когато вземем да им званим ние и да ги тарсим им се дига мн самочувствието и ... после все тряа ние да ги тарсим :neutral: сложна работа..!

Cullen
01-29-2009, 00:14
ami tupoto s onq purviq e che toi produljava da me gleda i produljava da dava vid che me haresva... :(

sissy89
01-29-2009, 00:20
ami tupoto s onq purviq e che toi produljava da me gleda i produljava da dava vid che me haresva... :(еми да ама не мога да разбера ...нали ти е казал ,че не те харесва .....????за това ти казвам да му предложиш да излезнете някаде .. и да разбереш дали те харесва наистина или само така си мислиш.. !!!!!

sissy89
01-29-2009, 00:21
аааа и все пак ние имаме 6-то чувство!!!така че може и да си права ,като казваш че се даржи така все едно те харесва

sKa73r4o93
01-29-2009, 00:36
Според мене той е казал че не те харесва, или щото не е бил сигурен, или го е било срам да си признае... пробвай да излезеш с него няколко пъти като приятели след 3тото излизане некаде на някоя пейка му кажи че го харесваш ии той сиг щи каже същото 8-)

sKa73r4o93
01-29-2009, 00:36
Според мене той е казал че не те харесва, или щото не е бил сигурен, или го е било срам да си признае... пробвай да излезеш с него няколко пъти като приятели след 3тото излизане некаде на някоя пейка му кажи че го харесваш ии той сиг щи каже същото 8-)

myNameIsImmortal
01-29-2009, 09:19
2рия е само заради целувките и гъзарията според мен! Щом едно момиче предложи на момче да излязат трябва да направи всичко по силите си ако няма свободно време за да излезете за половин-един час поне! А поврярвай ми - понякога имаме прекалоне излишно свободно време..!

Cullen
01-30-2009, 18:36
Ok, update... s vtoroto momche govorihme v srqda, online i nakraq zavurshihme kusaiki ili po tochno toi skusa s men :(
prichinite mu da skusa bqha che:
1) postoqnno mislel za men i ne mojel da navaksa s daskalo i tova mu bil posledniq shans da se izmukne ot gimnaziqta;
2) zashtoto toi ne bil dostatuchno dobur za men, ne bil choveka za kogoto go mislq i ne vijdala li sum che taka mi dava shans da si namerq nqkoi po dobur ot nego ( i estestveno che imalo momcheta 100000% op dobri ot nego)
3)imal tvurde mn zdravoslovni problemi i nqmala sum da moga da se spravqm s tqh ili s momentite v koito e mn stresiran... :(
nakraq a men mi sprq interneta po sredata na razgovora i ne mojah da kaja mn sled poslednite si dumi i toi reshi che ne iskam poveche da govorq s nego i mi beshe pratil suobshtenie da ne pravq nishto glupavo, che ima mn momcheta koito sa mn po dobri ot nego, no che naistina mn me obicha... :(
znam che mnogo sujelqva za tova koeto napravi, zashtoto vidqh che si e izlql dushata v edin site... :(
oshte ne sum go vijdala nito sum govorila s nego no mnogo mi lipsva, no nqma i da se vidim skoro zashtoto se okaza che zaminava za weekenda :(

nicolepcd
01-30-2009, 18:43
Тва, че "не е прекалено добър за теб" за мене означава, че просто не те иска, извинявай :) Вярно ти е объркана историята, но щом вторият те е скъсал, а първият не те харесва - мисля, че ще трябва да си останеш самичка малко ;)

Bellatrix
01-30-2009, 19:09
Тва, че "не е прекалено добър за теб" за мене означава, че просто не те иска, извинявай :) Вярно ти е объркана историята, но щом вторият те е скъсал, а първият не те харесва - мисля, че ще трябва да си останеш самичка малко ;)
++++.
Дотука всяка една от причините за късане на тоя с тебе са чисто и просто заучени клишета, за да не ти е кофти, а той да си има оправдание.

BaiToq
01-31-2009, 07:58
Ся пускам Спайдър-сенса и щи кажа.

SmileForME
01-31-2009, 21:04
В началото тая история ми заприлича малко на "Здрач" :lol:

mysterious93
01-31-2009, 21:15

или го изнасили под пейката :D :D та..тоя дето е скъсал с тебе и на мен тва "не съм достатъчно добър за теб" си е някво хипер ама хипер тъпо извинение...или пък тва с учението...поне една четворка ще може да изкара :?

Pagan_man
01-31-2009, 21:31
А колко 13, 14 год. имаш.
Според мен си мн тъпа, имала си момче до теб с което казваш, че тие било добре и тн, а си го заебала да гониш вятъра. Детски работи.

SuperBadSuperFresh
02-01-2009, 14:35
Как имате нерви да четете бе хора,евала :shock:
ПП:Заради латиницата не за друго

vesssiii
02-01-2009, 15:36
Казал ти е ,че не те харесва , другия е скъсал с теб ?Еми к`во ще продължаваш да ги гониш .. То ти разбра ли изобщо бившото ти гадже ли обичаш,тоя където е скъсал с теб , или "този , с който се залюбихте " ( по-точно харесваш , не обичаш ) ? От историята ти абсолютно нищо не разбрах :? Зарежи ги и 3мата и постой малко сама :? Нужно ли е във всеки един момент да имаш гадже ?Имам чувството , че си от тези момичета ,които ще тръгнат и с най-големия селяк само и само да имат гадже.. :? Остани сама малко , ще видиш , че ще ти олекне .. И ще осмислиш нещата ..

BaiToq
02-01-2009, 19:01
Ей сега взимам лупата
и почвам да чета.
По-едричко пиши друг път.
8-)

Cullen
02-03-2009, 18:51
В началото тая история ми заприлича малко на "Здрач" :lol:
Zdrach??? predpolagam tova e bulgarskoto ime na Twilight ...
Pagan_man ako ti kaja na kolko godini sum shte padnesh, i az vse si mislq che beshe super tupo da zareja momcheto.
A za tezi koito vikat da ostana malko sama, mi veche 4 meseca sum sama, i veche mi e super kofti...
i opredeleno ne bih trugnala s purviq selqk, dosta vreme mi otnema da haresam nqkogo... :(

Cullen
02-03-2009, 18:53
i srry za latinicata kadeto jiveq nqmame kirilica na kompa ... :(