View Full Version : Поредната тема за Св.Валентин!!
Значе исписаха се много неща на тема "какво ще подарите на своя любими/а" и всеки казва "незнам не съм решил" или пък "няма да празнувам тоя скапан празник" аз няма да ви питам какво ще подарите ,а какво сте подарявали и какво сте получавали през миналите години от сегашния си приятел или от бившия по бившата по по бившата и т.н.
П.П. моля без излишни коментари точна и ясно моля!!!
:smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007
niquetamere
01-29-2009, 07:46
Вие само на този измислен празник ли се обичате и си подарявате подаръци ?
Kostadin_682
01-29-2009, 07:47
Ако се пусне още една такава тема, чисто за първи път ще ви е... :x
galu6a това е поне втората ти тема за Св.Валентин в този раздел,освен това имаш теми за Св.Валентин в "Секс" и "Козметика и диети" ... Абе ти да не си вманиачен/а по тоя празник или си хипер забил/а и чакаш някой да ти каже,как да се облечеш,какво да подариш и как да го/я изненадаш сексуално?! :shock: :-o
aka6a_vamp
01-29-2009, 08:34
Чела ли си си хороскопа...Венера е в цикъл да знаеш ше падат превръзки!
Въх майка колко сте деградирали....
Чела ли си си хороскопа...Венера е в цикъл да знаеш ше падат превръзки!
Въх майка колко сте деградирали....
:lol: :razz:
О боже колко сте забавни да не говорим за другите милиони теми за Св.Валентин не съм нито първата нито последната.А това за дето съм пуснала в Секс и в Козметика и Диети там въпросите са др нямат нищо обща с "какво да подаря..."
О боже колко сте забавни да не говорим за другите милиони теми за Св.Валентин не съм нито първата нито последната.А това за дето съм пуснала в Секс и в Козметика и Диети там въпросите са др нямат нищо обща с "какво да подаря..."
След като знаеш,че има и други теми за Св.Валентин,защо въобще пускаш нови теми,а не пишеш в старите?!
Освен това,щом имаш няколко въпроса,защо просто не ги зададе в една тема като нормален човек,а пускаш тема във всеки раздел?!
:-x :-x :-x
sKa73r4o93
01-29-2009, 14:31
Ако се пусне още една такава тема, чисто за първи път ще ви е... :xЕ че нали и ти пусна такава тема 8-)
Kostadin_682
01-29-2009, 14:33
Ако се пусне още една такава тема, чисто за първи път ще ви е... :xЕ че нали и ти пусна такава тема 8-).
Да пуснах, но сравни датите :x
sKa73r4o93
01-29-2009, 14:36
Ако се пусне още една такава тема, чисто за първи път ще ви е... :xЕ че нали и ти пусна такава тема 8-).
Да пуснах, но сравни датите :xОк ок не ми се карай на мене де 8-)
Kostadin_682
01-29-2009, 14:46
Да пуснах, но сравни датите :xОк ок не ми се карай на мене де 8-)
сори брат.. не съм на кеф днеска... сори, че си го изкарвам на тебе :?
Следващата тема за Св. Валентин ще отговора :-x
уффф значииии...като лешояди сте мамка му....може момичето да не е наясно със форумите,като мен например,а?ще можете ли да приемете факта че има и хора,които не висят по цял ден в teenproblem да пишат заядливи коментари...майко ма сте и вие зна4и :D
тъъъъ нека се върнем на темата за "Свети Валентин" :) тази година ще ми е втората,на която съм с приятел на този празник и почти не съм измислика какво да му подаря....например мислех си за една кутиика под формата на сърце,в която да сложа презервтижи и боксерки,и тъй като ще съм си сама на празника ще се подаря и себе си ;] а относно подаръците за приятеля ми миналата година....плюшена възглавничка сърчице и кутия бонбони :)(клише)
SunSmile
02-02-2009, 11:43
Първо аз не съм подарявала, но случайно получих нещичко, което не искам да споделя.
Имам страшно много луди идеи в главата си и ако имах приятел бих му подарила: забавно бельо или скъпо марково бельо, Бижу - ланец и гривна, само ланец, само гривна, може ланец или гривна с обица (ако има), Голяма кутия с различни сладкиши и скъп алкохол (някъде в нета разглеждах и има), нещо за кола (ако има такава), Скъп и марков парфюм ... Имам и още някакви идеики, но тези ми харесват :)
fuckUall
02-02-2009, 11:51
bratle vlizam v razdela..i gleam pone 10 temi za sveti valentin .. a mama mu deba sprete ve4e de..
bratle vlizam v razdela..i gleam pone 10 temi za sveti valentin .. a mama mu deba sprete ve4e de..
Доста културно изказване.
DeepPurpLe
02-02-2009, 12:34
Аз празнувам Трифон Зарезан,така че.. 8-)
sunsmile според мен не е задължително подаръка да е скъп(марков парфюм,ланец,гривна бля бля.. )... в крайна сметка това е романтичен празник а романтиката с пари не може да се купи...за това аз съм на мнение да се вземе нещо по-символично,дори и клише да е (важното е на празника да сте заедно....подаръка остава по-назад :) )предполагам че момчето ще се зарадва каквото и да е ,само да е поднесено от любимия човек :) :) и с подходящите думи ,разбира се :)
TellMeYourName
02-02-2009, 18:55
нищо, к'ви подаръци, к'ви левове...тогава е Трифон Зарезан, ако искат да ми се сърдят :D
glezan4e
02-03-2009, 17:41
galu6a това е поне втората ти тема за Св.Валентин в този раздел,освен това имаш теми за Св.Валентин в "Секс" и "Козметика и диети" ... Абе ти да не си вманиачен/а по тоя празник или си хипер забил/а и чакаш някой да ти каже,как да се облечеш,какво да подариш и как да го/я изненадаш сексуално?! :shock: :-o
амиии дори и някое от изброените от теб да е вярно..защо я нападаш? може би е лудо влюбена и се носи на крилете на любовта .. престанете бе хора да им се карате на влюбените.. като те дразни темата просто я подмини...
иначе по темата.. подарявали са ми плюшки, рози, бонбони, бижута...ще видим сегашият ми фр какво ще ми подари... :-)
DevilWish
02-03-2009, 17:53
Тъкмо намерих, че мога да си поръчам за св. Валентин 2 чаши изпращаш снимка и те ти правят чаши със снимката.Ама не знам чаша подходящо ли е за любовен празник . .та мисълта ми е с наша снимка разбира се де. =)
kradinero
02-03-2009, 17:56
За жалост не съм имала приятел на Св. Валентин 8-) Еми... 8-) Та така можете да подарите на приятеля си примерно ваша много сладка снимка в рамка :-D или защо не нещо мнооого мекичко :) Еми вие си се сещайте !!! 8)
Аз не мога да разбера кво ви пречат многото теми за свети валентин.Като ви дразни не пишете само за да се заяждате с хората които не са депресирани като вас и са празнично настроени !!! Идва Свети валентин - нормлно да има теми за този празник , като идва нова година - нормално да има 100 теми за нова година и т . н . и т. н .
По темата : Това ще е четвъртия свети валентин който празнувам с приятеля си.Първите два пъти му подарявах плюшени играчки, миналия свети валентин му подарих гоялма торта под формата на сърце на която пишеше Оби4ам те - общо взето все тъпи и банални подаръци :D но тази година съм решила да го изненадам с един наистина скъп и хубав подарък според мен - романтична вечер в лукснозна стая с джакузи в един хотел в село Арбанаси. :grin:
mArMaLaDkA
02-06-2009, 23:25
Аз на 14.02 съм на олимпиада по химия. :grin: Оригинален подарък си направих. 8-) Иначе чакам някой да ми подари плюшено мече,по възможност пандичка за Св.Валентин..на толкова много хора съм поръчала,няма как поне един да не се сети. 8-)
PurplrGirl
02-12-2009, 12:54
ами я да ви питам и вак какво мислите за следното. значи сестра ми скъса с неиния преди близо месец и сега като наближава 14-ти и става супер гадно че е самичка . аз си имам гаже и като се чуваме с него и на нея и става още по зле въпреки че не си го признва . та исках да ви питам удачно ли аз да й подаря нещо за се. валентин . не става въпрос за нещо скъпо принципно знам че някакво малко бижу би и харесало примерно нещо такова http://4as-pik.com/shop/product_info.php?cPath=32&products_id=92 . обаче се притеснявам да ни й стано още по-зле . всмисал аз бих й го подарила само от добри чувства за да не се чувства толкова самотна ,обаче се притеснявам да не би да се разстрои още повече и да стане по-зле от преди ,че после и аз да се чувствам виновна и само да си развалваля и аз празника :? вие как бихте се почувствали ? бихте ли приели подарък за св. валентин от човек който не ви е гадже ?
PurplrGirl защо да и стане кофти.. точно обратното.Точно в момента се чувства най-самотна а ти ще и покажеш че има някой до нея.. идеята ти е страхотна..