PDA

View Full Version : Параноичка..

yoo
01-29-2009, 10:22
Майка ми..лле не мога да я понасям вече..преди две седмици се разбрахме да си направя татуировка-малка и аз си намерих човека при който ще си я правя ама майка ми иска във студио. Добре, ама това нейното в студио важи за след 3-4 месеца когато ще имам възможност да изляза извън Монтана..И съм сигурна че ще отлага и отлага докато не забравя. Така става винаги. И след шумен спор тя ми каза - прави каквото искаш ...
Хубаво, след малко имам час пр татуиста. Казвам на майка ми: -Първо съм с Роси(най добрата ми фр) и после ще си правя тату.
И се започнаха въпроси от рода на "А роси ще си прави ли тату"
"-Е няма тя не иска"
"Да бе не иска просто иска в студио не при некой боклук..."
А това момиче определено не го влечат тея работи.
После започна майка ми да ми крещи, че не се събирам само с Роси, ами и с други хора и ми влияят зле и кой знае какво правя с тях...
А това - компанията ми са хора които, нито пушат, нито пият, не се дрогират, не са умрели метъли или някфи курви...
Просто вечер излизам с тях за по кафе и 1 билярд и тя си мисли че правя кой знае какво...
Опитвах се да поговоря с нея, тя иска да ми забрани да излизам в определени дни, и да ми сложи вечерен час до 8..при положение че в 7 и 30 свършвам училище...просто не знам как да се справя..идеи?

SoFarSoG00d
01-29-2009, 10:24
Повечето майки са такива,аз вече не съм дете,ама майка ми ме смята за такава и от време на време забравя и почва пак с нейните си неща.Ама какво да ги правиш майки и ние ще бъдем такива един ден.... :razz: :razz:

yoo
01-29-2009, 10:31
Ама това мойто е нетърпимо...мисли ме за наркоманка някаква....не знам и аз за каква...сложи ми час 10 часа,.. точно когато всички се събират аз си тръгвам и се прибирам навреме..всичко си изпълнявам навреме...
а тя ..

EJI4eTy
01-29-2009, 10:33
ти си слабоумна ! направи си таттоо в студио не при някъф си дето незнаеш как и с кфо ще ти я направи тая татоировка и дали изобщо поддържа някаква хигиена послушай майка си

SoFarSoG00d
01-29-2009, 10:35
ти си слабоумна ! направи си таттоо в студио не при някъф си дето незнаеш как и с кфо ще ти я направи тая татоировка и дали изобщо поддържа някаква хигиена послушай майка си
+1,не се знае каква болест може да прихванеш от иглата,ако е не знам коя употреба,друго си е в студио,при някой специалист,наистина малко повече пари,но тревогите за болести,некачествена тату и прочие отпадат,пък и ще угодиш на майка си и така няма да има проблеми.

yoo
01-29-2009, 10:37
Човека е единствен в моя град, и се занимава с това, просто няма собствено студио, правил е татуировки на толкоова много мои познати...
Нее в това проблема...обаче...

northernice
01-29-2009, 10:39
Запознай я с приятелите си да види що за хора са и няма да ти прави проблеми :)

SoFarSoG00d
01-29-2009, 10:55
Запознай я с приятелите си да види що за хора са и няма да ти прави проблеми :)
Нека той дойде у вас или тя да дойде с теб,за да е сигурна,щом човекът няма студио.

varnen4e
01-29-2009, 11:01
Послушай я и си направи татуировка след време. Тя ще се радва, че я слушаш и ще види, че не забравяш. Ако наистина я иская наистина няма да забравиш, а майка ти не може да отлага вечно. Щом веднъж се е съгласила имай малко търпение. Така хем ще получиш каквото искаш, хем ще угодиш на майка ти, хем тя ще промени условията, които ти е дала. За една татуировка не си заслужава да те дели от приятелите ти.. замисли се, не е ли така?

asi_basi
01-29-2009, 11:45
Послушай я и си направи татуировка след време. Тя ще се радва, че я слушаш и ще види, че не забравяш. Ако наистина я иская наистина няма да забравиш, а майка ти не може да отлага вечно. Щом веднъж се е съгласила имай малко търпение. Така хем ще получиш каквото искаш, хем ще угодиш на майка ти, хем тя ще промени условията, които ти е дала. За една татуировка не си заслужава да те дели от приятелите ти.. замисли се, не е ли така?

Saglasna sam s tova mnenie.
Momi4e, po-dobre otidi v studio i si q napravi tam i 6te zn e6 4e 6te stane odbre. Za6toto setsra mi si q pravi neinata dosta golqma, otide v studio plati dosta no tatusa i e super, dokato 1 priqtelka si q napravi pri edin ... i sega i e ujasna i trqbva da q povtarq tatus a. Posl6ai maika si malko... bati tolkova li trqbva da ste tvardoglavi be, 6tom va6ite vi kajat ne6to i vie vednaga kato po naviks e saprotivqvate. Roditelite ponqkog aimat malko pove4e ... opps toest dosta pove4e opit i akal ot nas!

titinkaa
01-29-2009, 13:02
Направи си татъировката в студио,защото не се знае този,който ти си намерила да ти я прави,какъв е и как ще действа,знаеш че има сякви болести които се пренасят от инструментите с които правят татуировките,така че не бъди слабоумна и поне в този случай послувай майка си.А що се отнася до хората с които излизаш,опитай се по най-лекия начин да обясниш на майка си що за хора са,а не с караници.Опитай по-добрия начин,винаги действа,а и майка ти ти се кара за тях за твое добро,знаеш че всякакви хора има на днешно време.АЙДЕ УСПЕХ :)

Complicated
01-29-2009, 14:59
Майка ти си е напълно права ! Направи си татуто в студио, а не при някъв, дето не знаеш изобщо занимава ли с такива неща и пази ли някаква хигиена. Иначе за вечерния час и, че те мисли за наркоманка и т.н. - преувеличава 8-) Щом не си такава, накарай я да повярва, че не си.

BlaCkMoOn
01-29-2009, 17:33
Майка ми..лле не мога да я понасям вече..преди две седмици се разбрахме да си направя татуировка-малка и аз си намерих човека при който ще си я правя ама майка ми иска във студио. Добре, ама това нейното в студио важи за след 3-4 месеца когато ще имам възможност да изляза извън Монтана..И съм сигурна че ще отлага и отлага докато не забравя. Така става винаги. И след шумен спор тя ми каза - прави каквото искаш ...
Хубаво, след малко имам час пр татуиста. Казвам на майка ми: -Първо съм с Роси(най добрата ми фр) и после ще си правя тату.
"-Е няма тя не иска"
После започна майка ми да ми крещи, че не се събирам само с Роси, ами и с други хора и ми влияят зле и кой знае какво правя с тях...
А това - компанията ми са хора които, нито пушат, нито пият, не се дрогират, не са умрели метъли или някфи к**ви...
Просто вечер излизам с тях за по кафе и 1 билярд и тя си мисли че правя кой знае какво...
Опитвах се да поговоря с нея, тя иска да ми забрани да излизам в определени дни, и да ми сложи вечерен час до 8..при положение че в 7 и 30 свършвам училище...просто не знам как да се справя..идеи? Не знам каква е майка ти, но за едно нещо е права. Не може да отидеш при някакъв и да се татуираш просто така. Трябва да отидеш в студио, при специален татуист, който си разбира от работата. А,и можеш да си лепнеш някоя инфекция или болест, а може и да не я направи както трябва. Имай предвид, че после се отстранява много трудно. Запознай компанията си с нея, за да види, че приятелите ти не са такива, за каквито ги мисли. :wink:

varnen4e
01-29-2009, 17:51
Ако го познава и му има доверие, защо да не може.
Но тук е друг въпросът- угоди на майка си.

BlaCkMoOn
01-29-2009, 18:05
Ако го познава и му има доверие, защо да не може.
Но тук е друг въпросът- угоди на майка си.да, ама не трябва да се осланя само на едното доверие, едно трепване може да прецака работата :wink: а, за т'ва, че трябва да угоди на майка си съм съгласна, все пак тя е човекът, който се грижи за нея :)

varnen4e
01-29-2009, 18:14
Може момчето да има опит.

yoo
01-29-2009, 19:38
Значи, човека има опит, щото е единствения в моя малък град и ако видя татуиран човек - 80% съм сигурна че той я е правил татуировката.
Както и да е , не е това проблема, азз реших да отида в близък град когато имам възможност и да се татуирам в студио. Но с другото не мога да се оправя...

LitTleJ
01-29-2009, 19:57
"-Е няма тя не иска"
А това - компанията ми са хора които, нито пушат, нито пият, не се дрогират, не са умрели метъли или някфи к**ви...
Опитвах се да поговоря с нея, тя иска да ми забрани да излизам в определени дни, и да ми сложи вечерен час до 8..при положение че в 7 и 30 свършвам училище...просто не знам как да се справя..идеи?

Ша се нарисувам целия.Ша си направя едно тату "вечерен час 20:00 на (годините ми)".След тва ша се чупя някъде където може би ша се сети къде съм за 1 нощ и като ме намери и изтърся в лицето "ИМА НЕЩА КОИТО НЕ МОЖЕШ ДА КОНТРОЛИРАШ ЗА ТВА ЧЕ ПО ДОБРЕ МИ ДАВАЙ СВОБОДА"

k1ana
01-31-2009, 16:32
da we ega ne se pribera v 8 az izlizam v 10 pak da se pribiram v :D:D: leko da neme nakarat pak si prai tatos kade ti skimne i kaji maikati da ti ima malko pove4e doveri e

DevilWish
01-31-2009, 17:58
"Умрели метъли" баси расизма.
Слушай малко.Майка ти се притеснява за теб и заради това ти ги говори такива. ;)

nadety250
04-21-2009, 16:35
:shock:

lingling
04-21-2009, 16:45
сега....ти искаш татуировка или искаш татуировка от точно този човек? по добре си я направи в студио. по безопасно е, а нали все пак здравето е на 1во място :D колкото до вечерния час... запознай майка ти с твоите фр или просто и обясни че те са свясни хора :) айде, успех :)

zoreto
04-21-2009, 17:34
Кой ти каза ,че металите са умрели? Май те боли галавата :neutral: :neutral: :neutral:

kinkygirl
08-03-2009, 15:02
EJI4eTy написа:
ти си слабоумна ! направи си таттоо в студио не при някъф си дето незнаеш как и с кфо ще ти я направи тая татоировка и дали изобщо поддържа някаква хигиена послушай майка си << +1 :) ЕJI4eTy e права ! не се знае пък и сега е най-зачестеният случай на замърсяване на кръвта от такива неща..не искам да те плаша но е така! така чея послушай и отиди в студио дори не разбирам защо си се тръшкала по-скоро ако майка ти е строга се радвай че ти е разрешила... :) а доколкото компанията обясни и как стоят нещата кажи и че вече не си малко дете и си достатъчно голяма и отговорна за да отговаряш за себе си и да не вършиш простотии а тогава ако не ти повярва и кажи да се обади на майките на твоите приятели..а ако това и не иска явно с майка ти няма управия! ;хх успех :)