PDA

View Full Version : Нормално ли е ?

nenormalnaa
01-29-2009, 15:37
Нормално ли е да си привлечен толкова много към определено момче.Дори когато си помислиш за него веднага да фантазираш.И да нямаш търпение да правите секс? Ако знаете,че ще правите секс с него норално ли е да си толкова луда по него.Това влюбване ли е или просто привличане зааради секса? Ох много съм объркана които има опит в това да пише плс...

NeSumJenaTi
01-29-2009, 16:02
нормално е . . . спокойно . . .

GerYy
01-29-2009, 16:13
нормално е . . . спокойно . . .

varnen4e
01-29-2009, 16:21
Споко, па ти бе? К'во се филмираш. :D

nenormalnaa
01-29-2009, 16:23
Споко, па ти бе? К'во се филмираш. :D

абе мани до са такава лудост не съм изпитвала към дадено момче и направоо вече се побърквам и незнам влюбена ли съм в него или просто го желая..

maina7a
01-29-2009, 16:32
май просто го желаеш.. ;)

varnen4e
01-29-2009, 16:34
Еми не съм ти в главата, не мога да ти кажа.

SoFarSoG00d
01-29-2009, 16:40
Напълно си е нормално!!!Защо да не е?!Смятам,че тук става въпрос за турбо сексуално влечение :),за любов не знам,сама ще разбереш с течение на времето.

ubuntu
01-29-2009, 16:49
Нз защо ми напомня на една колежка която отрязах много лошо че ми писна ..... :D :D :D

nenormalnaa
01-29-2009, 16:53
Нз защо ми напомня на една колежка която отрязах много лошо че ми писна ..... :D :D :D

е то при нас е друго.И той иска да спи с мен и аз с него.Но аз съм направо луда по него привлича ме страшно много.И ми е много навит.Аз спах с най добрия му приятел и после той ми се натиска и иска секс но все няма къде :D

ubuntu
01-29-2009, 16:58

е то при нас е друго.И той иска да спи с мен и аз с него.Но аз съм направо луда по него привлича ме страшно много.И ми е много навит.Аз спах с най добрия му приятел и после той ми се натиска и иска секс но все няма къде :D
Е при мен не е тоно така тя си има гадже ама повреме на лекции се натискаме постоянно аз пипам някъде тя пипа някъде ... не съм ревнив гажето и не ми пречи ама нещо ми писна да я чакам ... и преди няколко дена я отрязах направо и стана лошо понеже се има за голямата работа и ревна че до са никой не я е отрязавал :D Ама днес ми се обади 31минути разговор.... готова е :D :D :grin:

nenormalnaa
01-29-2009, 17:00

Е при мен не е тоно така тя си има гадже ама повреме на лекции се натискаме постоянно аз пипам някъде тя пипа някъде ... не съм ревнив гажето и не ми пречи ама нещо ми писна да я чакам ... и преди няколко дена я отрязах направо и стана лошо понеже се има за голямата работа и ревна че до са никой не я е отрязавал :D Ама днес ми се обади 31минути разговор.... готова е :D :D :grin:

eеее и това е напредък :razz: ма не е треало да я режеш за да ти каже че е готова :-D :-D :-D горкото момиченце :-D :D :D

ubuntu
01-29-2009, 17:05
eеее и това е напредък :razz: ма не е треало да я режеш за да ти каже че е готова :-D :-D :-D горкото момиченце :-D :D :D
Кво горкото ... имам още една колежка която и е приятелка и са някви много близки е ако я нямаше тая другата колежка "Майка тереза - пазителката" щеше да ми е писнал секса с нея (първата) :D
Ама нищо тия дни ще и премеря температурата :-D :-D :-D :oops:

moneycomeme
01-29-2009, 17:18
TCCXAHXAH spored men te privlicha seksualno.... :-P

varnen4e
01-29-2009, 17:36

Може да са те взели за к*рва и да му е мерак и той да те опъне, защото си лесна.

Rofl4etoo
01-29-2009, 17:40
И спред мен също е норомално ;)

Adwokat
01-29-2009, 17:42

xaxa 8-) 8-) 8-)

nenormalnaa
01-29-2009, 17:42

Може да са те взели за к*рва и да му е мерак и той да те опъне, защото си лесна.

И това е възможно напълно дори....ама до някъде няма нищо лошо де :D :D

varnen4e
01-29-2009, 17:48
Еми, ако си няма- да. :D

ani_crazy
01-29-2009, 20:26
Аз мисля,че искаш да правиш секс с него и след това може да се превърне наистина в любов.опитай със секса за сега и след това му мисли какво ще стане

SiSsKkAa
01-29-2009, 20:29
недейте да й давате такива съвети,защото аз си мисля,че ако спи с него и после нищо не излезе и той само я използвал тя ще остане много наранена

eveto_xx
01-29-2009, 20:35
Ако ти се прави секс , прави ... Само, че поемаш много рискове, и да , единият е да останеш наранена.Друг е да те пронесе като "леко момиче" .А ако си девствена , това ти остава спомен за цял живот. Решаваш сама дали си струва ...

SiSsKkAa
01-29-2009, 20:36
а може и просто да те изпробва дали ще се съгласиш и ако се съгласиш наистина да си помисли,че си леко момиче.има ги и такива момчета

nenormalnaa
01-29-2009, 20:53
Ако ти се прави секс , прави ... Само, че поемаш много рискове, и да , единият е да останеш наранена.Друг е да те пронесе като "леко момиче" .А ако си девствена , това ти остава спомен за цял живот. Решаваш сама дали си струва ...

Той много добре знае че не съм девствена защото спах с най добрия му приятел пред очите му. . . . . . Много е объркано и направо незнам какво да правя

SiSsKkAa
01-29-2009, 20:57
абе гледай само да не станеш за тях "курвата която двама приятели сия менкат и я използват" според мен недей

eveto_xx
01-29-2009, 20:59

Той много добре знае че не съм девствена защото спах с най добрия му приятел пред очите му. . . . . . Много е объркано и направо незнам какво да правя
Ами съгласувай сърцето и разсъдъка...Ако ти искаш , давай, но рискуваш да си развалиш репутацията. Ако му имаш доверие, че няма да раздрънка, и ако си сигурна в желанията си - давай...Пък и един съвет от мен - да не ти пука за мнението на околните, млада си, това си е твоя личен живот и има много неща, които трябва да изживееш .Има време , в работата ще трябва да мислиш за мнението на шефовете и колегите, но не и сега ...

nenormalnaa
01-29-2009, 20:59
абе гледай само да не станеш за тях "курвата която двама приятели сия менкат и я използват" според мен недей

То точно така излиза на практика като се замисля.Предлагали са ми и троика ма не приех тогава.И не мисля да приемам щото после в цялото даскало ще имам прякори и т.н.....

SiSsKkAa
01-29-2009, 21:02
ами ти като спиш с него пак може да ти излязат прякори.според мен вече си си отговорила на това,което ни питаш.дано да вземеш правилното решение.мисли с главата си не с оная работа

sensationwhite
01-30-2009, 00:55
ако ти е първия или единствения с който си правила секс.. нормално.. пък и щом само за секс те привлича а не за .. романтични разходки примерно.. не бих казал че е влюбване а страст, животинско усещане ;) при всички е така ;)

nenormalnaa
01-30-2009, 07:06
ако ти е първия или единствения с който си правила секс.. нормално.. пък и щом само за секс те привлича а не за .. романтични разходки примерно.. не бих казал че е влюбване а страст, животинско усещане ;) при всички е така ;)

Е то точно това е ,че нито ми е първия нито единствения.Ама от всички момчета и мъже около мене искам само него така.Дори гаджето си не искам така както това момче.....

glamouros
01-30-2009, 07:11
Нормално ли е да си привлечен толкова много към определено момче.Дори когато си помислиш за него веднага да фантазираш.И да нямаш търпение да правите секс? Ако знаете,че ще правите секс с него норално ли е да си толкова луда по него.Това влюбване ли е или просто привличане зааради секса? Ох много съм объркана които има опит в това да пише плс...
Нормално е до време.

sensationwhite
01-30-2009, 11:47
бе при всички случей, не е любов. просто секса с него е бил нещо особено или пък излъчването което има.. моя съученичка ми е споделяла че само като мина покраи нея и направо настръхва. (ся не се хваля тука, а споделям). обаче не мисля че е влюбена, а просто има предчувствие че ше си струва да опитаме.