PDA

View Full Version : Добре бе защо?

got2Bthe1
01-29-2009, 17:30
както знаете скоро свърши срока имам 1 шестица , 1 петица и останалото са 4ки...Въпросът е защо наще пак не са доволни и защо ме наказаха за абсолиутно вси4ко???
Какво да направя аз 4е не разбирам нищо по математика и по други предмети???
И най-важното защо си мислят 4е като ме накажат за квот се сетят аз ше зема да се орпава....????

BlaCkMoOn
01-29-2009, 17:37
както знаете скоро свърши срока имам 1 шестица , 1 петица и останалото са 4ки...Въпросът е защо наще пак не са доволни и защо ме наказаха за абсолиутно вси4ко???
И най-важното защо си мислят 4е като ме накажат за квот се сетят аз ше зема да се орпава....???? Нали знаеш, че на родителите не може да се угоди. Ако щеш си съдери задника от учене, тая си е :wink: А т'ва за наказанията, след време ще се светнат по въпроса, че така не става 8)

got2Bthe1
01-29-2009, 17:42
да де бате ама тва от 2 години е така не спират да ме наказват за най-малкото нещо се едно те са живели в манастир и простотии не са праили...

varnen4e
01-29-2009, 17:50
:D Колко познато. Аз си имам проблеми в края на всеки срок и с наближаването на всяка родителска.. добре, че е последна година.

got2Bthe1
01-29-2009, 18:07
:D Колко познато. Аз си имам проблеми в края на всеки срок и с наближаването на всяка родителска.. добре, че е последна година.

блазе ти... :(

BlaCkMoOn
01-29-2009, 18:08
да де бате ама тва от 2 години е така не спират да ме наказват за най-малкото нещо се едно те са живели в манастир и простотии не са праили... кака съм ти, ама карай :wink: ми вземи поговори с ваште, че с наказания нищо няма да променят.

LittlePrincess
01-29-2009, 18:10
И мойте са такива :-o

got2Bthe1
01-29-2009, 18:39
ще пробвам като се прибера ся сам на село :) (соръ не знаех 4е си ми кака :) )

Axe_vs_Sword
01-29-2009, 18:40
скоро свърши срока имам 1 шестица , 1 петица и останалото са 4ки...Я се стегни ](*,) #-o :| :::! 8-)

Neftochimic
01-29-2009, 18:46
hahah, ai stiga be...
as pyk ne iskam da zawyrshwam, ostawat mi samo 4-5 meseca :@
kato znam posle kakwo sledwa... iska mi se da sym pak 9ti klas :(

yozito
01-29-2009, 19:06
po kakvo ti sa 6 i 5cata? 8-)

euph0ria
01-29-2009, 22:46
Мен пък никога не са ме наказвали за абсолютно нищо.Още по-малко за оценки.Майка ми преди само ми викаше за някоя слаба оценка,баша ми пък ме питаше:"Ще я оправих следващия път нали" казвам "да" и това е. Е старая се да я оправя де,но той тогава вече е забравил 100 пъти :D Така,че нз.Няма да им угодиш повярвай ми.

varnen4e
01-29-2009, 22:50
hahah, ai stiga be...
as pyk ne iskam da zawyrshwam, ostawat mi samo 4-5 meseca :@
kato znam posle kakwo sledwa... iska mi se da sym pak 9ti klas :(

Ооо.. аз не.. за нищо на света... Поради куп причини.

got2Bthe1
01-30-2009, 12:18
po kakvo ti sa 6 i 5cata? 8-)
Еми по История (на немски) ми е 6ицата (има супер малко 6ици и 5ици в класа просто историята винаги ми е вървяла) и по БГ ми е 5ицата (оня глупак ми каза 4е съм мързелив и затва ми зел 50 стотни и ми писал 5) ....

Boyd
01-30-2009, 16:31
И най-важното защо си мислят 4е като ме накажат за квот се сетят аз ше зема да се орпава....????

За последното си напълно прав!

И разбира се много ясно, че няма да са доволни като средния ти успех е по-малко от 4,33.. я помисли малко !? А защо не помислиш, че след година-2-3 ще искаш да кандидатстваш и няма да имаш диплома?

miss_asi
01-30-2009, 16:48
Преди след всяка родителска или след края на срока имаше наказание ама за не повече от 1 сезмица после всичко се връща както беше преди. :grin:

peteto89
01-31-2009, 21:35
:grin: нямам такива проблеми от 1 година широко ми е около врата :grin:

(S) AINT
02-02-2009, 11:46
Защото са усетили че не учиш :D и не си това което искат да бъдеш.
Ама все пак има и 2ри срок що да те наказват

xXlloveXx
02-06-2009, 14:45
и моите са такива, но ме наказват :D :D :D само малко ми са карат и то минава след няколко минути..все едно те не се били кат нас..100% сам сигурна 4е и те се били такива 8-) :-o :-o

sladur4etyYy
02-06-2009, 15:41
да, тва, че за наказанията нищо не променят, е вярно. вземи го обясни на ваще :D

ама иначе успеха ти наистина е нисък. а и щом имаш 6 по история ( и то на немски), значи не си тъп, а просто мързелив. може ваще да виждат, че имаш потенциал и да ги е яд, че не се възползваш от него. що не седнеш да учиш малко повече и да им покажеш, а и на себе си, че можеш? то и мене адски много ме мързи и тва ми е голям проблем, ама вече се опитвам да го превъзмогна.

mnluda
02-06-2009, 19:21

Еми относно уценките ако неможеш да научиш ништо назубри го като за от ден до пледне но по редовно и искаи да те испитват само когато знаеш (аз правя така по повечето предмити от рода на биология, история, музика и др.). А до родителите просто искат като пораснеш да се издържаш и да им се махнеш от главата :D

Darkkiss
02-06-2009, 22:16

понякога отговор просто няма..

hooliganka89
02-07-2009, 09:30
Ми не знам,не съм станала родител още,че да мога да кажа нещата от другата страна.
Ама винаги съм се чудела какви са тея родители,това даже е супер ненормално и първобитно.
Те едва ли не те наказват,за това което си?Усещаш ли колко е абсурдно това което написах,а е самата истина?
Наказан си,защото това си ти,а те не са доволни искали са да имат по-умно детенце.
Защо не вземат да те върнат някъде да направят една рекламация.

SoFarSoG00d
02-07-2009, 15:10
Нашите никога не са се интересували какви оценки имам,вземах си бележки,не ходех на училище,училището беше елитно и завърших с 5.95,ходех само на контролни.Другото е губене на време!

Абе аз се чудя още ли има родители,които тероризират децата си за оценки?Това е смешно!!! :razz: :razz:

cherry_lady
02-07-2009, 19:32
стига бее и аз нищо не разбирамм :) ама наще не ме тормозат за оценки тфа е тъпо простоо .. се пакк няяма да психясвам заради една 4 нали !? .. да не ти пука кви оценки имашш .. :) .. те после ш се усъзнаааят по кой свят х0дят :)