View Full Version : дълбока депресия от дълго време ?!!?!?
Проблема е следния понее хората около мене не ме разбират!Та реших че тук някой има надежда да ме разбере ! Обичам силно един човек и се налага да го забравя поради хиляди причини и ми е много тежко ЗАБРАВЯНЕТО се оказа тежка задача за мен :? защото не забравям човек който обичам и то много толкова лесно ! Опитах нещатата да оправя и незнам плаша се да му пиша единственото което получавам са обиди ! А понякога изпадам в такива моменти че не ми се излиза с никой никфо ми е цял ден тъжно и на всичкото отгоре место да ми помогне някой един се смее втори незнаммм ми вика и така! ПИСНА МИ ТОЛКОВА СЪМ ОТЧАЯНА ДАЙТЕ съвети яд ме е на всичко че си отиде ! Писна ми да съм тъжна просто дайте съвет...
Bellatrix
01-29-2009, 20:30
Намери си интересно хоби, което да отвлича мислите ти от тъжните неща. Лека полека ще го преживееш, колкото и странно да ти се вижда сега.
След раздялата с едно момче се хванах да рисувам и станах бая добра само за 3 месеца. А преди това (когато близък за мен човек почина) писах кратки разкази и по-късно дълги романи. Честно, това изкарва човек от депресията за дълго време. И лека полека се минава през тежките периоди по-бързо.
bebchence
01-29-2009, 20:56
Почти същото е при мен, чоека ми е взел ума само за него мисля излизах с толкова момчета и нищо не се получаваше колкото и да са добри,красиви,умни аз така и не бях привлечена от никой защото просто не спирам да мисля за този човек макар че не можем да сме заедно.Може би наистина някакво хоби или някакъв спорт може да помогне при теб.Нещо което обичаш да правиш,което ти доставя удоволствие и те развлича.Успехчета :-)
Kostadin_682
01-30-2009, 05:49
Намери си занимание, за да може времето ти да не минава бавно...
PreciousDiamond
01-30-2009, 05:55
Научи се да слагаш запетайки , полезно е !!
По темата: Какво мога да ти кажа ?! Всичко, което искам да ти кажа, съм ти го казвала в другите 5-6 теми, в които питаш как да го забравиш. Забравянето НЯМА да стане по-лесно като пишеш теми тука, защото по този начин ти пак си мислиш за Него. Така че, се надявам, това да е последната 8)
Няма да ти помогне нито някакво занимание, нито интересен филм, нитодруго гадже. Едниственият начин е да спре да ти пука за него, което е най-ужасната и трудна част.Колкото и да се забавляваш с нещо, изведнъж ще се сещаш за него и отново ще ти стане супер гадно! Няма лек за това, казвам ти.Трябва да се примириш с мисълта, че не си ценна за него и ти тогава да се обърнеш в противоположна посока. Най-тежките мъчения се изтръгват само с най-острия кинжал!
Няма да ти помогне нито някакво занимание, нито интересен филм, нитодруго гадже. Едниственият начин е да спре да ти пука за него, което е най-ужасната и трудна част.Колкото и да се забавляваш с нещо, изведнъж ще се сещаш за него и отново ще ти стане супер гадно! Няма лек за това, казвам ти.Трябва да се примириш с мисълта, че не си ценна за него и ти тогава да се обърнеш в противоположна посока. Най-тежките мъчения се изтръгват само с най-острия кинжал! да излезна най прав
Успокой се малко ;) ... запознай се с нови хора и имай в предвид,че някой който те обижда не заслужава вниманието ти(освен ако не си заслужила лошите думи).Просто спри да отделяш толкова време в мислене на това,ами потърси нови контакти...занимание- ще помогне повярвай :) .Успех!
Хах и аз бях така...не можех да си го изкарам от главата...обаче с времето вече като че ли започва бавно,бавно да намаляват чувствата...
MaLkaTa_LaDy
01-30-2009, 08:40
Намери си занимание, за да може времето ти да не минава бавно...
Дано че ми писна да съм така а и наближава 14 ти февруари сигурно тогава ще съм съсипана
varnen4e
01-30-2009, 09:20
Няма да ти помогне нито някакво занимание, нито интересен филм, нитодруго гадже. Едниственият начин е да спре да ти пука за него, което е най-ужасната и трудна част.Колкото и да се забавляваш с нещо, изведнъж ще се сещаш за него и отново ще ти стане супер гадно! Няма лек за това, казвам ти.Трябва да се примириш с мисълта, че не си ценна за него и ти тогава да се обърнеш в противоположна посока. Най-тежките мъчения се изтръгват само с най-острия кинжал!
Така е.. просто ти трябва време според мен.
Времето може да заличи всяка мъка...
може би някой ден но аз трудно се съвземам
aka6a_vamp
01-30-2009, 19:09
Пийни нещо,да се олекотиш
Не сериозно,приятелитети са мн тъпи парчета :shock: точно сега имаш нужда от тях
euph0ria
01-30-2009, 19:10
Време ти трябва.
bleeding_mascara
01-30-2009, 19:11
Всичко ще мине с времето. Няма да го забравиш, но поне вече ще бъде далечен спомен. Отвлечи си вниманието с нещо друго и в крайна сметка не се натъжавай за нещо, което е вече минало и както сама казваш не можеш да поправиш. Щом е станало значи така е трябвало, горе главата :]
Пийни нещо,да се олекотиш
Не сериозно,приятелитети са мн тъпи парчета :shock: точно сега имаш нужда от тях хаха да шанс аз на тях помагам а за мене един голям
gPa3HuTeJl
01-30-2009, 19:11
Време ти трябва.
Браво, БОТ... Получаваш Оскар за този твой с1вет..
euph0ria
01-30-2009, 19:14
Време ти трябва.
Браво, БОТ... Получаваш Оскар за този твой с1вет..
Тц..какъв ти е пробелма !? :( :?
gPa3HuTeJl
01-30-2009, 19:15
...че си БОТ
euph0ria
01-30-2009, 19:15
Добре
sKa73r4o93
01-30-2009, 19:17
Намери си занимание, за да може времето ти да не минава бавно...I pak dqdo pop se okaza praw :P :D
gPa3HuTeJl
01-30-2009, 19:18
Намери си занимание, за да може времето ти да не минава бавно...I pak dqdo pop se okaza praw :P :D
Ти мани.. то много ак1л се иска за т'ва нещо да го измислиш 8-)
sKa73r4o93
01-30-2009, 19:21
Ти мани.. то много ак1л се иска за т'ва нещо да го измислиш 8-) Чи как 8-)
hahavteen
01-30-2009, 19:29
Оф имаше един човек леле 3 години страдах по него :D
С времето се научих да преживявам разделите лесно.
Както един човек е в живота ми и го обичам и правя всичко за него така ако ми е направил нещо просто спира да съществува.
Не си го слагай много на сърцето и не си трови нервите за хора които не го заслужават. Тези които заслужават няма да те предадат, да те използват, да те изоставят в труден момент, да те приемат за даденост, да те наранят, да те обидят бла бла. Като гледам приятелите ти... пф аз не бих ги търпяла.
Ако човека по който страдаш те кара да се чувстваш зле по каквато и да е причина значи няма смисъл да се занимаваш с него.
Намери си хоби, намери сила вътре в себе си и намери щастието в себе си. Научи се щастието ти да не зависи от хората които са около теб. В момента в който обвържеш щастието си с някой загубваш всичко защото му даваш право да те нарани и да те направи нещастна.
Оф имаше един човек леле 3 години страдах по него :D
С времето се научих да преживявам разделите лесно.
Както един човек е в живота ми и го обичам и правя всичко за него така ако ми е направил нещо просто спира да съществува.
Не си го слагай много на сърцето и не си трови нервите за хора които не го заслужават. Тези които заслужават няма да те предадат, да те използват, да те изоставят в труден момент, да те приемат за даденост, да те наранят, да те обидят бла бла. Като гледам приятелите ти... пф аз не бих ги търпяла.
Ако човека по който страдаш те кара да се чувстваш зле по каквато и да е причина значи няма смисъл да се занимаваш с него.
Намери си хоби, намери сила вътре в себе си и намери щастието в себе си. Научи се щастието ти да не зависи от хората които са около теб. В момента в който обвържеш щастието си с някой загубваш всичко защото му даваш право да те нарани и да те направи нещастна. леле страхотно мнение (bow) ще се опитам да се мотивирам
hahavteen
01-30-2009, 19:50
леле страхотно мнение (bow) ще се опитам да се мотивирам
Хах миличка ако знаеш колко сълзи съм изплакала и колко раздели съм преживяла докато ги осъзная тия неща.. То моя живот е поредица от раздели. Много малко хора има които са се задържали в живота ми но на тях съм най-благодарна защото са ме приели каквато съм с всичките ми странности, импулсивения ми характер и нерешителността ми :-D
Важното е да даваш на хората всичко на което си способна но само докато се чувстваш добре от това.
Ако искаш ми пиши на лично да ти препоръчам книги и филми които на мен лично много са ми помогнали в труден момент :)
BqlaLiniq
01-30-2009, 20:15
Когато се опитваме да забравим един човек, ние всеки ден си мислим как да го забравим, или че ще го забравим...
Има и други такива теми от тебе..ти не се ли отказа.Просто този човек не те е заслужавал.Ще падаш,ще ставаш ще плачеш,ще се смееш.Това е цикала на живота каквото и да направим ;)
Абе всеки си има тежки моменти и има дни в който просто се чувства зле :( исках просто да кажа нали форумите са за всичко!
Pagan_man
01-31-2009, 21:35
Oтиди пий нещо, ще видиш, че ще се почувстваш по добре и няма да мислиш толкова за това.
до преди един месец и аз се мъчех да забравя бившия!и мн добре те разбирам какво ти е.След като ме заряза два месеца плакахи не знаех на кой свят съм!И нищо и никой не можеше да ми помогне!с времето осъзнах че той не ми дава нищо само повече страдам,а най-лошото беше,че замалко да загубя приятелите си!Моят съвет е да прекарваш повече време с приятелите си,за да ти отвличат мислите от него!Не знам каква е историята ти и др не мога да кажа!Имай търпение..
отиди на психолог, започни да правиш разни упражнения, спорт, фитнес етц.
evelinka1122
02-01-2009, 11:56
не се затваряй в себе си! постоянно прави нещо... да не мислиш за него... гледай филми, чаткай, учи, захвани се с някакъв спорт! винаги помага :) излизай! пак ти казвам не се затваряй в себе си :) с фр поклюкарстрайте малко :-D
moneycomeme
02-01-2009, 15:41
....milata ami vdigni se na kraka,izkarai onazi chast ot teb,borbenata...ne vinagi na horata jivota im vyrvi kato po voda,no namirat nachin NE DA IZBQGAT,a da zabravqt,da zagyrbqt.....!Zamisli se kakvo obichash da pravish naprimer:da tancuvash ili risuvash ili chetesh ili da se sybirash s priqteli I SE NASILI pyrvite nqkolko pyti da gopravish.....!Prosto mobilizirai cqlata si volq,cqloto si syshtestvo,dostoinstvoto si i prodylji napred ;]]]!!!....prosto sedni i se zamisli kolko neshtastni hora ima po sveta...znam che ti iskash da si ot shtastlivite,no ponqkoga ima takiva momenti v jivota relax....
.. DeViL mAy CrY ..
02-01-2009, 15:44
спри да мислиш за него.за мен това е начинът и си намери някакви занимания.
ThePainIsReaL
02-01-2009, 19:19
Посети психотерапевт, ако нямаш воля, характер или просто в момента си слаба духом, за да се справиш сама.
Всичко е в главата.. и от теб зависи настройката ти към света и ситуацията. Така че, върви, плати малко пари и поговори с професионалист.