View Full Version : Срещали ли сте "любов от пръв поглед"?
:smt055 :smt055 :smt055 :smt055 :smt055 :smt055 :smt055 :smt055 :smt055
винаги съм се чудил какво е това нещо любов от пръв поглед.....
не ми се е случвало но дано някой ден да разбера какво е
не не съм срещала ,защото мисля ,че не съществува
Ооо случи ми се 3 пъти :-D
Първия път продължи 2 години
Втория 1 месец (заради идиота,с когото ходих 2 години :o )
А третия 8 месеца,а ми се искаше да е много повече :cry:
Сега чакам четвъртото влюбване от пръв поглед,че само тогава връзките ми продължават малко по-дълго :-D
аз лично среюнах любов от пръв поглед пре лятото на 2008г.! Беше наистина вълшебно! Уверих се че такава любов наистина съществува и е истинска! Влюбих се ужасно много и сега съм много щастлива че срещнах такова момче, НО има го НО-то: километрите ни разделиха и сега се виждаме много рядко... :smt022 :smt022 :smt022 :smt022
аз лично среюнах любов от пръв поглед пре лятото на 2008г.! Беше наистина вълшебно! Уверих се че такава любов наистина съществува и е истинска! Влюбих се ужасно много и сега съм много щастлива че срещнах такова момче, НО има го НО-то: километрите ни разделиха и сега се виждаме много рядко... :smt022 :smt022 :smt022 :smt022
Колко километра ви делят,че се виждате толкова рядко :-o
П.П.На по колко години сте ако не е тайна :)
не, глупости са тва и тъпоттиии в пълен смисъл. Не можеш да усетиш това нещо от един поглед-това е само светкавица.Харесване до полуда, нищо друго!
Аз досега винаги е трябвало първо да опозная малко по-добро момчето и след това да започна да имам чувства към него..иначе в началото ми е само симпатично ;рр
ami okolko 300 km., a godinite sa taina...!!!
P.P. Toi mi beshe pyrviq!!!
Е,че 300 км. не са много :) Освен ако не сте на по 14-16 годинки :)
ami spored men tazi liubov q ima! Oshte syshtiq den kogato se zapoznahme posledva pyrvata ni celuvka i sled tova vsi4ko ostanalo! Bqhme na paltki a toi beshe sam v paltkata si! I taka stana vsi4ko! Prekarahme blizo edin mesec zaedno prez lqtoto stana sefteto!!! :) :) :0....mnogo mi e mychno sega za nego...
Е,че 300 км. не са много :) Освен ако не сте на по 14-16 годинки :)
Ami az sym na 14, toi na 20 i se vijdame, no to nemoje postoqnnno!!! Smisyl az ili trq se premestq da jiveq vyv varna za da go vijdam chesto ili toi trq se premesti pri men!!! Pyk i sega sme zaeti mnogo.....
Bellatrix
01-30-2009, 08:02
Не. 8-)
Не вярвам много-много в това... Според мен просто са силни симпатии от пръв поглед, които малко по-късно след известно опознаване прерастват в чувства. :smt008
Не. 8-)
Не вярвам много-много в това... Според мен просто са силни симпатии от пръв поглед, които малко по-късно след известно опознаване прерастват в чувства. :smt008
vseki ima pravo na mnenie, no nie prejivqhme tolkova hubavi momenti zaedno i naistina se obichame!!!
Bellatrix
01-30-2009, 08:07
Не. 8-)
vseki ima pravo na mnenie, no nie prejivqhme tolkova hubavi momenti zaedno i naistina se obichame!!!
Ем да де. Опознали сте се и сте се обикнали после, нали това казах?
ivcheto0o
01-30-2009, 08:18
винаги съм се чудил какво е това нещо любов от пръв поглед.....
не ми се е случвало но дано някой ден да разбера какво е
Не. 8-)
Ем да де. Опознали сте се и сте се обикнали после, нали това казах?
oks syglasna sym! Samo go kazah i az oshte vednyj!! :) :) :)
когато бях малка... на 14 години се вклюбих за пръв път от пръв поглед.... беше най-хубата любов... някак детска... продължи 2 месеца.... сега 3 години по-късно... знам че 1воначално е някаква силна симпатия,силно превличане.. и предпочитам да опозная човека,преди да се отдам на първоначалното влечение....
da,v muja mi se vluboh BUKVALNo vpurviq mig,v koito go vidqh...
SunSmile
01-30-2009, 08:31
НЕ!
MaLkaTa_LaDy
01-30-2009, 08:35
Мда, случвало ми се е. Не мога да кажа, че съм се влюбила точно от пръв поглед, но тази тръпка, която почувствах, когато го видях за пръв път беше необяснима. Подлудяваше ме, исках да го видя пак. Хубаво е хората да се влюбват от пръв поглед и след това очакванията им за характер да бъдат удовлетворени. След това любовта е някак по-сулна и по-трайна.
До сега е нямало човек, с който да съм се занимавала.. така да се каже.. и да не ме е грабнал от 1вия път... влюбването според мен се появява по-късно... но ако искрата не пламне в първия миг при мен.. не я очаквам да пламне въобще 8)
varnen4e
01-30-2009, 09:42
Да, на мен ми се е случвало. Така беше и със сегашния ми приятел. Много силно привличане от пръв поглед, не само сексуално и след много кратко време дойдоха и силните чувства.
secretdream
01-30-2009, 12:11
Случи ми се... Загърбих три години и половина надежди и мечти за друг,заради един непознат... към който просто сърцето,като магнит,ме дръпна. Не беше сексуално привличане,визуално,дори. Беше интуитивно, необяснимо...
Бяхме заедно,за съжаление от няколко месеца вече не сме.
И,разбирайки по-късно за негови изневери,за негови лъжи... година по-късно, уплашено и лутайки се,заявявам,че го обичам...
Аз прекратих взаимоотношенията ни. Искам го,но не такъв. Искам го,но не сега...
не, глупости са тва и тъпоттиии в пълен смисъл. Не можеш да усетиш това нещо от един поглед-това е само светкавица.Харесване до полуда, нищо друго!
Така си е.Любовта идва с времето.Не можеш да кажеш че си влюбен в човек който си срещнал/а преди минути.
nicolepcd
01-30-2009, 13:24
В интерес на истината - не :-o
gPa3HuTeJl
01-30-2009, 14:09
да.... ха ... и с тая "любов" карах близо 3 месеца... 8-)
Определено ДА! 3 пъти ми се случи. Първия път не беше успешна връзката, втората беше около 8 месеца, а сега е третата, която искам да няма край! :-)
Punisherrr
01-30-2009, 18:45
Не.
...но срещнах любов от първо писане! :smt023
kukli4kata001
01-30-2009, 19:02
емииииииии нее :?
Push7heTemp0
01-30-2009, 19:05
май да... верно, че бях първи клас, ама като за първи клас си беше... 8-)
Случи ми се... Загърбих три години и половина надежди и мечти за друг,заради един непознат... към който просто сърцето,като магнит,ме дръпна. Не беше сексуално привличане,визуално,дори. Беше интуитивно, необяснимо...
И,разбирайки по-късно за негови изневери,за негови лъжи... година по-късно, уплашено и лутайки се,заявявам,че го обичам...
колко тъжно.. и същевременно колко красиво... :(
TheRestorer
01-30-2009, 19:32
1 път ...
crazy_girl96
01-30-2009, 19:35
Ами дам :)
varnen4e
01-30-2009, 20:44
Звучи много искрено и тъжно.
Sensuality
01-30-2009, 21:14
не,но ми се иска..
Тръпка и привличане -да ,но за любов все още не сам срещтнала :P
da .... traq 1 pogled vreme
UnHappyy
01-30-2009, 21:58
Не ми се е случвало пък и не вярвам :? Как е възможно любов от 1 поглед ... някфо привличане да ама любов.... :P
love_enrique
01-30-2009, 22:49
Май ми се е случвало нещо такова :D Само дето от деня в който се запознахме ситуацията беше такава че не се видяхме повече...
SunShinePearl
01-30-2009, 23:06
1 път
hahavteen
01-30-2009, 23:18
Тя "любовта от пръв поглед" е по-скоро много силно привличане което ако човека се окаже готин се превръща във влюбване и после ако вече наистина е свестен и всичко - прерасва в любов.
На мен ми се е случвало само до втория стадий - влюбването и то само веднъж 8-)
Иначе така от първия път в който видя някой да почна да се прехласвам... :? Не съм такъв тип човек просто (освен нали тоя един път :D )
ANTIHUMAN
01-31-2009, 00:33
Da! 2 pyti! I dvata pyti nespodeleno, no az vse o6te si gi obi4kam!