View Full Version : Обица на ухото.
princess85
01-30-2009, 17:25
Здравейте,
значи иймам следния проблем .. аз искам да си дупча ухото ама не на мекото, ами на хрущяла и майка ми не ми дава..вие как мислите дали има причина..смис изглежда ли курвенско или ..СЕ ПАК Е НА УХОТО НАЛИИ?! ..
Аз не мога да кажа че съм имала същия проблем, защото просто казах на майка ми че ще си пробия няколко дупки по ушите и си пробих. КАжи и чче ти харесва и че искаш пиърсинг на хрущяла. Попитай я защо не ти разрешава, ако е защото е опасно - отиди с нея в студиото да види как специалиста дезинфекцира всичко пред очите и.
Или пък "услуга за услуга". Кажи примерно че ще си подреждаш стаята всеки ден в продължение на 1 месец ако ти разреши..измисли нещо..и така.
боли малко повечко и зараства по бавно и ако се пробие с пистолет (при козметичка например) може жестоко да ти се преебе ухото да не дава господ и операция , ако ти дава - действай въпреки че казах на моята майка след като се пробих обаче тя харесва такива неща за твоята незнам :-o
princess85
01-30-2009, 19:27
боли малко повечко и зараства по бавно и ако се пробие с пистолет (при козметичка например) може жестоко да ти се преебе ухото да не дава господ и операция , ако ти дава - действай въпреки че казах на моята майка след като се пробих обаче тя харесва такива неща за твоята незнам :-o тоест с пистолет е по-опасно така ли :shock: :shock: :shock: .. малии наплаши мее.. :x :-D
Black_Fyed_Peas
01-30-2009, 19:32
на мен леля ми е казвала (пробива уши) че горе към фрущяла има много нерви който могат да ти повредат слуха. Аз също исках да се дупча там обаче успяха да ме разобедят
BlaCkMoOn
01-30-2009, 19:37
що пък да изглежда курвенско? аз на едното имам 7, и? това курва ли ме прави? супер много се дразня на хора с такива схващания :-x русото било курвенско, татуировката също, пиърсинга на пъпа също, а сега пък и на ушите! според мен не може да ти навреди, ако ходиш при специалист, а и зависи от това как реагира тялото ти при такива манипулации 8)
ToniStoraro
01-31-2009, 08:32
Здравейте,
значи иймам следния проблем .. аз искам да си дупча ухото ама не на мекото, ами на хрущяла и майка ми не ми дава..вие как мислите дали има причина..смис изглежда ли курвенско или ..СЕ ПАК Е НА УХОТО НАЛИИ?! ..
недей.
PreciousDiamond
01-31-2009, 08:47
Абе глупости на килограм до тука 8-) Начи аз се пробих ... мога да кажа, че изобщо не ме боля, като го пробиха ! Пробих се преди 2 седмици и вече даже забравям , че имам...
Rofl4etoo
01-31-2009, 13:00
И според мен не се лъжи да си я пробиваш.. аз съм имала мн дупки по ухото иии на хрущяла също.След време писва и ще я махнеш и ще съжаляваш мноого защото остава гаден белег(при мен е едно такова бяло като гноино топченце не мога да ти го обясня точно)няма смисъл.
varnen4e
01-31-2009, 13:36
По хрущяла има много хервни окончания, може би затова е притеснена. Аз преди 2-3 години пробих хрущяла на един приятел и сгафихме много, защото сега не може да си мърда 2 от пръстите на крака.. Като разбрах, че е от това се счупих да се смея... :D
боли малко повечко и зараства по бавно и ако се пробие с пистолет (при козметичка например) може жестоко да ти се преебе ухото да не дава господ и операция , ако ти дава - действай въпреки че казах на моята майка след като се пробих обаче тя харесва такива неща за твоята незнам :-o тоест с пистолет е по-опасно така ли :shock: :shock: :shock: .. малии наплаши мее.. :x :-D
последици от пробиване на хрущял с пистолет -> http://www.bmezine.com/pierce/01-ear/A61103/high/bmepb385039.jpg (+ http://news.bmezine.com/2006/07/24/gun-piercing/ ) кефи се на гледката и отивай при козметичката да се пробиеш ... btw това може да стане не само с пистолет ами и при некадърно пробиване така че внимавайте какво правите пр. "моята приятелка си проби хрущяла при козметичка с пистолет и сега нищо и няма мисля и аз да отида" :) \\// 8)
пс: и да разбира се че с пистолет е по опасно , независимо дали става въпрос за уше (освен мекото т.е. lobe) или за език уста нос и незнам си още какво
PiruBloodz
02-05-2009, 19:24
С пистолет се пробива само мекото на ухото..
има 2 възможности 1та е да се пробие с абокат (тва боли)
2та е да се пробие с пистолет не боли мн,минава бързо важното е да си чистиш мн хубаво ухото,обицата и около обицата и няма да стане нищо имам мн фр с обици на хрущяла един дори има по 5 на двете уши на хрущялите и аз имах само тряя да се чисти мн внимателно и вс ден задълхително поне първите 1-2 седмици :)
абе не си прави
само ще си развалите отношенията
имах същи япроблем
Ou7taControL
02-06-2009, 04:39
dup4i, nai mn da te nakaje ama sh i mine.. nie s edna fr sme na tozi princip.. neshto kato moto ni e:" sh wikat, ama sh im mine" hah
inache az predi godini iskah obeca na pupa, maika mi kaza kato stanesh na 16, az sq se setih 4e otdawna sum na 16 i sh si imam obecaa :grin:
BoCupycake
02-06-2009, 05:15
'Що не пуснеш още 100 теми относно т'ва к'во искаш,но не ти дават. :?
По темата: Кое да му е курвенското?Мен ми харесва и дори съм имала.Извинявай,но задаваш много тъпи въпроси.
rauwkost
02-25-2009, 09:32
Офф.. кой некадърник ще дупчи хрущяла с пистолет? Колко тъп трябва да си :? С абокат се дупчи хрущял, има и една опция при която хрущяла се "спуква" и се осакатяваш зверски много, за болката да не говорим изобщо!
Jumbie483
02-25-2009, 20:22
питай майка ти защо не ти позволява :lol:
а иначе.. мен там не ми харесва обица, пък и след време втръсва и я махаш :-o