Влез

View Full Version : Постоянно лъжа родителите си !!! Какво да правя???

tqnky
02-02-2009, 16:40
Постоянно лъжа родителите си и вземам пари без те да знаят просто не се трая вече и се разбират се им се извинявам и казвам че ше е за последдно но се немога !!! направо вече се Мразя! а за тях незнам :@

Jesus
02-02-2009, 16:46
това е зависимост, трябва да потърсиш помощ при специалист :)

ThunderGoddess
02-02-2009, 16:55
Просто си наложи да не го правиш и не го прави, имай силната воля, препдолагам може да се справиш. А и съвета на Jesus не е лош, специалист може доста да ти помогне.

NqkfaNikakva21
02-02-2009, 17:57
Ами поговори с родителите си и вземете решение,което ще е удобно и за двете страни. Помоли ги да скрият парите някъде където да не можеш да ги намериш иии варианта за специалист е добър . :)

macegirl
02-02-2009, 18:09
Eddin ot klasa ima takwa "bolest",no pri nego ne e poqvena dotolkova!Nepomnq imeto syjelqvam......Pogovori s roditelite si!

shoshinka
02-02-2009, 18:13
Просто поговори с тях и следващия път като поискаш да откраднеш пари си помисли как се чувстват всеки път когато разберат че си си вземала. Когато имаш нужда от пари просто ги помоли. Те няма да ти откажат.

Lqlichka1
02-02-2009, 18:40
С тез пари да не станеш клептоман :D

praskovka91
02-02-2009, 20:35
Според мен е труден пубертет...и аз съм взимала пари без да им кажа ..но ми е боли толкова гузно,че изхарчвам ги и след това събирам и ги връщам..това се е случвало не повече от 3 пъти..мн е гадно..следващия път като вземеш..представи си как ти си по цял ден на работа..за да издържаш семеиство и в един момент децата ти ти чопват парите..значи по-голямата част от тинеиджърите са го правили това..повечето ми приятелки съм го забелязала,че го правят..не може едно момиче на 17 години..да изкара 100лв.(и това постоянно) и да си купи пица..:)..освен ако наистина техните мн я глезят..и и дават мн мн джобни..:)..има дори момичета ,които крадът ,за да си купуват парцалки..и после ги оставят в къщи и се преобличат с тях в нас..за да може техните да не ги видят..сякви хора ги има..а относно лъжите..така съм лъгала наще ,че ме е срам..лъжа ги..те разбират и аз супер разкаяна(едва ли не) им казвам "добре ще ви кажа истината" и пак казвам няква лъжа..в един момент ги лъгах за всичко..за супер дребни неща..но изведнъж спрях..и на теб ще ти мине:)

BoCupycake
02-03-2009, 05:44
Ако е зависимост записвай се при психолог или иди да ти баят или леят куршум.Един приятел взимаше от родителите си и пари и златни неща и като го завеодоха да му баят или леят куршум не помна кое му мина.Ся и лев не е пипнал без да са му казали. 8-)

Nitroglycerin
02-03-2009, 11:04
Вие пък я изкарахте баш клептоманка и я изпратихте на лечение в 4-ти километър.Ами спри ако казваш истината ще се почустваш по-добре,ами искай си колкото са ти нужни пари.

t1n4e7o
02-03-2009, 17:07
Гръмни се! :grin:

marilyn
02-03-2009, 17:20
Е, наистина изкарахте момичето едва ли не болна... просто явно си разбрала грешката си и трябва да я поправиш. Ако не можеш да говориш с вашите поне спри да взимаш пари и да ги лъжеш. Аз нашите също ги лъжа доста за някои неща, ама знам че ако им кажа те няма да разберат и ще се държат супер гадно и затова или си мълча или ги лъжа...

SoFarSoG00d
02-03-2009, 18:33
Мисля,4е трябва да бъдеш честен с тях.Нямаш ли малко съвест,тези хора се грижат за теб и те издържат,мисля,че трябва да си признаеш за всичко,което си направил и да отвориш нова страница,аз никога не съм лъгала моите родители,с което се гордея,те ми имат 100% доверие и имаме страхотни отношение,които се базират на доверието и вярата!

ef4etyYy
02-04-2009, 13:19
Според мен е труден пубертет...и аз съм взимала пари без да им кажа ..но ми е боли толкова гузно,че изхарчвам ги и след това събирам и ги връщам..това се е случвало не повече от 3 пъти..мн е гадно..следващия път като вземеш..представи си как ти си по цял ден на работа..за да издържаш семеиство и в един момент децата ти ти чопват парите..значи по-голямата част от тинеиджърите са го правили това..повечето ми приятелки съм го забелязала,че го правят..не може едно момиче на 17 години..да изкара 100лв.(и това постоянно) и да си купи пица..:)..освен ако наистина техните мн я глезят..и и дават мн мн джобни..:)..има дори момичета ,които крадът ,за да си купуват парцалки..и после ги оставят в къщи и се преобличат с тях в нас..за да може техните да не ги видят..сякви хора ги има..а относно лъжите..така съм лъгала наще ,че ме е срам..лъжа ги..те разбират и аз супер разкаяна(едва ли не) им казвам "добре ще ви кажа истината" и пак казвам няква лъжа..в един момент ги лъгах за всичко..за супер дребни неща..но изведнъж спрях..и на теб ще ти мине:)
100кинта...ПИЦА :shock: :shock: :shock: :shock:

nefchi_bs
02-05-2009, 08:40
И аз съм взимала,но това беше 1 път...Просто си казваш НЯМА и всеки път като посегнеш да си вземеш се замисли майка ти и баща ти как са ги изкарали тея пари,те не падат от небето...

krisence
02-05-2009, 08:44
Просто си казваш НЯМА и всеки път като посегнеш да си вземеш се замисли майка ти и баща ти как са ги изкарали тея пари,те не падат от небето...

+1 Ако можеш им върни по някакъв начин парите, така ще разберат, че искаш да се поправиш.

ToniStoraro
02-05-2009, 10:43
Какво да правиш - ми спри :D
няма ли да ти е по - лесно като ти затрябват пари просто да идеш и да кажеш Дайте ми еди - колко си пари.

Neftochimic
02-05-2009, 12:26
Постоянно лъжа родителите си и вземам пари без те да знаят просто не се трая вече и се разбират се им се извинявам и казвам че ше е за последдно но се немога !!! направо вече се Мразя! а за тях незнам :@

ti si доста zle.
имате ножове във вас?,
znaesh ги къде gi dyrjite,
взимаш един и се почваш,
само тва ti e оправията. :-o 8-) :D

heroine
02-05-2009, 21:06
клептоманка 8-)

mynichka
02-06-2009, 13:45
Може да не можеш да спреш, затова докато е време отиди на психолог и му разкажи всичко...

LP_GirL
02-06-2009, 14:14
ми спри да ги лъжеш :-o

laji4ka
03-18-2009, 19:59
офф да ви се незнае повечето в този сайт какви съвети дават "гръмни се" хвърли се от моста" някакви супер тъпи и човек се надява да му помогнат в този сайт да бе... то тука азбрани хора има 10-20 най-много ! Вие изкарахте момичето едва ли не няква супер голяма крадла и лъжкиня.. Аз пари никога не съм взимала от наще АМА ПЪК много ги лъжа чак не се понасям ... Така по темата представи си, че имаш 300лв. и си ги държиш в протмоне което оставяш по шкафове на места, които всеки може да си вземе.. и майка ти и баща ти минават и си казват абе мене ми трябват 20лв. за еди кво си и си взимат.. и ти поглеждаш и виждаш, че ти липсват пари и те ти взимат от тях .. едва ли ще ти е много приятно ! :) Друго за лъжата и аз се чудя как да я преодолея и незнам.. ама аз не лъжа за големи неща а за дреболии и то мисля, че е от страх защото като малка много ми се караха за почти всичко... и мене вече мозъка ми си е изградил няква защита и за това незнам :oops: :oops: :oops: :oops: ама не си мислете, че родителите ми са някви супер откачени много са си добрички не сме богати ниту бедни ама.. гледат да си имам най-важното

rusova
03-18-2009, 20:42
kaji im da ti davat pove4ko pari 4e da ne zima6 bez te da znaqt ;)

gLoRiToO
03-19-2009, 09:36
Ами спри да ги лъжеш :x казваш днес ми трябват примерно 20лв и така..те са ти родители и ще преценят според възможностите си колко да ти дават

afterforever
03-19-2009, 11:36
Никът случаен ли е?

ThisIsMe
03-19-2009, 12:09
това е зависимост, трябва да потърсиш помощ при специалист :)

да и това се дължи най-вече на семейно възпитание.
Не са те учили как да се държиш и да действаш в подобни ситуации.В такъв случай ставаш неконтрулируем и зависим от ситуацията.Говори с родителите си по този проблем и заедно намерете решение още ,докато е време,защото по-късно може в крадец да се превърнеш знае ли се?помисли за бъдещето си и намери смелост да поговориш с вашите.

Jumbie483
03-19-2009, 12:26
Ако наистина не можеш да спреш, както твърдиш - иди при психолог..

TwoSmokingBarrels
08-30-2009, 16:45
ПФ ти думичката !НЕ! незнаеш ли .....