.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Постоянно лъжа родителите си !!! Какво да правя???

Постоянно лъжа родителите си и вземам пари без те да знаят просто не се трая вече и се разбират се им се извинявам и казвам че ше е за последдно но се немога !!! направо вече се Мразя! а за тях незнам :@

Град
    Инкогнито
    това е зависимост, трябва да потърсиш помощ при специалист

Просто си наложи да не го правиш и не го прави, имай силната воля, препдолагам може да се справиш. А и съвета на Jesus не е лош, специалист може доста да ти помогне.
    Memento moriendum esse!

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Ами поговори с родителите си и вземете решение,което ще е удобно и за двете страни. Помоли ги да скрият парите някъде където да не можеш да ги намериш иии варианта за специалист е добър .

Eddin ot klasa ima takwa "bolest",no pri nego ne e poqvena dotolkova!Nepomnq imeto syjelqvam......Pogovori s roditelite si!

Град
    Far Away
    Просто поговори с тях и следващия път като поискаш да откраднеш пари си помисли как се чувстват всеки път когато разберат че си си вземала. Когато имаш нужда от пари просто ги помоли. Те няма да ти откажат.

С тез пари да не станеш клептоман

Според мен е труден пубертет...и аз съм взимала пари без да им кажа ..но ми е боли толкова гузно,че изхарчвам ги и след това събирам и ги връщам..това се е случвало не повече от 3 пъти..мн е гадно..следващия път като вземеш..представи си как ти си по цял ден на работа..за да издържаш семеиство и в един момент децата ти ти чопват парите..значи по-голямата част от тинеиджърите са го правили това..повечето ми приятелки съм го забелязала,че го правят..не може едно момиче на 17 години..да изкара 100лв.(и това постоянно) и да си купи пица....освен ако наистина техните мн я глезят..и и дават мн мн джобни....има дори момичета ,които крадът ,за да си купуват парцалки..и после ги оставят в къщи и се преобличат с тях в нас..за да може техните да не ги видят..сякви хора ги има..а относно лъжите..така съм лъгала наще ,че ме е срам..лъжа ги..те разбират и аз супер разкаяна(едва ли не) им казвам "добре ще ви кажа истината" и пак казвам няква лъжа..в един момент ги лъгах за всичко..за супер дребни неща..но изведнъж спрях..и на теб ще ти мине

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    Ако е зависимост записвай се при психолог или иди да ти баят или леят куршум.Един приятел взимаше от родителите си и пари и златни неща и като го завеодоха да му баят или леят куршум не помна кое му мина.Ся и лев не е пипнал без да са му казали.

Вие пък я изкарахте баш клептоманка и я изпратихте на лечение в 4-ти километър.Ами спри ако казваш истината ще се почустваш по-добре,ами искай си колкото са ти нужни пари.
    Йога и мъдрост

Град
    Хасково
    Гръмни се!

Е, наистина изкарахте момичето едва ли не болна... просто явно си разбрала грешката си и трябва да я поправиш. Ако не можеш да говориш с вашите поне спри да взимаш пари и да ги лъжеш. Аз нашите също ги лъжа доста за някои неща, ама знам че ако им кажа те няма да разберат и ще се държат супер гадно и затова или си мълча или ги лъжа...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Град
    Wonderland
    Мисля,4е трябва да бъдеш честен с тях.Нямаш ли малко съвест,тези хора се грижат за теб и те издържат,мисля,че трябва да си признаеш за всичко,което си направил и да отвориш нова страница,аз никога не съм лъгала моите родители,с което се гордея,те ми имат 100% доверие и имаме страхотни отношение,които се базират на доверието и вярата!

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от praskovka91
    Според мен е труден пубертет...и аз съм взимала пари без да им кажа ..но ми е боли толкова гузно,че изхарчвам ги и след това събирам и ги връщам..това се е случвало не повече от 3 пъти..мн е гадно..следващия път като вземеш..представи си как ти си по цял ден на работа..за да издържаш семеиство и в един момент децата ти ти чопват парите..значи по-голямата част от тинеиджърите са го правили това..повечето ми приятелки съм го забелязала,че го правят..не може едно момиче на 17 години..да изкара 100лв.(и това постоянно) и да си купи пица....освен ако наистина техните мн я глезят..и и дават мн мн джобни....има дори момичета ,които крадът ,за да си купуват парцалки..и после ги оставят в къщи и се преобличат с тях в нас..за да може техните да не ги видят..сякви хора ги има..а относно лъжите..така съм лъгала наще ,че ме е срам..лъжа ги..те разбират и аз супер разкаяна(едва ли не) им казвам "добре ще ви кажа истината" и пак казвам няква лъжа..в един момент ги лъгах за всичко..за супер дребни неща..но изведнъж спрях..и на теб ще ти мине
    100кинта...ПИЦА

Град
    In the middle of Nowhere
    И аз съм взимала,но това беше 1 път...Просто си казваш НЯМА и всеки път като посегнеш да си вземеш се замисли майка ти и баща ти как са ги изкарали тея пари,те не падат от небето...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Голям фен Аватара на krisence
    Цитирай Първоначално написано от nefchi_bs
    Просто си казваш НЯМА и всеки път като посегнеш да си вземеш се замисли майка ти и баща ти как са ги изкарали тея пари,те не падат от небето...
    +1 Ако можеш им върни по някакъв начин парите, така ще разберат, че искаш да се поправиш.

Какво да правиш - ми спри
    няма ли да ти е по - лесно като ти затрябват пари просто да идеш и да кажеш Дайте ми еди - колко си пари.

Скайп - dark_elf2

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas

Re: Постоянно лъжа родителите си !!! Какво да правя???

Цитирай Първоначално написано от tqnky
    Постоянно лъжа родителите си и вземам пари без те да знаят просто не се трая вече и се разбират се им се извинявам и казвам че ше е за последдно но се немога !!! направо вече се Мразя! а за тях незнам :@
    ti si доста zle.
    имате ножове във вас?,
    znaesh ги къде gi dyrjite,
    взимаш един и се почваш,
    само тва ti e оправията.
    <N>

Град
    Hate City Sofia.
    клептоманка
    Страх ме е от себе си ,
    когато загубя мечтите си.

Мега фен Аватара на mynichka
    Може да не можеш да спреш, затова докато е време отиди на психолог и му разкажи всичко...
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Голям фен Аватара на LP_GirL
    Град
    CheSteR's BedRooM

Re: Постоянно лъжа родителите си !!! Какво да правя???

Цитирай Първоначално написано от tqnky
    ми спри да ги лъжеш
    Смеете ми се, защото съм РАЗЛИЧНА .... а аз ви се смея , защото всички сте ЕДНАКВИ !!!

офф да ви се незнае повечето в този сайт какви съвети дават "гръмни се" хвърли се от моста" някакви супер тъпи и човек се надява да му помогнат в този сайт да бе... то тука азбрани хора има 10-20 най-много ! Вие изкарахте момичето едва ли не няква супер голяма крадла и лъжкиня.. Аз пари никога не съм взимала от наще АМА ПЪК много ги лъжа чак не се понасям ... Така по темата представи си, че имаш 300лв. и си ги държиш в протмоне което оставяш по шкафове на места, които всеки може да си вземе.. и майка ти и баща ти минават и си казват абе мене ми трябват 20лв. за еди кво си и си взимат.. и ти поглеждаш и виждаш, че ти липсват пари и те ти взимат от тях .. едва ли ще ти е много приятно ! Друго за лъжата и аз се чудя как да я преодолея и незнам.. ама аз не лъжа за големи неща а за дреболии и то мисля, че е от страх защото като малка много ми се караха за почти всичко... и мене вече мозъка ми си е изградил няква защита и за това незнам ама не си мислете, че родителите ми са някви супер откачени много са си добрички не сме богати ниту бедни ама.. гледат да си имам най-важното

kaji im da ti davat pove4ko pari 4e da ne zima6 bez te da znaqt

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    Ами спри да ги лъжеш казваш днес ми трябват примерно 20лв и така..те са ти родители и ще преценят според възможностите си колко да ти дават
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

Никът случаен ли е?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си