View Full Version : Подаръци за 8-ми март!
Infinity
02-03-2009, 15:13
Избрахте ли подаръци вече за майка си или за приятелките си! :)
Аз засега нищо не съм избрала и ще ви помоля да ми дадете някакви сайтове,в които има подходящи неща :) Мерси :-)
Да смятам на майка ми да купя скъп телефон.Ето пик :
http://www.o-connect.com/Exclusive_images/50_3.jpg
Сега имам само 4-5 хиляди лева в картата ми :cry:
Аз си мисля да й купя само цвете. Тя не се радва на подаръци каквото и да й купя за какъвто и да е празник тя не го харесва, нито го ползва нито нищо. И затова няма смисъл, а и сега не ми говори и ми е сърдита... тъй че...
SoFarSoG00d
02-03-2009, 18:36
Ами аз подарявам на майка ми:
1.Бижута от сребро:обеци,колиета
2.Парфюми
3.Луда е на тема цвета,така че и някое саксийно цвете,което не се намира у дома,макар,4е вече не мога да намеря такова.
Абе майките се кефят на всякакви подаръци,важното е ,че са от нас децата и това е достатъчно :)
Що се отнася до приятеля ми-аз си избирам подаръка.Ей сега ще го мъча да мисли.Пък и не разорявам човека.За мамито цветенце,парфюмче общо взето.Идилия. 8-)
cherrypezz
02-03-2009, 19:41
Класическият подарък за мама е балсам за тяло (за след къпане).Всеки път това иска.Или ми казва че иска това,че да не се охарчвам много...не знам.
Подарявала съм й и цветя в саксия....
Darkkiss
02-04-2009, 02:18
няма да им подарявам нищо...
Jumbie483
02-04-2009, 06:54
Нищо няма да и подарявам :-D Майка ми няма да е тук на 8-ми...
btw: та това е чак след повече от месец..за какво пускате тема толкова рано :D
Майка ми нищо не заслужава и няма да й купувам.
На приятелката на татко ще подаряваме със сестра ми нещо, но още не сме решили какво.
На баба както всяка година - картина и цвете
А на останалите женски ще измисля нещо да им взема. Сувенир, козметика ... с това минава обикновено :-D
krisence
02-04-2009, 07:29
Аз си мисля да й купя само цвете.
И аз и някаква картичка :)
ми и аз мисля един букет голям и картичка :) просто не се сещам кво да и купя, парфюм и подарявам винаги и бижута, щеше ми се нещо различно ама не се сещам
Infinity
02-04-2009, 11:46
аз знаете ли някакви интересни сайтове за подаръци
YouCantStopMe
02-06-2009, 18:59
Оо.. прекалено е рано.
Иначе ще подаря само на майка нещичко,придружено с красив букет :)
(ахах.. а пък г-дина ни иска да му подаряваме подаръци на 8-ми март,защото постоянно се бъркаме и му викаме Госпожо) :razz:
Има време. Още не съм мислила.
Rofl4etoo
02-07-2009, 09:40
Ще мина с някои хубав букет аз.. :)
BlackWings
02-07-2009, 12:17
Чакай бе , то не е още 8-ми февруари , ти за 8-ми март питаш :-s
Докато дойде , ще измисля :)
sladur4etyYy
02-07-2009, 12:23
ох, с тия теми за подаръци направо ми бъркате в мозъка. то не бяха теми за коледа и нова година още от октомври, не бяха за свети валентин още от декември, сега пък за 8- ми март още от февруари.. :-o
nadety250
04-23-2009, 18:43
дъвка с косъм 8-)