- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Подаръци за 8-ми март!
Избрахте ли подаръци вече за майка си или за приятелките си!![]()
Аз засега нищо не съм избрала и ще ви помоля да ми дадете някакви сайтове,в които има подходящи нещаМерси
![]()
To infinity and beyond.
Да смятам на майка ми да купя скъп телефон.Ето пик :
Сега имам само 4-5 хиляди лева в картата ми![]()
Аз си мисля да й купя само цвете. Тя не се радва на подаръци каквото и да й купя за какъвто и да е празник тя не го харесва, нито го ползва нито нищо. И затова няма смисъл, а и сега не ми говори и ми е сърдита... тъй че...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ами аз подарявам на майка ми:
1.Бижута от сребро:обеци,колиета
2.Парфюми
3.Луда е на тема цвета,така че и някое саксийно цвете,което не се намира у дома,макар,4е вече не мога да намеря такова.
Абе майките се кефят на всякакви подаръци,важното е ,че са от нас децата и това е достатъчно![]()
Що се отнася до приятеля ми-аз си избирам подаръка.Ей сега ще го мъча да мисли.Пък и не разорявам човека.За мамито цветенце,парфюмче общо взето.Идилия.![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Класическият подарък за мама е балсам за тяло (за след къпане).Всеки път това иска.Или ми казва че иска това,че да не се охарчвам много...не знам.
Подарявала съм й и цветя в саксия....
няма да им подарявам нищо...
Нищо няма да и подарявамМайка ми няма да е тук на 8-ми...
btw: та това е чак след повече от месец..за какво пускате тема толкова рано![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Майка ми нищо не заслужава и няма да й купувам.
На приятелката на татко ще подаряваме със сестра ми нещо, но още не сме решили какво.
На баба както всяка година - картина и цвете
А на останалите женски ще измисля нещо да им взема. Сувенир, козметика ... с това минава обикновено![]()
И аз и някаква картичкаПървоначално написано от marilyn
![]()
ми и аз мисля един букет голям и картичкапросто не се сещам кво да и купя, парфюм и подарявам винаги и бижута, щеше ми се нещо различно ама не се сещам
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
аз знаете ли някакви интересни сайтове за подаръци
To infinity and beyond.
Оо.. прекалено е рано.
Иначе ще подаря само на майка нещичко,придружено с красив букет![]()
(ахах.. а пък г-дина ни иска да му подаряваме подаръци на 8-ми март,защото постоянно се бъркаме и му викаме Госпожо)![]()
Има време. Още не съм мислила.
Чакай бе , то не е още 8-ми февруари , ти за 8-ми март питаш![]()
Докато дойде , ще измисля![]()
ох, с тия теми за подаръци направо ми бъркате в мозъка. то не бяха теми за коледа и нова година още от октомври, не бяха за свети валентин още от декември, сега пък за 8- ми март още от февруари..![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
дъвка с косъм![]()
Make-up is essential .. Fashion is my life .. Music is my therapy .. Friends are precious .. Time is uncontrolable .. Bitches and Hoes aren't worth my time .. Individuality is everything!!! ;]]