Влез

View Full Version : Защо трябваше да се сменят никове,след като..

LINKNOT
02-04-2009, 12:21
.. още виждам форумци,чиито потрбителски имена съдържат уж забранените знаци като долна черта например?

Axe_vs_Sword
02-04-2009, 12:25
Мислех, че долната черта не е забранена :shock:

Wrathchild
02-05-2009, 09:00
Но все пак съм виждала никове със забранените символи. За жалост не мога да конкретизирам...

darla
02-06-2009, 06:22
Долната черта не е забранена, но кирилицата е забранена. И аз много хора виждам с никове на кирилица. Няма лошо, лично за мен, НО не е редно спрямо тия който си смениха кирилицата с латиница.

Ами като не е забранена ,на мене що ми каза като я сложих,че имам забранен символ???

i na mene taka mi kazaha :?

LINKNOT
02-06-2009, 11:49
Модераторите и админите се спотайват! http://www.pic4ever.com/images/14k8gag.gif

Blab
02-06-2009, 16:12
'щото още правят Нещото, което са си мислели още Тогава... (предполагам)
и аз си харесвах ника, но както и да е.

bulgarche
02-08-2009, 05:43
Бунт!

Lucho
02-08-2009, 06:39
Защото се създават бъгове ако има имена със други символи...
Сега поне са по-малко
Може и да си прав.Но все пак,времената страшно напреднаха,не е ли време вече за дългоочакваната phpbb3 ? Вярно,от на ББ2 админ панела по-хубаво нещо здраве му кажи,лесен е за употреба и администриране,но вече сме 2009-та,това е голям форум,крайно време е да мине форума на phpbb3,има повече екстри,повече възможности...има толкова голями форуми на бб3,защо ние още стоим още на старата версия ? Опитайте се да отстраните бъговете по тройката и я пускайте...

machoka
02-08-2009, 18:32
Бяхме минали на 3йката за известно време, но беше такъв срив и недоизпипана история, че се върнахме за няколко дена обратно на тази.

Аз до колкото знам са спрели поддръжка и разработка на пхп3. За момента НЕ можем да я реализираме на практика тук, защото не издържа на натоварването и все още има много бъгове и слаби места от към експлойти.

За никовете отговориха преди мен - тъй като са свързани форума с целия сайт, използването на кирилицата или определени символи пречи ужасно много на правилното функциониране на цялата система, макар в частен случай за форума това да не е така..