.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Защо трябваше да се сменят никове,след като..

.. още виждам форумци,чиито потрбителски имена съдържат уж забранените знаци като долна черта например?

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Мислех, че долната черта не е забранена

Но все пак съм виждала никове със забранените символи. За жалост не мога да конкретизирам...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от Alexandra93
    Цитирай Първоначално написано от tqnko
    Долната черта не е забранена, но кирилицата е забранена. И аз много хора виждам с никове на кирилица. Няма лошо, лично за мен, НО не е редно спрямо тия който си смениха кирилицата с латиница.

Ами като не е забранена ,на мене що ми каза като я сложих,че имам забранен символ???
    i na mene taka mi kazaha

Модераторите и админите се спотайват!

Мега фен Аватара на Blab
    'щото още правят Нещото, което са си мислели още Тогава... (предполагам)
    и аз си харесвах ника, но както и да е.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Бунт!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от BallFace
    Защото се създават бъгове ако има имена със други символи...
    Сега поне са по-малко
    Може и да си прав.Но все пак,времената страшно напреднаха,не е ли време вече за дългоочакваната phpbb3 ? Вярно,от на ББ2 админ панела по-хубаво нещо здраве му кажи,лесен е за употреба и администриране,но вече сме 2009-та,това е голям форум,крайно време е да мине форума на phpbb3,има повече екстри,повече възможности...има толкова голями форуми на бб3,защо ние още стоим още на старата версия ? Опитайте се да отстраните бъговете по тройката и я пускайте...

Мега фен Аватара на machoka
    Бяхме минали на 3йката за известно време, но беше такъв срив и недоизпипана история, че се върнахме за няколко дена обратно на тази.

Аз до колкото знам са спрели поддръжка и разработка на пхп3. За момента НЕ можем да я реализираме на практика тук, защото не издържа на натоварването и все още има много бъгове и слаби места от към експлойти.

За никовете отговориха преди мен - тъй като са свързани форума с целия сайт, използването на кирилицата или определени символи пречи ужасно много на правилното функциониране на цялата система, макар в частен случай за форума това да не е така..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си