Влез

View Full Version : Окосмяване..

iwhswgrs
02-04-2009, 19:26
значи имам косми по пениса..но не по целия а по задната част то ест като го гледам от горе няма никакви косми по него но като го обърна от задната част забелязах че има ....и те стигат малко под половината на пениса като е в спаднало състояние..това нормално ли е?има ли някои които да има на това място косми??и може ли да се махнат?

plmn
02-04-2009, 19:36
Всички косми могат да се махат.Аз освен тези на главата, другите не виждам за кфо са. :lol: :lol: Но след като Майката Природа ни е създала така, така трябва да си останем.Не си барай косЪмите. 8-)

beiho
02-04-2009, 19:38
Всмисъл искаш да кажеш дали не е аномалия или пък да не си мутирал? :D Нормално е да имаш косми навсякъде, ако си човек!

deFakto
02-04-2009, 19:39
значи имам косми по пениса..но не по целия а по задната част то ест като го гледам от горе няма никакви косми по него но като го обърна от задната част забелязах че има ....и те стигат малко под половината на пениса като е в спаднало състояние..това нормално ли е?има ли някои които да има на това място косми??и може ли да се махнат?Напълно нормално окосмяване ,това ми беше голям страх .. но нищо странно няма ,поне с 40 човека съм си говорил по- този въпрос .. още по-лошо ще става не се безпокои 8-) Махаи ги ,ама само не с бръснач .

iwhswgrs
02-04-2009, 19:46
значи не е аномалия да има по самия пенис косми???

x3eme
02-04-2009, 19:48
имам няколко косъмчета точно посредата на пениса ми (по дължина говоря) и си ги махам.Леко ги обръсни или намажи с крем,зависи от това как се обезкосмяваш.

Adwokat
02-04-2009, 20:08
zemash edno bigche i maxash;]

iwhswgrs
02-04-2009, 20:10
имам няколко косъмчета точно посредата на пениса ми (по дължина говоря) и си ги махам.Леко ги обръсни или намажи с крем,зависи от това как се обезкосмяваш.

ем мойте не са няколко..смисл едно 30-на косама има сиг...ама са преди средата по дължина...

ubuntu
02-04-2009, 20:17
zemash edno bigche i maxash;]
Ммм да и след тва ще пусне тема имам косми по главата на KУPA кво да правя ... или кола маска или въобще не ги пипай тия кото отиват по стъблото на пишока

Skillett
02-04-2009, 20:18
:razz: :razz: :razz:

x3eme
02-04-2009, 20:18

ем мойте не са няколко..смисл едно 30-на косама има сиг...ама са преди средата по дължина...
ами махни ги внимателно и няма да имаш проблем.Ама по възможност да е с крем за обяскосмяване шот от бикчето ше станат повече.

beachy_bunny
02-04-2009, 20:28

ами махни ги внимателно и няма да имаш проблем.Ама по възможност да е с крем за обяскосмяване шот от бикчето ше станат повече.
ххх да те светна ... дали е с бигче или със крем е едно и също ... крема изгаря косъмчетата , но не от корена ... а бигчето ги реже ... едно и също е ... само нещо което ги вади от корен ги намалява и омекотява ... даже понякога изчезват ... Аз от кола маска ... вече почти нямам косми по краката ... ;]

loveme
02-04-2009, 20:43
:D Нормално е да имаш косми навсякъде, ако си човек!
+1 :lol:

anonimnaa
02-04-2009, 20:44
Нищо не прече да се махнат.

BeHappYs
02-04-2009, 20:45
Филмари бигчета, кремчета, коли маски и тем подобни шитни...
Хващаи косачката за трева и деиствай ха...

По темата ти пак да неси опъваш пишката напред, че да ги виждаш посредата тия косъмчета... :?

Bu7cher
02-04-2009, 20:46
Братле...закъсал си го мн лошо. :( отиди на коламаска,защото ако ги обръснеш ще станат огромни...ще издуват гащите ти и ще ти бодат на пишката и няма да можеш да помпаш девойките защото ще боцкаш срамните им устни по неприятен за тях начин.

iwhswgrs
02-05-2009, 09:22
:-o

Sarityyy
02-06-2009, 15:36
Имаш косми на пениса. Чудо голямо...

zizita_88
02-06-2009, 16:21
:D Нормално е да имаш косми навсякъде, ако си човек!
+1 :lol:
i ako si jivotno sa6to e normalno :-D

PaChanGa_GiRl
02-06-2009, 16:38
Ako много те дразнят - махаш ги с тример. :P

Vincent
02-06-2009, 18:15
Ем нормално е...и ест. ,че можеш да ги махаш

Rise_Against
02-06-2009, 18:48
резни го и няма да има нужда мислиш за косми

Komar
02-06-2009, 21:35
Баси този чернобил кфо прави с децата.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hilary_
02-07-2009, 06:44

ххх да те светна ... дали е с бигче или със крем е едно и също ... крема изгаря косъмчетата , но не от корена ... а бигчето ги реже ... едно и също е ... само нещо което ги вади от корен ги намалява и омекотява ... даже понякога изчезват ... Аз от кола маска ... вече почти нямам косми по краката ... ;]
... Да те светна има разлика от крем и бръсначка... :? При бръсначките космите стават много по твърди и много по бързо растат... :? Докато с крема е по добре защото е по нежен така да се каже... ии да не ги маха от корените но все пак е по добре... естествено ако няма алергии към такива неща... :? А за останалите средства като кола маска... амм болката е задължителна...дали малко или много я има!!! :wink: Вече всеки сам си преценява как да ги маха... :wink:
До автора... Нормално е да имаш косми там.. но от тук нататък сам прецени с какво да ги махаш... :wink: