View Full Version : Хапчета за бързина и динамика
здравейте , искам да ви попитам за някакви хапчета или нещо такова за бързина и динамика , както и за упражнения които ще ми помогнат да стана по бърз и да повишът динамиката в движенията ми и мисленето ми ... ако има някой който може да ми помогне да пише !
Благодара предварително ;)
*Липсва описателно заглавие!
Точка 7 от Правила на форума (http://www.teenproblem.net/f/pravila.html).
Редакция на MakeMeLaugh
креатин ;} ''повелителят на експлозивната сила'' :)
0.0 идеалния спорт за динамика, рефлекси, светкавично мислене е
тениса на маса :)
Най-добре потренирай и малко тенис и ще видиш резултата :)
вече сам се учувдвам на уменията си :D
Вчера бъркам в щкафа за солта и без да искам бутам една чиния и
веднага с лявата ръка хващам чинията дукато пада :shock:
Днеска се бръснах и си взимам одеколона, но без да исках
го бутнах и си подложих стъпалото да омекоти падането и
одеколона нищо му няма :D
И колко такива случай имам :)
Имам усещането, че ако пада със силата на гравитацията имам
предостатъчно време да направя нещо по въпроса :)
Нямам тромави движения въпреки, че съм леко пълен ;)
Мани креатина поспортувай още ;)
След време ще се кефиш, че си спортувал много :)
точно искам по-бързо мислене и по голяма пъргавост така да се изразя .. :) то креатина е за мускулна маса пък аз изобщо не искам да качвам килограми ....
креатинът сам по себе си не е за мускулна маса. Има различни креатинови формули. Това, което всеки креатин прави, е че спомага за образуването на АТФ - универсален източник на енергия. И ако все пак мислиш, че поради една или др причина креатинът не е за теб, тогава се ориентирай към едни хапчета, мисля че с магнезии бяха не съм сигурен, днес ще ходя да си купувам глутамин и ще използвам случая да попитам.
Но помня, че беше точно подходящо за бойни спортове, в които се изисква висока концентрация, бърза реакция и усещане за тайминг. Така че това като че ли е за тебе :)
благодаря много ще чакам да кажеш какво са казали :)
точно искам по-бързо мислене и по голяма пъргавост така да се изразя .. :) то креатина е за мускулна маса пък аз изобщо не искам да качвам килограми ....
Нали се сещаш, че хапчетата няма да ти помогнат за
бързото мислене и рефлексите :|
Незнам, но аз си предпочитам всичко да ми е натурално ;)
smeshnik
02-07-2009, 12:07
Екстази
Разбира се, че мисленето и рефлексите се влияят от веществата, които приемаме. И всичко разбира се е натурално, когато се говори за хранителни добавки. С лекарствени средства не се занимавай ;)
SiegHeil
02-07-2009, 12:40
http://www.mma-bulgaria.com/resources/view/4/255/%D1%81%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%BE%D1%81%D1%82-%D1%83%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D 0%B8%D1%8F-%D0%B1%D1%8A%D1%80%D0%B7%D0%B8%D0%BD%D0%B0-speed-%D0%B1%D0%BE%D0%BA%D1%81-mma
И естествено концентрация и спокойствие.. ^
стромба (или винстрол) зимат спринтьорите.. : )
psychopath
02-08-2009, 19:15
Екстазиindeed 8-)
f0rbidenchy
02-09-2009, 14:25
здравейте , искам да ви попитам за някакви хапчета или нещо такова за бързина и динамика , както и за упражнения които ще ми помогнат да стана по бърз и да повишът динамиката в движенията ми и мисленето ми ... ако има някой който може да ми помогне да пише !
Благодара предварително ;)
*Липсва описателно заглавие!
Точка 7 от Правила на форума (http://www.teenproblem.net/f/pravila.html).
Редакция на MakeMeLaugh
фаида няма .. 8)
креатинът сам по себе си не е за мускулна маса. Има различни креатинови формули. Това, което всеки креатин прави, е че спомага за образуването на АТФ - универсален източник на енергия. И ако все пак мислиш, че поради една или др причина креатинът не е за теб, тогава се ориентирай към едни хапчета, мисля че с магнезии бяха не съм сигурен, днес ще ходя да си купувам глутамин и ще използвам случая да попитам.
Но помня, че беше точно подходящо за бойни спортове, в които се изисква висока концентрация, бърза реакция и усещане за тайминг. Така че това като че ли е за тебе :)
Вари се грамни някаде. К точно креатинат е за маса когато взимаш мусколните клетки се пълнят с течност и мусколът нараства :D :) 8)
Вари се грамни някаде. К точно креатинат е за маса когато взимаш мусколните клетки се пълнят с течност и мусколът нараства :D :) 8)
Между другото аз не разбирам много, но само като му видях
името си викам това е нещо изграждащо ..
щот идва от глагола
"Криейт" и доста неубедително погледнах, но
си викам "Какво пък" :P
//И продължавам да се опитам да ти пробутам тениса .. :-P
Преди да ма пращаш да се гърмя някъде, върви да се информираш по-добре. Креатин монохидратът задържа вода като страничен ефект, основното му свойство е образуване на АТФ (ако изобщо знаеш какво е това...). Има много други видове креатин, например кре-алкалин, който НЕ задържа вода, но значително увеличава силата и експлозивността.
амфет батка ... най помага ... :grin:
turmionkatilot
02-16-2009, 08:11
креатин
0.0 идеалния спорт за динамика, рефлекси, светкавично мислене е
тениса на маса :)
Най-добре потренирай и малко тенис и ще видиш резултата :)
вече сам се учувдвам на уменията си :D
Вчера бъркам в щкафа за солта и без да искам бутам една чиния и
веднага с лявата ръка хващам чинията дукато пада :shock:
Днеска се бръснах и си взимам одеколона, но без да исках
го бутнах и си подложих стъпалото да омекоти падането и
одеколона нищо му няма :D
И колко такива случай имам :)
Имам усещането, че ако пада със силата на гравитацията имам
предостатъчно време да направя нещо по въпроса :)
Нямам тромави движения въпреки, че съм леко пълен ;)
Мани креатина поспортувай още ;)
След време ще се кефиш, че си спортувал много :)Аааа тенис на маса ???? Маи от други вещества са тези резки движения ...
амфет батка ... най помага ... :grin:Пък и плюс това ще говориш доста ... Въобще ще станеш супер сръчно и раговорливо момче ...
GeRRaRD_IsKo
02-19-2009, 13:10
twa koeto ti trq e efedrin ;)
има едни хапчеета дето на момичетата им растат косми по ташаците от тях :? не ти тряят бе по-добре си бягай по бавно, но не си овреждай организма
Stiffler
04-27-2009, 18:48
Kato ne si Sporten tip nikoi hap4eta nqma da ti pomognat 8)
FreeDom9
04-28-2009, 14:03
Хапчета за бързина и динамика не знам да има... може с креатин да пробваш той дава експлозивност. Иначе за упражнение най-добре си купи едно въже за скачане и почвай да скачаш като гледаш с всеки ден да го правиш по-бързо и по-бързо, дори и 2 завъртвания с важето на един скок да правиш. От това не може да не станеш по бръз, а и ще започнеш да се концентрираш по-лесно ;)
80% от бързината ти зависи от съзнанието и концентрацията...въпроса е да можеш да се отпуснеш и да тренираш свободно..