Влез

View Full Version : Върпос отностно спин :(

kazabur0
02-10-2009, 16:09
Искам да попитам понеже от няколко дни съм отпаднал , постоянно ми се спи , нервен съм - да не би да мее хванало нещо / в най-лошия случай спин / странното е че симптомите се проявиха веднага и то не от правене на секс ... а орална любов / лизане / на жената и ми направи свирка ?! а съм сигурен в нея защото съм бил мн. пъти със нея и нищо не ми е имало ?!?! на какво се дължи ?! мн съм притеснен защото от 2 дни някъде започнах да спя на обед - неми се прави нищо , отпаднало ми е ?! от какво може да е :? да не би някакъв вирус да има ?!?! плс отговорете

nikinkaaa
02-10-2009, 16:11
Симптомите на СПИН се появяват едва след няколко години

kazabur0
02-10-2009, 16:14
И аз това прочетох някъде , но на някой места пише че се проявяват веднага , на други след седмици ... немога да го разбера ?!? ако наистина е така ще се радвам но се притеснявам защото симптомите са подобни :( а пък не ми се умира млад :(

migancy
02-10-2009, 16:17
Менопауза :lol:

kazabur0
02-10-2009, 16:18
Менопауза :lol:

Това нее ли при жените .. моля без шеги :-k

migancy
02-10-2009, 16:18
Базикам се.. отиди и си направи тест ние неможем да ти отговорим с точнос..:)

kazabur0
02-10-2009, 16:21
Базикам се.. отиди и си направи тест ние неможем да ти отговорим с точнос..:)

Знам че не можете , но просто питам някой компетентен дали е възможно веднага да се появят симптоми :)

Blooms
02-10-2009, 16:46
Мисля, че не е възможно. Отиди да си направиш тест да се успокоиш-безплатно е и става за 3 минути. Успех :)

kazabur0
02-10-2009, 17:03
Мисля, че не е възможно. Отиди да си направиш тест да се успокоиш-безплатно е и става за 3 минути. Успех :)

И аз това мисля , но се притеснявам защото града е малък и всеки знае всичко и така :-) но мерси все пак по спокоен съм :) , то някакси от самото притеснение ставам напрегнат иии така

Armani_P
02-10-2009, 17:14
Просто отиди на доктор,ние няма как да отгатнем дали си болен.

AtlantidaLove
02-10-2009, 17:29
impossible spored men,because simptomite se proqvqvat sled 2-3 meseca chak daje godini :) Vse pak napravi test zadyljitelno,za da spish spokoino :-D A m/u drugoto,ne e zaduljitelno da umresh,prosto mojesh da si nosish virusa,bez da se razboleesh,ako imash silen imunitet :) Don't worry,be happy! :-P

gLoRiToO
02-10-2009, 17:57
Не може да е спин,както казаха вече симптомите се появяват след месеци и дори години.Може да те е хванала някоя настинка,това че се чувстваш отпаднал не значи че си болен от СПИН!! :) :)

rusova
02-10-2009, 18:07
грип бе баткаааааааааа грипче.. споко :-D :-D :-D :-D ;) ;)

kazabur0
02-10-2009, 18:22
Благодаря ви

Mastta
02-10-2009, 18:27
101% НЕ е СПИН!!! Спокойно.. няма смисъл да се аргументирам, но НЕ е СПИН !!! :) :)

hottie
02-10-2009, 18:32
Симптомите не се появяват ей така. В някои случаи - херпес ! Според мен си пипнал грипче или някакво вирусче. Не се притеснявай, а ако искаш да ти олекне говори с мацката.

Boyd
02-10-2009, 18:43

Инкубационния период е от 2 до 6 месеца.

Що просто не изпиеш един чай, за да ти мине !?

SoFarSoG00d
02-10-2009, 18:57
Спин ли?!Мислиш,че веднага ще има симптоми?!Може да те е хванал грип.

Josefinne
02-10-2009, 19:07
До колкото знае скромната ми личност, която не е от най-просветлените по тоя въпрос, СПИНът е нещо като втора фаза.
По полов или кръвен път се предава вирусът на ХИВ. Този вирус е в нещо като неактивно състояние и може да прекара в тялото на човека неактивиран години наред. През този период той може да не знае за него въобще и да продължава с нормалния си, вкл. и със сексуалния си живот , като по този начин неволно го разнася на всичките си партньори ( ако не го правят с презерватив).
В един момент този ХИВ вирус се активира. Все още не е ясно какво го активира. Това състояние се нарича СПИН. Симптомът на имунната недостатъчност се изразява в това, че имунната система спира да действа. Така и обикновена настинка може да прерастне в Пневмония. Пациентът умира от болестта, която го е хванала, не от самия СПИН, но без имунна система това е почти сигурно.
Та, исках да кажа - ПИЧ, ПОПИКАХ СЕ ОТ СМЯХ!
Ако още не си убеден, препоръчвам ти да се разровиш из нета или да идеш на някоя сбирка.
Успех!

t1n4e7o
02-10-2009, 19:31

И аз това мисля , но се притеснявам защото града е малък и всеки знае всичко и така :-) но мерси все пак по спокоен съм :) , то някакси от самото притеснение ставам напрегнат иии така

Града може и малък да е, но ако имаш 18, теста е напълно личен и никой няма да разбере, само ти и доктора, но мисля, че всичко е ОК :)

x3eme
02-10-2009, 19:43
Ти явно не знаеш какво значи понятието СПИН.Тия симптоми по скоро ми приличат на грип или настинка но не и на спин.

rauwkost
02-10-2009, 20:48
Я някой да сподели какви са симптомите на СПИН?

Bellatrix
02-10-2009, 21:03
Това е настинка (в най-лошия случай преумора).

NeSumJenaTi
02-10-2009, 21:30

зависи от организма !!!

NeSumJenaTi
02-10-2009, 21:31
Спокойно,едва ли ти има нещо.Може би е пролетна умора. Не се шашкай . Ако се притесняваш толкова ... само секс с презерватив и след 3-4 месеца един тест за СПИН и готово.

StayFly
02-10-2009, 22:09
Искам да попитам понеже от няколко дни съм отпаднал , постоянно ми се спи , нервен съм - да не би да мее хванало нещо / в най-лошия случай спин / странното е че симптомите се проявиха веднага и то не от правене на секс ... а орална любов / лизане / на жената и ми направи свирка ?! а съм сигурен в нея защото съм бил мн. пъти със нея и нищо не ми е имало ?!?! на какво се дължи ?! мн съм притеснен защото от 2 дни някъде започнах да спя на обед - неми се прави нищо , отпаднало ми е ?! от какво може да е :? да не би някакъв вирус да има ?!?! плс отговорете
БАУХАхАхАхАХа
Сори братле, ше се мре!

valdesbg
02-11-2009, 07:49
:razz: :razz: :razz:

Честно, кажи ми че се е*аваш, кажи ми че не си сериозен. Не искам да вярвам, че е възможно да има толкова природно-тъпи субекти.

mirmark
02-11-2009, 08:33
Нещо те е лепнало, но сигурно не е спин. Толкова бързо не можеш да го разбереш - има две седмици м/у заразата и това да може да се откриее дори с тест, камо ли да се прояви. Бягай на лекар да видиш какво е - може да е някоя настинка или нещо подобно и да те сваля.

kazabur0
02-11-2009, 09:09

Честно, кажи ми че се е*аваш, кажи ми че не си сериозен. Не искам да вярвам, че е възможно да има толкова природно-тъпи субекти.

Не се ебавам , когато си притеснен започват да ти прехвърчат всякакви мисли ... в повечето случай - най-лошото ... :-o

mirmark
02-11-2009, 09:14

Не се ебавам , когато си притеснен започват да ти прехвърчат всякакви мисли ... в повечето случай - най-лошото ... :-o

Я не се шашкай. ако се заразиж с нещо дето са му по силно изразени симптомите трябва да се хвърлиш от някъде - така ли. Няма страшно - сегашния грип е със същите симптоми.

SiSsKkAa
02-11-2009, 09:34
kъв спин ви гони ве луди ли сте.на това му се казва пролетна умора.не виждаш ли времето кво е последните дни.съвсем нормално да ти стане така

galu6a
02-11-2009, 10:33
нз какво е ,но не е СПИН той се заразява по три начина
-секс
-кръвен път
-майчен път

а както разбрах не сте го правили този ден :)

valdesbg
02-11-2009, 10:36
-майчен път

И какво е майчен път? През 5-те години, които учих биология и здравно образование не чух такъв термин.

BabaVihronrav
02-11-2009, 11:45
Да не е от както си минал първа смяна 8-)

STUFFF
02-11-2009, 13:14
Кой каза че винаги е след няколко години.

mon4eto
02-11-2009, 15:22
Отиди на лекат тук не сме доктори,за да ти кажем .И само за едно оточнение .Спина идва след като вече си се заразил с Хив ...

suunlight
02-11-2009, 16:06
-секс
-кръвен път
-майчен път

а както разбрах не сте го правили този ден :)

СПИН-а се предава по полов и кръвен път. При предаването по полов път не е уточнено, че е чрез секс, защото не е точно така. Заразяването става при обмяна на секреция. Когато здравия обмени секрет с болния. ПРимерно чрез : лизане, свирки и секс без презерватив. Затова и профилактиката за предпазване от СПИН, не е спирането на секса, а използването на презервативи. Кърмата също е вид секреция и е болестотворна, може би това се опитваш да кежеш с този "майчин път" :D
А периода на вирусоносителство е от няколко месеца до няколко години. като доката вируса е неактивен, не се проявяват никакви симптоми на инфекция.
Биология му е майката .. :oops:

ThePainIsReaL
02-11-2009, 21:35
Какво се случва с децата в БГ :shock:
Не мога да повярвам, че съществува така неинформираност относно секса.
П.П. Моля, никой да не се засяга и да пищи.