View Full Version : 14г... 14.02... секс?
Ами значи аз съм на 14. Имам приятел от 2 месеца. Мисля си, че ще очаква нещо от мен на 14-ти. Хем си мисля, че ми е рано, даже много рано, хем пък го искам, хем не съм готова опф :ДД незнам и аз кво искам... Знам, че повечето ще кажат, че ми е рано ама от друга страна неискам да го разочаровам! Вие как бихте постъпили? Чакам сериозни отговори :)
Мерси мерси мерси предварително :) :) 8-)
и се извинявам, че темата се повтаря с многото от типа 'секс на 14' ... ама случая е.. аф :lol: който смята че има добър съвет да пише 8) 8-)
Moderated by slun4ice
т.1 от правлника
14-ти и на 14.. Забавно а?
HipHopBlond
02-10-2009, 18:08
Освен, че не си оцелила форума, си видяла, че вече има такива теми и си написала още една... Евала ти правя :grin:
"повечето ще кажат, че ми е рано ама от друга страна неискам да го разочаровам!" ... само другите ли ще го кажат?! :? :? Мисля че и ти самата осъзнаваш че е рано... и не си готова... не е важно кой ще разочароваш или не (ебати разочарованието просто) важното е ти какво сикаш и как се чувстваш... не мисля че е разумно... мое мнение... :?
На мен 2 месеца ми се струва прекалено кратък период.Ако ти го искаш давай.Твой си избор :)
Ау..горкото момче.. ще остане на сухо.. ами сега? :lol:
Първо малка си - наистина.. Самата ти не знаеш какво да правиш и щом да питаш другите, и да посочваш като причина това "да не го разочароваш" доказва,че не си готова за секс. А и вие ходите от 2 месеца.. Стига бе.. Тръгнала да се замисля за секс.. Ужас.. :?
Подаръци който да не правиш :
Парфюм => Мирише и му трябва :-D
Дреха => Изглежда като клошар :-D
Секс => Бахти загорелият тип :?
Може би книга ? Или нещо плюшено ? Може би 1 дрънкулка :)
gLoRiToO
02-10-2009, 18:18
Ако се чувстваш готова-давай , но после да не съжаляваш.Щото на 14 според мен си малка още. 8) :?
ако не си готова по добре не го прави....А той на колко е ,че очаква нещо от тебе???
Axe_vs_Sword
02-10-2009, 18:21
Ааа без такива, ще го правиш когато ТИ си готова, а не за негово удоволствие
ако не си готова по добре не го прави....А той на колко е ,че очаква нещо от тебе???
17 :(
My6mYLka
02-10-2009, 18:22
можи ли са . . . пфффф да имам днескашната мода . . еми кат не си готова отказваш кфо толкова :( :?
PuhkaFelka
02-10-2009, 18:27
Ооо чоек, ти си на 14.. няма смисъл :? верно, после шш съжаляваш. Пък и наистина ли искаш да го напраиш с 17 годишен.. (смятай) ъъъъ.. иии 2 месеца са малко.. :? май май, беее к'вото искаш :)
Ако беше готова, нямаше да питаш тук. А иначе дори и да го направиш, на никой непознат няма да му пука. Пожелавам ти успех, да разбереш какво искаш и защо го правиш. :)
MakeMeLaugh
02-10-2009, 19:03
Стига с тоя 14-ти бре.
Голямата работа..
Ако щеш и на 32-ри го направи, но нека да е в правилния момент на правилното място и човек, а не щото било 14-ти!
Това за мен са глупости на твоята възраст!!
nefchi_bs
02-10-2009, 19:05
Ти си решаваш...Достатъчно си голяма,за да мислиш самостоятелно..Аз ако бях на твое място нямаше да пиша тема,а щах да направя това което ми е на сърцето.... :)
Оффф... забръкали сте се с тия теми. Защо секса трябва да е нещо сериозно???? НЕ - това е просто удоволствие...
Прави квото си искаш,на кой ли ще му пука? :shock:
Biskfitka
02-10-2009, 19:13
Ако БЕШЕ готова...имахте маалко по-дълга връзка и не го правеше само за да му угодиш..може да му пуснеш (въпреки,че може да изчакаш малко).....ама ти даже не знаеш кво искаш.... :o
Moqt syvet e da ne pravish seks .Estestveno ti nqma da poslushash po - golqmata chast ot horata pisali tuk vkliuchitelno i men. Izobshto ne smqtam, che na 14 si gotova za seks , govorq ot lichen opit. Po - dobre da razocharovash priqtelq si sega (makar che ne vijdam zashto ) , otkolkoto (nai-veroqtno) sled vreme da syjalqvash .
NadezhdaDqkova
02-10-2009, 19:41
Стига с тоя 14-ти бре.
Голямата работа..
Ако щеш и на 32-ри го направи, но нека да е в правилния момент на правилното място и човек, а не щото било 14-ти!
Това за мен са глупости на твоята възраст!!
Евала \:D/
Bellatrix
02-10-2009, 19:46
А защо трябва да си подаряваш девствеността на някого? Тя си е твоя и като я губиш я загуби заради себе си, не за да я даваш на някого.
Този момент идва след дълго ходене и заради теб самата (защото чувстваш, че го искаш). А и той няма право да си иска каквото и да било.
angelcheeee_93
02-10-2009, 19:49
Абе момиче позамисли се малко! КАк може да мислиш за секс още на 14?Абе живей си живота ,имай си приятеля,но защо трябва да бързаш.
Къде си още ти...къде? още си една мушица,която не е никак осведомена ,че повечето момчета искат само да те изчукат и да те зарежат.Знам,че избора е единствено твой,но виждам че в темата ти е смешно.Направиш ли го,ще мине време ще му омръзнеш,ще те зареже,после ще пишеш теми плачейки и ядосвайки се,че си отдала цялата си същност на човек,който не го заслужава.Сигурна съм,че мн ще съжаляваш.Не разбирам къде бързаш.Защо мислиш,че това е идеалният подарък.За подаръците си има магазини,ако си играчка-давай -продай му се и после съжалявай до живот за грешката си!
Казвам го ,защото си прекалено малка за секс.Това е незабравим момент за едно момиче и ще го помниш винаги.Не разбирам какво възпитание имате повечето момичета (ей такива малки глупачки като теб).Не разбирам и как ей така си правите каквото пожелаете без да имате дори скруполи,че излаагате себе си и родителите си.Що за хора сте вие бе?
Ще ти кажа истината.Ти си малка и наивна патка!
Не искам да те обидя,но това е истината.строго съм за това да не го правиш!ЗАпомни моето мнения и всичко ,което ти казах до тук :!:
Доста е дълго,написах го за твое добро.Да се надяваме да си вземеш поука и да не съм си изгубила времето напразно.
galenata
02-10-2009, 19:57
На мен 2 месеца ми се струва прекалено кратък период.Ако ти го искаш давай.Твой си избор :)
На мен пък ми се струва много :D :D
Абе момиче позамисли се малко
Аве тези дни някой въобще не мислят,то затова после съжеляват и споделят след това с децата си.Ако не са могли да постигнат това каквито те са искали да бъдат карат деца та им да минават по същия път.
Тя сигурно си казва"Ха нали ще си направя кефа,ко ми пука че няма да съм девствена".
:?
angelcheeee_93
02-10-2009, 20:05
Anzare после ще го осъзнае,но ще бъде прекалено късно,защото понякога грешките са непоправими.
proFloras
02-10-2009, 20:29
Та ти си само на 14 и ходите от 2 месеца не ти ли е малко рано а и сигурнали си в човека до теб това не е детска игра това е твоя работа помислиси добре преди да го направиш незнам ти как се чустваш на твоята възраст 14 но може и да поизчакаш
myNameIsImmortal
02-10-2009, 20:38
Давай бе, какво ти пука.. само че го направи на 14 години, на 1чти в 14 часа и 14 секунди и използвайте 14 презерватива като 14 пъти ти го вкара и изкара.. перфектната комбинация.. а и 14 пъти му кажи че го обичаш.. иии забравих сменете 14 пози..
14 е числото..
----------
:razz: :razz:
хм.. еми вече разбра, че всички мислят, че ти е рано. На 14 си,имаш толкова много време пред себе си/ Няма защо да бързаш, това момче няма да е единственото в живота ти, 2 месеца са нищо работа..
В момента ти си мислиш, че той е единственият и т.н. Знам, че сега се и дразниш като четеш всички укорителни мнения и аз бях така на 14..
Като бях на 13 ходех с едно момче, което беше на 17.. луда глава.. наистина беше много шантав 8-) Знаех, че ще иска секс, защото беше на 17 все пак, НО аз бях на 13.. И му казах, че ако очаква нещо повече от мен, няма да стане просто. Той ми отговори, че дори и не мислил да ме кара да правим секс.. Когато скъсахме( ходихме 1 месец) той ме попита дали "ще му дам да ме отвори,когато стана готова" :lol: хахах... голяма смешка беше.. :) А ако му бях обещала, какво щеше да стане сега, когато си имам сериозен приятел... :shock:
valdesbg
02-11-2009, 07:35
Хем си мисля, че ми е рано, даже много рано, хем пък го искам, хем не съм готова опф :ДД незнам и аз кво искам
и се извинявам, че темата се повтаря с многото от типа 'секс на 14' ... ама случая е.. аф :lol: който смята че има добър съвет да пише 8) 8-)
Случая наистина е трагичен...Все едно да питам пикае ми се ама не много да отида ли да се изпикая или да чакам да ми се припикае повече. Не знам какво искам моля кажете ми да пикая ли или да не пикая?
Подчертаното е от ключово значение.
Баси, дебилната тема...Слънчице моля запази оригиналния правопис, ако е необходимо сложи звездички тук там.
AZ su6to s1m na 14. S priqtelkata mi hodim ot 6 meseca. Za sex postoqnno se govori, no use6tam 4e tq ne e gotova :) Az nqma da q pritiskam. Vsi4ko zavisi ot neq dali 6te go napravm ili ne. Sama re6i dali si gotova, dali naistina go iska6, dali go obi4a6 istinski i dali i toi te obi4a. Za6toto nqma da e priqtno da pravi6 sex s priqtelq si kato si misli6 4e te obi4a i na sledva6tiq den da te zareje.
valdesbg
02-11-2009, 07:44
AZ su6to s1m na 14. S priqtelkata mi hodim ot 6 meseca. Za sex postoqnno se govori, no use6tam 4e tq ne e gotova :) Az nqma da q pritiskam. Vsi4ko zavisi ot neq dali 6te go napravm ili ne.
Ако не я предразположиш ще има да си чакаш....Наготово нищо няма да стане, няма да дойде деня в който тя ще ти каже хайде да правим секс. Трябва инициатива и от твоя страна. Не ме питай как. Макар че ако изчакате още 2-3 годинки ще е much better.
beretta92sd
02-11-2009, 07:49
Няма ко да му мислиш , правиго поне ще го запомниш .Следващата година на 14.02 ще го правиш двойно повече пък що не и цял ден :)) .ПОне няма да забравиш на коя дата си си направила сефтето че и с момче което харесваш.
Що не си помислиш дали не ти се е допикало вместо ......
BringYourOwnBeer
02-11-2009, 09:26
пфф с туй число 14 :D:D
представете си годините 2014 :D:D или пък годината 1402 (14.02) :D:D тогава ще става здрава масовка
относно темата - една аверка е така кат тебе ии... секи месец я гледам с различен които идва в стаята на класа ни и така... кво да кажа - секс, цигари, пиячка - звучи забавно, но отстрани погледнато е трагично
boomerfan
02-11-2009, 09:42
пфф с туй число 14 :D:D
представете си годините 2014 :D:D или пък годината 1402 (14.02) :D:D тогава ще става здрава масовка
трагично
Абе за наше голямо нещастие 1402 е нямало още електричество пък камоли нет, а от тук и форуми :D :D
Josefinne
02-11-2009, 10:18
Ами не...
ако искаш да го направиш трябва да си 100000000000000000% сигурна ,че е ще е тай ,а не да си задължена ,че той очаква повече от теб!!!Но мисля ,че не си сигорна още :)
SoFarSoG00d
02-11-2009, 11:04
Добре,че празникът не е на 12.02,иначе темата щеше да е 12 на 12.02,може и на 10.02.
algel4eto_1995
02-11-2009, 11:34
Абе..на 14 си-прекалено си малка..знам че си го харесваш момчето, пък и в момента хормоните яко та праскат в главата (както и мен), ама...изчакай според мен, ако наистина те харесва няя му пука чак толкова за секса и ще разбере че на 14 не си готова..А ако все пак решиш да го направиш- задължително с презервтив.. :) :-)
LittlePrincess
02-11-2009, 12:08
Не мисля, че като сте ходили само 2 месеца сега трябва и секс да правиш с него при положение, че ти самата осъзнаваш, че ти е рано ; ))
Armani_P
02-11-2009, 15:06
Щом задаваш тоя въпрос значи не си готова,ако знаеше,нямаше дори да влизаш в тоя сайт и да питаш...
Q po xuu si praznuvai Trifon Zarezan :D
miss_kiss181
02-11-2009, 15:20
da sored men ne tolkova 4e 2 mes. sa malko vreme za6toto ako e to4niq 4ovek nqma da ima zna4enie,no na 14 naistina si malka a i kakvo tolkova kato mu kaje6 4e ne si gotova ako durji na tebe 6te te razbere i nqma da go pravi na vupros. Moq suvet e da mu obqsni6 kak stoqt ne6tata a ne da priburzva6 za6toto posle ne moje6 da vurne6 vremeto nazad,povqrvai znam go ot li4en opit az go napravih na 16 no ne s to4niq 4ovek i do sega sujalqvam taka 4e si pomisli dobre predi da go napravi6 :) POSLE NQMA VRU6TANE a i trupkata e nepovvtorima ako go napravi6 kogato ima 4ustva kum dadeniq 4ovek i si 100% sigorna 4e toi e to4niq 4ovek :)
ef4etyYy
02-11-2009, 15:30
Q po xuu si praznuvai Trifon Zarezan :D :lol:
за да не е спам:::::: и аз съм на 14(ее почти 15);гаджето ми е на 17 но ходим от 7месеца...защо не сме го направили още?!? защото не съм готова 8) освен това той ми е казал че не може да ме кара или моли да направя нещо такова...щот решението си е мое...
извод :P ? :-) :-) :-) :-)
adrenal1n
02-11-2009, 15:43
Да не забравиш презерватива, като отиваш да го правиш...
И лупата забравихме май... Вземи и нея :o
westggirl
02-11-2009, 16:30
що па 14 ... я по сериозно не се занасяйте
nicolepcd
02-11-2009, 18:07
Ухаааааа, каква чудесна идея :razz: :lol: :razz: Защо не кажеш на родителите си, мисля че ще ти се зарадват :D :grin:
Paradise_Lost
02-11-2009, 18:34
да оставим възрастта за момент на страна.. ходите от два месеца и ако мислиш, че от теб се очаква нещо то си в голяма грешка :-x ако той е разочарован от това, че не си му пуснала ще е време да се позамислиш с какво момче си :? а пък и недей да бъдеш толкова лесна, момиче :lol:
.. DeViL mAy CrY ..
02-11-2009, 18:44
Ти самата не си готова.Ако се чустваше готова нямашпе да ни паиташ нас.Мисля че ти е рано.Когато усетиш,че си готова н яма да питаш във форума.Не бързай,това е запомняш се миг
AZ su6to s1m na 14. S priqtelkata mi hodim ot 6 meseca. Za sex postoqnno se govori, no use6tam 4e tq ne e gotova :) Az nqma da q pritiskam. Vsi4ko zavisi ot neq dali 6te go napravm ili ne.
Ако не я предразположиш ще има да си чакаш....Наготово нищо няма да стане, няма да дойде деня в който тя ще ти каже хайде да правим секс. Трябва инициатива и от твоя страна. Не ме питай как. Макар че ако изчакате още 2-3 годинки ще е much better.
Govoril s1m s neq za sexa. Tq smqta 4e 14 sa malko. Kaza mi da iz4akame do 15 pone i togava 6te stane ne6to. Znam 4e tq iska da pravim sex no ne e gotova :)
Wrathchild
02-11-2009, 19:03
На 14 какво удоволствие ще изпиташ от секса, ей това не ми е ясно...
Rysa_Kykla
02-11-2009, 19:10
Ами значи аз съм на 14. Имам приятел от 2 месеца. Мисля си, че ще очаква нещо от мен на 14-ти. Хем си мисля, че ми е рано, даже много рано, хем пък го искам, хем не съм готова опф :ДД незнам и аз кво искам... Знам, че повечето ще кажат, че ми е рано ама от друга страна неискам да го разочаровам! Вие как бихте постъпили? Чакам сериозни отговори :)
Moderated by slun4ice
т.1 от правлника
ами аз мисля,че дори да не си готова,ако той държи на теб ще те разбере и ще почака
:) [/b]
На 14 какво удоволствие ще изпиташ от секса, ей това не ми е ясно...
Kakvo ti pre4i da izpita6 udovolstvie na 14 ?
Nitroglycerin
02-11-2009, 20:34
След като мислиш,че ти е рано значи ти е рано.Изчакай колкото по рано го направиш после на 30 ще ти е скучно.
ThePainIsReaL
02-11-2009, 21:42
Ние ли трябва да ти кажем, че е рано, за да не го направиш?
Ти глава нямаш ли на раменете, че да се сетиш?
Ама както искаш.
Бъдещето е твое.
blqsu4kOo
02-12-2009, 20:55
О господи до каде стигнах ме ... Извинявай за тъпия въпрос от моя страна ... Какво ще постигнеш като му пуснеш :?: Ако даржи на теб и ако те обича не мисла че това не е начина :? Задай си въпроса ако му пуснеш дали после няма те остави 8)
П.С Не прави глупост за която после ще съжеляваш ](*,)
rofl ти по година ли ги въртиш ?
foxxxmulder
02-13-2009, 00:24
14-ти и на 14.. Забавно а?
:razz: :smt002
още оффтопик: абе в днешно време има компютри, плейстейшъни портабъл, 3д кина и още милион глупости за занимавки, деца използвайте ги, за секс има време, нема да ви избега пилето :)
Darkkiss
02-13-2009, 01:52
Moderated by slun4ice
т.1 от правлника
скъсай го на 13-ти и му се извини на 15-ти
просто е
la4ezara
02-13-2009, 03:55
Ако се чувстваш готова-давай , но после да не съжаляваш.Щото на 14 според мен си малка още. 8) :?
Оф кви са тия глупости "ако се чувстваш готова - давай". Никоя на 14 год. не е готова да прави секс !!! ПЪк и тя самата си каза, че не знае какво иска....що давате тъпи съвети...сега може и да си помисли че е готова и после да пусне тема: ами бременна ли съМ? и после всички ще я оплювате как може да прави секс толкова рано !!!! :-x
roshla93
02-13-2009, 04:57
ами значи и аз миналата година точно на 14 феб. и бях на 14 и го направих за парви път с прителя си с който ходихме ве4е от 1 година и се чувствах гото поне ли4но за себе си и аз ре6их да го направим тои не ми бе6е подмятал ни6то такова и така.Ако му има6 пълно дожерие на приятеля си и разчита6 много на него и го оби4а6 ако така мога да го нарека направи го но се надявам после да не сажелява6.С моя приятел 6те правим ве4е 2 години и от 14 февруари до сега сме го правили 6-пъти и нито един път тои ме ми е казвал и не ме е насилвал да го правим :-P :-)
Mr_Crowley
02-13-2009, 06:50
Супер тъпо лапе си, честно! :-x :-x :-x
Абе бебе си направете бе...Тамън ти като завършиш училище,то ще почне...Супер давай...Пък и момчето е супер голямо..Той вече трябва да е МАЧО.. :lol:
Идеята ти не е добра...
На 14 си,ходите само от 2 месеца...а това не е достатъчно според мен за да му позволиш да ти е първия...не мислиш ли? .. :?
fall_out_girl
02-13-2009, 08:29
Супер малка си бе момиче...Знам,че вече е нормално на 13-14 да си спала с поне двама,но според мен имаш време,а ако той е пич ще те разбере...
intotheblue
02-13-2009, 10:57
Еми ранчко си е.Моят първи път беше няколко дни преди 16 ми рожден ден и не съм го очаквало изобщо просто се случи.Ако обичаш силно момчето и си мисли,ме и той те обича.Можете та го направит,но те съветвам да изчакаш още 2 години и ако той наистина те обича и не е с теб само заради ебането ще те разбере.Чао и успех!
Ако решите да го направите използвайте презерватив!
Аиде zuzuu решавай, че не остана време. Утре е деня - ко шъ прам сеа? А!!!!
ef4etyYy
02-13-2009, 14:17
Аиде zuzuu решавай, че не остана време. Утре е деня - ко шъ прам сеа? А!!!! 8-) 8-) а така ко ша паим...??!?!?!?!
малее 2 месеца как сте издържали? :shock:
Entombed
02-13-2009, 14:46
Ако си КАТОЛИЧКА...и празнуваш свети валентин...ще е запомнящо се...но ако си ПРАВОСЛАВНА....идеята на празника е да е незапомним ^^ така че по яко ше е да исчакаш...най мноо свирка да му врътнеш...
Може би иска само да те мине и накрая да те зареже :razz:
insomnia__
02-13-2009, 18:39
Ма ти толкова ли си проста бе мила... ''не искам да го разочаровам'' какво ще го разочароваш,да не ти е мъж
я си седни на задника и си решавай задачите за даскало...тръгнала да прави секс само заради 14ти ауууу ненене...
samaramorgan
02-13-2009, 19:46
Може би иска само да те мине и накрая да те зареже :razz:
+1 :oops: [-( [-(
JUSTniki
02-13-2009, 20:19
ауЕ НА 14 Г*ЗА НЕ можете си избършите
къде сте тръгнли ?!?
На 16 съм не съм давала на момче да ме докосне...
Познавам момичета на 19 - 20 - 21, които още не са го правили и на тях
ЕВАЛА !!!
Ауе хуу не искаш да го разочароваш разбирам те, може би го обичаш ако на тая възраст мозъка ти възприема кво е любов...добре праиш секс с него и представи си презерватива се скъса.. замисли се
ще родиш ли ??? или ще абортираш ?? с кви очи ще поискаш помощ от майка си ?
Мислиш ли, че заради едно момче си струва да си прецакаш живота...
Меето мнение е НЕ ГО ПРАВИ ЩЕ СЪЖАЛЯВАШ !!!
дано да съв те отказала
myNameIsImmortal
02-14-2009, 08:55
Няма смисъл да пишете вече в темата - тя не е издървала и го е направила вчера на 13.02 :lol: :lol:
ауЕ НА 14 Г*ЗА НЕ можете си избършите
къде сте тръгнли ?!?
На 16 съм не съм давала на момче да ме докосне...
Познавам момичета на 19 - 20 - 21, които още не са го правили и на тях
ЕВАЛА !!!
Ауе хуу не искаш да го разочароваш разбирам те, може би го обичаш ако на тая възраст мозъка ти възприема кво е любов...добре праиш секс с него и представи си презерватива се скъса.. замисли се
ще родиш ли ??? или ще абортираш ?? с кви очи ще поискаш помощ от майка си ?
Мислиш ли, че заради едно момче си струва да си прецакаш живота...
Меето мнение е НЕ ГО ПРАВИ ЩЕ СЪЖАЛЯВАШ !!!
дано да съв те отказала
хаха звънни ми :P :-P :lol:
Infinity
02-14-2009, 09:16
Според мен си много малка..и няма смисъл да го правиш,за да не разочароваш някой,,ако той те обича истински ще те изчака колкото е нужно!
princess85
02-14-2009, 10:08
още една таква..а ве спретее се...кво искате даа се наебем вместо вас ли?!?!?!..на 14 си малка още..лично в мойте очи е курвенско..малеее :? :x
samaramorgan
02-14-2009, 11:03
Няма смисъл да пишете вече в темата - тя не е издървала и го е направила вчера на 13.02 :lol: :lol:
a ti kak rabra che go e naprawila? :D :D :booooomb: :booooomb: :lol: :lol: :x :x
mirkisss
02-14-2009, 11:10
И к`во като ходите от 2 месеца ? Т`ва не значи ,че трябва да правите секс щото "много се обичате и сте хипер щасливи заедно" . Ако те обича наистина,ще изчака до като станеш готова. :)
boniboon
02-14-2009, 13:39
na 14 --- nikoga :?
По-добре първо се научи да пишеш грамотно, пък тогава прави секс. И гледай да се образоваш доста на тема секс.
titinkaa
02-15-2009, 10:54
Запомнящо ше е !
+1 :)
varnen4e
02-15-2009, 11:04
По- добре недей.
bqsna_teenagerka
02-15-2009, 12:28
Оф първо осъзнай какво искаш и тогава ми тръгвай д аправиш секс пикла ;)
Mr_Crowley
02-16-2009, 14:05
Как може да сте такива??? Така я нахранихте момичето, че сега се притеснява да влезе и да каже какво се е случило... :razz: :razz: :razz:
Хайде, дете, ела и разкажи - ИСКАМЕ ПОДРОБНОСТИ!!! :-o :-o :-o :-o
Оффф ква е тая мания на по 14 да тръгнете да са е*ете бе :-x :-x ти и ти казваш, че не знаеш какво искаш !!! Просто изчакай поне до 16 ... или пък на 16 ще си много дърта и вече никой няма да те земе :x :x :x