View Full Version : Мъжкият оргазъм!
Prestigi0
02-11-2009, 16:22
Средната продължителност на женския оргазъм е 1,7 секунди, а средната продължителност на мъжкия оргазъм е цели 12,4 секунди, показва изследване на немския сексолог Ролф Даген. Сумирайки средностатистическите оргазми, които жената получава през живота си, специалистът установил, че дамите прекарват във върховна сексуална наслада само 1 час и 24 минути, сокато при мъжете това време е 9 часа и 18 минути. Резултатът опровергава общоприетото мнение, че женският оргазъм е по-продължителен от мъжкия, посочва специализираният портал Medportal.
Extremescream
02-11-2009, 16:43
По новините току-що казаха същото,ама колко е вярно нз. :D
Аз съм докарвал спазмен оргазъм, определено траеше повече от 1 сек :)
opita mi talk 4e jenite svur6vat po-rqdko no i trae pove4e vr .... teq da mi dokazvat kvoto 6tat :D
По новините казаха същото преди малко :D :D Обача жените могат да се похвалят с повече видове оргазъм
boomerfan
02-11-2009, 19:55
Да тва го казаха по новините днеска :D :D :-D
Qvno dneska vsichki sme gledali novinite :-o
Абе и в дир-а го пишеше, тей като гледам от там е взето, ма не ми се вярва :)
да ама е доста известно на вс че жените получават много повече оргазми....следователно и часовете прекарани на небето са доста повече.......... :smt002
ThePainIsReaL
02-11-2009, 21:26
Интересно мнение има тоя човек.. ама дали е така.. 8)
batkodoki
02-11-2009, 22:13
Средната продължителност на женския оргазъм е 1,7 секунди, а средната продължителност на мъжкия оргазъм е цели 12,4 секунди, показва изследване на немския сексолог Ролф Даген. Сумирайки средностатистическите оргазми, които жената получава през живота си, специалистът установил, че дамите прекарват във върховна сексуална наслада само 1 час и 24 минути, сокато при мъжете това време е 9 часа и 18 минути. Резултатът опровергава общоприетото мнение, че женският оргазъм е по-продължителен от мъжкия, посочва специализираният портал Medportal.
Хехееех....щеше да е мноооооого хубаво да е верно!
Но не е!
За жалост!
аве не знам ама като жена ще кажа ,че моя оргазъм определено не е 1,7 секунди ........... :-o :-o
По старите изследвания показват, че женския оргазъм е средно 9 секунди. Мъжкия е около3-4 секунди. Незнам на каква база стъпва този човек. за да твърди такова нещо - независимо дали е казано по новините. Те сега за сензация могат да ти съобщят какво ли не.
anonimnaa
02-12-2009, 09:54
+1