- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мъжкият оргазъм!
Средната продължителност на женския оргазъм е 1,7 секунди, а средната продължителност на мъжкия оргазъм е цели 12,4 секунди, показва изследване на немския сексолог Ролф Даген. Сумирайки средностатистическите оргазми, които жената получава през живота си, специалистът установил, че дамите прекарват във върховна сексуална наслада само 1 час и 24 минути, сокато при мъжете това време е 9 часа и 18 минути. Резултатът опровергава общоприетото мнение, че женският оргазъм е по-продължителен от мъжкия, посочва специализираният портал Medportal.
Тhe rule of god is to live peacefully, but the rule of life is to do whatever you damn well please!
По новините току-що казаха същото,ама колко е вярно нз.![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Аз съм докарвал спазмен оргазъм, определено траеше повече от 1 сек![]()
Спамер 6то ниво може да спами от 6 браузера едновременно
Послепис : естествено че съм фейк
интересно![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
opita mi talk 4e jenite svur6vat po-rqdko no i trae pove4e vr .... teq da mi dokazvat kvoto 6tat![]()
По новините казаха същото преди малко![]()
Обача жените могат да се похвалят с повече видове оргазъм
Да тва го казаха по новините днеска![]()
![]()
![]()
Qvno dneska vsichki sme gledali novinite![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Абе и в дир-а го пишеше, тей като гледам от там е взето, ма не ми се вярва![]()
да ама е доста известно на вс че жените получават много повече оргазми....следователно и часовете прекарани на небето са доста повече..........![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Хехееех....щеше да е мноооооого хубаво да е верно!Първоначално написано от Prestigi0
Но не е!
За жалост!
По старите изследвания показват, че женския оргазъм е средно 9 секунди. Мъжкия е около3-4 секунди. Незнам на каква база стъпва този човек. за да твърди такова нещо - независимо дали е казано по новините. Те сега за сензация могат да ти съобщят какво ли не.