View Full Version : Съдим ли по целувките на човек за това как се справя в легло
Вие съдите ли за момичето/момчето по това как се целува,дали ще се справи добре в леглото?Аз лично съдя,ако не ми харесва ка се целува и секс не прави добре,от личен опит го казвам.
Споделете и вие вашето мнение/опит ?
НЕ ! Той може да се целува , като бог и да е кръгла 0 или обратното ..
ми и ти не се целуваш добре, ама кво да кажат хората...
Вие съдите ли за момичето/момчето по това как се целува,дали ще се справи добре в леглото?Аз лично съдя,ако не ми харесва ка се целува и секс не прави добре,от личен опит го казвам.
Не мислиш ли че може би проблема е в теб ??? :D
Не мислиш ли че може би проблема е в теб ??? :D
а де? иди и го обяснявай! :P
Е не така де :D не сам аз проблема,аз какво да направя че и секс не можеше да прави,аз за това не съм виновна !
значи имаш грешна логика тогава. от думите ти съдим че е един човек. по 1 човек можеш ли да имаш такова крайно мнение???
най точно казано
SoFarSoG00d
02-12-2009, 20:26
Не.
Sorry no spored mene ti si ogranichena i to dosta... Amin !
Sorry no spored mene ti si ogranichena i to dosta... Amin !
ахахахаха е тая я заши батка хахаха
Няма такава зависимост :)
A_Loving_Girl
02-12-2009, 20:53
Що не се скриеш някаде.... аз не мисля така...може да е възможно,но ти си много ограничена...
най точно казано
+1 :)
Е не така де :D не сам аз проблема,аз какво да направя че и секс не можеше да прави,аз за това не съм виновна !
Като ви знам плевенчанки колко сте eбливи... ела да ти направя един тест драйв и ще ти кажа къде е проблема.....
A_Loving_Girl
02-12-2009, 21:00
Като ви знам плевенчанки колко сте eбливи... ела да ти направя един тест драйв и ще ти кажа къде е проблема.....
Май пак се опитваш да се уредиш... :D
seduction1mplex
02-12-2009, 21:54
Ами незнам дали има зависимост,ама определено човек който се целува добре(чувствено) може по-лесно да ми завърти главата и да се стигне до леглото...примерно...нали... :-)
Youth_boy
02-12-2009, 23:54
Според има значение , просто се познава то целувките носят съобщение към получателя/ката си че е готов/а за секс , когато те са страстни , любовни , романтични и някак загадачно сексуални те стимулират да мислиш по позитивен начин за това какво момчето или момичето могат в леглото , друг е въпроса обаче какво ще се случи там. Всичко е твърде относително. И все пак моето мнение е че целувките са джокер за сексуалността на даден човек , ти целуваш , галиш , правиш всичко възможно за да демонстрираш желание и щом на този етап го правиш то значи ти си готов и за следващият , ама може и да не е така де да знам :)
Според има значение , просто се познава то целувките носят съобщение към получателя/ката си че е готов/а за секс , когато те са страстни , любовни , романтични и някак загадачно сексуални те стимулират да мислиш по позитивен начин за това какво момчето или момичето могат в леглото , друг е въпроса обаче какво ще се случи там. Всичко е твърде относително. И все пак моето мнение е че целувките са джокер за сексуалността на даден човек , ти целуваш , галиш , правиш всичко възможно за да демонстрираш желание и щом на този етап го правиш то значи ти си готов и за следващият , ама може и да не е така де да знам :)
Това ми хареса !
Ами хайде де !
П.С. не съм ограничена,ама въобще.Да веднъж съм си направила такава асоциация и исках да ви попитам дали и при вас се е случвало.Понякога си има зависимост,понякога не .
TPAKTOPUCTA
02-13-2009, 06:13
абе това че си попаднала на един човек, който не е може да се целува и съответно не е бил добър в леглото, не означава че това е правило ... пък и този човек може да е бил срамежлив и неопитен ...
според мен няма никаква зависимост от това как се целува човек и какви са му способностите в леглото
абе това че си попаднала на един човек, който не е може да се целува и съответно не е бил добър в леглото, не означава че това е правило ... пък и този човек може да е бил срамежлив и неопитен ...
според мен няма никаква зависимост от това как се целува човек и какви са му способностите в леглото
Наистина неопитността и при целувките и при секса, може да е факторът, който те е накарал да си направиш този извод!
beretta92sd
02-13-2009, 07:43
МИ Алекс даи да те пробваме двама трима как се целуваш и после как си в леглото и ще ти кажем дали това което си писала е вярно или не :))
intotheblue
02-13-2009, 10:54
Не!Езикът няма нищо общо с кура.Може и да се целува невероятн,но в леглото да е кръгла 0. :(
То във всяко нещо може да търсим какъв ли не смисъл, но това едва ли е вярно. 8)
Не мисля че начина ти на целуване или външния вид може да определи какъв/каква си в леглото :) .
ThePainIsReaL
02-13-2009, 18:17
Опитът ми е показал, че ако няма химия между нас, тогава нито целувките струват, нито сексът.
Под химия нямам предвид само любов, а и онова фрапиращо силно и безпричинно привличане и ала-бала..
Липсва ли, не се получва.
Поне при мен.
Ако я има химията, и реално кофти да се целувките, пак е много-много хубаво. То просто се нагаждаш към човека. И кофтито ти се струва хубаво.
Много калпаво го описах. Не мога да се изразя нещо.
K_O_L_E_V
02-13-2009, 20:58
Съдя ги , че и в затвора отиват :D
Едва ли .. може да е супер неудачна в целуването ама да те накара да свършиш само като е пред теб.. :)
най точно казано
точно, точно, ама не е особено точно
стига приказки наизуст
обикновено добрите целувачи са и добри любовници :P