- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Съдим ли по целувките на човек за това как се справя в легло
Вие съдите ли за момичето/момчето по това как се целува,дали ще се справи добре в леглото?Аз лично съдя,ако не ми харесва ка се целува и секс не прави добре,от личен опит го казвам.
Споделете и вие вашето мнение/опит ?
Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!
НЕ ! Той може да се целува , като бог и да е кръгла 0 или обратното ..
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
ми и ти не се целуваш добре, ама кво да кажат хората...
а де? иди и го обяснявай! :PПървоначално написано от ubuntu
Е не така дене сам аз проблема,аз какво да направя че и секс не можеше да прави,аз за това не съм виновна !
значи имаш грешна логика тогава. от думите ти съдим че е един човек. по 1 човек можеш ли да имаш такова крайно мнение???
Sorry no spored mene ti si ogranichena i to dosta... Amin !Първоначално написано от Alex_f
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
ахахахаха е тая я заши батка хахахаПървоначално написано от Adwokat
Няма такава зависимост![]()
Спамер 6то ниво може да спами от 6 браузера едновременно
Послепис : естествено че съм фейк
Що не се скриеш някаде.... аз не мисля така...може да е възможно,но ти си много ограничена...
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Май пак се опитваш да се уредиш...Първоначално написано от ubuntu
![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Ами незнам дали има зависимост,ама определено човек който се целува добре(чувствено) може по-лесно да ми завърти главата и да се стигне до леглото...примерно...нали...![]()
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
Според има значение , просто се познава то целувките носят съобщение към получателя/ката си че е готов/а за секс , когато те са страстни , любовни , романтични и някак загадачно сексуални те стимулират да мислиш по позитивен начин за това какво момчето или момичето могат в леглото , друг е въпроса обаче какво ще се случи там. Всичко е твърде относително. И все пак моето мнение е че целувките са джокер за сексуалността на даден човек , ти целуваш , галиш , правиш всичко възможно за да демонстрираш желание и щом на този етап го правиш то значи ти си готов и за следващият , ама може и да не е така де да знам![]()
Това ми хареса !Първоначално написано от Youth_boy
Ами хайде де !Първоначално написано от ubuntu
П.С. не съм ограничена,ама въобще.Да веднъж съм си направила такава асоциация и исках да ви попитам дали и при вас се е случвало.Понякога си има зависимост,понякога не .
абе това че си попаднала на един човек, който не е може да се целува и съответно не е бил добър в леглото, не означава че това е правило ... пък и този човек може да е бил срамежлив и неопитен ...Първоначално написано от Alex_f
според мен няма никаква зависимост от това как се целува човек и какви са му способностите в леглото
Наистина неопитността и при целувките и при секса, може да е факторът, който те е накарал да си направиш този извод!Първоначално написано от TPAKTOPUCTA
МИ Алекс даи да те пробваме двама трима как се целуваш и после как си в леглото и ще ти кажем дали това което си писала е вярно или не)
Не!Езикът няма нищо общо с кура.Може и да се целува невероятн,но в леглото да е кръгла 0.![]()
То във всяко нещо може да търсим какъв ли не смисъл, но това едва ли е вярно.![]()