View Full Version : Дойде ми, а искам да правя секс. Съвет?
UnderMySkin
02-14-2009, 13:44
Еми дойде ми :D Романтичен празник ще е като се превивам от болка. Но не пиша за да ви се оплаквам, а да попитам ако все пак искам да правя някакав секс днес, какво е най-добре да направя? Някои пият витамин Ц за да им намалее, други упсарини за да им се усили и да попремине до въпросната вечер.. Аз не се притеснявам че ще правя секс неразположена, но досега не сум го правила точно първия ден от цикъла и не искам да е много кофти.. Айде дайте съветчета.
Moderated by slun4ice
т.7 от правилника
Упсарин, аспирин НЕ ПИЙ! Няма да можеш да излезеш от вас ако пиеш. Витамин Ц няма никакъв смисъл. Още повече, че ти искаш съвет за днес, а за един ден нищо няма да стане.
Не се чувствай лъжна да правиш секс, ако виеш от болки. Но ако все пак имаш желание може да го направите под душа или пък да се отдадете на друг вид ласки - орална любов за него, ласки за теб(като ползваш тампон все пак).
Упсарин, аспирин НЕ ПИЙ! Няма да можеш да излезеш от вас ако пиеш. Витамин Ц няма никакъв смисъл. Още повече, че ти искаш съвет за днес, а за един ден нищо няма да стане.
Не се чувствай лъжна да правиш секс, ако виеш от болки. Но ако все пак имаш желание може да го направите под душа или пък да се отдадете на друг вид ласки - орална любов за него, ласки за теб(като ползваш тампон все пак).
Иии я виш кво компетентно мнение! :)
Ще духаш... тва ще ти е секса :D
mitternacht
02-14-2009, 15:12
Ба*и философията!
По-голямата част от света като няма да се изджаска днес, все някак ще го преживее.
Къде отиде романтиката, всяка втора тема е как някой планира да се изджаска довечера.Не става така.Става спонтанно, с любов, с чувство!
Все едно това е някакъв бизнес или награда.Пфу.
По темата-ще изчакаш да мине, предполагам после още ще си обичаш приятеля.
Така или иначе ти е дошло.
Влэиате под душа и правите квото правите.
hahavteen
02-14-2009, 15:27
Ако си легнала по гръб няма да тече много кръв. Ако краката ти са вдигнати още по-добре. От личен опит го казвам 8-)
Иначе пий някакви обезболяващи ако се чувстваш зле и както каза Хоти правете други неща :)
aaasdfghjklll
02-14-2009, 15:35
Прави като вятъра само
Ако цикъла ти не е болезнен нямаш проблеми да го направиш.Просто сложи нещо отдолу за да не се изцапате и вас и чаршафите,като кърпа например :) .
krem4et0
02-14-2009, 15:41
3-ти ден ми е, но не исках да рискувам. Бях с тампон, за мен имаше петинг, за него орални ласки. И оргазми си имаше...Не, че нямах баня или нямаше да прежаля прането на 1 чаршаф...Просто ни исках да е така. Правила съм последните дни на менструацията-ами понаболява си. След 2 дни ще има хубав, здрав секс. Толкова ли е важно да е точно днес?
Deni4kaIMonio
02-14-2009, 15:47
po dobre ne dei da pravi6 sex az ne sam opitvala no mi izglejda gadno imam edna priqtelka koqto kaza 4e go e pravila s priqtelq si dokato e nerazpolojena ama bila sas tanpon dokato go pravqt az malko ne moga da si go obqsna ama kakto i da e.Otnosno bolkata pii nurofen a hap4enca i do polovin 4as 6te ti mine :)
Да ви еба в загорелите.. почакай до утре други ден .. няма да умреш :)
Deni4kaIMonio
02-14-2009, 15:48
2 hap4enca
VforVendeta
02-14-2009, 15:49
Честно казано то нищо не пречи да се прави секс по време на цикъл. Вземате един пърцал с приятеля ти и го слагаш под себеси или под него, за да не оцапате завивките. По време на менструация няма да имаш проблеми с овлажняването, което е ощте един + особенно ако попринцип имаш такива.После с измивате и всичко е ок :)
ау защо не изчакаш :-o то е много гадно според мен да го правиш по време на мензис ,камо ли първи ден :? Ако все го искаш толкова много най-добре според мен е да се отдадете на орални ласки!а другото за след няколко дена
Ем.. съвета ми е да не го правиш :)
DevilWish
02-14-2009, 19:05
Дам . . или пък може и секс да си правиш какво по принцип ако не го е страх/гнус от няколко капки кръв.Е ако ти тече ужасно много ,тогава ще трябва да пропуснете сеансът. .. ;)
A_Loving_Girl
02-14-2009, 20:57
Ба*и философията!
По-голямата част от света като няма да се изджаска днес, все някак ще го преживее.
Къде отиде романтиката, всяка втора тема е как някой планира да се изджаска довечера.Не става така.Става спонтанно, с любов, с чувство!
Все едно това е някакъв бизнес или награда.Пфу.
По темата-ще изчакаш да мине, предполагам после още ще си обичаш приятеля.
:smt038 =D>
http://www.sexwell.bg/prod_soft-tampons-dry-1-pcs-%D0%BC%D0%B5%D0%BA%D0%B8-%D1%82%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D0%BE%D0%BD%D0%B8-%D1%81%D1%83%D1%85%D0%B8.282.html
Е те с тфа ща моат да та пънат много :D :D :D :D :D