.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Дойде ми, а искам да правя секс. Съвет?

Еми дойде ми Романтичен празник ще е като се превивам от болка. Но не пиша за да ви се оплаквам, а да попитам ако все пак искам да правя някакав секс днес, какво е най-добре да направя? Някои пият витамин Ц за да им намалее, други упсарини за да им се усили и да попремине до въпросната вечер.. Аз не се притеснявам че ще правя секс неразположена, но досега не сум го правила точно първия ден от цикъла и не искам да е много кофти.. Айде дайте съветчета.

Moderated by slun4ice
    т.7 от правилника
    I don't know what I'm doing when the House is in my head..

hottie
    Guest
    Упсарин, аспирин НЕ ПИЙ! Няма да можеш да излезеш от вас ако пиеш. Витамин Ц няма никакъв смисъл. Още повече, че ти искаш съвет за днес, а за един ден нищо няма да стане.
    Не се чувствай лъжна да правиш секс, ако виеш от болки. Но ако все пак имаш желание може да го направите под душа или пък да се отдадете на друг вид ласки - орална любов за него, ласки за теб(като ползваш тампон все пак).

Голям фен Аватара на Carlos
    Град
    Стокхолм
    Цитирай Първоначално написано от hottie
    Упсарин, аспирин НЕ ПИЙ! Няма да можеш да излезеш от вас ако пиеш. Витамин Ц няма никакъв смисъл. Още повече, че ти искаш съвет за днес, а за един ден нищо няма да стане.
    Не се чувствай лъжна да правиш секс, ако виеш от болки. Но ако все пак имаш желание може да го направите под душа или пък да се отдадете на друг вид ласки - орална любов за него, ласки за теб(като ползваш тампон все пак).
    Иии я виш кво компетентно мнение!

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Ще духаш... тва ще ти е секса
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Ба*и философията!
    По-голямата част от света като няма да се изджаска днес, все някак ще го преживее.
    Къде отиде романтиката, всяка втора тема е как някой планира да се изджаска довечера.Не става така.Става спонтанно, с любов, с чувство!
    Все едно това е някакъв бизнес или награда.Пфу.

По темата-ще изчакаш да мине, предполагам после още ще си обичаш приятеля.
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Мега фен
    Град
    София
    Така или иначе ти е дошло.
    Влэиате под душа и правите квото правите.
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Ако си легнала по гръб няма да тече много кръв. Ако краката ти са вдигнати още по-добре. От личен опит го казвам
    Иначе пий някакви обезболяващи ако се чувстваш зле и както каза Хоти правете други неща

Прави като вятъра само

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Ако цикъла ти не е болезнен нямаш проблеми да го направиш.Просто сложи нещо отдолу за да не се изцапате и вас и чаршафите,като кърпа например .

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    3-ти ден ми е, но не исках да рискувам. Бях с тампон, за мен имаше петинг, за него орални ласки. И оргазми си имаше...Не, че нямах баня или нямаше да прежаля прането на 1 чаршаф...Просто ни исках да е така. Правила съм последните дни на менструацията-ами понаболява си. След 2 дни ще има хубав, здрав секс. Толкова ли е важно да е точно днес?

po dobre ne dei da pravi6 sex az ne sam opitvala no mi izglejda gadno imam edna priqtelka koqto kaza 4e go e pravila s priqtelq si dokato e nerazpolojena ama bila sas tanpon dokato go pravqt az malko ne moga da si go obqsna ama kakto i da e.Otnosno bolkata pii nurofen a hap4enca i do polovin 4as 6te ti mine
    Не ме е яд,че ме лъжат...Яд ме е,че си мислят,че им вярвам

Да ви еба в загорелите.. почакай до утре други ден .. няма да умреш
    98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си (sun) oбичайте сеее

2 hap4enca
    Не ме е яд,че ме лъжат...Яд ме е,че си мислят,че им вярвам

Честно казано то нищо не пречи да се прави секс по време на цикъл. Вземате един пърцал с приятеля ти и го слагаш под себеси или под него, за да не оцапате завивките. По време на менструация няма да имаш проблеми с овлажняването, което е ощте един + особенно ако попринцип имаш такива.После с измивате и всичко е ок
    Винаги очаквай неочакваното!

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    ау защо не изчакаш то е много гадно според мен да го правиш по време на мензис ,камо ли първи ден Ако все го искаш толкова много най-добре според мен е да се отдадете на орални ласки!а другото за след няколко дена

Ем.. съвета ми е да не го правиш
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от hottie
    Дам . . или пък може и секс да си правиш какво по принцип ако не го е страх/гнус от няколко капки кръв.Е ако ти тече ужасно много ,тогава ще трябва да пропуснете сеансът. ..

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от mitternacht
    Ба*и философията!
    По-голямата част от света като няма да се изджаска днес, все някак ще го преживее.
    Къде отиде романтиката, всяка втора тема е как някой планира да се изджаска довечера.Не става така.Става спонтанно, с любов, с чувство!
    Все едно това е някакъв бизнес или награда.Пфу.

По темата-ще изчакаш да мине, предполагам после още ще си обичаш приятеля.
    =D>
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

http://www.sexwell.bg/prod_soft-tamp...D0%B8.282.html

Е те с тфа ща моат да та пънат много
    Живей така че когато умреш и дявола да плаче на гроба ти .

No one can save you from me , even death !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си