Влез

View Full Version : проблем

Di
02-15-2009, 13:46
майка ми намери кутия с цигари в шкафа.мой са.не исках да научава щото съм на 14 и.. просто.. само ми каза разочарована съм,от кога пушиш,по колко пушиш,знаех че ще пропушиш но не сега.. оффффф и ми каза да си избера наказание .. ;(

Darkkiss
02-15-2009, 14:37
майка ми намери кутия с цигари в шкафа.мой са.не исках да научава щото съм на 14 и.. просто.. само ми каза разочарована съм,от кога пушиш,по колко пушиш,знаех че ще пропушиш но не сега.. оффффф и ми каза да си избера наказание .. ;(
тфа е много леко бе
аз ако бях баща ми детето ми пропиши щях да го вкарам в болница...

LovEsIckk
02-15-2009, 14:41
Тцтц и при мене беше така едно време..Кво едно време преди една година :grin:
Сега само майка ми влиза в стаята и вика "Дай една цигара" :) :-D

Di
02-15-2009, 15:38
каза също ;; ако можеш ги спри докато не започнеш да зависиш от тях..

Darkkiss
02-15-2009, 15:57
каза също ;; ако можеш ги спри докато не започнеш да зависиш от тях..
ако си идиот пуши
ако не си дано го послушаш

Biskfitka
02-15-2009, 16:34
Ем...пак леко си се разминала..избери си ся накво наказание и готово 8-)
И ако можеш ОТКАЖИ ГИ! :)

Rofl4e
02-15-2009, 17:47
всичко е до време.Точно за това не обичам да лъжа родителите си..
казвам си им всичко..
Даже майка ми си мисли че и шмъркам.. и ми се смее и ми вика ми вие всички сте такива кфо се правиш и аз стоя и я гледам :shock: :shock: :shock: ии така.. ама тя си е свикнала жената и за нея си е съвсем норомално

Giva
02-15-2009, 19:23
Леко си се разминала,има и по-страшни сцени.Помисли дали си зависима от цигарите или ги използваш като средство да се приобщиш в компания или за ''гъзария''.Ако наистина не си зависима недей се трови-хем пари даваш,хем си тровиш живота (буквално).

PiruBloodz
02-15-2009, 20:49
тфа е много леко бе
аз ако бях баща ми детето ми пропиши щях да го вкарам в болница...

и за кво ти е дете
да го биеш ли?
купи си боксова круша

aaasdfghjklll
02-15-2009, 20:56
Или ги отказвай (което е по-добрия вариант) или си пуши, или отстоявай позицията си въпреки всичко, ще ти намалят джобните вероятно и да свиква майка ти с мисълта ...ама много пари тея цигари голяма инфлация сега пак ще им дигат цените ужас отказвай ги докато е време...

Pliok0019
02-15-2009, 21:42
Никога не помоемай рискоте, последиците от които не можеш да понесеш.

KisSsSsSs
02-16-2009, 09:16
Трябвало е да й кажеш ;)
Ако го беше сторила, нямаше да има наказание ;)
Все пак родителите обичат да виждат, че
децата им им имат доверие :)

А ако наистина можеш, отказвай ги :P

BioX
02-16-2009, 11:56
пффф да ви имам проблемите аз :lol:

Punisherrr
02-16-2009, 12:19
Колко е абсурдно само.. как 14 годишни си говорят вече ''Ако МОЖЕШ ги откажи... '' ''ох тряя да ги отказвам'' и т.н... :shock:
Абе я се осъзнавайте докато му е времето бе девойки и момци!Отдавна не е модерно да се пуши...идете спортувайте не се занимавайте с простотии...някви нещастници си печелят на ваш гръб,а вие се убивате сами...
Както искате... ;)

Neftochimic
02-16-2009, 12:27
ае пз за тези които пушат :-P

http://clip4e.com/play_pusheneto_ubiva_6.htm

Nitroglycerin
02-16-2009, 12:47
Да ти бяха счупили рацете и да ти обръснат главата, ти коя си да си тровиш дадения ти от родителите ти живот?!? Когато навършиш пълнолетие тогава ще си правиш каквото си искаш,а до тогава ще спазваш каквото ти казват родителите!

Krasencety
02-16-2009, 13:56
Колко е абсурдно само.. как 14 годишни си говорят вече ''Ако МОЖЕШ ги откажи... '' ''ох тряя да ги отказвам'' и т.н... :shock:
Абе я се осъзнавайте докато му е времето бе девойки и момци!Отдавна не е модерно да се пуши...идете спортувайте не се занимавайте с простотии...някви нещастници си печелят на ваш гръб,а вие се убивате сами...
Както искате... ;)

+125 :grin: :-) Никога неискам да пропушвам! Гадост! :roll:

Biskfitka
02-16-2009, 15:45
Колко е абсурдно само.. как 14 годишни си говорят вече ''Ако МОЖЕШ ги откажи... ''
Както искате... ;)Еми ако се е пристрастила...доста ще и е трудно.......
Но ако има воля....Все пак си на 14...предполагам пушиш от скоро,но найстина ако го правиш за да си ''модерна'' :lol: Ми браво....

Говоря така все едно аз не пуша ама.... :?