View Full Version : Възможно ли е теста да не отчита правилно?
parabola
02-15-2009, 15:57
Zdraveite!
Vyprosyt mi e po-skoro obyrnat kym momicheta, koito sa popadali v takava situaciq... navqrno ne e nishto i vse pak mi se shte nqkoi da dr na mi go kaje...
Cikylyt mi vinagi e redoven... i ne mi e zakysnqval s poveche ot den... Sega mi zakysnqva s poveche ot 5 dni i az adski mn se pritesnqvam...
Smisyl s priqtelq mi izpolzvahme prezervativ i t.n., vchera si naprawih i test i e otricatelen... i prodyljava da ne mi idwa... dali e vyzmojno testa da e fake ???
sry za latinicata no na pc nqmam kirilica
merci predvaritelno
Moderated by slun4ice
т.7 от правилника
RoShaVoTo
02-15-2009, 16:00
Според мен не си бременна след като си ползвате редовно презервати, а теста е отрицателен така че спокойно :wink: но ако искаш си направи и втори за да се успокоиш напълно :)
LovEsIckk
02-15-2009, 16:06
Едва ли си бременна след като ползвате презервативи :)
Може и да не ти се е нормализирал съвсем мензиса, на колко си и отколко време имаш мензис?
Не бой се, щом тестът е отрицателен...
SoFarSoG00d
02-15-2009, 16:35
Има и редица други причини,освен бременност.Стрес,климатичн и промени и т.н.т.
.
parabola
02-15-2009, 16:38
ami na 18 sum i imam menzis ot okolo... znam li... 4-5 godini ... Znam i za vynshnite faktori, koito mogat da povliqqt na towa, prosto sym neveroqtna panika :D blagodarq vi mnogo za otgovorite :)
SoFarSoG00d
02-15-2009, 16:40
ami na 18 sum i imam menzis ot okolo... znam li... 4-5 godini ... Znam i za vynshnite faktori, koito mogat da povliqqt na towa, prosto sym neveroqtna panika :D blagodarq vi mnogo za otgovorite :)
На мен ми се е забавяло и с 20 дни,ама това е просто организъм,случват се и такива неща.
Може просто да ти се сменя датата на менструацията.
DeadSilenceF
02-15-2009, 17:03
Има и редица други причини,освен бременност.Стрес,климатичн и промени и т.н.т.
.
miss_kiss181
02-15-2009, 17:05
edva li si bremenna 6tom kato polzvate prezervativi a i testa 6tom e bilk otricatelen np spoko
ako produlji vse taka da ne ti idva moje prosto da otide6 na lekar za da vidi6 ot kakvo e taka ina4e ni6to stra6no spored men :)
и аз мисля ,че не си бременна просто ти закаснява :)
LiL_MeoW
02-16-2009, 12:23
ами като не вярваш на теста иди на генеколког
LoLiPoP4o
02-16-2009, 12:25
земаш 2 теста правиш си ги ако и на 2-та е един и същ отговора едва ли са грешни пък и казват че 98% е вярна инфомарциячта която ти дава теста след използването му...
земаш 2 теста правиш си ги ако и на 2-та е един и същ отговора едва ли са грешни пък и казват че 98% е вярна инфомарциячта която ти дава теста след използването му...
+1 :)
Съмнява ме.. но както всички други ще кажа - 2-ри тест.. :)
SiSsKkAa
02-16-2009, 13:19
теста може да не е верен ако е направен преди 2 седмици след половия акт.най-верен е след 12-14 дена след половия акт
ThePainIsReaL
02-17-2009, 00:01
Да, може..
Не пожелавам на никого да се случи това, което при мен стана.
На 4 ден от закъснението, което беше 8 ден след рисковия акт, моя милост си купи тест, който се прави след седмица. И тестът беше положителен. Бях си купила и втори тест за след първия ден на закъснението, но в паниката не го направих.
Какво преживяхме, само ние си знаем...
----------
На вечерта ми дойде. Оказа се, че всичко е наред. И при тези тестове точно (които са за след седмица след акта) много често се получават проблемни ситуации.
Относно твоята ситуации, не мисля, че има за какво да се панираш. Само пречиш на процеса, трупаш излишен стрес, нерви.
Теста винаги може да не отчете правилно,че дори и два един след друг.Но третия няма да те излъже.
Darkkiss
02-17-2009, 00:10
мда...
batkodoki
02-17-2009, 02:40
Zdraveite!
Vyprosyt mi e po-skoro obyrnat kym momicheta, koito sa popadali v takava situaciq... navqrno ne e nishto i vse pak mi se shte nqkoi da dr na mi go kaje...
Cikylyt mi vinagi e redoven... i ne mi e zakysnqval s poveche ot den... Sega mi zakysnqva s poveche ot 5 dni i az adski mn se pritesnqvam...
Smisyl s priqtelq mi izpolzvahme prezervativ i t.n., vchera si naprawih i test i e otricatelen... i prodyljava da ne mi idwa... dali e vyzmojno testa da e fake ???
merci predvaritelno
Moderated by slun4ice
т.7 от правилника
писали, писали, писали ....малките пикли дето пишка на монитор са видели , но......факт е, че не се намери никоЯ да попита на каква ВЪЗРАСТ е момето, без което е безпредметно да коментираме
la4ezara
02-17-2009, 03:52
Zdraveite!
merci predvaritelno
Moderated by slun4ice
т.7 от правилника
писали, писали, писали ....малките пикли дето пишка на монитор са видели , но......факт е, че не се намери никоЯ да попита на каква ВЪЗРАСТ е момето, без което е безпредметно да коментираме
В случая какво е значението на колко години е? Момичето си каза, че цикълът й е редовен. Така че batkodoki, или й помогни и кажи нещо смислено, или не изказвай коментар.
-> Да, възможно е теста да отчита грешно, затова си направи още няколко.