.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Възможно ли е теста да не отчита правилно?

Zdraveite!
    Vyprosyt mi e po-skoro obyrnat kym momicheta, koito sa popadali v takava situaciq... navqrno ne e nishto i vse pak mi se shte nqkoi da dr na mi go kaje...
    Cikylyt mi vinagi e redoven... i ne mi e zakysnqval s poveche ot den... Sega mi zakysnqva s poveche ot 5 dni i az adski mn se pritesnqvam...
    Smisyl s priqtelq mi izpolzvahme prezervativ i t.n., vchera si naprawih i test i e otricatelen... i prodyljava da ne mi idwa... dali e vyzmojno testa da e fake ???
    sry za latinicata no na pc nqmam kirilica
    merci predvaritelno

Moderated by slun4ice
    т.7 от правилника

Град
    MaIna CiTy
    Според мен не си бременна след като си ползвате редовно презервати, а теста е отрицателен така че спокойно но ако искаш си направи и втори за да се успокоиш напълно
    Аз не пуша! Аз не пия! Hе говоря неприлични думи и не ходя по МЪЖЕ! Ебах му мамата изтървах си цигарата в уискито кът видях един готин ПИЧ!

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Едва ли си бременна след като ползвате презервативи

Може и да не ти се е нормализирал съвсем мензиса, на колко си и отколко време имаш мензис?

Не бой се, щом тестът е отрицателен...
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    Wonderland
    Има и редица други причини,освен бременност.Стрес,климатичн и промени и т.н.т.

.

ami na 18 sum i imam menzis ot okolo... znam li... 4-5 godini ... Znam i za vynshnite faktori, koito mogat da povliqqt na towa, prosto sym neveroqtna panika blagodarq vi mnogo za otgovorite

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от parabola
    ami na 18 sum i imam menzis ot okolo... znam li... 4-5 godini ... Znam i za vynshnite faktori, koito mogat da povliqqt na towa, prosto sym neveroqtna panika blagodarq vi mnogo za otgovorite
    На мен ми се е забавяло и с 20 дни,ама това е просто организъм,случват се и такива неща.

Може просто да ти се сменя датата на менструацията.
    A.D.I.D.A.S.

Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    Има и редица други причини,освен бременност.Стрес,климатичн и промени и т.н.т.

.

edva li si bremenna 6tom kato polzvate prezervativi a i testa 6tom e bilk otricatelen np spoko
    ako produlji vse taka da ne ti idva moje prosto da otide6 na lekar za da vidi6 ot kakvo e taka ina4e ni6to stra6no spored men
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Супер фен Аватара на galu6a
    и аз мисля ,че не си бременна просто ти закаснява
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Фен Аватара на LiL_MeoW
    Град
    Велико Търново
    ами като не вярваш на теста иди на генеколког

земаш 2 теста правиш си ги ако и на 2-та е един и същ отговора едва ли са грешни пък и казват че 98% е вярна инфомарциячта която ти дава теста след използването му...
    LIVERPOOL FOREVER !!!

Голям фен Аватара на GerYy
    Цитирай Първоначално написано от LoLiPoP4o
    земаш 2 теста правиш си ги ако и на 2-та е един и същ отговора едва ли са грешни пък и казват че 98% е вярна инфомарциячта която ти дава теста след използването му...
    +1

Съмнява ме.. но както всички други ще кажа - 2-ри тест..
    98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си (sun) oбичайте сеее

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    теста може да не е верен ако е направен преди 2 седмици след половия акт.най-верен е след 12-14 дена след половия акт

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Да, може..
    Не пожелавам на никого да се случи това, което при мен стана.
    На 4 ден от закъснението, което беше 8 ден след рисковия акт, моя милост си купи тест, който се прави след седмица. И тестът беше положителен. Бях си купила и втори тест за след първия ден на закъснението, но в паниката не го направих.

Какво преживяхме, само ние си знаем...
    ----------
    На вечерта ми дойде. Оказа се, че всичко е наред. И при тези тестове точно (които са за след седмица след акта) много често се получават проблемни ситуации.

Относно твоята ситуации, не мисля, че има за какво да се панираш. Само пречиш на процеса, трупаш излишен стрес, нерви.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Теста винаги може да не отчете правилно,че дори и два един след друг.Но третия няма да те излъже.

Град
    Е там...
    мда...

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Възможно ли е теста да не отчита правилно?

Zdraveite!
    Vyprosyt mi e po-skoro obyrnat kym momicheta, koito sa popadali v takava situaciq... navqrno ne e nishto i vse pak mi se shte nqkoi da dr na mi go kaje...
    Cikylyt mi vinagi e redoven... i ne mi e zakysnqval s poveche ot den... Sega mi zakysnqva s poveche ot 5 dni i az adski mn se pritesnqvam...
    Smisyl s priqtelq mi izpolzvahme prezervativ i t.n., vchera si naprawih i test i e otricatelen... i prodyljava da ne mi idwa... dali e vyzmojno testa da e fake ???
    merci predvaritelno

Moderated by slun4ice
    т.7 от правилника

писали, писали, писали ....малките пикли дето пишка на монитор са видели , но......факт е, че не се намери никоЯ да попита на каква ВЪЗРАСТ е момето, без което е безпредметно да коментираме

Повече от фен
    Град
    sofia

Re: Възможно ли е теста да не отчита правилно?

Цитирай Първоначално написано от batkodoki
    Zdraveite!
    merci predvaritelno

Moderated by slun4ice
    т.7 от правилника

писали, писали, писали ....малките пикли дето пишка на монитор са видели , но......факт е, че не се намери никоЯ да попита на каква ВЪЗРАСТ е момето, без което е безпредметно да коментираме

В случая какво е значението на колко години е? Момичето си каза, че цикълът й е редовен. Така че batkodoki, или й помогни и кажи нещо смислено, или не изказвай коментар.

-> Да, възможно е теста да отчита грешно, затова си направи още няколко.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си