Влез

View Full Version : Нов дизайн?

mgxpower
02-15-2009, 18:24
Няма ли да направите нещо по въпроса не може ли да се поразчупи малко обстановката някой нов стил на борда нещо по-тъмно абе хора вие не обичате ли промени?!От 2006 съм тук изобщо не го сменихте този дизайн....

mgxpower
02-15-2009, 19:06
Именно.

MakeMeLaugh
02-15-2009, 21:29
Чака се новата версия на форума да излезне стабилна.

Понеже до момента, която е излязла има пропуски.

MakeMeLaugh
02-15-2009, 22:16
По принцип се говореше, че ще има нов дизайн наред със следващата нова версия на форума ;)

Това имах предвид :)

mgxpower
02-15-2009, 23:02
Да след 1-2-3 години може и да направите нещо по въпроса...

Lucho
02-16-2009, 10:38
Съгласен съм,а да те питам мейкмилаф,да не чакате да излезе phpbb4 или phpbb5 ?
За да стигна до раздел игри,имам да скруулвам половин ден ?
Не може ли да направите нещата да се махнат новите статий отгоре ? Който иска статий ще си ги чете...

MakeMeLaugh
02-16-2009, 12:26
На тези въпроси - отговорите търсете от alex ;)

mgxpower
02-16-2009, 16:51
Ами хубаво ще е алекс да погледне тази тема

MakeMeLaugh
02-16-2009, 21:14
Пиши му л.с. най-добре ;)

MaLyKoLiU
02-16-2009, 21:50
Няма да е зле и да се махнат излишните работи -> http://prikachi.com/files/604119Q.pngХората от тези "излишни работи" правят пари и няма да ги махнат, повярвай ми... ;)

machoka
02-20-2009, 20:35
Напротив, сменихме го с новата версия и всички пропищяха как, видиш ли, 'свикнале сме си със старото, какви са тия цветове'.

Ай сиктир вече, и Господ да ви докарам, пак няма угодия.

Spider4eto
02-20-2009, 22:03
Напротив, сменихме го с новата версия и всички пропищяха как, видиш ли, 'свикнале сме си със старото, какви са тия цветове'.

Ай сиктир вече, и Господ да ви докарам, пак няма угодия. Аааа тва, че някои са роптаели срещу новия дизайн не значи, че са всички, на мен лично хипер много ми допадаше. Втръснало ми е от това червено. А ако не се лъжа се обмисляше някакъв вариант, при който ще има няколко теми, една от които да прилича максимално на старата, за да няма мрънкащи :-o

marilyn
02-21-2009, 08:04

Ай сиктир вече, и Господ да ви докарам, пак няма угодия. Аааа тва, че някои са роптаели срещу новия дизайн не значи, че са всички, на мен лично хипер много ми допадаше. Втръснало ми е от това червено. А ако не се лъжа се обмисляше някакъв вариант, при който ще има няколко теми, една от които да прилича максимално на старата, за да няма мрънкащи :-o

+1 А и то, че няма как да се хареса на всички, няма, ама все пак трябва да се правят някакви промени, бе хора! :)

Snejkou
02-21-2009, 10:48
С това червено все едно съм в искренно и лично :razz:

BornTohate
02-27-2009, 19:20

Ай сиктир вече, и Господ да ви докарам, пак няма угодия. Аааа тва, че някои са роптаели срещу новия дизайн не значи, че са всички, на мен лично хипер много ми допадаше. Втръснало ми е от това червено. А ако не се лъжа се обмисляше някакъв вариант, при който ще има няколко теми, една от които да прилича максимално на старата, за да няма мрънкащи :-o Какъв е смисъла от нова наподобяваща старата версия .. като именно ще е почти едно и също . За мен така си е добре .

BornTohate
02-27-2009, 20:23
ДОБРЕ Е АМА ДА МАХАТ ТИЯ НОВИНИ И ТИЙНЧЕТА ЧЕ МИ ВЗИМАТ ПОЛОВИНАТА ЕКРАН КАТО ТОЯ ТЕКСТ. ДРАЗНЕЩО Е ДА ГЛЕДАШ НЕЩО ГОЛЯМО КОЕТО ВСЪЩНОСТ НЕ ИСКАШ ДА ГЛЕДАШ!
ИМА ОТГОРЕ БУТОНЧЕТА И ЗА ТИЙНА И ЗА НОВИНИТЕ КОЙТО ИСКА ДА СИ ГИ ГЛЕДА НЕКА ДА ЦЪКА НА ТЯХ. :)ъ да де .. тва го подкрепям :D

Spider4eto
02-27-2009, 20:37

Ай сиктир вече, и Господ да ви докарам, пак няма угодия. Аааа тва, че някои са роптаели срещу новия дизайн не значи, че са всички, на мен лично хипер много ми допадаше. Втръснало ми е от това червено. А ако не се лъжа се обмисляше някакъв вариант, при който ще има няколко теми, една от които да прилича максимално на старата, за да няма мрънкащи :-o Какъв е смисъла от нова наподобяваща старата версия .. като именно ще е почти едно и също . За мен така си е добре . Имах в предвид да има няколко теми, които можеш да си сменяш, и една от тези теми да наподобява стария дизайн, за да не мрънкат другите, а останалите теми да бъдат някакви напълно различни :)

machoka
02-27-2009, 21:31
Зачитам се във всички постове, какво искаш да ти кажа, като за момента няма да се получи това което искаш по ред причини?