View Full Version : Може ли да е забременяла?
Zdraveite imam nujda ot pomo6t molq vi.
Na 14-ti pravihme sex s priatelkata mi. purviqt put mina dobre ne bqh svur6il. no vtoriq pri vadeneto na penisa se skusa.ne bqh svur6il,no moje da e imalo ne6to ot predsemennata te4nost. sled tova svur6ih vurhu korema i. dali moje da e zabremenqla..?
Pro4etoh mnogo temi ima podobni na moita no pone s ne6to malko se razli4avat molq vi naisitna za suvet za6toto ne iskam da stavam ba6ta na 19 godini a priqtelkata mi na 18 maika.. vinagi sum vnimaval no tova mi se slu4va za 1 put do sega..
Едва ли.. но купете един тест няма да се счупите..
Emi tq si kupi dnes - otricatelen e ama za 2 dni moje li da se razbere :lol:
Едва ли е забременяла спокойно .. :-o Няма нужда от хапчета .. ако се притеснявате толкова пък направете един тест .. и все пак от личен опит ти казвам,че няма нищо. :-o
mersi mnogo . a ina4e test si e pravila dnes i mi kaza 4e e otricatelen ama za 2 dena neznam dali moje ne6to da se razbere.... :? :shock:
за 2 дни няма как да разбере,след 1 седмица ще отчете правилния резултат
и аз смятам като другите съфорумници че нищо няма да е станало
e dano 6toto nikoga nqma da mi prosti, 4estno hora nikoe momi4e drugo momi4e ne me e razbirala i pomagalo kakto tq..
тя на колко е
п.с. на 14 не си ли малко малък за секс?
oh az sym pro4ela 4e si na 14 i si pravil seks :D sry..
ami ni6to nqma da stane spoko.. ;)
e ni6to slu4va se nqma problem. e dano si prava! i az taka si mislq ama da vi pitam za suvet i vas.
Ako nqkoi drug moje da mi kaje ne6to da pi6e 6te sum vi mnogo Blagodaren.
A imam edin vupros .. vie kakvi prezervativi polzvate koi sa po-zdravi az polzvam Durex i tozi pyt bqha lilavi :-o :?
Ami edin priatel mi kaza sled tazi slu4ka 4e imalo nqkakvi "Kilometraj" bili nai zdravi ama...neznam
Ми виж в интернет инфо за тях .. и ако се интересуваш толкова потърси тема из форума за тях .. ако няма пусни и виж мненията за тях .. успех
mersi mersi ... malko me uspokoihte ama .. vse o6te se pritesnqvam za tova da ne e zabremenqla...
ThePainIsReaL
02-16-2009, 17:42
След два дена няма как да се разбере дали е бременна. Информативно ти казвам, че хормонът, който се тества, не е почнал още да се отделя в такова количество, че да се отчете от теста, дори да е станало зачеването първите 48 часа. А да не говорим, че може да стане и до 72-рия час.
Дори и да си направи тест на първата седмица след акта, се препоръчва да се направи още един на втората седмица или след това.
Колкото до вашата ситуация, няма шансове да е забременяла.
Успокой я.
И бтв всички презервативи се късат или изхлузват, когато не се слагат или употребяват правилно. Винаги има пози и темпо на секс, при които има риск да се изхлузи кондомът. Няма нужда да сменяте марката. Употребявайте ги по-внимателно.
ако това ще те успокои .. аз правя секс от може би повече от 6 месеца без презервативи .. и нищо е нямало за сега да чукам на дърво .. не е за хвалене .. просто не изпитвам удоволствие с презервативи .. та .. го казах само за да те успокои :)
zaduljen sum vi! mi az q uspokoqvam no qvno tova i e lo6a 4erta 4e vinagi si misli takiva ne6ta i neznam kakvo da pravq tq kato si misli 4e moje da e bremenna az su6to po4vam da go mislq abe stava edna zapletena rabota i tova vsi4ko pod vuzdeistvieto na strah. i sega pri vsqko ne6to deto pravi si misli da ne e v rezultat na tova..
A az pone purvia put kato go pravihme nali kazah po4ti ne bqh svur6il ili po to4no nqma6e i mnogo me bole6e Pe*isa i kvo si govorime i stana taka da go pravim 2 put ... pozata si be6e su6ata oba4e pri vadeneto se skusa ... be6e na 5-6 minuta i posle svur6ih vurhu neq nali na korema i tq go vidq no pritesnenieto si go ima pak vupreki 4e i az mislq 4e nqma ni6to da stane..
Няма,така че спи спокойно :)
6te se opitam.. :) mersi otnovo
мисля ,че не :)
П.П. за да не пускам нова тема ще питам тук с приятеля ми правихме 2 пъти в една вечер секс ,но в началото не слагаве презерватива само накрая.Да може ли да съм бременна ,че само се паникйосвам :)
i az se molq da nqma :lol: :? :-o
ami nadqvam se da nqma.. a i ve4e razbiram 4e 6tom ne si svur6il v momi4eto nqma kak da zabremenne.
kasanova1994
02-17-2009, 13:43
ako zabremenee kvo ot tva?
kasanova1994
02-17-2009, 13:44
ami nadqvam se da nqma.. a i ve4e razbiram 4e 6tom ne si svur6il v momi4eto nqma kak da zabremenne.
hehe ok fenks ve4e znam kade da svarchvam xD
с бремеенността не се шегувай.. самнявам се някое моми4е да стане млада майка..
Аз също супер много се притснявам за мойта приятелка....
kasanova1994
02-17-2009, 15:05
"с бремеенността не се шегувай"
ok fenks agian :D sq znam i s kvo da se bazikam xD
eh na kolko nechta me nau4i xD
4ai sq shte drazna s lafove kato teq : dano zabremene :D dano dano dano dano dano :D
(ne go misla na seriozno ama obi4am drazna horata navik :D)
pa i da ima kat go rodi ima ima 2 varianta
daje 3
deteto da ima mlada maika :D
da go prodadade na 4erniq pazar
operaciq da go mahnat predi se rodi
:D:D:D:D " I Nagradata Za Nai Zal 4ovek Na Godinata Pe4eliiiii ~KASANOVA~ aplodismenti molq xD
mersi brato nema6 raven s lafovete :?
Emi tq si kupi dnes - otricatelen e ama za 2 dni moje li da se razbere :lol: не виждам кое ти е смешното.. но не за 2 дена не.. 12-14 дни след акта..
kasanova1994
02-17-2009, 15:15
баэикам се ле :D :D :D
как ше е эабременяла :D :D :D
шанса е 1 на гомно :D
а на колко е години
4е си тарса курвендоэи :D
твоита я эадрај ама на мен ми намери :o
ако имаш иэлишни не бади стиснат даи и аэ да стисна :D :D :D
kasanova1994
02-17-2009, 15:18
на скоро хванах 1 мн лоша болест каэва се : хуямесарбиосис
и ако преэ 3 дни не хода в нощни клубове и не еба там танциорките сам щтял да омра от друга болест "не?сам?ебал?от3неиосис "
kasanova1994
02-17-2009, 15:21
spodeli . net/7/story-1059 . html тва тря се види малкото лапе иска праи свирки :D
макар 4е аэ неам нищо против :]
angelcheeee_93
02-17-2009, 16:02
хубавото е поне,че сте на по-зряла възраст.
Едвали да е станало нещо,не се пали толкова! И все пак нали имаш години,може би си по-отговорен :P
bqsna_teenagerka
02-18-2009, 09:35
ами според мен,няма опастност но за да си спокоен вземи от аптеката един тест за 3лв.. ;)