.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Може ли да е забременяла?

Zdraveite imam nujda ot pomo6t molq vi.
    Na 14-ti pravihme sex s priatelkata mi. purviqt put mina dobre ne bqh svur6il. no vtoriq pri vadeneto na penisa se skusa.ne bqh svur6il,no moje da e imalo ne6to ot predsemennata te4nost. sled tova svur6ih vurhu korema i. dali moje da e zabremenqla..?
    Pro4etoh mnogo temi ima podobni na moita no pone s ne6to malko se razli4avat molq vi naisitna za suvet za6toto ne iskam da stavam ba6ta na 19 godini a priqtelkata mi na 18 maika.. vinagi sum vnimaval no tova mi se slu4va za 1 put do sega..

Едва ли.. но купете един тест няма да се счупите..
    98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си (sun) oбичайте сеее

Emi tq si kupi dnes - otricatelen e ama za 2 dni moje li da se razbere

Guest
    Едва ли е забременяла спокойно .. Няма нужда от хапчета .. ако се притеснявате толкова пък направете един тест .. и все пак от личен опит ти казвам,че няма нищо.

mersi mnogo . a ina4e test si e pravila dnes i mi kaza 4e e otricatelen ama za 2 dena neznam dali moje ne6to da se razbere....

Мега фен Аватара на Rofl4e
    за 2 дни няма как да разбере,след 1 седмица ще отчете правилния резултат
    и аз смятам като другите съфорумници че нищо няма да е станало

e dano 6toto nikoga nqma da mi prosti, 4estno hora nikoe momi4e drugo momi4e ne me e razbirala i pomagalo kakto tq..

тя на колко е
    п.с. на 14 не си ли малко малък за секс?

na 18 sum po4ti na 19

oh az sym pro4ela 4e si na 14 i si pravil seks sry..
    ami ni6to nqma da stane spoko..

e ni6to slu4va se nqma problem. e dano si prava! i az taka si mislq ama da vi pitam za suvet i vas.

Ako nqkoi drug moje da mi kaje ne6to da pi6e 6te sum vi mnogo Blagodaren.
    A imam edin vupros .. vie kakvi prezervativi polzvate koi sa po-zdravi az polzvam Durex i tozi pyt bqha lilavi

Guest
    Durex и аз съм за тях

песари ние

Ami edin priatel mi kaza sled tazi slu4ka 4e imalo nqkakvi "Kilometraj" bili nai zdravi ama...neznam

Guest
    Ми виж в интернет инфо за тях .. и ако се интересуваш толкова потърси тема из форума за тях .. ако няма пусни и виж мненията за тях .. успех

mersi mersi ... malko me uspokoihte ama .. vse o6te se pritesnqvam za tova da ne e zabremenqla...

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    След два дена няма как да се разбере дали е бременна. Информативно ти казвам, че хормонът, който се тества, не е почнал още да се отделя в такова количество, че да се отчете от теста, дори да е станало зачеването първите 48 часа. А да не говорим, че може да стане и до 72-рия час.
    Дори и да си направи тест на първата седмица след акта, се препоръчва да се направи още един на втората седмица или след това.

Колкото до вашата ситуация, няма шансове да е забременяла.
    Успокой я.
    И бтв всички презервативи се късат или изхлузват, когато не се слагат или употребяват правилно. Винаги има пози и темпо на секс, при които има риск да се изхлузи кондомът. Няма нужда да сменяте марката. Употребявайте ги по-внимателно.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Guest
    ако това ще те успокои .. аз правя секс от може би повече от 6 месеца без презервативи .. и нищо е нямало за сега да чукам на дърво .. не е за хвалене .. просто не изпитвам удоволствие с презервативи .. та .. го казах само за да те успокои

zaduljen sum vi! mi az q uspokoqvam no qvno tova i e lo6a 4erta 4e vinagi si misli takiva ne6ta i neznam kakvo da pravq tq kato si misli 4e moje da e bremenna az su6to po4vam da go mislq abe stava edna zapletena rabota i tova vsi4ko pod vuzdeistvieto na strah. i sega pri vsqko ne6to deto pravi si misli da ne e v rezultat na tova..
    A az pone purvia put kato go pravihme nali kazah po4ti ne bqh svur6il ili po to4no nqma6e i mnogo me bole6e Pe*isa i kvo si govorime i stana taka da go pravim 2 put ... pozata si be6e su6ata oba4e pri vadeneto se skusa ... be6e na 5-6 minuta i posle svur6ih vurhu neq nali na korema i tq go vidq no pritesnenieto si go ima pak vupreki 4e i az mislq 4e nqma ni6to da stane..

Guest
    Няма,така че спи спокойно

6te se opitam.. mersi otnovo

Супер фен Аватара на galu6a
    мисля ,че не

П.П. за да не пускам нова тема ще питам тук с приятеля ми правихме 2 пъти в една вечер секс ,но в началото не слагаве презерватива само накрая.Да може ли да съм бременна ,че само се паникйосвам
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

i az se molq da nqma

ami nadqvam se da nqma.. a i ve4e razbiram 4e 6tom ne si svur6il v momi4eto nqma kak da zabremenne.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си