PDA

View Full Version : Изповед.

Titanic_baby
02-16-2009, 19:46
Здравейте вс.Има нещо,което вътрешно ме тормози и трябва да ви го споделя макар да изглежда доста дребнаво.Аз съм момиче на 15 и си имам малко братче 3-ти клас.Тази вечер бях купила 1 пакет пуканки и брат ми искаше да ги отворим,за да му дам да си хапне.Но аз глупачката му казах,че си има собствени пари и нека си купува с тях. Пък и имах на гости стара приятелка и ейтака реших да я почерпя с пуканките.Та брат ми си отиде надолу и легна да спи.Но ,когато приятелката ми си тръгна се почувствах мн кофти,че не му дадох от пуканките и че се държах така егоистично,не съм такъв човек.Пък и днес никак не ми е ден. Знам,че това не е нормално отношение на една сестра към брат си.Колко съм била гадна. И все пак осъзнах грешката си и тъй ,като му оставих половината пуканки ,отидох и му сложих пакетчето в леглото.Той се събуди и каза да ги оставя отстрани.Сега съм по-спокойна,че поне оосъзнах грешката си и до някъде я поправих.И това,че трябва да го уважавам,защото е моя кръв и да му давам от това ,което е и мое.
Наистина съжалявам,ако съм отнела на някой времето .
Дайте някое мнение или съвет,ще ми бъдат от полза.
Благодаря на всички,които смятат да помогнат :)
И дали Бог би ми простил за тази грешка :)
Чувствам се виновна,че се държах като пълна идиотка :x

angelcheeee_93
02-16-2009, 20:19
Понякога правим грешки,но дори не ги осъзнаваме.Все пак ти си осъзнала твоята,дори си постъпила мило като си му занесла пуканките...това е достатъчно извинение според мен. :)

cherrypezz
02-16-2009, 20:51
ммммм
като я прочетох тази тема ми стане едно такова...благо на душата.Искам да те прегърна.
Колко много такива "дребни" на пръв поглед грешки съм правила и не съм ги поправяла...ох не знам,но :)

Pliok0019
02-16-2009, 21:07
Разбира се, щом си се поправила, всичко е наред :)

TheNewReligion
02-16-2009, 21:08
Колко мило. Радвам се, че си поправила грешката си и най-важното- осъзнала си я. :)

Darkkiss
02-16-2009, 21:10
тфа е хубаво кфото си направила

ма прекалено много вярвате в некъф мит

karitooy
02-16-2009, 21:30
Спокойно мила :-)
Всеки прави грешки, важното е да не ги повтаря !

bEbsI
02-16-2009, 22:10
Темата е написана с цел да ти кажат колко хубаво си направила ли беше? Ако е,много жалко.Ако не,искрено се радвам за теб,само дето ми се струва,че много се вживяваш ама то това си е до човека.

Titanic_baby
02-17-2009, 03:19
Благодаря мн на всички ,че изказахте мнение.
bEbsI не си права. :( Не съм такъв човек,просто чувствах някаква вина и исках да я споделя с останалите,но явно ти не си ме разбрала.Както и да е има си хора за всичко.

Blab
02-17-2009, 03:22
има смисъл:)

Jumbie483
02-17-2009, 07:11
браво на теб
аз на ден сигурно правя по 20 такива грешки и никога не се сещам да ги оправям, защото смятам, че са прекалено незначителни :oops:

Tempest
02-17-2009, 07:44
пуу за моята сестра нямаше такова нещо... вярно, че бях дяволито лапе и исках мнооого, ама... както и да е, ся съм се научил от сестра ми да не нахалствам, щото знам, че с нахалство не се върви към прогрес... :(

SoFarSoG00d
02-17-2009, 09:53
Ами не знам какво е,защото нямам нито брат,нито сестра,но предполагам това се случва,защото малко или много ти омръзва да делиш нещо с някой,аз макар,че съм сама нямам грам егоизъм в душата си.

XTREMEFREERIDE
02-17-2009, 12:48
Поне си осъзнала.

NoHaB
02-18-2009, 14:30
Много мила постъпка! Браво... :)

vivteen
02-18-2009, 18:57
Дребно нещо на пръв поглед,а за 3-ти клас момченце може да е било много гадно така да му каже сестра му.Все пак е доста мило от това,че после си му дала :)