Влез

View Full Version : Баща ми изневерява на майка ми

NqkfaNikakva21
02-18-2009, 07:43
..

afterforever
02-18-2009, 07:58
а ти сигурна ли си, че има любовница? Аз сигурно щях да говоря първо с него...

plmn
02-18-2009, 08:06

NqkfaNikakva21
02-18-2009, 08:15
Убедена съм и знам от 2-3 години вече :-o
Ам баща ми не е човек с когото може да се говори :?

afterforever
02-18-2009, 08:25
2-3 години са много време... а майка ти как ще се почувства, ако разбере? ако се разведат, майка ти къде ще отиде да живее, по-добре ли ще е ситуацията, ако са разведени? а докато се разведат зндаеш ли що скандали ще се излеят? (това са въпроси, наистина)

NqkfaNikakva21
02-18-2009, 08:35
2-3 години са много време... а майка ти как ще се почувства, ако разбере? ако се разведат, майка ти къде ще отиде да живее, по-добре ли ще е ситуацията, ако са разведени? а докато се разведат зндаеш ли що скандали ще се излеят? (това са въпроси, наистина)
Точно за това си мълча :-o
Иии тея въпроси си ги задавам постоянно :-k

Jumbie483
02-18-2009, 08:55
щом майка ти е започнала да подозира, скоро ще разбере

а ти как научи ?

Wrathchild
02-18-2009, 10:29
Така, ти предполагам си под 18. Апартамента чий е? В смисъл, преди брака ли е придобит или е семейно-имуществена общност?
Защото ти казвам какво става при крайния вариант:
Ако си над 14, сам решаваш при кой да останеш. По писанията ти съдя, че това ще е майка ти. Ако апартамента не е семейно-имуществена общност и е на името на баща ти, може чрез решение на съда ти и майка ти да останете в него, съответно до навършването ти на 18 години. Но дали е придобит преди брака или по време, майка ти в никакъв случай не трябва да напуска дома по време на бракоразводното дело. Единственият вариант това да се случи и да не се използва срещу нея, е да има удостоверение до социални грижи, че се страхува да не ти направи нещо, в случай, че е физически насилник. Тогава се смята като предпазна мярка. Но ако не е, то да си стои там, докато съда не реши какво да се прави.

SoFarSoG00d
02-18-2009, 11:13
Ами не знам,ако толкова искаш кажи и,все пак тя е твоя майка и трябва да знае истината,ама трябва да си абсолютно сигурна,че изневярата е факт,а не фикция.Та увери се,събери доказателства и кажи на майка си.

Mastta
02-18-2009, 11:54
Така, ти предполагам си под 18. Апартамента чий е? В смисъл, преди брака ли е придобит или е семейно-имуществена общност?
Ако си над 14, сам решаваш при кой да останеш. По писанията ти съдя, че това ще е майка ти. Ако апартамента не е семейно-имуществена общност и е на името на баща ти, може чрез решение на съда ти и майка ти да останете в него, съответно до навършването ти на 18 години. Но дали е придобит преди брака или по време, майка ти в никакъв случай не трябва да напуска дома по време на бракоразводното дело. Единственият вариант това да се случи и да не се използва срещу нея, е да има удостоверение до социални грижи, че се страхува да не ти направи нещо, в случай, че е физически насилник. Тогава се смята като предпазна мярка. Но ако не е, то да си стои там, докато съда не реши какво да се прави.

Случайно, да учиш право?? :-o

Mastta
02-18-2009, 11:58
ако и кажеш и тя не ти повярва, ще стане много лошо, според мен.. Така че събери достатъчно доказателства и поговори нормално, а и щом баща ти е толкова ТЪП, за да изневерява на майка ти, не мисля че трябва да живеета с него

извинявам се за израза (тъп), но смятам, че е най-точното за такъв човек

afterforever
02-18-2009, 14:02

нищо лично, ама нещата, които се случват не могат да се решат само с лекциите по семейно право или там както се нарича. как мислиш, че ще подейства да психиката на едно дете, дори на повече от 14 години, да живеят в 1 апартамент 2мата му разведени родители? Аз познавам едно момиче, чиято майка живее с приятеля си в една къща с баща й. Разминават се по коридорите... е не й е особено приятно...

NqkfaNikakva21
02-18-2009, 15:52
Значи на 15 год съм, имам сестра вече на 18
Сигурна съм, че и изневерява
Научих от смс-и иии то си личи, поне за мен
Апартамента е на дядо ми (баща на баща ми)
Ам мога да кажа и, че да живеят отделно не е много непознато, защото той не работи в града където живеем и буквално си идва когато си иска.
Иии г-на наречен мой баща пие и снощи даже беше мъртво пиян :cry:

deFakto
02-18-2009, 16:27
Кажи му че знаеш и го изнудваи за пари .. Е как ти си се усетила пък маика ти не ... ???? Сигурен съм че и маика ти знае ,а бащата на баща ти-дядо ти играе много силна роля ... поне така показват картите незнам .......

DjBaloon
02-18-2009, 16:45
има нужда човека... остави го си живее живота,не им се мешай 8-)
не съм убеден че дадох правилния съвет... но ахахах 8-)

NqkfaNikakva21
02-18-2009, 16:57
Кажи му че знаеш и го изнудваи за пари .. Е как ти си се усетила пък маика ти не ... ???? Сигурен съм че и маика ти знае ,а бащата на баща ти-дядо ти играе много силна роля ... поне така показват картите незнам .......
Може и да знае, но на мен казва, че само подозира

DjBaloon
02-18-2009, 17:03
Кажи му че знаеш и го изнудваи за пари ..

Как може да има такива като тебе :shock:

selens
02-18-2009, 18:02
Виждала ли си снимки на които са заедно ? Защотото може само да се забавлява с тея смс ? Виждала ли си друго уличаващо нещо ? :(

NqkfaNikakva21
02-18-2009, 18:06
Виждала ли си снимки на които са заедно ? Защотото може само да се забавлява с тея смс ? Виждала ли си друго уличаващо нещо ? :(
Ами не, по-простата причина, че тази курва ( с извинение) не е от града, където живея

Jumbie483
02-18-2009, 18:10
а с баща ти говорила ли си за това ?
според мен е най-добре първо с него да говориш

NqkfaNikakva21
02-18-2009, 18:17
Ами не и преди казах, че баща ми не е човек с когото може да се говори

fluffka1
02-18-2009, 18:21
оффф кофти положение...ами... и аз незнам какво да ти кажа, тази история звучи като на филм, а предполагам не е! Може би трябва да кажеш на майка си,....все пак ти е "майка"! :? аз поне на твое място бих казала, тя е длъжна да знае, въпреки че би се стигнало до развод, според мен така е по-добре, нещата да са изчистени.... :l

aaasdfghjklll
02-18-2009, 18:26
Не й казвай, въпреки че си им дете не се меси в отношенията м/у тях!
Ти от къде знаеш, че тя не знае, при толкова години брак няма как да не се е усетила, щом говорим за години изневяра...
Явно на нея така й е по-изгодно и не ви е спорелила защото смята че това ще ви повлияе зле!
Това не е твоя работа според мен ти от къде знаеш майка ти какви ги върши може и тя да си има някой...

NqkfaNikakva21
02-18-2009, 18:32
Не й казвай, въпреки че си им дете не се меси в отношенията м/у тях!
Ти от къде знаеш, че тя не знае, при толкова години брак няма как да не се е усетила, щом говорим за години изневяра...
Явно на нея така й е по-изгодно и не ви е спорелила защото смята че това ще ви повлияе зле!
Това не е твоя работа според мен ти от къде знаеш майка ти какви ги върши може и тя да си има някой...
Ммм силно се съмнявам

YouKnowImBetterThanYou
02-18-2009, 18:38
Дреме ти! Бъди сигурна, че майка ти 90/100% знае за това. Просто родителите понякога се опитват да крият тези неща от децата си с взаимно съгласие, за да не им създават дискомфорт.

DjBaloon
02-18-2009, 18:47
е щом не е и от града...
всеки може да има някакво увлечение

NqkfaNikakva21
02-18-2009, 18:53
е щом не е и от града...
Да ама е тъпо, все пак на тая възраст е малко....би трябвало да е улегнал мъж, а не...
Ама всеки си има право на избор :)

sladur4etyYy
02-18-2009, 19:05
е щом не е и от града...
Да ама е тъпо, все пак на тая възраст е малко....би трябвало да е улегнал мъж, а не...

всеки си има право на избор ли?! извинявай, ама ако моя баща изневеряваше на майка ми и то с години, нямаше да мога да го погледна. тва си е подигравка и с майка ти, и с теб, и със сестра ти. на 50 години още да мисли с долната си глава.. :? и дори няма смелостта да признае, а се крие като мишка. пфф...
според мен майка ти може и да знае, но да смята, че е по- добре със сестра ти да не знаете и че няма нужда да прави скандали ама.. де да знам, тва ми се вижда малко невъзможно... да таи всичко тва в себе си.. а може и само да подозира.. по- добре не се бъркай засега.

Jaffs
02-18-2009, 19:05
След като е от 2-3 години значи не е просто увлечение. Това е извод до който и сама си стигнала, предполагам.
Отношенията между родителите ти те засягат, но не до такава степен. След като той така или иначе не се задържа много във вас си мисля, че развода е само фиктивно допълнение при тях (колкото и коравосърдечно да прозвучи).
За такива неща или се говори с виновника (баща ти) или си мълчиш. На мен ми се случи и си замълчах.
Майка ти и сама ще разбере.

NqkfaNikakva21
02-18-2009, 19:11
е щом не е и от града...

всеки си има право на избор ли?! извинявай, ама ако моя баща изневеряваше на майка ми и то с години, нямаше да мога да го погледна. тва си е подигравка и с майка ти, и с теб, и със сестра ти. на 50 години още да мисли с долната си глава.. :? и дори няма смелостта да признае, а се крие като мишка. пфф...
според мен майка ти може и да знае, но да смята, че е по- добре със сестра ти да не знаете и че няма нужда да прави скандали ама.. де да знам, тва ми се вижда малко невъзможно... да таи всичко тва в себе си.. а може и само да подозира.. по- добре не се бъркай засега.

Ммм няма си и напредстава как успявам да го гледам и да не си припомня момента когато узнах
Ами и аз нз какво да кажа, просто радвайте се, че имате нормално семейство

gia_sena_mono
02-18-2009, 19:15
Майка ти едва ли е толкова глупава,че да не е разбрала.Може би се прави,че не знае,за да не утежнавя нещата с развод,с нерви и прочие.Родителите ти не искат да не те стресират или да те оставят само с майка или само с баща,а да са зедно макар и формално.

DjBaloon
02-18-2009, 19:24
айде мъжа ви виновен.. ако не е получил това което му е нужно е нормално да го потърси друга де
хора сме.. имаме нужда от разни неща за да се чувстваме добре 8)

Darkkiss
02-18-2009, 19:25
винаги мъжете ви виновни
но винаги живеете с на мъжете парите
да не ви слушам...

NqkfaNikakva21
02-18-2009, 19:28
айде мъжа ви виновен.. ако не е получил това което му е нужно е нормално да го потърси друга де
хора сме.. имаме нужда от разни неща за да се чувстваме добре 8)
Вие пък винаги тва ще кажете 8-)

Jaffs
02-18-2009, 19:31
Изобщо не съм съгласна с това за мъжа.
Като го сърби още оная работа да не се е женил.
Като не е доволен да говори с жена си, не да ходи по чуждо.

deFakto
02-18-2009, 21:12
винаги мъжете ви виновни
да не ви слушам...+ 1 Милион ......

BoCupycake
02-18-2009, 23:11
Божеее....я се скрии бе. :booooomb:
Сега да не тръгна само на мъжа ми ( в бъдеще) да се надявам,че аз да не съм саката или нещо,че да не си изкарвам пари?!Е,ако има деца за гледане и майката не работи,нормално.Ако не му изнася да ги гледа той...да видим как ще се справи.

DjBaloon
02-19-2009, 06:11
Изобщо не съм съгласна с това за мъжа.
Като го сърби още оная работа да не се е женил.
Като не е доволен да говори с жена си, не да ходи по чуждо.

аа като се ожени мъжа се обрича да не прави секс? :-o
е те тва не го знаех 8-)

afterforever
02-19-2009, 07:50
Не, като се жени един човек го прави, за да стои с 1 жена до края на живота си, такава е клетвата и да, естествено, че няма да ходи по чуждо. Не се обрича да не прави секс, обрича се да го прави с една и съща жена, мно ясно.

DjBaloon
02-19-2009, 07:58
Не, като се жени един човек го прави, за да стои с 1 жена до края на живота си, такава е клетвата и да, естествено, че няма да ходи по чуждо. Не се обрича да не прави секс, обрича се да го прави с една и съща жена, мно ясно.

в случея на тези тук,съмнявам се че проблема е че е с една и съща,ами по-скоро че го няма въобще това нещо... нормално е да си потърси...
стига с тия предрасъдаци ;)

NqkfaNikakva21
02-19-2009, 08:24

в случея на тези тук,съмнявам се че проблема е че е с една и съща,ами по-скоро че го няма въобще това нещо... нормално е да си потърси...
стига с тия предрасъдаци ;)

Ау не човек да не направи една тема 8-)

Jaffs
02-19-2009, 10:57
Разбра ме какво имах предвид и не е това, че се обрича да не прави секс.
Когато един човек иска да го прави с различни жени не се жени. В случая не става въпрос просто за секс, а за паралелна връзка. Не намирам това за нормално. Каквото и да ми каже някой, не мога да приема изневярата като нормален процес от брака и да нарека предрасъдък това да си моногамен :)

XTREMEFREERIDE
02-19-2009, 11:39
Такива хора има бол.
Аз ако съм няма да го погледна повече.
Незнам ти как го търпиш 3 години в такова състояние.

Infinity
02-19-2009, 12:14
Майка ти едва ли е толкова глупава,че да не е разбрала.Може би се прави,че не знае,за да не утежнавя нещата с развод,с нерви и прочие.Родителите ти не искат да не те стресират или да те оставят само с майка или само с баща,а да са зедно макар и формално.
Даа,и аз съм на същото мнение...ии ми се струва много НЕвероятно тя да не знае...щом като дори ти си разбрала,мисля че и тя знае...но не иска да усложнява положението и да ти вгорчава живота поне на тая възраст :oops:

DjBaloon
02-19-2009, 14:50
Разбра ме какво имах предвид и не е това, че се обрича да не прави секс.
Когато един човек иска да го прави с различни жени не се жени. В случая не става въпрос просто за секс, а за паралелна връзка. Не намирам това за нормално. Каквото и да ми каже някой, не мога да приема изневярата като нормален процес от брака и да нарека предрасъдък това да си моногамен :)

човека не е бил с много жени,а само с една.. която дори не му е от града..
щом го е направил съм твърдо убеден че търси нещо което жена му не може да му даде 8) или е спряла да му дава...
Нормално..казвам го за нз кой път 8)

your_secret
02-19-2009, 16:37
а ти не си ли се замисляла, че майка ти може и да знае, но да е говорила за това с баща ти и двамата нарочно да не ви казват, за да не ви притесняват и ти да не трябва да избираш някой от двамата,дори и да предпочиташ единия. на мен така ми спестяват доста неща, като операции и разни проблеми с работата :? знам, че не е същото, но дори и да си на 30, за тях ти ще си малкото момиченце и т.н. :o на мен майка ми не ми беше казала, че са я викали при директорката, само да не ме нервира, макар че аз бях виновна :? просто ти ще трябва да избереш 1 от двамата, а кака ти-не, и те не искат да се разстройваш и тн

пс-съжалявам, ако повтарям мнението на някой, но не съм ги чела

NqkfaNikakva21
02-19-2009, 17:15
Значи 1во аз не зная дали е само една, смисъл аз знам за една.
После и аз не мога да си обясня как го гледам, само като му погледна физиономията и откачам от яд...
Ииии по въпроса дали са говорили по тая тема с майка ми съм убедена, че не са, защото и преди казах, че нормален разговор с него не може да се проведе..
Ииии много благодаря за коментарите на всички :-)

Darkkiss
02-19-2009, 19:06
само не излизайте с тфа че жените не изневеряват
90% от жените и 10% от момчетата са боклук така че тфа 9/1 нещо...

NqkfaNikakva21
02-19-2009, 19:07
само не излизайте с тфа че жените не изневеряват
90% от жените и 10% от момчетата са боклук така че тфа 9/1 нещо...
Ха, а дали си вярваш 8-)

aaasdfghjklll
02-19-2009, 21:01
Абе на мен ми е ясно, че някак баща ти по го виждаш да изневерява, а майка ти повече я виждаш стои си в къщи готви а-у и не си я представяш с друг мъж...
ама не е така
жените са по предпазливи в това отношение
и аз да съм и мъжа ми да работи в друг град, аз да не съм малоумна да не се сетя, че ще ми изневерява пък и нали и аз си имам нужди айде моля ти се...ще тичам при комшията :D пък нали той издържа семейството ест че така ще ми е по-удобно, аз си имам своя живот той неговия и няма да тревожим децата с такива неща...

TwoSmokingBarrels
08-30-2009, 18:04
Ест че треа и кажеш :-D

Vilsy
08-30-2009, 18:26
Опитай да разбереш коя е въпросната жена и си направете среща(все едно баща ти и тя ще излизат) и и сподели,че обичаш родителите си,че искаш да имаш нормално семейство... :(

m1nich3t0
08-31-2009, 12:41
Ако си на 100 % сигурна поговори с майка си.Или ще се разведат,или тя ще се направи,че нищо не се е случило.Аз лично,ако съм на твоето място не бих искала да живея с баща си,щом не е верен на майка ми ...

BaBsYyY_SeXyYy
08-31-2009, 13:40
Опитай да разбереш коя е въпросната жена и си направете среща(все едно баща ти и тя ще излизат) и и сподели,че обичаш родителите си,че искаш да имаш нормално семейство... :(
Според мен това е глупаво предложение. :?

SuNrIsE95
08-31-2009, 20:58
Според мен трябва първо да поговориш със сестра си и двете да решите какво ще правите. Моето мнение е, че трябва да кажете на майка си, 1во, защото все някога ще разбере истината и не мисля, че би се чувствала добре, ако установи, че не само мъжът й я е лъгал, а и дъщеря й и 2ро, ако беше на нейно място не мисля, че би искала да крият такова нещо от теб. :?