Влез

View Full Version : Майка ми не ми дава да се обезкосмявам.

nikoleta93
02-18-2009, 12:00
zdarveite imam problem i to ne malak problema e sledniq maika mi ne mi dava da si brasna nito krakata nito podmishnicite..nz kakvo da pravq oshte ot minaloto lqto sporim ii ne mi dade i cqlo lqto hodih kosmata i mi se smqha no veche ne moga da traq lqtoto ne moga da hoq po teniski potnici zashtoto kato si vdigna rakata i kakvo da vidish 1 ton kosmi ne moga da hodq s poli zashto krakata mi sa celite kosmati ta eo glavnata chas dori tq ne see brasnala nikoga samo pod mishnicite se brasne a krakara i sa v kosmi zashtoto ako sam se obrasnela shtqla dam da prlichan na kurva kato sam porasnela sama shtqla sam da razbera nqmam priqteli nito nisho s grima sashtata rabota ama bez nego ne e tolkova fatalno nz kakvo da pravq ako sam se obrasnela shtqla da me izgoni ot kashti oxx ne moga poveche samo se karam tatko nishto ne kazva po vaprosa :( tragichna istoriq molq posavetvaite me kakvo da pravq imam chyvstvoto che veche ne me obicha :(

Moderated by slun4ice
т1 и т.7 от правилника

mechtaq_za_teb
02-18-2009, 12:04
:shock: :shock: :shock: Направи го без да я питаш! Не виждам друг избор... А бтв не си бръсни краката, а позлвай кола маска или епилатор. Ефекта е по-дълготраен.
А майка ти какво има против обезкосмяването? :shock:

NIKY
02-18-2009, 12:07
Еми виж тва си е твоя живот и майка ти не може да ти каже кво да правиш... И все пак зависи на колко си... Ако си 93 година значи си наа... 15? Ако наистина си на 15 ваобще не я слушай майка ти ами си се обезкосмявай.. а и краката НЕ ги бръсни, с епилатор е доста по - добре. :)

Pepincetyy
1. Пиши на кирилица :-x
2. Поговори с майка ти, кажи и че те е срам да ходиш така и всички ти се подиграват.
P.S. На колко си?

nikoleta93
:shock: :shock: :shock: Направи го без да я питаш! Не виждам друг избор... А бтв не си бръсни краката, а позлвай кола маска или епилатор. Ефекта е по-дълготраен.
А майка ти какво има против обезкосмяването? :shock: neznam prosto neznam :( daje i ne mi se jivee sauchenichkite mi ot 5 klas sa se obrasnali az az 9 i oshte sam s kosmi :(

nikoleta93
02-18-2009, 12:09
1. Пиши на кирилица :-x
2. Поговори с майка ти, кажи и че те е срам да ходиш така и всички ти се подиграват.
P.S. На колко си? sajelqvam na kirilica li tr sorry veche pogovorih na 15 sam

mechtaq_za_teb
02-18-2009, 12:10
А майка ти какво има против обезкосмяването? :shock: neznam prosto neznam :( daje i ne mi se jivee sauchenichkite mi ot 5 klas sa se obrasnali az az 9 i oshte sam s kosmi :(Добре! Направи го! Не мога да разбера къде е проблемът? Пак пробвай да разговаряш с нея и й обясни като човек, че това ти създава дискомфорт, пък и в днешно време всички се обезкосмяват. Какви са тия възгледи? :shock: Направи това, което ще те накара да се чувстваш добре!

NIKY
02-18-2009, 12:12
Абе щом до сега не и е дала едва ли от един разговор ще и разреши.. Просто го направи, ако разбере и ти се скара просто ще и кажеш, че имаш право да решаваш това сама и това е!

Pepincetyy
02-18-2009, 12:14
А майка ти какво има против обезкосмяването? :shock: neznam prosto neznam :( daje i ne mi se jivee sauchenichkite mi ot 5 klas sa se obrasnali az az 9 i oshte sam s kosmi :(Добре! Направи го! Не мога да разбера къде е проблемът? Пак пробвай да разговаряш с нея и й обясни като човек, че това ти създава дискомфорт, пък и в днешно време всички се обезкосмяват. Какви са тия възгледи? :shock: Направи това, което ще те накара да се чувстваш добре!
Наистина разговаряй с нея пак или се обръсни сама, не мога да си представя да си на 15 и да ходиш още космата майка ти какви разбирания има над тия неща просто незнам :o

_SwEeT_
02-18-2009, 12:17
spored men ne trqbva da pravi6 tova koeto ne ti dava maika ti no p111k to4no po tozi v1pros nai dobre pogovri s neq obqsni i 4e ti e neudobno pred tvpoite priqtelki i nai ve4e pred mom4etata... spored men trqbva da post1pi6 taka :)

mechtaq_za_teb
02-18-2009, 12:18
spored men ne trqbva da pravi6 tova koeto ne ti dava maika ti no p111k to4no po tozi v1pros nai dobre pogovri s neq obqsni i 4e ti e neudobno pred tvpoite priqtelki i nai ve4e pred mom4etata... spored men trqbva da post1pi6 taka :)Да, но момичето твърди, че е говорило с майка си и това не помага. :(

girl4eety
02-18-2009, 12:22
ЕБАХТИ ТЪПАТА ЗАДРЪСТЕНА МАЙКА....АЗ АКО ВИДЯ МОМИЧЕ С КОСМАТИ КРАКА И ПОДМИЩНИЦИ НИКОГА НЯМА ДА СЕ ДОБЛИЖА ДО НЕЯ ТА ТОВА Е ОТВРАТИТЕЛНОООО (puke)(puke)(puke)

_SwEeT_
02-18-2009, 12:22
amm neznam mnogo stranno za6to ne i dava tq ve4e e golqma i tova e normalno.. gadnoo kakvo p1k opitai bez tq da znae po pod mi6nicite edva li 6te razbere ako vk16ti ne hodi6 po potnici i ne se vidi

mechtaq_za_teb
02-18-2009, 12:24
amm neznam mnogo stranno za6to ne i dava tq ve4e e golqma i tova e normalno.. gadnoo kakvo p1k opitai bez tq da znae po pod mi6nicite edva li 6te razbere ako vk16ti ne hodi6 po potnici i ne se vidiИ краката. Сега е студено, не ти се налага да ходиш по къси панталонки или поли. Така че давай :)

nikoleta93
02-18-2009, 12:26
amm neznam mnogo stranno za6to ne i dava tq ve4e e golqma i tova e normalno.. gadnoo kakvo p1k opitai bez tq da znae po pod mi6nicite edva li 6te razbere ako vk16ti ne hodi6 po potnici i ne se vidiИ краката. Сега е студено, не ти се налага да ходиш по къси панталонки или поли. Така че давай :) ami da ama kato vlizam da se kapq vinagi idva pri men kogato sam se sablqkla i stoi dokato ne vlqza prosto sam se predala veche nqma da izlizam ot kashti :-# golqma sam a az neq qvno sam bebe

nikoleta93
02-18-2009, 12:27
apak ako si se grimiram nqkoga sigorno shte trqbva da me ubie po tazi logika :(

mechtaq_za_teb
02-18-2009, 12:32
apak ako si se grimiram nqkoga sigorno shte trqbva da me ubie po tazi logika :(Защо? Все трябва да има причина! Не вярвам тя да е, че ако се обезкосмяваш ставаш курва. Това са пълни глупости. Защо не ти дава?

nikoleta93
02-18-2009, 12:36
apak ako si se grimiram nqkoga sigorno shte trqbva da me ubie po tazi logika :(Защо? Все трябва да има причина! Не вярвам тя да е, че ако се обезкосмяваш ставаш к***а. Това са пълни глупости. Защо не ти дава? neznam veche spodelih che samata tq dori ne si e brasnala krakata a samo podmisnicite

Pepincetyy
02-18-2009, 12:43
apak ako si se grimiram nqkoga sigorno shte trqbva da me ubie po tazi logika :(Защо? Все трябва да има причина! Не вярвам тя да е, че ако се обезкосмяваш ставаш к***а. Това са пълни глупости. Защо не ти дава? neznam veche spodelih che samata tq dori ne si e brasnala krakata a samo podmisnicite
Охх тва е ужасно, ами стана интересно как може да и позволяваш когато влизаш да се къпеш, тя да стои при теб?

NIKY
02-18-2009, 12:48
Стои при теб в банята :shock: :shock: Виж сега, тая майка явно е много, ама много зле!!!! Кажи й, че не може да се продължава така. Ако ти каже нещо бъди сигурна в себе си и й отвърни.. Това е просто ужасно ти имаш право на личен избор... Просто говори с нея, ако не ти дава пак го направи, освен да ти се поскара друго няма да стане :)

nikoleta93
02-18-2009, 12:52
ne ne,ne stoi v banqta no dokato se sablicham i se prigotvqm da vlizam idva i se pravi che pravi neshto mn mi e neydobno a i tq nz kak da go kaja e mn nahakana kato i kaja neshto i tq vinagi znae s kakvo da otgovori naprimer ako i kaja zashto vse stoish pri men dokato se prigorvq da se kapq tq shte kaje neshto ot sorta problem li e nqmam li pravo da vidq dashterq si i nqkakvi podobni :?

nikoleta93
02-18-2009, 12:54
ili kato spori za vanshniq mi vid kazva oxooo ti otgovarqsh li mi

Pepincetyy
02-18-2009, 12:57
Поговори с баща си като не става с нея.

mechtaq_za_teb
02-18-2009, 12:58
Е какво ти пука? Трябва да се противопоставиш на майка си! Влизаш в банята, махаш космите и готово. Какво би могло да стане?

GerYy
02-18-2009, 12:59
Леле човек...незнам ....просто майка ти май не е психически добре. Пробвай да ги махнеш докато си в банята.....то като ги махнеш вече е сторено и тя няма какво да направи...сигурна съм че няма да те "изхвърли тя ти е майка все пак...Това е моето мнение по въпроса

brokeninside13
02-18-2009, 13:58
Чубака :lol: :lol:
Еми по темата незнам кво да ти кажа... аз съм на 15 почти 16 и на около ... 11 ли нз не помна 12? нз почнах подмишниците с нейно разрешение, а краката малко след тва без разрешението й, и изобщо не ми пукаше ... мрънкаше ми ала бала ама отмина...
Аве как майка ти ше стои при теб докъто се къпеш ?!?!?! :shock: ,................................................. .................................................. ...........

LittlePrincess
02-18-2009, 14:22
Уау. :shock: Направи го без да знае - няма да си ходиш с косми, я. Това, че тя явно е ограничена не трябва да ти го бута на тебе! Бе в тази вашата баня няма ли заключалки? Как така седи при тебе когато се събличаш :shock: ?? Нямам думи.

bloodyF
02-18-2009, 16:09
amazed. :shock: добре де....ако нямаш епилатор...1 самобръсначка струва сигурно 2 лева...взимаш си..тя ако ходи на работа прибираш се,бръснеш се,прибираш самобръсначката на тайно място да не ти я хвърли и така.. 8-) иначе такава властна майка... брр ужасТ ...после и да види няма връщане назад ;) айде пробвай ..успех :-) :-)

cherrypezz
02-18-2009, 16:22
Абе я не я слушай!!! Разбирам да не ти дава да излизаш до късно или нещо такова,ама да не ти дава да се обезкосмяваш :shock: и то краката...представям си как би реагирала за "други зони" :o

sladur4etyYy
02-18-2009, 16:25
ili kato spori za vanshniq mi vid kazva oxooo ti otgovarqsh li mi

и ти си навеждаш главата и казваш ''не, разбира се, че не, мамооо'' :lol: казваш ''да, отговарям ти! моя работа си е как изглеждам и ще се глася така, както аз се харесвам''. определено майка ти е не старомодна ми напрао... не знам, няма такава дума просто, но ти трябва да й се опълчваш, а не да седиш и да се съгласяваш. обезкосми се без изобщо да те интересува какво ще каже тя. после ако ти кресне, че си станала курва, й обясни с подробности какво означава да си курва и какво точно правят курвите. тая жена очевидно не разбира колко много те подтиска и че направо ти опропастява социалния живот.. :?

NoShTnO_iZkUsHeNiE
02-18-2009, 17:10
Така ако темата не е ебавка слушай внимателно:

Тя не ти дава да се бръснеш,значи си правиш 1 кола маска,и ако ти се разкрещи ти казваш "Ооо не мамо,разбира се,че те послушах,не съм се бръснала НАПРАВИХ СИ КОЛА МАСКА"

Така това беше тъпо...ама останах без думи не съм мислела,че има такива жени...

Това е отвратително,на истина действай си сама и да не ти пука,в крайна сметка това е твоя външен вид!А на баща ти не му ли е неприятно...майка ти сигурно има повече косми от него!!!

Ако ти каже нещо говори с баща ти,защото той като мъж знае какво е привлекателна жена,а всеки мъж иска неговата малка принцеса(дъщеря му),да е най-прекрасното момиченце...

АЙДЕ УСПЕХ!!!

sladur4etyYy
02-18-2009, 17:12
^ според мен бащата е мъж под чехъл, едва ли ще каже каквото и да било 8-)

Kris4oy
02-18-2009, 17:39
Ще ти кажа само едно:
Не позвалявай на страха (майка ти) да проваля живота ти! :) :)

titinkaa
02-18-2009, 18:02
Мм не се учудвам щото ми е позната тема.Една съученичка до миналата година не си ги махаше никъде космите нито на краката нито под мишниците,и когато е пролетно време и идва на даскало с 7/8 панталони и й се виждат дългите косми на краката и под мишниците като е с потник.Беше направо гнусно да я гледаш 8-) :razz:

deFakto
02-18-2009, 19:26
^ според мен бащата е мъж под чехъл, едва ли ще каже каквото и да било 8-)Да и тои ще се помазни на маика ти ,и така ще имаш двама врагове ,и НИКОГА няма да се обръснеш !Аз на твоите години татоо си направих момичее ..
ПП Маика ти да не би да си мисли, че отглежда момче ???Обръсни си краката,направи се гола глава,направи си татоо на гърдите , и като я видиш и викни в очите "КОИ ЩЕ КАРА ВЛАКА СЕГА А ??? " това е ...

deFakto
02-18-2009, 19:31
Мм не се учудвам щото ми е позната тема.Една съученичка до миналата година не си ги махаше никъде космите нито на краката нито под мишниците,и когато е пролетно време и идва на даскало с 7/8 панталони и й се виждат дългите косми на краката и под мишниците като е с потник.Беше направо гнусно да я гледаш 8-) :razz: Едно момче от нашия клас пък се възбужда от такива . За всеки влак си има пътници спокоино ! Тои ще я лиже по космите на краката , а тя в същото време ще си подстригва космите под мишниците . Ууууууууууу гнусари ,ще изпаткам ......

mim4ety_sara
02-19-2009, 03:21
Maika kat bqh na 12 vika be ne se brasni,ne che me komandva ,nedei ,ama az si se obrusnah,govorq za krakata! 8-) 8-)

LadyDy
02-19-2009, 05:45
Причината си е в теб. Щом те контролира и за тези неща. Ако ми беше казала такова нещо, така щях да я отрежа, без да ми пука. На тия теми никои нищо не може да ми каже.... :x

kurupta
02-19-2009, 09:04
zdarveite imam problem i to ne malak problema e sledniq maika mi ne mi dava da si brasna nito krakata nito podmishnicite..nz kakvo da pravq oshte ot minaloto lqto sporim ii ne mi dade i cqlo lqto hodih kosmata i mi se smqha no veche ne moga da traq lqtoto ne moga da hoq po teniski potnici zashtoto kato si vdigna rakata i kakvo da vidish 1 ton kosmi ne moga da hodq s poli zashto krakata mi sa celite kosmati ta eo glavnata chas dori tq ne see brasnala nikoga samo pod mishnicite se brasne a krakara i sa v kosmi zashtoto ako sam se obrasnela shtqla dam da prlichan na k***a kato sam porasnela sama shtqla sam da razbera nqmam priqteli nito nisho s grima sashtata rabota ama bez nego ne e tolkova fatalno nz kakvo da pravq ako sam se obrasnela shtqla da me izgoni ot kashti oxx ne moga poveche samo se karam tatko nishto ne kazva po vaprosa :( tragichna istoriq molq posavetvaite me kakvo da pravq imam chyvstvoto che veche ne me obicha :(
Или тая тема е бъзик или си пре*бана якооооооо МУХАХАХ :D
btw един съвет се пак - грозно е според мен момиче да се бръсне ... хващайте епилаторите или вървете на кола маска ..... та дори аз не си позволявам да си бръсна краката дето съм момче, какво остава за вас ? След време ще трябва през ден да го правите...

kurupta
02-19-2009, 09:07
Maika kat bqh na 12 vika be ne se brasni,ne che me komandva ,nedei ,ama az si se obrusnah,govorq za krakata! 8-) 8-)
Извинявай, ма ти ся на колко си ? Повече от 13 не ти давам :D

pifiella
02-19-2009, 16:16
АБЕ МОМИЧЕ ВЗЕМИ СЕ В РЪЦЕ.......Щом майка ти не дава да си махнеш космите,какво ли ще ти забрани като си хванеш гадже или искаш да учиш нещо,което на нея не и харесва.........щом за такива дребнави неща се бърка в животата ти,какво ли остава за важните решения,който трябва да взимаш сама.....................Кажи и дса си гледа живота и да те остави на мира.Ако тя иска цял живот да си ходи космата и с тъпите и разбирания,ти не си длъжна да последваш примера и........ :shock: :shock: :shock: ебати и майката........ :? :? :? :o

Raliito
02-19-2009, 16:57
Абе обрасни си се бе.. Съмнявам се майка ти да те изгони то вас,защото си се обръснала! Споко,направи това , което искаш! Обясни на майка ти, че вече си достатъчно голяма , за да решаваш какво да правиш с тялото си. :? :?

П.С. Използвай епилатор или кола маска! :D

ToniStoraro
02-19-2009, 17:04
А майкати какво по - точно я интересува тая работа? Бръсни си се под мишниците и си обезкосмявай краката това не е нейна работа. Аз дето съм момче се бръсна под мишниците. Обясни й, че първо е по - хигиенично, второ е по - красиво, трето е по - комфортно.
И леко с контрата :D

BlackWings
02-19-2009, 17:10
Никога не си позволявам да давам съвети на абсолютно непознати какви да са взаимоотношенията им с техните роднини , които също са ми абсолютно непознати ... но това просто ... ако е истина , НЕ Е НОРМАЛНО !
Не мога да си представя ква е тая майка , дето варди 15 годишната си дъщеря в банята !!! И не и дава да се обезкосмява !!!
Кажи и "Майко , а може ли да си измия зъбите??" , " А ще ми обършеш ли дупето като изляза от тоалетната мамо?"
К'ви са тия глупости бе , я слушай , щом искаш да поддържаш външния си вид с тая елементарна процедура като обезкосмяването , няма нищо по нормално от това на твоята възраст ! Ако бръсненето майка ти ти го забранява , не ми се мисли по нататък до какъв етап от живота ти и за какви неща ще се мъчи да те контролила. Абсолютно загърби тая нейна забрана.

SunShinePearl
02-19-2009, 17:12
МАЛЕЕЕЕЕЕ АКО ИМАХ ТАКАВА МАЙКа щях да полудея нз ОТГОВАРЯЙ И И ТИ БЕ МОМИЧЕ ВЕЧЕ СИ ГОЛЯМА!!!!!!!!!! МАЛЕ ПЪК ДА СЕДИ ДО ТЕБЕ ДОКАТО СЕ СЪБЛИЧАШ ОЛЕЛЕ Боже! :shock: :shock: :shock: :shock:
НЗ КАК Я ТРАЕШ ДО СЕГА ако бях на твое място щеше да има 3 световна у нас! :-x :-x :-x

nesquik
02-19-2009, 17:41
Говори с нея и и обесни как сЪ чувстваш..После ако пак не склони..го направи без тя да знае.Не вярвам да тЪ изгони от вас..се пак ти е майка би трябвало да проеви разбиране :lol:

titinkaa
02-19-2009, 17:48
Мм не се учудвам щото ми е позната тема.Една съученичка до миналата година не си ги махаше никъде космите нито на краката нито под мишниците,и когато е пролетно време и идва на даскало с 7/8 панталони и й се виждат дългите косми на краката и под мишниците като е с потник.Беше направо гнусно да я гледаш 8-) :razz: Едно момче от нашия клас пък се възбужда от такива . За всеки влак си има пътници спокоино ! Тои ще я лиже по космите на краката , а тя в същото време ще си подстригва космите под мишниците . Ууууууууууу гнусари ,ще изпаткам ......Оо Май Готт УжАссс :lol:

selens
02-19-2009, 17:55
Ако нищо друго непомага направи го без да и казваш :(

kurupta
02-19-2009, 19:19
я са успокойте малко ве :D

XTREMEFREERIDE
02-19-2009, 19:44
Ужас.

KisSsSsSs
02-19-2009, 19:47
:shock: :shock: :shock:

Наистина нямам какво да кажа...

term0t0
02-20-2009, 05:32
Аз си бръсна краката бе,ся тука футболистически исотрии..не става играем мач и глдат на някви женски..там космърлаци,те такива харесват само..та са обръснааме целия отбор..тренера ни викаше педали..тая майка да я гръмнеш и е малко..

plmn
02-20-2009, 11:04
Да си момче - да не дава.Ама за момиче тва е прекалено.Просто започни да си се бръснеш/епилираш/ където си решиш и тва е.Като вземе да ти се кара просто я игнорираш.

YouCantStopMe
02-20-2009, 11:07
ОМГ>> :shock: :shock: :shock:
Какво се чудиш бе момиче.. Давай ..
Каква е тая майка ??!
ТА това е.. нещо.. олеле.. направо не мога да повярвам.
Ти си на 15..
:booooomb:

mickelangelo
02-20-2009, 15:03
Шат на патката главата .... бръсни се без да питаш .... ще вика ще вика колко ще вика ... ще спре накрая ... успех :)

ПС : приятелки няма ли майка ти .. говори с някоя приятелка .. да и налее акъл и на нея :)

mim4ety_sara
02-20-2009, 15:27
Извинявай, ма ти ся на колко си ? Повече от 13 не ти давам :D
Хах на 14 съм 8-)

Kris4oy
02-20-2009, 16:37
не знам сега не ти дава да се бръснеш мн ми е интересно като почнеш да правиш секс тя кво с лампа ли ще ви свети ?!?!?! Или ще те направи монахиня?!?! Не бива да и позоволяващ да те комндва по тоя начин! Вземи се в ръца и направи нужното! :shock: :shock: :shock:

mon4eto
02-20-2009, 18:35
Въобще не я слушай и действай.Да видим дали ще те изгони ако го направиш ... Това са само заплахи нищо повече :? Наистина почни да си махаш космите,защото най малкото това е нехигенично ... Незнам майка ти защо не иска да го правиш ... При мен дори баба ми си маха космите :D

kurupta
02-20-2009, 18:42
Аз си бръсна краката бе,ся тука футболистически исотрии..не става играем мач и глдат на някви женски..там космърлаци,те такива харесват само..та са обръснааме целия отбор..тренера ни викаше педали..тая майка да я гръмнеш и е малко..
Ма бръсни ги ве гъзи, след 2 години света крив ше ти се стори
За туй въри на кола маска или фащай епилатора

SoFarSoG00d
02-20-2009, 21:06
Е ти защо питашш майка си,отиваш купуваш си бръсначка или кола маска и си решаваш проблема с космите,все пак не може да ти каже какво да правиш с тялото си.....

SoFarSoG00d
02-20-2009, 21:06
Е ти защо питашш майка си,отиваш купуваш си бръсначка или кола маска и си решаваш проблема с космите.

summerlove66
02-20-2009, 22:15
Лелеле това е ужас ! Я не я слушай .. То едно , че е гадно на вид ами и лятото като се потиш мирише .. Пък и на плаж с косми леле .. Майка ти постъпва доста глупаво :(

NightGuardian
02-20-2009, 22:55
Нашите никога не могат да ми кажат , какво да правя с тялото си!

Махни ги... не слушай майка ти , че ще те изгони от вас... това няма как да стани... :)

Darkkiss
02-21-2009, 01:49
ще ходиш космата бе

_SwEeT_
02-21-2009, 06:18
ako tolkova te e strah ot maika si i tuk ne polu4ava6 dobri s1veti za6to ne se posavetva6 s tovi oriqtelki se nqkak 6te ti pomognat :) :)

YourFavouriteDrug
02-21-2009, 20:25
Хора, с такава майка като нейната колко лесно мислите, че е след 15 години подобен тормоз да й се противопостави?
Според мен е по-добре да поговориш с нея, да я светнеш полееека, че вече никой не чака до 18, за да се обезкосми, и че в крайна сметка това ти насажда комплекси и е вредно за теб самата като характер.

rauwkost
02-25-2009, 08:04
ОМГ !!! Shit happens.. кажи и, че идва лято, неможе да ходиш като маугли :D Чудно ми е, тя не ходи ли на работа.. толкова да нямаш 1 "свободен и самотен" час да се оправиш? 8-)

krisence
02-25-2009, 09:39
Въобще не я слушаи не можеш да ходиш все едно си от джунглата, а и както казаха идва лято вземе една самобръсначка или епилатор и готово. Не може майка ти да ти забрани да се чустваш добре. :?

teenems
02-25-2009, 11:19
лалл :shock: ужас !

мойта сама ми предложи да използвам епилатора :D ,ам айде краката по така ама подмишниците се изпотяваш и е ужасно ,поговори с нея

* пък и защо да приличаш на курва :shock: ,та ти си момиче и е нормално да се бръснеш да не си маймуна я

айде успех :-)

alwaysnforever
02-25-2009, 15:57
:shock: :shock: майка ти има странно мислене...
направи го без да я питаш, че то си е срам така.. 8-) 100% няма да те изгони от вкъщи, заради това. :)

Darkkiss
02-25-2009, 16:05
ще ходиш космата бе

addicted2y0u
03-03-2009, 09:42
:shock: :shock:

Хората в света мъже, жени се бръснат къде ли не.... :shock:

Шокирана съм как може да има такива хора :? Тя съсипва теб .... Според мен направи го и готово! Няма да те изгони от вас или най - малкото говори без да те е страх :(

:shock: :shock: :shock:

korkuluruya
03-03-2009, 11:22
lelele zaklevam se po golqma prostotia ne bqh 4ela hahah maika ti ne ti dava da se obeskosmqva6 buhahahah mu dr moita maika kakto i pove4eto jeni po neinoto vreme(moita e po vazrasna)sa se brasneli samo lqtno vreme tq mi go e kazvala 8) i primerno as kato zema epilatora i tq mi vika tfa onova....NO ti si luda kak moje dase saglasi6 taka zima6 samobrasna4kata i tfa e a puk ako za tova i se dava6 predstavi si natam kvo sledva-izlizania mom4eta i tn....pomisli :D

r3s53c7
03-03-2009, 11:41
Баща ми имаше нещо против това, но вече свикнаха ;)

Tutmanik
03-03-2009, 13:51
Просто го направи...Няма какво да мислиш повече,постави майка си пред свършен факт.Тя ще разбере,че вече не си толкова малка и можеш сама да взимаш решения.Според мен ще си промени мнението за теб...пак ще мисли,че си "маминото детенце" всички майки мислят така за децата си,колкото и да са големи,но все пак тя ще разбере ,че порасваш и според мен ще се примири с това,че се обезкосмяваШ

mmKamm
03-03-2009, 14:00
МАЙкати е луда...Толкова е нехигиенично да не се обезкосмяваш !!!!!!!!!!! Кажи и да се прегледа и си махни космите дори против волята и !

laji4ka
03-17-2009, 13:24
Щом като говориш с нея не става значи давай по другия начин кажи и : Мамо ще се обезкосмя!
тя: няма.. (илинещо такова)
ти и кажи: еми съжелявам няма да ходя космата зимаш си парите и още в същия момент отиди на КОЛА МАСКА не си бръсни краката за нищо на света! под мишниците става но краката недей ! а да видим дали ще те изгони а ако те изгони говори с някоя фр за секи случай да спиш за 1-2 дена при нея и тя като види, че не ти пука за мнението и и ще си идеш във вас! незнам дали ти помогнах ама аз бих направила така айде пиши като се опраиш и кажи какво е станало късмет! :) :) :) :) :) :)

toni_nemezis
03-17-2009, 18:46
Абе майка ти има мислене кат некоя жена от 1678 година.Направи го и да не ти пука.Няма да те изгони от вас.Дори не разговарай с нея а го направи щото никое момче не харесва да има до себе си некво космато момиче :) :) :)

MisSsKaTa
03-28-2009, 20:06
явно майкати иска да има дъщеря тарзан :razz:

ANTIHUMAN
03-28-2009, 20:50
Ужас! Това е съпер голям майтап! :lol: Не е вярно, нали? :-o :shock: :lol:

protest
03-28-2009, 20:51

nesquiky
03-30-2009, 17:26
Гадно е, оба4е аз мисля, 4е трябва да се разбереш с майка си, защото, ако си направиш кола маска и нещата станат зле не съм сигурна, че ще можеш да разчиташ на приятелките си (зависи какви са)! Нямаш ли някоя леля (сестра на майка ти) или по-голям брат или сестра? Те може да се застъпят за теб пред нея! Ина4е кола маска НАВСЯКЪДЕ! Ник'ви бръсна4ки... Поне аз така те съветвам!

Успех! И помни ние сме хора, за да общуваме!!! :wink: :wink: :wink:

metalcheto
04-02-2009, 21:28
Абе майка ти има мислене кат некоя жена от 1678 година.Направи го и да не ти пука.Няма да те изгони от вас.Дори не разговарай с нея а го направи щото никое момче не харесва да има до себе си некво космато момиче :) :) :)

YourPoison
04-03-2009, 12:09
:shock: :shock: :shock: предлагам ти просто да не я питаш направи го сама..това си е все пак тфой живот..а и така те злепоставя пред всички

vikivip9
04-10-2009, 11:36
щом е нужно го направи без нейното разрешение, а после като забележи й кажи, че не ти е приятно да ходиш небръсната, че не се чувстваш комфортно, ако започне да ти се кара не обръщай внимание и се бръсни когато имаш нужда без да се притесняваш

neshtogoreshto77
04-11-2009, 09:05

+++1
NE Q PITAI ! TVA SI E DO HIGIENA... :-P :lol: :-)

got2Bthe1
04-11-2009, 23:53
Осъзнавате ли че "авторката" не е писала от няколко страници .... това ми мяза на бъзик нищо лично ако е истина...

Supermie
04-12-2009, 20:45
Ако не е ебавка,кажи на майка си, че всички ти се подиграват и това те депресира, губиш приятели, самочувствие и още 100 такива работи със сигурност няма да е ЗА това!

todor4o
04-13-2009, 12:16
абе ходи се обръсни сама...кво толкова в най-лошия случай ще изтърпиш едно зверско каране и тва е... айде успех

MoonFruit
04-13-2009, 12:57
Не се притеснявай,поговори малко с нея...обясни и че да си епилираш тялото е нормално и ,че няма човек на твоята възраст ,който да не го прави! Ако не е съгласна опитай пак! Кажи и ,че не ти е приятно да ходиш космата и да ти се подиграват.Ако и с това не стане опитай сама да си ги махнеш...А пък вие дето постоянно казвате прави това прави онова не ви упреквам но ако майка и почне да я лишава...ами ако се държи гадно с нея..да не мислите чи на 15 е много лесно да излезеш на глава с майка си....така че недей много да разпускаш юздите и да и се противопоставяш на майка си просто върши всичко спокойно и ако ти каже нещо или ти се скара или те набие,трай си...оттам нататък всичко ще си дойде на мястото! :)

nadety250
04-14-2009, 18:35
Кажи и ,че не може постоянно да контролира живота ти :-x

Glamor0us
04-14-2009, 20:41
Обясни и,че вече не си малко момиченце и че връсниците ти го правят, а теб те е срам пред тях и да се надяваме,че ще те разбере...успех :-)

bobo_kaulitz
04-14-2009, 22:17
просто го направи без да я питааш ! :)

term0t0
04-15-2009, 07:35
Майка ти да не е отраснала в концлагера на хитлер,като гюлетласкачка?! 8-)

btw Момче съм,не че имам намерения да се бръсна,ама за карата ми дава..Вика ми:
-Футболист си бе..Нали ше стааш новия бекъм :D

colymoly
04-15-2009, 14:16
направи го без да ти пука и ако те закачи и кажи,ч е нямаш никакви приятели, че хората ти се подиграват и те отблъскват заради това, сигурна съм, че ще се примири :x

xcomplicatedx
04-25-2009, 15:28
.........

Adwokat
04-25-2009, 15:29
КАк може да има такива хора... то си е направо за подигравка...

desyty
04-25-2009, 21:21
Ох,боже всяка майка е така до някаква степен,но твоята вече е трагичен случай... :shock: Аз ако бях на твое място изобщо нямаше да я слушам и щях да си правя каквото искам.Тя тря да е много назад с нещата,да не живеем в 18 век ве :? Вече дори и мъжете взеха да се обезкосмяват.... :D пък да не говорим за жените.Като видиш някоя жена която не се обезкосмява,първо е адски грозно,второ гнусно е и трето но не на последно място никой няма да се впечатли от нея :( Направи го и да не ти дреме бе :shock:

splendour
04-26-2009, 06:45
i moita edno vreme ne mi dava6e da si oskybq vejdite no kato doide da me pribere ot selo az i frendkata mi ve4e bqxme se oskybali i ko moje d napravi...a i bqx gi dokarala ednakvi i ne bqx ostaela 2 kos1ma samo nali da e grozno i tq ne mi se kara.dori posle zapo4nax da oformqm i neinite za6toto neq poprincip q be6e strax i sega i dvete se skybotim.a za br1sneneto s16tata rabota-p1rvo ne dava6e az taino prosto go pravex i ne povdigaxme v1prosa i tq taka si svikna.... a tezi koito s1vetvat da polzva kola maska ili epilator sa mi mn interesni.zna4i ako ide na kozmetik ok v1preki 4e baq 6i se oxar4i a maika i edva li 6e q sponsorira.a ina4e kak 6te po4ne da skybe topli maca....... maika i nq i pozvoli a epilator...6tom ne i dava i ne se obezkosmqva maika i edva li imat v tqx epilator a maika i nq da i kypi v vseki sly4ai.t1i 4e kato za na4alo br1snene a kao svikne maika i s mis1lta ve4e 6te e lesno

boniboon
05-02-2009, 12:27
Аз започнах да се обезкосмявам в началото на 5-ти клас без знанието на майка ми. В последствие тя разбра (към края на 5-ти клас) и само ми каза , че не ми било трябвало , и че съм била малка , ама аз и викам ''космата ли да ходя'' и тя нищо . .
Поговори с майка си и и кажи че в това да се обезкосмяваш няма нищо к**венско , и че просто ще изглеждаш по женствено. А за грима , мойта често ми викаше , ама аз не я слушах . . накрая се отказа да се занимава , обаче все още не ми разрешава да ходя с грим на училище , ама и т'ва го правя (когато е на работа няма как да ме види , а когато не е просто се гримирам в училище и преди да се прибера се изчиствам) :)
П.п под грим имам предвид черен молив и понякога сенки (за себе си говоря)

thelideto
05-02-2009, 13:22
ujass po dobre go napravi bez tq da znae vse pak e grozno da si kosmata :D :D

kinkygirl
08-03-2009, 12:49
абе момиче майка тив ред ли е?! :lol: :lol: аз пък си се епилирам редовно ?! таа тя майка тии кво иска една горила в къщи ли кво кажи и нека да се постави на твоето място и да види как се чувстваш!аз ако бях на твое място щях да се обръсна и кат почне ми крещщи ще и кажа да върви да са гръмне ! :-D :-D айй успехх с махането на космалаците

Xitap
08-03-2009, 13:06
Отиваш на 4-ти километър и помолваш най-учтиво да дойдат до вас с усмирителната риза да я взимат. Или при куките и жалба за тормоз. Или на неправителствените организации... абе има къде. А аз като бях малък и ми правеха проблем за нещо, правех после сериозни проблеми. Запалих на комшията колата, счупих джамовете, натроших много неща... и от тогава не ми правят забележки... просто съм много гневен!

kamucheto0
08-03-2009, 13:25
Според мен си все още малка да се браснеш..дори и да се епилираш . Изчакай да станеш на 11,12 години и токава..не ги бръсни, а ги епилираи :) :)

alba29
08-05-2009, 11:16
Най-добре да поговориш с нея и да й обясниш как стоят нещата:че те е срам,че се чувстваш неудобно и т.н.А ако тя не те разбере ,заведи майка си в някой козметичен салон и там козметичката ще й обясни разни методи и може дори да даде някой съвет :) .В краен случай действай сама!Няма да ти се разсърди много,все пак си й дете 8) .Успех!!! 8-)

KimBerLy1912
08-05-2009, 13:42
Според мен си все още малка да се браснеш..дори и да се епилираш . Изчакай да станеш на 11,12 години и токава..не ги бръсни, а ги епилираи :) :)
Че тя по ника и съдя че е на 15 :shock: Колко да чака 8-)
Наистина,да земат да я преберат тая жена някъде...
Действай на своя глава,или поговори с баща ти,баба ти...с някой друг НОРМАЛЕН член на семейството.....

Brunetkaa
08-05-2009, 20:03
Ама проблем идва и с парите примерно веднъж ще вземе 20лв. ама втория път? а третия..!? а и тя каза че майка е казала, че ако го направи ще я изгони от къщи..и това трябва да се вземе под внимание

ElinoOor
08-06-2009, 04:56
абе и мойта имаше против /е.. не ми е играла някакви сцени просто си го каза че не ще и тва е 8-) /
обаче един слънчев ден видя че съм сторила 'прегрешението' и ми каза 'е.. добре де щом искаш хубаво,айде бягай ся че имам работа..' :lol:

относно проблема на авторката: като гледам кво си писала недей така изневиделица, майка ти може и да не е толкова добричка :-o /нищо лично../
попитай я защо не ти дава бла-бла и все ще постигнете консенсус :)

vagarious
08-06-2009, 13:04
Кажи на майка си, че това е лична хигиена.Как в тея жеги ще ходиш така!? :shock: Подхвърли и още 1-2 пъти и ако не е съгласна го направи без тя да знае.В крайна сметка няма да си така цял живот.Какво остава, ако започнеш полов живот!? :shock: Не разбирам майка ти... :?

D12Respect
08-06-2009, 13:56
Идиоти вижте от кога е темата

plmn
08-06-2009, 14:13
не ти дава 'шот пишеш на латиница

mochsis
08-06-2009, 20:55
Олелее :shock: :shock: горката тии... аз ти предлагам да поговориш с нея и да и кажеш че и други момичета от тфоя клас се епилиратт както беше написала :) а ако е мн лоша недей да си правиш експеримента без да я питаш :)... ама все пак още си малка изчакай малко : )

sladur4etyYy
08-06-2009, 23:13
кво стана, избръсна ли се? 8-)

Tempest
08-06-2009, 23:13
бащата не дава да си бръсна лицето, ама кой го пита - утре вземам бръсначката и ше си оставя само брадичката 8)

KimBerLy1912
08-07-2009, 08:43
Идиоти вижте от кога е темата

Видях от кога е,ама е толкова фрапираща,че не се сдържах да пиша 8-)

Discard
08-07-2009, 09:46
Винаги са ми били странни такива родители.....без значение момче ли е момиче ли е това си е тяхното тяло,могат да си го правят каквото искат.И в моя клас имаме един такъв,на който баща му не дава да си бръсне мустака..комична картинка :D .От друга страна пък никой тука не знае какво е да живееш 15 години под тормоз..едва ли е толкова лесно изведнъж да се опълчиш...В крайна сметка аз мисля че темата е ебавка,но действително има такива случай,виждал съм жени с мустаци,с бради(ама такива бръснати,точно като на мъжете) :D ....да се надяваме,че еволюцията ще се справи с това.. 8-) .

ameli
08-07-2009, 11:37
amm neznam mnogo stranno za6to ne i dava tq ve4e e golqma i tova e normalno.. gadnoo kakvo p1k opitai bez tq da znae po pod mi6nicite edva li 6te razbere ako vk16ti ne hodi6 po potnici i ne se vidiИ краката. Сега е студено, не ти се налага да ходиш по къси панталонки или поли. Така че давай :) ami da ama kato vlizam da se kapq vinagi idva pri men kogato sam se sablqkla i stoi dokato ne vlqza prosto sam se predala veche nqma da izlizam ot kashti :-# golqma sam a az neq qvno sam bebe

ужас ... тя и на мене майка ми не ми даваше, ама аз действам вече без да питам :D за краката водихме 1 година преговори и ми разреши естествено ... след толкова мрънкане

а за подмишниците още не знае :D

а да ми влезе в банята ще я гръмна :lol:

adizitk1
08-07-2009, 11:50
пхааааахахахахахаха :razz: Оле тва ме уби и да ти кажа не се смея на изкуфялата майка, а не тебе, защото я слушаш!
Мила да не ти пука какво говори, нали не си мислиш наистина, че тя ше те изгони... :) Това си е лично твое тяло и ако искаш ще си боядисаш космите на подмишниците сини и всеки път, когато си вдигнеш ръката, хората ще стоят ето така -> :shock: ! Остави я тя да си ходи космясала като горила и да си спазва болните разбирания, ти си се бръсни и си се гримирай и квото искаш прави със себе си!
Мене лично нещото, което най-много би ме отвратило от един човек (независимо дали е жена или мъж) е да има косми на подмишниците - тва просто като го видя и не мога да ти опиша как ми се :smt078 :booooomb: И не съм само аз! :?
Айде успехчета! :-)

ПП. По-добре ги махай с епилатор, отколкото с бръснача! :wink:

VeRoNa
08-07-2009, 11:59
:shock: :shock: :shock: Не я слушай, бе момиче :D
Епилирай си се 8-)

babystar
08-07-2009, 12:04
емм нз аз съм на 11 се епилирам но и аз имах проблеми с мама.. мн беше трудно да я разобеда! 8) ууспехх

blue_ice
08-07-2009, 12:16
майка ти е много задръстена и тъпа :x как може да не позволява на момиче което ще става 10 клас да не се обезкосмява и гримира..няма нищо к*рвенско в това краката ти да са гладки или да сложиш малко гланц. Разбирам да беше на 10-11 години ама ти след 2 години стааш на 18 не моа разбера ква такава майка ще се държи така :? :? :?

happyfacex
08-11-2009, 20:03
Кажи и че всички нормални момичета правят така че те е срам и не можеш да се покажеш така и че всички ти се смеят и не искат да те заговорят. Ако можеш и се разплачи. Ама не и крещи а като е в добро настроение поговори с нея

naviacha
08-11-2009, 20:19
не виждате ли откога е темата сигурно досега се обезкосмила 50 пъти

AceXe
08-11-2009, 20:25
Майка ти ако ти забрани да си миеш зъбите ще го изпълняваш ли? Изобщо да не ти пука. Покажи малко твърдост и направи, каквото смяташ за нужно. :)

uNvaLuabL3
08-11-2009, 22:08
аз мойта я навивах и тя ми са прави... и аз и викам "ми като не ми даваш к'во, аз пак ще се обезкосмя" и така...
опитай се да поговориш пак с нея, кажи й че те е срам да ходиш с къци гащи/пола, дано да те разбере. Успех :)

misskata96
08-13-2009, 07:20
кат не ти дава направига сама и на мен маиками ми опяваше ма накрая сама го направих и от тогава вече ми дава

eveto_xx
08-13-2009, 13:30
Това е ненормална работа. Майка ти каква жена е??? Та дори и от хигиенна гледна точка е по-добре да се обезкосмяваш . Нямам думи просто.

anonimchetou
08-13-2009, 13:35
:-x пфф.. смятайй напрао нечовешко.. :x

Techy
08-14-2009, 01:10
хаьх аз сам момче че нищо не ми казаха като си обръснах краката .. даже и лицето си обръснах за сефте без да ги питам .. тва си е нормално .. пак за момиче .. е задължително ;D

xXmagisXx
08-15-2009, 09:21
Това е ненормална работа. Майка ти каква жена е??? Та дори и от хигиенна гледна точка е по-добре да се обезкосмяваш . Нямам думи просто.

ахаа... Махай ги с кола маска та при свършен факт какво ще ти каже!? :)

НЕ ГИ БРЪСНИ! :?

YaNcHeToOo
08-15-2009, 12:26

Sunny_stz
08-15-2009, 14:57
Направи го без да знае (иначе ще трябва да чакащ до 18 години за да ги махнеш) Аз в 6-ти клас и взех епилатора и се епилирах ,после няма връщане назад!

Pliok0019
08-15-2009, 15:16
Всичко идва от начина, по който поднасящ информация. От доводите и желанието ти. Никога не е невъзможно да убедиш някого за нещо. Особено що се касае за собственото ти тяло.

Щом 80 годишният ми дядо приветства идеята да имам синьо по косата си (и да харесва един нюанс на цикламеното преди), значи всичко е възможно.

Пък ако не стане - действай без притеснение. Но от сега да знаеш - майка ти има сериозни проблеми. Недей да вземаш мнението й, недей да се интересуваш особено от нея. По-делови отношения ще бъдат по-полезни за теб в бъдеще.

ameli
08-15-2009, 19:21
косматко ли си още, бе маци 8)