- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Майка ми не ми дава да се обезкосмявам.
zdarveite imam problem i to ne malak problema e sledniq maika mi ne mi dava da si brasna nito krakata nito podmishnicite..nz kakvo da pravq oshte ot minaloto lqto sporim ii ne mi dade i cqlo lqto hodih kosmata i mi se smqha no veche ne moga da traq lqtoto ne moga da hoq po teniski potnici zashtoto kato si vdigna rakata i kakvo da vidish 1 ton kosmi ne moga da hodq s poli zashto krakata mi sa celite kosmati ta eo glavnata chas dori tq ne see brasnala nikoga samo pod mishnicite se brasne a krakara i sa v kosmi zashtoto ako sam se obrasnela shtqla dam da prlichan na kurva kato sam porasnela sama shtqla sam da razbera nqmam priqteli nito nisho s grima sashtata rabota ama bez nego ne e tolkova fatalno nz kakvo da pravq ako sam se obrasnela shtqla da me izgoni ot kashti oxx ne moga poveche samo se karam tatko nishto ne kazva po vaprosatragichna istoriq molq posavetvaite me kakvo da pravq imam chyvstvoto che veche ne me obicha
Moderated by slun4ice
т1 и т.7 от правилника
![]()
![]()
Направи го без да я питаш! Не виждам друг избор... А бтв не си бръсни краката, а позлвай кола маска или епилатор. Ефекта е по-дълготраен.
А майка ти какво има против обезкосмяването?![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Еми виж тва си е твоя живот и майка ти не може да ти каже кво да правиш... И все пак зависи на колко си... Ако си 93 година значи си наа... 15? Ако наистина си на 15 ваобще не я слушай майка ти ами си се обезкосмявай.. а и краката НЕ ги бръсни, с епилатор е доста по - добре.![]()
1. Пиши на кирилица![]()
2. Поговори с майка ти, кажи и че те е срам да ходиш така и всички ти се подиграват.
P.S. На колко си?
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
neznam prosto neznamПървоначално написано от mechtaq_za_teb
daje i ne mi se jivee sauchenichkite mi ot 5 klas sa se obrasnali az az 9 i oshte sam s kosmi
![]()
sajelqvam na kirilica li tr sorry veche pogovorih na 15 samПървоначално написано от Pepincetyy
Добре! Направи го! Не мога да разбера къде е проблемът? Пак пробвай да разговаряш с нея и й обясни като човек, че това ти създава дискомфорт, пък и в днешно време всички се обезкосмяват. Какви са тия възгледи?Първоначално написано от nikoleta93
Направи това, което ще те накара да се чувстваш добре!
Абе щом до сега не и е дала едва ли от един разговор ще и разреши.. Просто го направи, ако разбере и ти се скара просто ще и кажеш, че имаш право да решаваш това сама и това е!
Наистина разговаряй с нея пак или се обръсни сама, не мога да си представя да си на 15 и да ходиш още космата майка ти какви разбирания има над тия неща просто незнамПървоначално написано от mechtaq_za_teb
![]()
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
spored men ne trqbva da pravi6 tova koeto ne ti dava maika ti no p111k to4no po tozi v1pros nai dobre pogovri s neq obqsni i 4e ti e neudobno pred tvpoite priqtelki i nai ve4e pred mom4etata... spored men trqbva da post1pi6 taka :)
Да, но момичето твърди, че е говорило с майка си и това не помага.Първоначално написано от _SwEeT_
![]()
ЕБАХТИ ТЪПАТА ЗАДРЪСТЕНА МАЙКА....АЗ АКО ВИДЯ МОМИЧЕ С КОСМАТИ КРАКА И ПОДМИЩНИЦИ НИКОГА НЯМА ДА СЕ ДОБЛИЖА ДО НЕЯ ТА ТОВА Е ОТВРАТИТЕЛНОООО (puke)(puke)(puke)
Първоначално написано от sexy_baby_originale
amm neznam mnogo stranno za6to ne i dava tq ve4e e golqma i tova e normalno.. gadnoo kakvo p1k opitai bez tq da znae po pod mi6nicite edva li 6te razbere ako vk16ti ne hodi6 po potnici i ne se vidi
И краката. Сега е студено, не ти се налага да ходиш по къси панталонки или поли. Така че давайПървоначално написано от _SwEeT_
![]()
ami da ama kato vlizam da se kapq vinagi idva pri men kogato sam se sablqkla i stoi dokato ne vlqza prosto sam se predala veche nqma da izlizam ot kashtiПървоначално написано от mechtaq_za_teb
golqma sam a az neq qvno sam bebe
apak ako si se grimiram nqkoga sigorno shte trqbva da me ubie po tazi logika![]()
Защо? Все трябва да има причина! Не вярвам тя да е, че ако се обезкосмяваш ставаш курва. Това са пълни глупости. Защо не ти дава?Първоначално написано от nikoleta93
neznam veche spodelih che samata tq dori ne si e brasnala krakata a samo podmisniciteПървоначално написано от mechtaq_za_teb
Охх тва е ужасно, ами стана интересно как може да и позволяваш когато влизаш да се къпеш, тя да стои при теб?Първоначално написано от nikoleta93
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Стои при теб в банята![]()
Виж сега, тая майка явно е много, ама много зле!!!! Кажи й, че не може да се продължава така. Ако ти каже нещо бъди сигурна в себе си и й отвърни.. Това е просто ужасно ти имаш право на личен избор... Просто говори с нея, ако не ти дава пак го направи, освен да ти се поскара друго няма да стане
![]()
ne ne,ne stoi v banqta no dokato se sablicham i se prigotvqm da vlizam idva i se pravi che pravi neshto mn mi e neydobno a i tq nz kak da go kaja e mn nahakana kato i kaja neshto i tq vinagi znae s kakvo da otgovori naprimer ako i kaja zashto vse stoish pri men dokato se prigorvq da se kapq tq shte kaje neshto ot sorta problem li e nqmam li pravo da vidq dashterq si i nqkakvi podobni![]()
ili kato spori za vanshniq mi vid kazva oxooo ti otgovarqsh li mi
Поговори с баща си като не става с нея.
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Е какво ти пука? Трябва да се противопоставиш на майка си! Влизаш в банята, махаш космите и готово. Какво би могло да стане?