View Full Version : Хипер странни секс забрани.
Bellatrix
02-18-2009, 17:17
Преди няколко седмици си говрехме в една тема как в някои щати има секс пози или изобщо сексуални дейности, които са забранени от закона. Не ви ли се струват странни (някои даже глупави)?
В Ливан, където половината население са християни, на мъжете официално им е позволено да правят секс със животни. Но и тук има важно ограничение: животното трябва да бъде от женски пол, съобщава Pravda.ru. За секс с мъжко животно перверзникът е заплашен от смъртно наказание. А пък в Индонезия под заплаха от съдебно преследване е даже простата и многообична мастурбация.
В Бахрейн мъжът гинеколог може да преглежда пациентката си, разглеждайки гениталиите й в огледало.
На остров Гуам в Тихи океан, принадлежащ на САЩ, съществуват специалисти-дефлоратори. Такива специалисти лишават от девственост всички желаещи девици срещу определено заплащане, разбира се. Да встъпваш в брак девствена на о-в Гуам е забранено. Дефлоратор-професионалист - това е най-екзотичната професия на света.
В Хонконг на жената й е позволено да убие неверния си мъж, но само с голи ръце. Използването на оръжие не е позволено. В същото време обаче любовницата на мъжа може да бъде убита по всякакъв начин.
В Колумбия, в град Кали, жените могат да правят секс само с мъжете си. Майката на булката играе ролята на очевидец и е длъжна задължително да присъства в спалнята на младоженците по време на първата брачна нощ.
Щатите обаче са истински рекордьори по количество на идиотски секс-закони.
В Колорадо, например, е забранено да се целува спяща жена.
В Кънектикът мъжете не могат да целуват жените си в неделя.
Във Флорида официално е разрешена само мисионерската поза и е забранено да се целуват женските гърди по време на акта.
В Масачусетс на жените им е забранено да бъдат отгоре.
В Минесота е строго-престрого забранен сексът с птици.
ivana0895
02-18-2009, 17:25
4e e stranno - stranno e ama tvo poslednoto seks s prici ne go bqh 4yvala i nz kvo predstavlqva 8-)
Глупави забрани, измислени от хора, които не могат да ползват умът си за нещо по-полезно. Все едно някой полицай ще свети с фенерче на двойката докато правят секс :lol:
А това за секса с птици... нямам думи :?
Глупави забрани, измислени от хора, които не могат да ползват умът си за нещо по-полезно. Все едно някой полицай ще свети с фенерче на двойката докато правят секс :lol:
А това за секса с птици... нямам думи :? Е как може някой да ти забрани мастурбацията :-o
MaRTo1233
02-18-2009, 17:40
"На остров Гуам в Тихи океан, принадлежащ на САЩ, съществуват специалисти-дефлоратори. Такива специалисти лишават от девственост всички желаещи девици срещу определено заплащане, разбира се. Да встъпваш в брак девствена на о-в Гуам е забранено. Дефлоратор-професионалист - това е най-екзотичната професия на света. "
"В Хонконг на жената й е позволено да убие неверния си мъж, но само с голи ръце. Използването на оръжие не е позволено. В същото време обаче любовницата на мъжа може да бъде убита по всякакъв начин."
ТЕЯ ДВЕТЕ НАЙ МЕ РАДВАТ !! :D :D :D
Bellatrix
02-18-2009, 17:41
А това за секса с птици... нямам думи :? Е как може някой да ти забрани мастурбажията :-o
Нямам си бегла представа как ги следят ( и най-вероятно всичките си лъскат тайно в мазето :P ) ама по закон им е забранено.
Много тъпи закони.Кво някой полицай ще седи и ще казва:-Опааа,младежо не така забранено е. Или :-Не може да се ожениш за нея,девствена е,ако искаш след 30 мин ще ти я върна готова за женитба. :?
Bellatrix
02-18-2009, 18:13
Много тъпи закони.Кво някой полицай ще седи и ще казва:-Опааа,младежо не така забранено е. Или :-Не може да се ожениш за нея,девствена е,ако искаш след 30 мин ще ти я върна готова за женитба. :?
Горе долу... :D
Да бе аз седа.. си и се еба и мама седи и тя ме гледа. . и ми вика.. така мойто момче така :razz: :razz: :razz:
пълни глупости, едва ли се спазват
ВъХ добре че не е забранено и в България понеже ний на село яко чукаме петелите ... :oops: :oops: :oops:
mysterious93
02-18-2009, 18:33
ВъХ добре че не е забранено и в България понеже ний на село яко чукаме петелите ... :oops: :oops: :oops:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
LovelyGirl
02-18-2009, 19:40
Щатите обаче са истински рекордьори по количество на идиотски секс-закони.
В Колорадо, например, е забранено да се целува спяща жена.
В Кънектикът мъжете не могат да целуват жените си в неделя.
Във Флорида официално е разрешена само мисионерската поза и е забранено да се целуват женските гърди по време на акта.
В Масачусетс на жените им е забранено да бъдат отгоре.
Ама тези не вярвам да са истина.
Как няма да целуваш жена си,защото е неделя или защото спи :shock:
Или пък не може жената да е отгоре :shock:
За предните съм съгласна,че е възможно,ама това не мога да го повярвам :-o
доста безмислени закони според мен.. ;)
Да бе аз седа.. си и се е** и мама седи и тя ме гледа. . и ми вика.. така мойто момче така :razz: :razz: :razz:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
А това за секса с птици... нямам думи :? Е как може някой да ти забрани мастурбажията :-o
Нямам си бегла представа как ги следят ( и най-вероятно всичките си лъскат тайно в мазето :P ) ама по закон им е забранено.С датчик на к*ра как :D
VerryBerry
02-18-2009, 20:05
Да бе аз седа.. си и се е** и мама седи и тя ме гледа. . и ми вика.. така мойто момче така :razz: :razz: :razz:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:razz:
bqsna_teenagerka
02-19-2009, 08:59
Омг какви са тези глупости.. и аккво като са закони като че не могат да се нарушат кой ще ми забрани или анреди да правя не знам си какво си ;)
kasanova1994
02-19-2009, 11:14
na men nikoi nichto nemoje da mi zabrani :D osven 1 4ovek :o ama tq ima pove4e vlast otkolkoto i obama :D
тва е супрер тъпо дякаш някой ме гледа дали съм отгоре и няви такива направо ме потресахте :-D
Кво ли не измислиха вече :-o .
Breathe101
02-28-2009, 20:06
На остров Гуам в Тихи океан, принадлежащ на САЩ, съществуват специалисти-дефлоратори. Такива специалисти лишават от девственост всички желаещи девици срещу определено заплащане, разбира се. Да встъпваш в брак девствена на о-в Гуам е забранено. Дефлоратор-професионалист - това е най-екзотичната професия на света.
Тва еб*хти му и закона .. от кой е измислен .. от някое жиголо ?!
и мамка му Да встъпваш в брак девствена на о-в Гуам е забранено!! ?!?!?! WTF ?!?!?!
в някои религии трябва да си девствен за да се ожениш (някои жени си правят пластична операция за възтановяване на химена) :shock:
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Доста тъпи забрани и закони бих казал,но щом са измислени предполагам има някаква причина за това.
Имам 1 папагал тука :oops: :oops: :oops:
В Колумбия, в град Кали, жените могат да правят секс само с мъжете си. Майката на булката играе ролята на очевидец и е длъжна задължително да присъства в спалнята на младоженците по време на първата брачна нощ.
:razz: :razz: :razz: :razz: И да казва ако не се справят :lol: :lol: :lol: :lol:
Стой далеч от папагалчето .... може да те осъдят :lol:
Е*и бързо преди да ти забранат да го правиш със птици
sexyisfunny
03-01-2009, 07:10
"На остров Гуам в Тихи океан, принадлежащ на САЩ, съществуват специалисти-дефлоратори. Такива специалисти лишават от девственост всички желаещи девици срещу определено заплащане, разбира се. Да встъпваш в брак девствена на о-в Гуам е забранено. Дефлоратор-професионалист - това е най-екзотичната професия на света. "
"В Хонконг на жената й е позволено да убие неверния си мъж, но само с голи ръце. Използването на оръжие не е позволено. В същото време обаче любовницата на мъжа може да бъде убита по всякакъв начин."
ТЕЯ ДВЕТЕ НАЙ МЕ РАДВАТ !! :D :D :D