Влез

View Full Version : Съвет???

fantasigirl
02-20-2009, 07:47
Снощи с приятеля ми правихме секс(по принцип използваме презерватив,но снощи се случи така,че го правихме без...Тои твърди 4е не е свършил в мен,но аз се притеснявам.Като свършихме видях 4е има6е малко петно на чаршафите и сперма по ръцете му...Какво да правя,да пия ли Ескапеле?

TPAKTOPUCTA
02-20-2009, 07:56
абе стига сте гълтали ексапеле като бонбонки ... не разбрахте ли че това вреди много на вас ....

аз бих те посъветвал да изчакаш до другата седмица и да си направиш тест за бременност.

Neet
02-20-2009, 09:10
Тва "Ескапеле" го гълтате като бонбони "Орбит"

deepinlove
02-20-2009, 09:33
Тва "Ескапеле" го гълтате като бонбони "Орбит"

Направо гълтайте по две наведнъж, като по рекламата (на "Орбит"). :razz: :razz: :razz:

TPAKTOPUCTA
02-20-2009, 10:10
е добре де ... трябва ли целия форум да и се изреди да и каже да пие експаеле като бонбонки "орбит" ???!?!??!?!!?!?!?!?

сори за оффтопика

Neet
02-20-2009, 10:44
е добре де ... трябва ли целия форум да и се изреди да и каже да пие експаеле като бонбонки "орбит" ???!?!??!?!!?!?!?!?
ДА ! И е така ! Една капка сперма на путката и айде гълтат хапчето

TPAKTOPUCTA
02-20-2009, 10:49
ДА ! И е така ! Една капка сперма на п****та и айде гълтат хапчето

и какво ще постигнеш/постигнем ако всички и го напишем ...

Neet
02-20-2009, 10:54
Ебът са като невидели и после "Да пия ли хапче" .... купете си гумени пишки и са ръгайте

TPAKTOPUCTA
02-20-2009, 10:58
е*** са като невидели и после "Да пия ли хапче" .... купете си гумени пишки и са ръгайте

и за тва тряя да целия форум да и напишем едно и също ли

cherinka
02-20-2009, 11:02
Прекаляването с ескапеле не води до нищо сериозно.
Ама не знам ся, различни организми, различни неща..
Аз съм си окау както виждате в момента, още мога д апиша да дишам да живея 8-)

fantasigirl успокой се, не се притеснявай, дишай дълбоко :) :-)

Punisherrr
02-20-2009, 11:38
И така...ние продъжлаваме да чуваме репликата ''...но (еди кога си) СЕ СЛУЧИ така,че го правихме без презерватив....'' Еми продължавайте да позволявате да ''се случва'' па да видите после и 10 Ескапела... :smt023

Mr_Crowley
02-20-2009, 11:47
Само така - заслужават си яката хранилка! :razz: :razz: :razz:

TPAKTOPUCTA
02-20-2009, 12:27

как да не води до нищо сериозно .... тва се надявам да си го написала на базик ... употребата на ескапеле :

ПОКАЗАНИЯ:
Спешна контрацепция до 72 часа след непротектиран полов акт или при неуспешно приложен метод на контрацепция.

ДОЗИРОВКА И НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ:
Таблетката е за перорално приложение.
Трябва да се приеме не по-късно от 72 часа след непротектиран полов акт.
Ако се появи повръщане до 3 часа след прием на таблетката, пациентката трябва незабавно да приеме нова таблетка.
Ескапеле може да се използва по всяко време на менструалния цикъл, освен когато кръвотечението е просрочено.
Не се препоръчва повторно използване на Ескапеле до настъпване на следващата менструация.
Използването на Ескапеле не е противопоказание за продължаване редовния прием на хормонални противозачатъчни средства.

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ:
- Свръхчувствителност към някоя от съставките
- Тежка чернодробна недостатъчност
- Бременност

... още инфо трябва ли ти за ескапеле ?[/url]

XceSS
02-20-2009, 12:30
Оффф да ви еба в келешите.Тя не знае пикае й ли се, ебе ли й се, ама се чука здраво... НА НИКЪДЕ !

ubuntu
02-20-2009, 14:27
Последни новини:В най скоро време се очаква пускането в прдажба на новите ескапел те ще бъдат по 10бр расфасовани като дъвки орбит.... така спокойно ще можете да приемате по 5 наведнъж!!!!!

shell
02-20-2009, 15:18
Последни новини:В най скоро време се очаква пускането в прдажба на новите ескапел те ще бъдат по 10бр расфасовани като дъвки орбит.... така спокойно ще можете да приемате по 5 наведнъж!!!!!

:D :D :D

cherinka
02-20-2009, 16:06

как да не води до нищо сериозно .... тва се надявам да си го написала на базик ... употребата на ескапеле :

ПОКАЗАНИЯ:
Спешна контрацепция до 72 часа след непротектиран полов акт или при неуспешно приложен метод на контрацепция.

ДОЗИРОВКА И НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ:
Таблетката е за перорално приложение.
Трябва да се приеме не по-късно от 72 часа след непротектиран полов акт.
Ако се появи повръщане до 3 часа след прием на таблетката, пациентката трябва незабавно да приеме нова таблетка.
Ескапеле може да се използва по всяко време на менструалния цикъл, освен когато кръвотечението е просрочено.
Не се препоръчва повторно използване на Ескапеле до настъпване на следващата менструация.
Използването на Ескапеле не е противопоказание за продължаване редовния прием на хормонални противозачатъчни средства.

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ:
- Свръхчувствителност към някоя от съставките
- Тежка чернодробна недостатъчност
- Бременност

... още инфо трябва ли ти за ескапеле ?[/url]
Бе, ти малоумен/на ли си ](*,) ](*,) ](*,)
Вземи ми прочети поста още веднъж, тогава ела д ами се правиш на всезнайко относно тия ебани хапове

summerlove66
02-20-2009, 17:59
Оф яко сте компетентни сички щот не ви се е случило на вас пфф .. И ако иска и кат дъфки не кат бонбонки .. По - добре ли е да стане майка на 15 16 .. Пък и мога да кажа, че нема кой знае какви последици от тва хапче !!! От личен опит го казвам !!!!!!!

AlokiNn
02-20-2009, 20:41
Чудно ми е как точно 1 път ще е без презерватив и на всички точно тогава е станало !?

TheHeartOfEverything
02-20-2009, 21:37
Абе случват се гафове от време на време ..ама постоянно да те марзи да отидеш до аптеката за някви читави презервативи ..Ем после кой триаа ти е виновен уе майна?..

summerlove66
02-20-2009, 22:18
Може да се случи на всеки .. Не я обвинявайте !!

Spider4eto
02-20-2009, 22:22
Може да се случи на всеки .. Не я обвинявайте !! Кво може да се случи на всеки, не всеки го мързи да си вдигне задника до аптеката и да купи един презерватив. По-добре пии ескапел и следващия път бъди по-разумна!!!

Spider4eto
02-20-2009, 22:26
Оф яко сте компетентни сички щот не ви се е случило на вас пфф .. И ако иска и кат дъфки не кат бонбонки .. По - добре ли е да стане майка на 15 16 .. Пък и мога да кажа, че нема кой знае какви последици от тва хапче !!! От личен опит го казвам !!!!!!! Да, и аз съм пила ескапел и не е имало никакви аномалии, но представи си не всички организми са еднакви, и не на всеки му действа по един и същи начин. Първо прочети тази (http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=164736&start=0) тема, пък тогава препоръчвай нещо от "личен опит".

summerlove66
02-20-2009, 22:28
Прочела съм я ;]] .. И знам доста хора , който са били ОК след ескапел .. Случило се е , трябва и да се мисли , но .. По - добре ескапел от колкото аборт .. Защото , ако не го пие сега това хапче след седмица ще е прекалено късно .. А последиците от аборта са по лоши ;)