Влез

View Full Version : Съвет Моля

rulz93
02-22-2009, 16:52
Здравейте !
Моля ви за съвет какво да правя на първата среща смисъл разбирам че момичето ме харесва и аз го харесвам Като я поканя на кафе за какво да говорим все си мисля че ще стане така и 2мата да мълчим .... Също така моля някой да ми даде някаква тема за целувката или по точно как да се целувам с език
Благодаря

AlokiNn
02-22-2009, 16:59
Здравейте !
Моля ви за съвет какво да правя на първата среща смисъл разбирам че момичето ме харесва и аз го харесвам Като я поканя на кафе за какво да говорим все си мисля че ще стане така и 2мата да мълчим .... Също така моля някой да ми даде някаква тема за целувката или по точно как да се целувам с език
БлагодаряГоворете си за общи интереси а за целувка просто го направи а за езика както смята6 че е добре :)

ChezZ
02-22-2009, 17:00
Здравейте !
Благодаря
Споко и аз много пъти съм мислел, че така ще стане, но в крайна сметка си говорим за много неща :)

EeeBobii
02-22-2009, 17:10
Никога на първа среща не трябва да се целуваш с език!!!!!!!!

ChezZ
02-22-2009, 17:11
Защо?

gia_sena_mono
02-22-2009, 17:22
Защо?
Наистина защо?Интересно . . .

Adwokat
02-22-2009, 17:33
Защо?
Наистина защо?Интересно . . .

Защото тя така каза !! :D :D

ubuntu
02-22-2009, 17:48
Тва кой го каза...Есмерала, Касандра..доня Хуана, Орестес , дон Диего или някой друг от фамилията....

Adwokat
02-22-2009, 17:50
Тва кой го каза...Есмерала, Касандра..доня Хуана, Орестес , дон Диего или някой друг от фамилията....

:grin: :grin: :grin: :grin:

мисля че гледаш сериали.. щом знаеш повечето актьори :razz: :razz: :razz:

Darkkiss
02-22-2009, 17:51

хахаха

платил е за 1 канал само сапун
и не ги испуска

ubuntu
02-22-2009, 17:55

хахаха

платил е за 1 канал само сапун
и не ги испуска
Ми не ама имам някви луди колежки то и да не искаш няма как да не научиш по някое друго хитово име....А да и са най хитовия сериал е някъв си по нова тв... В главните роли Шехерезада...кораба майка...

Rofl4e
02-22-2009, 18:44
музика филми .. хобита ;) общи неща..

02-22-2009, 18:51
То идва от само себе си .. ако тя е супер мълчалива няма как да стане .. но ако може да се говори с нея .. не се притеснявай :)

x3eme
02-22-2009, 20:22
Просто бъди себе си а не се прави на нещо или някой който не си.Всичко останало идва само по себе си.

BoBa4eWeR
02-22-2009, 20:26
udrq6 2 rakii i zaminava6 :)

nqma smisal da se pritesnqva6 vqrvai v sebe si kaji si 4e si gotin predi da izleze6 i vsi4ko 6te e nared ;)

jambo_bs
02-22-2009, 20:59

nqma smisal da se pritesnqva6 vqrvai v sebe si kaji si 4e si gotin predi da izleze6 i vsi4ko 6te e nared ;)

Ми ако той е много разговорлив а тя мълчи като риба .... кво праим :D

AlokiNn
02-22-2009, 21:51
Покажи най-лошите си черти! После добрите да изглеждат още по-добри :-D

ubuntu
02-22-2009, 21:54

Ще я готвим на Никулден!!!

AlokiNn
02-22-2009, 21:57

Ще я готвим на Никулден!!!Не просто въдица и стръв

baby2009
02-23-2009, 06:53
Здравейте !
Благодаря

Защо не си седнеш на гъза като незнаеш как да постапиш ж дадена ситуациа когато си с момиче
а пък за това с темата има хиляди теми из гугъл търси си

valdesbg
02-23-2009, 07:27
Авторче след като не знаеш какво се прави на среща, за чий трибуквеник ще ходиш?

(тук моля никой да не се обажда, явно е че момъка е неориентиран)

И да - темата е за горния раздел :)

icobug
02-23-2009, 07:46
nai dobre stani gei 8)

InSoMn1aC
02-23-2009, 07:48
Здравейте !
Благодаря
Абе няма к'фо да се шашкаш бе ... Отначалото и аз бях така (предполагам и поечето съфорумци) ама фактически не е така както си мислиш ... Когато си на среща с момиче трябва да говориш и да говориш ... не спирай да говориш ! Прави и комплименти, кажи и че има хубав грим, хубава коса, хубави очи, блузка, парфюмче нещо от тоя род .... Ако не е от разговорливите, като й направиш няколко комплимента, ще бъде .... :)

П.С. Само гледай да не се издъниш с комплиментите ;)

valdesbg
02-23-2009, 08:36
Абе няма к'фо да се шашкаш бе ... Отначалото и аз бях така (предполагам и поечето съфорумци) ама фактически не е така както си мислиш ... Когато си на среща с момиче трябва да говориш и да говориш ... не спирай да говориш ! Прави и комплименти, кажи и че има хубав грим, хубава коса, хубави очи, блузка, парфюмче нещо от тоя род .... Ако не е от разговорливите, като й направиш няколко комплимента, ще бъде .... :)

П.С. Само гледай да не се издъниш с комплиментите ;)

С тоя съвет определено ще се издъни. Комплимента се праска между другото и продължаваш нататък.

InSoMn1aC
02-23-2009, 08:42
Да бе, забравих да кажа да не се прекалява 8-)

hahavteen
02-23-2009, 11:16
Има ужасно много такива теми в радел Любов.