Влез

View Full Version : Обида от приятел

gia_sena_mono
02-22-2009, 18:03
Тъпо ли е да се сърдиш на най-добрата си приятелка, защото приятелят й те е нарекъл "кучка"? Няма повод, няма причина - ей, така му дошло на момчето.Та на нея й звънеше непознат номер и аз се обадих, по нейна молба, за да разбера кой е.Оказа се, че бил той - имал друг номер.И после я питал "Оная дето се обажда кучката ... ли беше?"А тя никаква реакция - оправданието беше, че била в еуфория. :?
Мен изобщо не ме ебе, защото нямам никакво отношение с него, нито съм му направила нещо.Но на всичкото отгоре тя започна да го защитава - че така си говорел, това било жаргон :lol: и тем подобни.Аз й казах повече да не ми говори за него и да не чувам името му.Аз винаги съм я подкрепяла понеже тяхната връзка е много сложна - късат, разделят се, обичат се, мразят се, търсят се, забравят се и т.н.
Та тъпа ли е реакцията ми да й се сърдя?Аз мисля, че не е - уж ми се пише най-добра приятелка, а една проста дума не каза.

melinor
02-22-2009, 19:28
Според мене не, обаче и тя не е виновна, явно си имат някакво отношение, заради което тя не иска да му се противопоставя или просто не знае как да му противоречи... :?

lapi4ka
02-23-2009, 07:23
Според мене тя малко се страхува от него, и затова нищо не му казва. Или просто знае, че ако му каже нищо ще скъсат, а тя не иска това да се случи. :-o

KisSsSsSs
02-23-2009, 08:42
Не ти е тъпа реакцията.Според мен си права.
След като нямаш никакви отношения с него,
не може да ти слага такива определения
без да те познава.
А приятелката ти, след като вижда, че
не ти е приятно, може да му каже да спре,
но явно нещо не ти е приятелка..

m3talmania
02-23-2009, 09:00
Отношенията и са деликатни с момчето. Остави я сама да си решава кое е правилно и кое-не. Момчето не те познава, но нищо не му пречи да те обижда. Не всеки е приятелски настроен към другите. Твоята приятелка не е длъжна да те защитава, но аз лично бих защитила приятелката си. :-|
Досещам се какво е момчето и колко е "важен" с обидите си. :lol:

gia_sena_mono
02-23-2009, 12:52
Тя не се страхува от него, нито пък ако му каже ще скъсат.Няма такова нешо, била е силно повлияна от емоциите. :?
И ако не е длъжна да ме защитава, тогава да не ми се пише приятелка и да не ме търси за помощ - да й помага той, щом е толкова "голям" и "важен".

hannah_montana96
02-23-2009, 23:10
Еми да ви питам и аз нещо ! Наскоро бяхме на един рожден ден на една съученичка . По едно време тая дето ми е най-добра приятелка и дето много се имаме почна да ме гони, да ме гъделичка и да ми прави малоумни снимки, а после ги изрязваше, за да ми излезе само лицето и викаше другите момичета да се смеят :( стана ми ужасно тъпо и се ядосах ... Тя живее до нас и ходим на даскало и се връщаме заедно. Обаче аз й се сърдя. И един ден като я питах ако ми се извиниш ще приема и тая ми вика няма за кво да ти се извинявам :( ся се чудя какво да правя, защото хем не ми се ходи сама и ме кефеше да сме приятелки, хем знам, че съм права, но защо аз да й се извинявам :-o . Е ако можете да ми помогнете.

Darkkiss
02-24-2009, 00:44
Обида от приятел

Blab
02-24-2009, 02:51
След като се е изразил така(ако цитатът ти е точен!), явно тя му е говорила за теб и това е кодовото ти име. Какво мислиш? Не ми звучи добре на мен.

Еми да ви питам и аз нещо ! Наскоро бяхме на един рожден ден на една съученичка . По едно време тая дето ми е най-добра приятелка и дето много се имаме почна да ме гони, да ме гъделичка и да ми прави малоумни снимки, а после ги изрязваше, за да ми излезе само лицето и викаше другите момичета да се смеят :( стана ми ужасно тъпо и се ядосах ... Тя живее до нас и ходим на даскало и се връщаме заедно. Обаче аз й се сърдя. И един ден като я питах ако ми се извиниш ще приема и тая ми вика няма за кво да ти се извинявам :( ся се чудя какво да правя, защото хем не ми се ходи сама и ме кефеше да сме приятелки, хем знам, че съм права, но защо аз да й се извинявам :-o . Е ако можете да ми помогнете.
тази е тъпа.
размотаване заедно не е = приятелство, скъпо дете.
помагам ти - не се предоверявай, не издигай пиадестали.

aaasdfghjklll
02-24-2009, 10:44
Според мен щом той не те познава и някате много котакти... по принцип двама човека като са заедно си говорят за приятелите си, как им е минал дена такива неща и явно тя те представя по този начин и той си е изградил такова мнение, или просто си е изградил такова мнение от наблюдения и може би тя се е съгласила с това че си кучка и може би по между си те наричат така след като той е казал кучката тя е знаела за кой става въпрос...

NightGuardian
02-24-2009, 21:19
За кий простотии пишете... :razz: :razz: :razz:

gia_sena_mono
02-25-2009, 10:00
Tova ne mi e "kodovo nazvanie" :-D
Prosto ne sa dobre s akyla horata :?

krisence
02-26-2009, 07:18
Това, че приятелят й те обижда си е напълно основателна причина да й се сърдиш. :?

gia_sena_mono
02-26-2009, 09:42
Та това е станало,когато са си говорили по телефона.Май пак са се събрали и тя каза,че била :grin: и вече споменах за обаждането по телефона, за да разбера кой е непознатият номер, и затова как е попитал дали съм била аз.Самата тя ми каза,че ме е нарекъл така,мислила да не ми казва да не съм се била обидела.Опита се да го оправдае с доста нелогични и неадекватни причинида не кажа и глупави като:
-просто такава била ситуацията, ама ситуацията била абсурдна (щото пък тя звъннала на тоя непознатия номер и й вдигнал приятелят й и бил пуснал няк'ва песен дет' била като тяхната история... ... ... дрън-дрън)
-той така си бил говорел, така бил наричал сестра си - аз й казах,че нито с него така си се наричаме, нито съм сестра му и там другите които нарича така и им харесва.
-това било жаргон - моля ви се, май не знае какво е жаргон :-D
И така с простотиите.