PDA

View Full Version : Не знам как да постъпя..Гадже или приятелки..?-продължение..

divanetyyy
02-22-2009, 19:02
Здравейте..Искам да направя продължение на тази тема: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=228887&postdays=0&postorder=asc&start=0 Та така..аз продължих да се разпокъсвам заради тях..не стига,че с най-добрата ми фр сме ф един клас..и сме постоянно заедно..и накрая на деня,когато наближи да излежа с него точно за някакви си 2 часа..тя отново ми прави проблеми.. :@ Както и да е..Тази вечер се прибирам,и си влизам в скъпе..а същия ден,тоест днес,за първи път го направих с приятелят ми..Почустфах се длъжна да и кажа..най-добра фр ми е все пак..ужким де..Казвам и..тя ми вика..,,Не искам к**ви за приятелки,аз си определям фр-тата.. \" :@:@ Вече взех да намирам смисъл в думите на приятелят ми..че тя е егоистка и само ме използва..и не ми е никаква фр..Май излезе прав..една истинска фр никога не би ме зарязала заради такова нещо..Не мсиля,че аз съм заслепена,мисля,че трябваше да се появи приятелят ми в живота ми,за да видя какви са всъщност ,,истинските ми пряителки\".. и по-точно най-,,истинската\" от тях.. :( :( :(

AlokiNn
02-22-2009, 22:13
Ако ти беше приятелка щеше да разбере какво е от значение за теб.Проведи 1 сериозен разговор за това че момчето е по важно от нея . А че не си курва не си просто приятелката ти не струва

Bubbly
02-23-2009, 16:30
Стига с това поговори. Ще говори, ако има кой да я чуе. Прекъсни всички взаимоотношения с нея. Ако сама те потърси, говорете, ако не- не я търси. Егоизмът е човешка черта, обаче да наричаш курва най-добрата си приятелка... :-o (знам, че е супер модерно, ама все пак големи глезотии за 16-годишна)
ПП ф един клас
да излежа с него ...
Почустфах :lol:
думите на приятелят ми

Magichkaa_
02-23-2009, 18:25
Мога да ти кажа само че в такива моменти си проличават истинските приятели.Прави си сметката,за кво става въпрос :? :(

П.П. Каква завист..Какво нещо :-s

Bellatrix
02-23-2009, 18:32
Мен ако питаш, тя завижда, че си имаш гадже и се разбирате, докато тя кисне сама. А сега направо изгаря от яд, че ти правиш секс, докато тя рови за някоя по-дебела краставица в хладилника.

pe6osa
02-23-2009, 22:28
Здравейте..Искам да направя продължение на тази тема: Та така..аз продължих да се разпокъсвам заради тях..не стига,че с най-добрата ми фр сме ф един клас..и сме постоянно заедно..и накрая на деня,когато наближи да излежа с него точно за някакви си 2 часа..тя отново ми прави проблеми.. :@ Както и да е..Тази вечер се прибирам,и си влизам в скъпе..а същия ден,тоест днес,за първи път го направих с приятелят ми..Почустфах се длъжна да и кажа..най-добра фр ми е все пак..ужким де..Казвам и..тя ми вика..,,Не искам к**ви за приятелки,аз си определям фр-тата.. \" :@:@ Вече взех да намирам смисъл в думите на приятелят ми..че тя е егоистка и само ме използва..и не ми е никаква фр..Май излезе прав..една истинска фр никога не би ме зарязала заради такова нещо..Не мсиля,че аз съм заслепена,мисля,че трябваше да се появи приятелят ми в живота ми,за да видя какви са всъщност ,,истинските ми пряителки\".. и по-точно най-,,истинската\" от тях.. :( :( :(

Ми всеки си гледа интересите и аз като тръгнах със мойта приятелка си отворих очите за доста "приятели"

Blab
02-24-2009, 02:45
По-скоро е обратното. Държи на теб, скъпа си й и не ще да те губи. Но ти си знаеш. Щом мислиш иначе, явно не се познавате достатъчно => приятелството е на някакъв начален етап(познанство) и няма да е пагубно, ако се прекрати.

ПП: Почустфах маже! *поклон*

desyty
03-21-2009, 21:26
Т'ва че си правила секс с гаджето ти не значи че си курва :lol:

lipstik
03-22-2009, 08:41
Това момиче ти завижда страшно много.Остави я и не се занимавай повече с нея,само ще се ядосваш.Рано или късно тя сиг сама ще те потърси.

YourPoison
04-14-2009, 16:12
Мога да ти кажа само че в такива моменти си проличават истинските приятели.Прави си сметката,за кво става въпрос :? :(

П.П. Каква завист..Какво нещо :-s
+

nadety250
04-14-2009, 16:20
sLaDkY^G1rLcHi написа:
Мога да ти кажа само че в такива моменти си проличават истинските приятели.Прави си сметката,за кво става въпрос

П.П. Каква завист..Какво нещо

+1 :)

diksi
04-14-2009, 19:12
Тцтц то ако всеки, кайто спи с любимия човек е курва ... То майка ми досега с баща ми ... Ехеее 8-)

alwaysnforever
04-15-2009, 14:03
Никаква приятелка не ти е, щом не те подкрепя и се държи така, а какво да говорим за най-добра приятелка ?!
Изобщо не се занимавай с нея и не се тормози. :)
Прекъснете всякакви контакти и след време няма да те интересува. (отначало ще ти е трудно щом сте били фр , ама...няма пълно щастие все пак. ;) ) :)

lenito_sf
04-16-2009, 15:36
един истински приятел никога не би те накарал да избираш .. :? :? :? :)

lenito_sf
04-16-2009, 15:37
един истински приятел никога не би те накарал да избираш .. :? :? :? :)