- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Не знам как да постъпя..Гадже или приятелки..?-продължение..
Здравейте..Искам да направя продължение на тази тема: http://www.teenproblem.net/f/viewtop...er=asc&start=0 Та така..аз продължих да се разпокъсвам заради тях..не стига,че с най-добрата ми фр сме ф един клас..и сме постоянно заедно..и накрая на деня,когато наближи да излежа с него точно за някакви си 2 часа..тя отново ми прави проблеми.. :@ Както и да е..Тази вечер се прибирам,и си влизам в скъпе..а същия ден,тоест днес,за първи път го направих с приятелят ми..Почустфах се длъжна да и кажа..най-добра фр ми е все пак..ужким де..Казвам и..тя ми вика..,,Не искам к**ви за приятелки,аз си определям фр-тата.. \" :@:@ Вече взех да намирам смисъл в думите на приятелят ми..че тя е егоистка и само ме използва..и не ми е никаква фр..Май излезе прав..една истинска фр никога не би ме зарязала заради такова нещо..Не мсиля,че аз съм заслепена,мисля,че трябваше да се появи приятелят ми в живота ми,за да видя какви са всъщност ,,истинските ми пряителки\".. и по-точно най-,,истинската\" от тях..![]()
![]()
![]()
Ако ти беше приятелка щеше да разбере какво е от значение за теб.Проведи 1 сериозен разговор за това че момчето е по важно от нея . А че не си курва не си просто приятелката ти не струва
Стига с това поговори. Ще говори, ако има кой да я чуе. Прекъсни всички взаимоотношения с нея. Ако сама те потърси, говорете, ако не- не я търси. Егоизмът е човешка черта, обаче да наричаш курва най-добрата си приятелка...(знам, че е супер модерно, ама все пак големи глезотии за 16-годишна)
ПП ф един клас
да излежа с него ...
Почустфах![]()
думите на приятелят ми
Don't worry, be happy!
Мога да ти кажа само че в такива моменти си проличават истинските приятели.Прави си сметката,за кво става въпрос![]()
![]()
П.П. Каква завист..Какво нещо![]()
Мен ако питаш, тя завижда, че си имаш гадже и се разбирате, докато тя кисне сама. А сега направо изгаря от яд, че ти правиш секс, докато тя рови за някоя по-дебела краставица в хладилника.
Ми всеки си гледа интересите и аз като тръгнах със мойта приятелка си отворих очите за доста "приятели"Първоначално написано от divanetyyy
По-скоро е обратното. Държи на теб, скъпа си й и не ще да те губи. Но ти си знаеш. Щом мислиш иначе, явно не се познавате достатъчно => приятелството е на някакъв начален етап(познанство) и няма да е пагубно, ако се прекрати.
ПП: Почустфах маже! *поклон*
Т'ва че си правила секс с гаджето ти не значи че си курва![]()
Това момиче ти завижда страшно много.Остави я и не се занимавай повече с нея,само ще се ядосваш.Рано или късно тя сиг сама ще те потърси.
sLaDkY^G1rLcHi написа:
Мога да ти кажа само че в такива моменти си проличават истинските приятели.Прави си сметката,за кво става въпрос
П.П. Каква завист..Какво нещо
+1![]()
Make-up is essential .. Fashion is my life .. Music is my therapy .. Friends are precious .. Time is uncontrolable .. Bitches and Hoes aren't worth my time .. Individuality is everything!!! ;]]
Тцтц то ако всеки, кайто спи с любимия човек е курва ... То майка ми досега с баща ми ... Ехеее![]()
Никаква приятелка не ти е, щом не те подкрепя и се държи така, а какво да говорим за най-добра приятелка ?!
Изобщо не се занимавай с нея и не се тормози.
Прекъснете всякакви контакти и след време няма да те интересува. (отначало ще ти е трудно щом сте били фр , ама...няма пълно щастие все пак.)
![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
един истински приятел никога не би те накарал да избираш ..![]()
![]()
![]()
![]()
един истински приятел никога не би те накарал да избираш ..![]()
![]()
![]()
![]()