View Full Version : Наскоро забелязах...
XTREMEFREERIDE
02-22-2009, 19:51
Здравейте!!
Значи, първо - темата е нещо като ... да си запълня времето, второ - не искам съвети или нещо подобно и трето - благодаря на всеки, който ще си изгуби времето да чете глупавите ми записки.
На скоро забелязах, че съм станала супер голяма непукистка.Чак незнам от къде да започна.Може би от това, как сутрин ставам в 7:00, обличам нещо от сорта на поредните широки панталони, боди, тениска и нещо със качулка, обувам си кецовете, слагам на гърба раницата (която се предполага, че е за лап-топ, но на мен си ми е удобна за тетрадките), взимам си MP4-ката, надувам музиката и започвам един джогинг до училище.Докато ходя по улиците около мен все едно няма никой.Просто не ми пука какво си говорят хората за мен (ако въобще го правят).Не ми пука дали някоя наконтена кифла ще си помисли "Ау каква е пък тази ся??" или някой гелосан мухльо ще се отврати от вида ми.
В училище, по голямата част от класа ми се опитват да ходят на токчета, гримирани или със супер фиксирани обемни прически (различни всеки ден), но незнам дали само на мен ми се струва така - просто не им се отдава.И от тях не ми пука особено, да не кажа ХИЧ.
Започнала съм почти никога да не задавам въпроси.Просто, когато някой ме попита нещо, мисля горе долу (по моите изчисления) около 4 секунди.Отговарям с кратки и точни отговори, за които после не ме е яд (това е следствие от 4 секундното мислене).
Единствените неща за които ми пука са приятелите ми, родителите ми, уроците по китара, ските и напредването в рисуването и математиката.
Набелязала съм си цели и ме интересува само и единствено това, как да ги постигна.Не ме интересува дали ще е трудно или лесно.Просто искам да накарам любимите ми хора (имам в предвид родителите и приятелите ми, а те не са много) да се гордеят с мен. И просто забелязвам, че от известно време само за това ми пука.
За първа година уча в Благоевград.Далеч съм от всичките ми най-близки хора (като изключим баба ми и дядо ми, при които живея в Благоевград) и може би това ми влияе до някъква степен.
Незнам дали е добре или зле, но знам, че се чувствам ПРЕВЪЗХОДНО!!!
ПП: На 14 съм.
ПП2: Ако мислите, че ми липсва внимание - грешите.
ПП3: МОЛЯ, без нападки.
Благодаря!
това с токчетата,гримовете и обемите го има навсякъде почти ;) А и какво ти е като си с кецове и суитчър,да не си нещо по-грозна :? просто щом така искаш да се обличаш,никой не ти пречи. ;) а това,че си непукист,и че искаш да се докажеш пред любимите ти хора е много по-добре отколкото да си като мен..да ти пука за мнението на най-големите пикли :/
п.с. май те познавам :) :-)
DieselBlood
02-22-2009, 22:54
ей тва е момиче за пример
Так Держать \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/
Darkkiss
02-23-2009, 01:06
след първите ти 3 реда
и последните 4
реших да не чета остатъка
за какво подяволите я пусна темата като се имаш за некфа супер велика (както си личи че не си ) ?
Еми че да не си единствената? И защо си мислиш, че на всеки, освен на теб, му пука кво мислят за него кифлите или някой гелосан мухльо (тва наистина ми хареса :D ) ?
XTREMEFREERIDE
02-23-2009, 12:04
след първите ти 3 реда
и последните 4
за какво подяволите я пусна темата като се имаш за некфа супер велика (както си личи че не си ) ?
Че да не съм те карала да четеш ве?!
А ако не си прочел в началото съм написала защо съм пуснала темата.
Не съм ти длъжна да ти давам обяснения, окей?!
И думата ВЕЛИКА хич не ми приляга.Великите сте ми смешни. ;)
XTREMEFREERIDE
02-23-2009, 12:06
Еми че да не си единствената? И защо си мислиш, че на всеки, освен на теб, му пука кво мислят за него кифлите или някой гелосан мухльо (тва наистина ми хареса :D ) ?
Не съм казала, че съм единствената.Просто около мен няма много такива хора.За това се мисля за ... странна може би.Незнам.
И мога да кажа, че ДА пука им.То си личи.
Не виждам какъв е проблема? Аз съм същия! За много малко неща ми пука и не ми прави впечатление к'во говорят за мен другите или к'во правят хората. Преди се впечатлявах от глупостта на хората, но сега не се и заглеждам даже.
Нормално е, по-добре си следвай мечтите отколкото да се занимаваш с фльорци или с гелосани кретенообразни вещества.
XTREMEFREERIDE
02-23-2009, 13:48
Не виждам какъв е проблема?
Няма проблем. ;-)
Нормално да те интересуват само приятели и роднини.Също така е напълно нормално да си набелязваш цели и да ги гониш.Виж ако беше човек без цели тогава щеше да е лошо.
Така става когато родителите не обгрижват достатъчно децата си, не ги обичат достатъчно, нямат достатъчно време за тях и не ги целуват по 5 пъти на ден и 3 за лека нощ.
Както и да го погледнеш това си е КРЕЩЕНЕ - "ИСКАМ ОБИЧ" и като защитна реакция на организма - се дистанцираш от всичко и всички.
Така се изгражда един психически нездрав човек който после не е способен да създаде здраво семейство. А после защо на повечето родителите са разведени ...
m3talmania
02-24-2009, 08:16
Така става когато родителите не обгрижват достатъчно децата си, не ги обичат достатъчно, нямат достатъчно време за тях и не ги целуват по 5 пъти на ден и 3 за лека нощ.
Както и да го погледнеш това си е КРЕЩЕНЕ - "ИСКАМ ОБИЧ" и като защитна реакция на организма - се дистанцираш от всичко и всички.
Така се изгражда един психически нездрав човек който после не е способен да създаде здраво семейство. А после защо на повечето родителите са разведени ...
Ти да не мислиш, че като порасне мама и тате ще са до нея да я цункат? Познавам деца, които цял живот са били глезени и дундуркани, а като се изнесоха и се изправиха пред света се сринаха едва ли не...
Набелязала съм си цели и ме интересува само и единствено това, как да ги постигна.Не ме интересува дали ще е трудно или лесно.Просто искам да накарам любимите ми хора (имам в предвид родителите и приятелите ми, а те не са много) да се гордеят с мен.
\:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/
XTREMEFREERIDE
02-24-2009, 13:23
Ъъ?! :lol:
Първо: Имаш ли връзка с главния мозък?!
Второ: Нито ме познаваш, а пък за родителите ми да не говорим, та айде да не почваме с обидите а?! :?
Wrathchild
02-24-2009, 14:18
Ивчо, не съм съгласна.
Пубертета минава през множество нюанси, аз също съм минала по пътя 'не ми пука за никой и нищо'. Родителите нямат вина, по-скоро това е крещене ВЕЧЕ СЪМ ГОЛЯМА И НЕ МИ ПУКА ЗА ВАС. Всеки излиза от този период, който е типично пубертетски. Аз проблем не виждам, а съм доста запозната с психологията. Но колкото хора, толкова и мнения. До ден днешен много хора не са съгласни с Фройд, ама я виж какво име е направил...
LittlePrincess
02-24-2009, 14:46
Хахахх .. поздравления : )) Супер малко хора наистина не се интересуват от мнението на другите. Повечето просто си го говорят, че са някакви непукисти, а вътрешно само си мислят кой какво е казал за тях.
Jumbie483
02-24-2009, 17:20
леле човек ако си искал да напишеш нещо умно, не си успял :shock: :?
по темата: не си единствена ;)
Само така не трябва да ти пука за мнението на другите :) Възхищавам се на такива хора като теб :-)
след първите ти 3 реда
и последните 4
Че да не съм те карала да четеш ве?!
А ако не си прочел в началото съм написала защо съм пуснала темата.
Не съм ти длъжна да ти давам обяснения, окей?!
И думата ВЕЛИКА хич не ми приляга.Великите сте ми смешни. ;)
Хахах, на 14 си, моме, и аз се кефих на 1вите ми прояви на непукизъм, но темата ти наистинa е тъпа..
Не знам кво ми изтъкваш тука мърляшкия си вид, ще кажеш е нещо основно..
Малко по-дълбоко от повърхнината и ще си Ок.
И не си мисли че някой много те мисли как ходиш по улиците.. Знам те че си алтернативна, то се усеща, но ще те призная когато спреш да си мислиш (въобразяваш) че на някого му пука от музиката ти, кецовете ти и уж отвратителния ти стил.
"Качулка обикновено.." АХхах. Мерси за подробностите.
Напредвай в китарата иначе. Това поне е хубаво, стига да не свириш заради позьорщина.
И не, никoй не ни кара да четем темата, ама приемай и критиките. Написаното ти не ста'а и тва е.
Не знам кво слушаш точно че да те поздравя,
но поздрави от малко пораснала "алтернативна" девойка.
Чао.
И не се фукай толко' 8-)
пп. и все пак си типична 14 годишна пуберка, не се обиждай, но ще видиш след няколко годинки че е така. Само по начина по който пишеш и по който отговаряш на тези, които не са съгласни с теб. 8-) То не са удивителни, не са "ве"-та, не е наг1л и сопнат тон, не е чудо.. И самочуствие че всичко знаеш... Aмa ще ти мине, сериозно. Аз затва нe те храня. Просто ще видиш след години че съм била права и ще ти е смешно кви си ги мислила и съчинявала, но всеки минава през това така или иначе.
XTREMEFREERIDE
02-24-2009, 19:44
jghgh, здрасти между другото.
Пуберка или не, добре ми е.
Може и да си права, но "ТЕ" да замесват родителите ми, не мога да го приема, а ти наричаш мен нагла?! :shock: :lol:
ОКЕЙ МОЯ СЪВЕТ Е ДА НАМАЛИШ МАЛКО, ТОЕСТ БАЛАНСИРАЙ И ЩЕ ТИ БЪДЕ ПО ДОБРЕ.
sweet_nothings
02-27-2009, 13:35
Ами всеки човек е неповторим само за себе си!
miss_ludataa
02-27-2009, 15:41
и аз кфо да напраа.. :D ми окей гордей се ,че си с кецките и широките панталони и ,че не си на токчета и с фрапиращи прически ..БРАВО!Кефиш ме :P
anonymous497065
02-27-2009, 16:25
Мисля, че се стараеш да бъдеш такава.Инъче намаше да ти прави съобщение, а даже и да пускаш тема за това.
cherrypezz
02-27-2009, 16:38
Как очакваш да пуснеш такава "самореклама" и да не получиш нападки?
Това твойто си е друг тип "мода",която се води некомерсиална,но си е баш комерсиална :D
И аз в осми клас си обувах някви тъпи,грозни,широки панталони ,но това просто не си е...момичешко.Сега ако кажете,че това мойто вмомента е "окифляване" много ще се излъжете.Просто според мен едно момиче трябва да се старае да изглежда добре или поне да му пука поне малко за това (не говоря за някакви превзети прически и глупости).... :D
Иначе добре-учи си китарата уроците,хубаво е човек да се занимава и да се наслаждава на това,но на този си "пълен непукизъм" след време много сама на себе си ще се смееш.
kuklichka_bg
02-27-2009, 18:52
след първите ти 3 реда
и последните 4
:lol: :lol: :lol: izkaza seeee