View Full Version : Въпрос към момчетата
nikithebest
02-23-2009, 17:15
начи аз и приятелката ми праим секс ама тя не обича да прави свирки и само лъска , пробема е там че оная ми работа изсъхва и на мен ми стаа гадно ... ако може некой да ми каже какво да сложа на нея за да не исъхва.... [-o<
Кажи от време на време да плюе или си вземи анално лубрикантче.....
Със слюнка или лубрикант.
got2Bthe1
02-23-2009, 17:25
Със слюнка или лубрикант.
+1
И пак глупава тема защото сега още 10 човека ще напишат с лубрикант или с слюнка
Няма :) Аз ще му предложа или да и хване главата и да я сложи на кура да лапа или си плюваш сам :razz: Пък ако ти дава да и бъркаш в путката си вземи малко минджево масло и си сложи на хуя :razz:
zemi si edno shishe s voda i ot vreme na vreme polivai :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz:
TPAKTOPUCTA
02-24-2009, 06:00
Durex лубрикант, продават ги в почти всеки голям магазин за хранителни стоки (или в почти всяка аптека)
всички говорят за слюнка и лубрикант, а аз ще ти кажа, че може и бебешко олио, пак се получава, даже мисля по-добре от лубриканта ;) говорил съм с компетентно лице и той това предлага :)
LudoMlado
02-24-2009, 06:28
Ако ти си я отворил ше има да чакаш докат почне. Попринцип най-добре да се почнат свирките докато е още девствена. Иначе рано или късно ше се съгласи, само не й нахалствай.
VforVendeta
02-24-2009, 07:41
Ако ти си я отворил ше има да чакаш докат почне. Попринцип най-добре да се почнат свирките докато е още девствена. Иначе рано или късно ше се съгласи, само не й нахалствай.
Това е строго индивидуално :D . Ние сме си първи с моята приятелка и още първия път като го правихме включихме и френска любов. Френската любов е неизменна част от секс за мен. :)
afterforever
02-24-2009, 07:43
И пак глупава тема защото сега още 10 човека ще напишат с лубрикант или с слюнка
или ще цитира и ще напише +1 :D :D :D
Bellatrix
02-24-2009, 07:49
Ако ти я лижеш, няма да е зле и тя да ти прави френска.
ПП. Е, не я насилвай като не иска, но се постарай да и покажеш колко би ти харесало. Айде ся, ще се прежали, не е толкова гадно чак. \:D/
ами може да я накраш да ти оближе прастите или ти нейните и само на чикии :)
SiSsKkAa
02-24-2009, 09:49
oблизвай й пръстчетата хем тя ще се възбужда хем тебе ще ти е влажно
YourBossy
02-24-2009, 19:16
Кажи и да духа , кви са тия не искала :D :smt067 :smt068
zemi si edno shishe s voda i ot vreme na vreme polivai :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: Направо с лейката :razz:
CuteBaby
02-24-2009, 20:23
Както казаха повечето - слюнка или лубрикант :)
nikithebest
02-24-2009, 21:26
заебете слюмката ше пробвам с лубрикант .... пък със едит ше пиша кво е станало
начи аз и приятелката ми праим секс ама тя не обича да прави свирки и само лъска , пробема е там че оная ми работа изсъхва и на мен ми стаа гадно ... ако може некой да ми каже какво да сложа на нея за да не исъхва.... [-o<
NADQVAM SE TI NE Q LIJESH SLED KATO TQ NE TI PRAVI SVIRKI? VISCHKO E TANTO ZA KUKURIGO.
INACHE BEBESHKO OLIO. TO E ZA BEBETA NQMA ALERGIA NQMA PARENE NQMA NISHTO.
ANTIHUMAN
03-11-2009, 13:20
Е кво, ако я е отворил той?! :-o Ограничен ли си къв си?
По-принцип, оф мале, ако му има доверие ще му направи и не всичко е до секса!! Поне не повечето! :lol:
pisentseto
03-11-2009, 13:27
Аз също отначало като правех на приятелями чикия го болеше тай както тебе.
Моя савед е или да го плюмчи или лубрикант или по леко да го прави,така няма да те боли изобщо и ще ти е по-хубаво,отколкото с лубриканта
И пак глупава тема защото сега още 10 човека ще напишат с лубрикант или с слюнка Аз предлагам вазелин. :D :D :D
И пак глупава тема защото сега още 10 човека ще напишат с лубрикант или с слюнка Аз предлагам вазелин. :D :D :D az predlagam da si mu naprai svirka :D :D :D :D :D :D :D :D
Ми сигорно... защото друго отговор не виждам.. който може да се напише... аа да освен някой глупост.. :)