Влез

View Full Version : Баща ми е луд !

psihqsala
02-23-2009, 19:00
Здравейте, аз съм на 18 и все още живея с нашите, слава богу, че скоро ще ставам студентка и ще уча другаде, но да ви кажа с 2-3 думи какво се случва днес. Това не е за пръв път и аз знам,че баща ми не е с всичкия си, имало е и много по-страшни случаи, но това ми се стори покърително. Помолих го аз да отиде до книжарницата да ми преснеме една страница за пищов и няколко в нормален размер от една учебна тетрадка. Започна се : ''Не,не, аз не мога да се справя, това е прекалено сложно за мен.'' Аз му казвам-няма какво-отиваш просто и даваш листчето, на което съм ти написала всичко на една жена и тя ти прави копията. ''Ама не ги виждам.''Ок,написах му го с по-големи букви. След малко въпрос : ''Ама аз не знам какво да й кажа? Не знам,може да не се справя.'' Казвам му-просто отиваш, даваш й листчето,където съм написала всичко и тя го изпълнява. ''Ама колко да е голямо това,което е за пищов?'' Казвам му,например-на 45 %. Той : ''На 45, ама какво ? ''. Е,направо ме уби! Потвърждавам му-НА ПРОНЦЕНТИ, на какво друго може?!?! След което той ме удари с учебната тетрадка по главата (е,леко,но не беше на шега...) И така...
Е, не знам... Това не ми се струва нормално. :(

Punisherrr
02-23-2009, 19:03
еми не знам кво да ти кажа освен,че и моя не е нормален...
(голяма утеха,а...)

psihqsala
02-23-2009, 19:04
(голяма утеха,а...)
Еми, всъщност да, донякъде. :-D

Punisherrr
02-23-2009, 19:07
(голяма утеха,а...)
Еми, всъщност да, донякъде. :-D

мани мани...
Да си направиме клуб освен...
Не знам на твоя баща какво му е ама... и аз скоро ще направя някоя тема сигурно... :booooomb:

SoFarSoG00d
02-23-2009, 19:15
Нищо му няма на баща ти,просто е такова тяхното поколение,страхуват се от новости и технологии.

Jumbie483
02-23-2009, 19:44
:shock:
говорила ли си с него или с майка ти за това ?

TheNewReligion
02-23-2009, 20:01
И на мен ми се струва доста странно. Според мен първо трябва да говориш с майка си за поведението му. И помни, че винаги може да е по-зле. Ами, ако те биеше (да не дава Господ)? Освен това цени всеки момент с него, колкото и странно да се държи. :)

Rofl4e
02-23-2009, 20:20
тоя човек нещо не е добре..
по добре да отиде на лекар

YouKnowImBetterThanYou
02-23-2009, 20:20
Ако искаш някаква работа да бъде свършена като хората отиди и си я свърши сама.

SimonaShtonova
02-23-2009, 21:26
Разкажи го на майка си.Не го карай да ти помогне за такива неща, защото просто явно не разбира... :?

aaasdfghjklll
02-23-2009, 21:42
Абе баща ти си е много добре.
Ама ти си зле...тебе не те ли е срам дърта жена да го караш да ти върши работата?! Толкова ли не можеш да идеш до книжарницата и за 5 мин да се оправиш, не е работа на баща ти да ти преснимва пищовите...щяла да ходи да учи в др град, извинявай къде си тръднала след като явно не можеш да си обършеш гъза сама?! в другия град няма да има мама и тати да ходят до книжарничката до магазинчето и тнт...

afterforever
02-24-2009, 07:13
Ама ти си зле...тебе не те ли е срам дърта жена да го караш да ти върши работата?! Толкова ли не можеш да идеш до книжарницата и за 5 мин да се оправиш, не е работа на баща ти да ти преснимва пищовите...щяла да ходи да учи в др град, извинявай къде си тръднала след като явно не можеш да си обършеш гъза сама?! в другия град няма да има мама и тати да ходят до книжарничката до магазинчето и тнт...

всъщност - да.

Prestigi0
02-24-2009, 12:35

всъщност - да.

+1...

teenems
02-24-2009, 17:35

всъщност - да.

+1...

ха тва ме изкефи :razz:

+1

SoFarSoG00d
02-24-2009, 18:04
+1
Ако бях казала на баща ми,той щеше да ми каже да си гледам работата и каквото искам да си го направя сама.

cherrypezz
02-24-2009, 18:41

всъщност - да.

+1...

ха тва ме изкефи :razz:

+1

Подкрепям с 50 ръце !!!

princesa_viki
02-24-2009, 18:59
На мен не ми се струва кой знае колко ненормално.Може просто да му е кофти ден.Аз ако накарам моя баща за нещо такова,той също не би се съгласил.Мисля,че си има неща,които ние ги разбираме много по-добре от тях,както и обратното.

wolfgirl
02-25-2009, 08:58
Аве бегай!
По-добре баща ви да не знае такива работи, отколкото да е комп. специалист като моя!
Моя човек ми разбива вс пароли , включително и наскайпа, и ми гледа вс дето съм писала! :x

afterforever
02-25-2009, 09:12
А ако го прави и умишлено - е тва вече е за тема "баща ми е ненормален".

psihqsala
03-05-2009, 16:22
На всеки може да се случи да му свърши времето и да поиска услуга от близък човек. Дванайсти клас съм и ходя на уроци по литература за матурата, по литература за кандидатстване, по английски за матура и английски за полагането на един изпит. В този ден трябваше да ходя и за първа проба на роклята си за бала. В същия ден бях на два урока сутринта и бях втора смяна на училище, имах 7 часа, трябваше да стоя във всичките. И при тази натоварена програма, да помоля баща си за една услуга, не мисля,че е смъртен грях,още повече, че не го моля за подобни услуги всеки ден, а се е случило веднъж... Що се отнася до другото-на мен ми се стори странна реакцията му и даже малко ме стресна и затова реших да я обсъдя, но виждам, че не е било особено добра идея.

darla
03-05-2009, 16:32
eeee,golqqqm problem,golqqqqma muka.Vse pak tova ne e negova rabota

Riot
03-05-2009, 16:45
Нищо му няма на баща ти,просто е такова тяхното поколение,страхуват се от новости и технологии.
малко не си тъпа
ХАХАХА

evalongoriq
03-07-2009, 16:51
тва последното ако си му го изкрещяла направо можеше да те зашлеви по-силничко

YouCantStopMe
03-07-2009, 17:14
Не знам какво да те посъветвам.
То,че не е ненормално-да,но пък е и малко странно.
А ти защо мислиш,че не е с всичкия си? Ние нищо не можем да кажем.
Ти сама трябва да прецениш от другите постъпки какъв е.
А това,което си описала-нищо особено.

sh3_1s_7h3_0n3
03-07-2009, 18:06
Ще ставаш тази година студентка?!?!?!?!?! :shock:
Поведението ти ми напомня на 15-годишна разглезена хлапачка...
а отговорите по темата тип 'Баща ти е зле' са направо потресаващи.

Не стига, че нямате грам уважение към родителите си, но и ги карате да вършат нещо, което по принцип не е тяхна работа, че после и се възмущавате, че не разбирали. :x

gLypChenCee
03-07-2009, 18:55
Просто е скаран с технологиите. :) Или не се е виждал с други хора освен семейството си ..

nefchi_bs
03-07-2009, 21:01
Не е нормално..Баща ти да не е на 70?Баба ми и дядо ми се държат така,ама то е от възрастта това...

sh3_1s_7h3_0n3
03-07-2009, 21:21
Не е нормално..Баща ти да не е на 70?Баба ми и дядо ми се държат така,ама то е от възрастта това...

И какво като не е на 70? :-o

Сякаш някой е длъжен да ви ходи зад г.за.

Вие сте егати смотаните неблагодарни същества. Все едно някой ви е длъжен за нещо. Баща й бил луд, понеже не му се ходи и не разбира от копиране на ПИЩОВИ за училище.
Жалко, че ви е толкова възпитанието. :?

AFT
03-07-2009, 22:40
Оф, бе, въпросът не е дали е трябвало той да отиде до книжарницата или не. И аз карам моя да отиде, когато имам супер много за учене например и нямам време кога да отида аз до там. Леле, голям проблем! Сякаш вие никога не сте искали услуга и цял живот сте се оправяли сами! Кво се правите на много интересни, не мога да разбера.
И според мен човекът не изглежда напълно нормален, ама то всеки си е малко изкривен по принцип. Не е толкова шокиращо,спокойно. Била съм свидетел на много по-откачени случки. ;д

Wrathchild
03-08-2009, 06:39
Че не е нормално държанието му, не е. Но и ти с кой акъл го мъчиш, като му даваш очевидно непосилна за него задача?
AFT, само дето когато трябва нещо за преснимане, смятам, че човек може да отиде и сам да го направи, с изключение ако не е нещо за много кратък срок от време, а в същото време и чака неотложна задача.

nefchi_bs
03-08-2009, 07:10

И какво като не е на 70? :-o

Сякаш някой е длъжен да ви ходи зад г.за.

Вие сте егати смотаните неблагодарни същества. Все едно някой ви е длъжен за нещо. Баща й бил луд, понеже не му се ходи и не разбира от копиране на ПИЩОВИ за училище.
Жалко, че ви е толкова възпитанието. :?

Ами би трябвало да може да го направи,аз не казвам,че е длъжен,но трябва да може да се справя с такива неща а от темата излиза,че не може..Не си преиначавай думите ми...

AFT
03-09-2009, 11:33
Че не е нормално държанието му, не е. Но и ти с кой акъл го мъчиш, като му даваш очевидно непосилна за него задача?
AFT, само дето когато трябва нещо за преснимане, смятам, че човек може да отиде и сам да го направи, с изключение ако не е нещо за много кратък срок от време, а в същото време и чака неотложна задача.

Така е, но аз казах, че щом е имала предостатъчно работа, не виждам какъв е проблема той да отиде вместо нея. Особено ако ксерокса не е особено близо до тях и ще и' отнеме повече време докато стигне и се върне. Пък и баща и' е голям човек и ако е зает или просто не му се ходи, предполагам, че е способен и сам да откаже. Пфф, няма значение, много се отдалечихме от същината на темата. Т'ва са си техни взаимоотношения и не е наша работа да им се бъркаме. Поне се съгласихме, че баща и' не е с всичкия си.

naviacha
03-10-2009, 00:10
а кво ти пречи да си го снимаш сама?
примерно баща ми за да направи такова нещо - трябва да е нещо много много важно и аз да съм много много зает и той да е единствената възможност - тогава може и да се навие да отиде :-D

Carmen_Kass
03-10-2009, 17:44

+1

colymoly
03-11-2009, 13:42
скъпи съфорумци прибавете ме в клуба на лудите бащи

john95
03-11-2009, 13:54
Аз бих казал че баща ти го е домързяло да отиде и просто в опитите си да покаже че не му се ходи малко се е поувлякъл.. :D

hooliganka89
03-11-2009, 17:54
Ся ти тва на майтап ли го казваш,че е луд?Или просто държанието му е някво олигофренично?
Защото си го представям тоя случай с моя баща и също бих го нарекла луд,но приятно луд,някакво такова безобидно.
Обаче ако гледа тъпо и говори флегматично,значи наистина го пере съчмата.

balon4eee
03-11-2009, 18:35
Тва е живота кучки .

hooliganka89
03-11-2009, 19:37
Тва е живота кучки .

Ти май всеки ден ставаш с гъза нагоре,а? :D

Lollipop93
03-12-2009, 14:56
em tova e dosta stranno...po dobre pogovori s maika si :wink: