View Full Version : Родителите Ви
jumpstylerbg
02-23-2009, 20:12
Здравейте .Извинявам се ,ако има подобна тема .
Как биха реагирали родителите ви ,ако ви сварят да правите С... у вас ?
Ми майка ми ме е хващала "на калъп" дето се вика ама нищо.Извини се и излезе,тя знае ,че правя секс,говорили сме и така.Предполагам и баща ми знае ,но не знам как ще реагира ако той ме завари така!
м биха излезнали..
реакция.. ддз норомална те знаят че правя секс
Може да се каже,че са ме хващали :D .Нищо не направи,каза нещо тъпо и излезе от стаята.
PLuScHeTo
02-23-2009, 20:43
По-добре да не се случва :-D
SiSsKkAa
02-23-2009, 20:52
Ами уж не са ме хващали
jumpstylerbg
02-23-2009, 20:57
И аз ще отговоря .Аз ще ги предупредя ,ако правя секс у нас и няма да ме безпокоят . :)
SiSsKkAa
02-23-2009, 20:59
И аз ще отговоря .Аз ще ги предупредя ,ако правя секс у нас и няма да ме безпокоят . :)
и всеки път ли ще им казваш "днеска ще правя секс вкъщи да знаете"??
jumpstylerbg
02-23-2009, 21:05
Както го казваш все едно ,че всеки път ще го правя във вкъщи .А и родителите ми ги няма през повечето време .Аз във вкъщи го правя във крайни случай .
cinderella_gugutka
02-23-2009, 21:25
сигурно ще трябва да си търся нов дом :lol:
srpsko_1988
02-23-2009, 23:14
jiveq sam.i njama na4in tva da stane 8)
Мненията трябва да са на кирилица!
т.1 от Правилата на форума
krem4et0
ще отидат да вземат един нож от кухнята и ще нарежат на малки парченца момичето ... после на мене ще ме фанат и ще ми отрежат пишката за дето правя такива неморални неща :-o :? :lol: :lol:
BoCupycake
02-24-2009, 01:52
Еми биха се сдухали,както и аз.
А иначе едва ли биха ми казали нещо,няма да ме пращат в манастир я!Рано или късно всеки започва да прави секс.
ще отидат да вземат един нож от кухнята и ще нарежат на малки парченца момичето ... после на мене ще ме фанат и ще ми отрежат пишката за дето правя такива неморални неща :-o :? :lol: :lol:
Аве бате добре ли си?
Кое е ненормалното в секса?
Може би ти никога не си го правил и за това смяташ че е ненормално?
По теамта и кот те фанат рано или късно ще разберат 1 или 2 месеца по рано няма значение :D
Bellatrix
02-24-2009, 07:53
Нас мама ни хвана. И първо се шокира :oops: После заяви да ги нямаме такива в къщи и така. Облякохме се с моя и след 3 часа си тръгна той от нас. С мама проведохме задължителния "Разговор" :oops: и след час вече всичко беше наред. Аз и обещах да не го правя в нас и да имам над 5:50 за срока и това беше. =;
По-лошо е да те хване бащата на момичето :)
Bellatrix
02-24-2009, 08:00
По-лошо е да те хване бащата на момичето :)
Абе зависи от бащата :D При мен си беше по-зле мама. Баща ми е бая по-либерален. :P
princesa_viki
02-24-2009, 08:29
За да не правя нова тема ,искам да попитам тук как казахте на майките си момичета?Аз го обмислям до края на месеца да й кажа,но не знам как точно да подходя :? Тя ми беше казала преди време,че когато го направя иска да й кажа...
therichbitch
02-24-2009, 09:26
сигурно ще трябва да си търся нов дом :lol:
me 2
Както го казваш все едно ,че всеки път ще го правя във вкъщи .А и родителите ми ги няма през повечето време .Аз във вкъщи го правя във крайни случай . По пронцип би трябвало като им кажеш че ще си с момиче увас ...изобщо и да не си помислят да ви беспокоят :razz: :razz: :razz: Поне така е удома ....... и за това аз не се притеснявам :grin:
ооо тне ми се мисли, ако е майка предполагам,че ще реагира нормано,но БАЩА ме ако ме види направо да се броя за мъртва :-D
CuteBaby
02-24-2009, 10:45
Ами майка ми знае,че правя секс,но баща ми мисля че дори не подозира и сигурно ще бъде шокиран :-D
mi maika mi znae che prava i samo mi e kazala da vnimavam i da polzvam predpazni merki :-D ama za sega ne me e xvashtala inache ako me xvane sig she si izleze ot staqta i nishto nqq mi kaje posle :-D
pachonik
02-24-2009, 11:05
Mislq 4e roditelite na vseki 4ovek biha se iznenadali,no posle nai-mnogo da te bazikat malko! :D vse pak i te sa minali prez tova :smt023
tItEufFf
02-24-2009, 11:20
Аз още нямам 15, предполагам майка ми ще бъде доста...шокирана. Ще се почнат едни лекции.. Не знам. Но ще бъде неловко.
sweetchef
02-24-2009, 12:00
Наи много да ни требие и двамата и да ни изпъди :D
Е кво пък ще ми кажат закво да се крия тва си е нормално нещо... аз си говора с тях затова..
мама не ме е хващала на калъп но беше намерила едно писмо дето се говореше за секс и единственото което каза е че ме разбира и знае че ако съм решила да го направя тя не може да ме спре и по скоро по гадно и беше това че не съм и казала!!! така извода е правете секс само когато мама е у вас :P
П.С. бащами ако ме хване с момче ще ми се усмихне.... и той директно ще излети през терасата :-D :-D
ne sa me hva6tali i po princip gledam da nqma takava veroqtnost :P
na6te neznaqt 4e sam "seksualno aktivna" i nz ako razberat koi 6te reagira po zle :( tatko sas sigurnost 6te se qdosa i 6te mi se nakara no mai mai pove4e me e strah ot mama za6toto e super konservativna :? :?
Майка ми е по притеснителна ако почнем да говорим на тема секс.Баща ми пък е по разкрепостен в това отношение от нея.Но все пак и двамата сме мъже и може би това да се отразява.Майка ми ме е хващала веднъж,но нищо особенно не ми каза.Влезе в стаята видя ни,изтърси нещо смотано и си излезна.После чак ми каза да не правя така в нас,а аз я попитах къде тогава :D .Ако баща ми обаче ме хване много добре знам как ще реагира :-D .Няма да може да ме погледна дълго след случката,на него ще му е по неудобно от колкото на мен,въпреки че уж повече говори на тая тема от колкото майка ми.
jiveq sam.i njama na4in tva da stane 8)
Мненията трябва да са на кирилица!
т.1 от Правилата на форума
krem4et0
Aко си и това от снимката хептен няма начин да стане (да правиш секс) :D
summerlove66
03-10-2009, 05:22
Не ми се с случвало , но мисля , че няма да и стане приятно :D :D
PainMonopoly
03-10-2009, 08:54
На майка ми реакцията няма как да я предскажа... зависи в кво настроение е. Бащата нищо няма да каже.
Ама принципно не живея при тях и в обозримо бъдеще не виждам как ще стане да правя секс у тях.
moneycomeme
03-10-2009, 09:49
...ami ako i dvamata zaedno me zavarqt maika shte se zaeme s men,a tatko shte pogne momcheto :grin:
За да не правя нова тема ,искам да попитам тук как казахте на майките си момичета?Аз го обмислям до края на месеца да й кажа,но не знам как точно да подходя :? Тя ми беше казала преди време,че когато го направя иска да й кажа...
Ne sum i kazvala,kato staah na 16 si hvanah edin priqtel,v koito zapo4nah dosta 4esto da prespivam.Jenata se seti kakvo se slu4va i si pogovorihme na kratko,za6toto "zaduljitelniq" razgovor go bqhme proveli nqkolko godini po-rano! vsi4ko si be6e OK i ne e stavalo na problem
Аз не мога да си го представя.
Живея с приятеля си в мой (на майка ми, но тя живее в София) апартамент. Понякога мама ни идва на гости и предполагам ни е чувала да правим секс, но никога не ни е хващала. Предполагам ще се извини и това е.
angelcheeee_93
03-10-2009, 12:39
биха ме убили,защото съм още малка за секс.
m3ch3ncee
03-10-2009, 13:18
Как мислиш,че биха реагирали? :shock: Повече от ясно е! :D
TPAKTOPUCTA
03-10-2009, 13:23
родителите ми не са ме хващали, но брата на една бивша ни беше хванал, отиде и се оплака на родителите на тогавашната ми приятелка и те ....
го наказаха и му казах, че като сме двамата вече да чука и да влиза само като го извикаме :)
а на нас майка и ни се извини ... беше много сконфузно
moon_flower
03-10-2009, 13:35
Ще се смутят,но не защото са ни видяли,а защото ще им стане наудобно,че са нахлули в неподходящ момент.И после сигурно ще ме бъзикат... :D
CrazyBear
03-10-2009, 15:58
Еми то баща ми така разбра,че водя полов живот....хвана ни,е не ни видя де....но схвана ситуацията...
Каза,че щом отида в Сф на втория месец ще направя цяла оргия.....е вече 2ра година уча в Сф но още не съм я спретнала тази оргия....та баща ми малко се провали като пророк. :-D
На майка ми й е все едно....а сестра ми сама ме усети...ии моето "израстване :-D " ни сближи повече....
mickelangelo
03-10-2009, 16:29
:-D карате ме да се сещам за едни такива кофти ситуации :)
веднъж .. 1 сутрин се събуждам след бурна нощ .. нашите ги няма в друг град са ... но взеха че се прибраха по рано .. и ни хванаха на галоп ... точно когато мацката .. се мъчеше да си обуе дънките на обратно :) к'во да ви кажа .. кофти картинка .. после мацката .. и майка ми пиха кафе .. но смешното беше когато ги запознах ( до тогава не се познаваха )
Blo0dSuGaR
03-10-2009, 19:19
Не са ме хващали,но майка ми ме е предупредила да ги няма такива в нас :D
sparco_sl
03-10-2009, 20:23
:-D карате ме да се сещам за едни такива кофти ситуации :)
веднъж .. 1 сутрин се събуждам след бурна нощ .. нашите ги няма в друг град са ... но взеха че се прибраха по рано .. и ни хванаха на галоп ... точно когато мацката .. се мъчеше да си обуе дънките на обратно :) к'во да ви кажа .. кофти картинка .. после мацката .. и майка ми пиха кафе .. но смешното беше когато ги запознах ( до тогава не се познаваха )
евала :grin:
Не съм говорила за това. В смисъл да се стига до предпазни мерки не знам си какво. Нейното мнение е, че 19 е перфектна възраст. М, да, ама тогава им е идвало на по 16-17, а сега на нас момичетата много по-рано. Не знам каква връзка има това, но просто с тези си мисления, нямам намерение да говоря с нея, а водя полов живот от една година. Да се надявам да не ни хване.