View Full Version : След менструацията
3дравейте.
От много време съм сама,тоест нямам приятел.
Попринцип имам проблем с тестостерона - эавишен е.Пих някакви лекарства по предписание на гинеколога ми,но проблемът все още е на лице.Той ми каэа,че от тоэи тестостерон може да иэпитвам по-силно желание эа секс.И се окаэа прав.Наистина иэпитвам доста силно желание эа секс.Както каэах,нямам половинка,така че ми се налага сама да се эадоволявам,което не е особено приятно.Не може да се сравни със секса.Теэи дни ми свършва менструацията и направо полудявам.Попринцип след менструацията по-интенэивно ли е желанието эа секс у момичетата?
Моля,дебилите,които ще се иэкажат в стил 11-годишно дете с тежък пубертет,просто да си спестят коментарите.
Може би темата ми ви се вижда тъпа,но ми е кофти и исках да споделя.А и да потърся отговор.Благодаря ви предварително.
Ако има эначение - на 18 съм. :)
galenata
02-24-2009, 17:14
Meне и по време на менструация ми е силно желанието :D И след това...Абе при мене винаги го има
SoFarSoG00d
02-24-2009, 17:29
Трябва ти партньор,самозадоволяване о не е решение на проблема.
EeeBobii
02-24-2009, 17:33
Единствения вариянт е вибратор.....що с тия нерви и с това желание , нема лошо де ама.... :-o
Трябва ти партньор,самозадоволяване о не е решение на проблема.
Това ми е ясно.
Но в момента нямам перспектива эа връэка,эа съжаление.
vikito1994
02-24-2009, 18:14
потърси някой ;)
потърси някой ;)
Това не беше много умно.
Кво?Да иэляэа на улицата с табелка "Ебе ми се"??
bqsna_teenagerka
02-24-2009, 18:30
Ами при всяка жена е различно времето по което най-много и се прави секс...и аз мисля че моето е след менструация.. съм май анй-разгонена :D но това може да е и просто внушение. А относно този тестостерон.. според мен не е болка з аумиране..и когато си анмерип приятел с когото ще водиш полов жиовт само може да се радвa xD
BqlaLiniq
02-24-2009, 18:47
Е как да ти помогнем това..не искаш да се самозадоволяваш, не искаш приятел..не искаш вибратор...еми краставица..?
и на мене по това време най-много ми се иска.. ноо оставам незадоволена точно тогава.. 8-) 8-)
не искаш приятел..
Напротив.
Но не искам да се хвана с някого просто ей така.
Оф,шибана работа.
не искаш приятел..
Напротив.
Но не искам да се хвана с някого просто ей така.
Оф,шибана работа.
Кво искаш да ти казва ооо миличко обичам те толкова много.... не мога да живея без теб... Я стига на 18 си ;)
CuteBaby
02-24-2009, 20:25
Щом в момента не можеш да имаш връзка,другият вариант е вибратор ;)
kolejkata18
02-25-2009, 08:10
абе явно мн хора не могат да те разберат...ок ясно имащ проблем....възбудена си,ясно,но дори да се самозадоволяваш не е същото...но като се осъзнаеш няма друг начин да освободиш нагона си...желанието ти е голямо тогава или хващаш някой(най-често първия който предложи) и ти става гадно или действаш сама и се отваряш по друг начин към хората,т.е. почваш да контактуваш с леко загатнато желание за перспективна връзка....но не чакай принца....просто се отдай на живота виж какво ще се получи с него или с някой др....и не е казано заради желанието си да легнеш с него веднага....
олиии олях се съжалявам.... :oops: и все пак надявам се да съм помогнала малко :oops:
SiSsKkAa
02-25-2009, 10:45
Само едно не можах да разбера - не можеш да правиш секс,заради здравословните си проблеми в момента или неможеш да правиш секс,защото няма с кой.Ако е първото няма как трябва да траеш и да не правиш секс,за да се оправиш,ако е второто просто излизай с компания общувай с хора и все с някое момче ще си допаднете и ще стане номера
oh napulno te razbiram men nai-mn mi se pravi proletno vr a idva prolet i si nqmam gadje tui 4e karai sami4ka zasega puk kakvoto stane.....
oh napulno te razbiram men nai-mn mi se pravi proletno vr a idva prolet i si nqmam gadje tui 4e karai sami4ka zasega puk kakvoto stane.....
Прати снимка на фасадата.. и си кажи адреса...
Ако имаш трактор те вземам .. прати и снимка на трактора... :D :oops: :oops: :oops:
baby_join_me_in_dead
02-25-2009, 14:12
И аз след менструция съм най-загоряла ... Не,че правя секс,но мастурбация или орални неща с приятеля ми :D
Ако имаш трактор те вземам .. прати и снимка на трактора... :D :oops: :oops: :oops:
xaxa ti si pruv xaxa
xaxa ti si pruv xaxa
Знам че съм нъмбър уан мило... ЧАКАМ СИ СНИМКАТА НА ТРАКТОРА.... :oops: :-)
и аз на опашката!
снимка пращаш и може д аизмислим нещо :D :-P
и аз ксред като ми свърши и прди да ми дойде съм разгонена :-D
ммм напълно те разбирам... особено в края на всеки месец не в кучка се превръщам ами нз.. стискам палци да се намери някой издържлив симпатяга който да ти даде това от което имаш нужда
schoolgirl проблема е,че авторката не иска да го прави с първия срещнат или с някого,с когото няма сериозна връзка или поне някаква връзка (хммм може да греша,но аз останах с такова впечатление от мненията на авторката)
И по темата:Айде спокойно ;) Всяко момиче има подобни дни,през които мисли само за секс :-D Аз преди да скъсам с бившия ми направо полудявах от желание за секс докато бях в цикъл :-D Явно мисълта,че не мога да го имам в дадения момент ми е действала някак ... изнервящо и дразнещо :D
xaxa ti si pruv xaxa
Знам че съм нъмбър уан мило... ЧАКАМ СИ СНИМКАТА НА ТРАКТОРА.... :oops: :-)
xaxa ama si i skromen :-) nqmam si traktor ama kato porasna iskam :)
Wrathchild
02-27-2009, 04:34
3oPuTy, много познато. Само дето мен менструацията ама хич не ме спира.. :D