Влез

View Full Version : След менструацията

Kettty
02-24-2009, 16:54
3дравейте.
От много време съм сама,тоест нямам приятел.
Попринцип имам проблем с тестостерона - эавишен е.Пих някакви лекарства по предписание на гинеколога ми,но проблемът все още е на лице.Той ми каэа,че от тоэи тестостерон може да иэпитвам по-силно желание эа секс.И се окаэа прав.Наистина иэпитвам доста силно желание эа секс.Както каэах,нямам половинка,така че ми се налага сама да се эадоволявам,което не е особено приятно.Не може да се сравни със секса.Теэи дни ми свършва менструацията и направо полудявам.Попринцип след менструацията по-интенэивно ли е желанието эа секс у момичетата?
Моля,дебилите,които ще се иэкажат в стил 11-годишно дете с тежък пубертет,просто да си спестят коментарите.
Може би темата ми ви се вижда тъпа,но ми е кофти и исках да споделя.А и да потърся отговор.Благодаря ви предварително.
Ако има эначение - на 18 съм. :)

galenata
02-24-2009, 17:14
Meне и по време на менструация ми е силно желанието :D И след това...Абе при мене винаги го има

SoFarSoG00d
02-24-2009, 17:29
Трябва ти партньор,самозадоволяване о не е решение на проблема.

EeeBobii
02-24-2009, 17:33
Единствения вариянт е вибратор.....що с тия нерви и с това желание , нема лошо де ама.... :-o

Kettty
02-24-2009, 17:35
Трябва ти партньор,самозадоволяване о не е решение на проблема.
Това ми е ясно.
Но в момента нямам перспектива эа връэка,эа съжаление.

vikito1994
02-24-2009, 18:14
потърси някой ;)

Kettty
02-24-2009, 18:18
потърси някой ;)
Това не беше много умно.
Кво?Да иэляэа на улицата с табелка "Ебе ми се"??

bqsna_teenagerka
02-24-2009, 18:30
Ами при всяка жена е различно времето по което най-много и се прави секс...и аз мисля че моето е след менструация.. съм май анй-разгонена :D но това може да е и просто внушение. А относно този тестостерон.. според мен не е болка з аумиране..и когато си анмерип приятел с когото ще водиш полов жиовт само може да се радвa xD

BqlaLiniq
02-24-2009, 18:47
Е как да ти помогнем това..не искаш да се самозадоволяваш, не искаш приятел..не искаш вибратор...еми краставица..?

Sharpay
02-24-2009, 18:50
и на мене по това време най-много ми се иска.. ноо оставам незадоволена точно тогава.. 8-) 8-)

Kettty
02-24-2009, 19:16
не искаш приятел..
Напротив.
Но не искам да се хвана с някого просто ей така.
Оф,шибана работа.

ubuntu
02-24-2009, 19:48
не искаш приятел..
Напротив.
Но не искам да се хвана с някого просто ей така.
Оф,шибана работа.
Кво искаш да ти казва ооо миличко обичам те толкова много.... не мога да живея без теб... Я стига на 18 си ;)

CuteBaby
02-24-2009, 20:25
Щом в момента не можеш да имаш връзка,другият вариант е вибратор ;)

kolejkata18
02-25-2009, 08:10
абе явно мн хора не могат да те разберат...ок ясно имащ проблем....възбудена си,ясно,но дори да се самозадоволяваш не е същото...но като се осъзнаеш няма друг начин да освободиш нагона си...желанието ти е голямо тогава или хващаш някой(най-често първия който предложи) и ти става гадно или действаш сама и се отваряш по друг начин към хората,т.е. почваш да контактуваш с леко загатнато желание за перспективна връзка....но не чакай принца....просто се отдай на живота виж какво ще се получи с него или с някой др....и не е казано заради желанието си да легнеш с него веднага....

олиии олях се съжалявам.... :oops: и все пак надявам се да съм помогнала малко :oops:

SiSsKkAa
02-25-2009, 10:45
Само едно не можах да разбера - не можеш да правиш секс,заради здравословните си проблеми в момента или неможеш да правиш секс,защото няма с кой.Ако е първото няма как трябва да траеш и да не правиш секс,за да се оправиш,ако е второто просто излизай с компания общувай с хора и все с някое момче ще си допаднете и ще стане номера

bebok
02-25-2009, 12:17
oh napulno te razbiram men nai-mn mi se pravi proletno vr a idva prolet i si nqmam gadje tui 4e karai sami4ka zasega puk kakvoto stane.....

ubuntu
02-25-2009, 12:28
oh napulno te razbiram men nai-mn mi se pravi proletno vr a idva prolet i si nqmam gadje tui 4e karai sami4ka zasega puk kakvoto stane.....
Прати снимка на фасадата.. и си кажи адреса...
Ако имаш трактор те вземам .. прати и снимка на трактора... :D :oops: :oops: :oops:

baby_join_me_in_dead
02-25-2009, 14:12
И аз след менструция съм най-загоряла ... Не,че правя секс,но мастурбация или орални неща с приятеля ми :D

bebok
02-25-2009, 15:01
Ако имаш трактор те вземам .. прати и снимка на трактора... :D :oops: :oops: :oops:

xaxa ti si pruv xaxa

ubuntu
02-25-2009, 15:09

xaxa ti si pruv xaxa
Знам че съм нъмбър уан мило... ЧАКАМ СИ СНИМКАТА НА ТРАКТОРА.... :oops: :-)

zimin
02-25-2009, 16:42
и аз на опашката!
снимка пращаш и може д аизмислим нещо :D :-P

galu6a
02-26-2009, 16:08
и аз ксред като ми свърши и прди да ми дойде съм разгонена :-D

1ov3m3
02-26-2009, 16:16
ммм напълно те разбирам... особено в края на всеки месец не в кучка се превръщам ами нз.. стискам палци да се намери някой издържлив симпатяга който да ти даде това от което имаш нужда

3oPuTy
02-26-2009, 16:22
schoolgirl проблема е,че авторката не иска да го прави с първия срещнат или с някого,с когото няма сериозна връзка или поне някаква връзка (хммм може да греша,но аз останах с такова впечатление от мненията на авторката)

И по темата:Айде спокойно ;) Всяко момиче има подобни дни,през които мисли само за секс :-D Аз преди да скъсам с бившия ми направо полудявах от желание за секс докато бях в цикъл :-D Явно мисълта,че не мога да го имам в дадения момент ми е действала някак ... изнервящо и дразнещо :D

bebok
02-26-2009, 17:23

xaxa ti si pruv xaxa
Знам че съм нъмбър уан мило... ЧАКАМ СИ СНИМКАТА НА ТРАКТОРА.... :oops: :-)

xaxa ama si i skromen :-) nqmam si traktor ama kato porasna iskam :)

Wrathchild
02-27-2009, 04:34
3oPuTy, много познато. Само дето мен менструацията ама хич не ме спира.. :D